Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
STRESS TEST και στις αντοχές του πολίτη!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Σπύρος Γκανής



Ένταξη: 08 Ιούν 2010
Δημοσιεύσεις: 4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 25, 2010 11:00 am    Θέμα δημοσίευσης: STRESS TEST και στις αντοχές του πολίτη! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Χωρίς … ένοχές (!) ο ΓΑΠ και η κυβέρνησή του σε … διακοπές.

από το http://antikry.blogspot.com

Μετά τα εύσχημα που απέσπασε από ΔΝΤ και τρόικα για τις ληστρικές επιδόσεις της (!) και την επιτυχία των ελληνικών τραπεζών στo STRESS TEST, η κυβέρνηση χωρίς ενοχές(!) αποδρά στις καλοκαιρινές διακοπές(!). Οι αντοχές όμως του έλληνα πολίτη έχουν εξαντληθεί, ένα STRESS TEST και στο ελληνικό νοικοκυριό είναι απαραίτητο για να διαπιστώσει και η ανάλγητη ληστρική κυβέρνηση ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Επανειλημμένα έχουμε γράψει στο ΑΝΤΙΚΡΥ ότι το Τραπεζικό σύστημα, τα Χρηματοπιστωτικά κερδοσκοπικά κυκλώματα γενικότερα, μαζί με το ΔΝΤ είναι η καρδιά της νεοταξικής κοινωνίας, μιας κοινωνίας που αναπτύσσεται στη μεταπολιτική αυτή περίοδο στην πορεία προς την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, κοντολογίς είναι η αιχμή του δόρατος της οικονομικής υποδούλωσης των λαών.

Ο κρατικός μηχανισμός, κυβέρνηση, πολιτικοί, πολιτικά κόμματα και θεσμοί στο σύνολό τους υπηρετούν, συνειδητά ή όχι, τα χρηματοπιστωτικά κερδοσκοπικά κέντρα στα οποία έχουν παραχωρηθεί εθνικές στρατηγικές και κρατικές υπερεξουσίες, με το αζημίωτο φυσικά, στις επιδοτήσεις, δανειοδοτήσεις, επενδύσεις κλπ, όλο αυτό το οικονομικό αλισβερίσι γίνεται μέσω του τραπεζικού συστήματος με όρους δυσβάστακτους για το καταναλωτή δανειολήπτη, τον επαγγελματία τον μικροβιοτέχνη.
Όπως πολλοί έγκριτοι οικονομολόγοι έχουν επισημάνει η παρούσα κρίση που ταλανίζει τον πλανήτη την τελευταία περίοδο δεν είναι παρά μια τραπεζική κρίση, κρίση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και οι συνέπειες αυτής της κρίσης έντεχνα μετατοπίστηκαν από τις συστημικές κυβερνήσεις στις πλάτες των λαών.

Στην απέλπιδα προσπάθειά τους οι κυβερνώντες να διατηρήσουν και να στηρίξουν το υπάρχουν χρηματοπιστωτικό μοντέλο παγκοσμίως, ένα μοντέλο που δημιούργησε και συντηρεί την κρίση, πέρα από τις συνεχείς χρηματοδοτήσεις «στήριξης» που του παρέχουν χωρίς φειδώ, τελευταία αποφάσισαν να … τεστάρουν και τις αντοχές του, ώστε είναι σίγουροι για την επιβίωσή του και να παράσχουν επιπλέον …στήριξη εάν απαιτηθεί (!)

STRESS TEST

Πρώτη, η πέραν του ατλαντικού ηγέτιδα δύναμη, η ΗΠΑ, γεννήτορας, πρωτεργάτης και υπέρμαχος της νεοταξικής κοινωνίας και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, καθιέρωσε τα STRESS TEST στα τραπεζικά της ιδρύματα, η ιδέα δεν άργησε να περάσει, μετά από υπόδειξη του ΔΝΤ, και στη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα STRESS TEST πραγματοποιήθηκαν και οι αδύναμοι του συστήματος ΑΜΕΣΑ (!), εδώ και τώρα, θα … στηριχθούν με χρηματοδοτήσεις, εξαγορές και συγχωνέυσεις, προκειμένου να δοθεί «φιλί της ζωής» σε ένα αποτυχημένο, υπό κατάρρευση, άδικο και ληστρικό Χρηματοπιστωτικό - κερδοσκοπικό σύστημα.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν παγκοσμίως σε βάρος των λαών, στην πατρίδα μας ο πολίτης έχει λυγίσει κάτω από το βάρος των συνεπειών αυτής της ανελέητης κλοπής των εισοδημάτων του.

Η ανάλγητη επίθεση της κυβέρνησης στον πολίτη, με «κλοπή» σε συντάξεις, σε μεροκάματα, η ανεργία, η υποαπασχόληση, η περιστολή δαπανών στην υγεία, την περίθαλψη, την παιδεία, η φορολογική επιδρομή με αυξήσεις του ΦΠΑ και άλλων μορφών φορολόγησης έχουν οδήγηση τον πολίτη στη εξαθλίωση, την απελπισία, την απόγνωση.

Σκέφτηκαν άραγε η «Σοσιαλιστές» του ΠΑΣΟΚ, αυτοί που υπέκλεψαν την λαϊκή εντολή οδηγώντας μας στην σκλαβιά του ΔΝΤ να υποβάλλουν τον έλληνα πολίτη, τον άνεργο, το εργαζόμενο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, τον υποαπασχολούμενο, τον νεολαίο σε ένα STRESS TEST των αντοχών του στην εισπρακτική, ανάλγητη και ληστρική επιδρομή στα ήδη ελάχιστα εισοδήματά του;

Η απάντηση είναι πως, ΟΧΙ!

Αντί αυτού ο ΓΑΠ μετά τα εύσχημα (!) που απέσπασε από ΔΝΤ και Τρόικα για τις φοροεισπρακτικές-ληστρικές- … επιδόσεις του και την επιτυχία των τραπεζών στο STRESS TEST παρότρυνε τους υπουργούς του χωρίς … ΕΝΟΧΕΣ να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους (!), η έκφραση συμπάθειας, συμπαράστασης, ελπίδας στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό είναι συναισθήματα που απουσιάζουν από τους νεοφιλελευθέρους «σοσιαΛΗΣΤΕΣ» του ΠΑΣΟΚ.

http://antikry.blogspot.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες