Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η ΑΠΑΤΗ των διατεταγμένων παραιτήσεων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 17, 2010 9:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η ΑΠΑΤΗ των διατεταγμένων παραιτήσεων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η κυβέρνηση ανοίγει ξανά την αυλαία της εξαπάτησης με παραιτήσεις…




ΟΤΑΝ η σήψη κυλάει στο δρόμο, σαν χείμαρρος ορμητικός, η συνταγή της απάτης είναι γνωστή: Σπάμε κάποιες μικρές οπιώδεις φουσκάλες, για να επικαλύψουμε και αποκρύψουμε το σώμα της σήψης και τους μεγάλους όγκους της διαφθοράς.

Το πασοκικό κράτος και παρακράτος, καθώς και τα καθεστωτικά Μέσα της Απάτης του Θεάματος (κεντρικές εστίες της σήψης και της διαφθοράς) είναι επιστήμονες στο είδος…


Με τη Γκερέκου (φουσκαλίτσα οπίου) εφαρμόζεται η συνταγή που εφαρμόστηκε και στο Ρόβλια…

Διαβάστε τον Κλασικοπεριπτωση:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blog-post_9349.html


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ –ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ

Σύμφωνα με τη δήλωση του κυβ. εκπροσώπου η κ. Γκερέκου η οποία δεν έχει ουδεμία σχέση με τα φορολογικά ...προβλήματα του συζύγου της, υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας η οποία έγινε και αποδεκτή απο τον πρωθυπουργό,ενώ απο το υπ. οικονομικών ανακοινώθηκε ότι θα διετάχθη έρευνα ώστε να εξακριβωθεί τι συμβαίνει με το χρέος των απλήρωτων φόρων του κ. Βοσκόπουλου ύψους 5.500.000 ευρώ.

Αν λοιπόν είχατε "αγωνία και λαχτάρα"
να μάθετε τι θα κάνει τώρα η Βοσκοπούλα υπουργός ανακουφιστείτε με την είδηση της αποδοχής της παραίτησης.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση
είναι πως η εφορία που έψαξε και στου βοδιού το κέρατο για να βρει τρανταχτούς φοροφυγάδες και προ ημερών μάλιστα έδινε στην δημοσιότητα ονόματα για να ικανοποιήσει έστω και για λίγο το κοινό "περί δικαίου αίσθημα" , δεν ανακάλυψε τα 5.500.000 ευρώ που δεν πλήρωσε στο κράτος ο σύζυγος της υπουργού.

Άλλη μια απόπειρα να στραβώσουν με επικοινωνιακά καπνογόνα τον κοσμάκη πήγε χαμένη αφού σε αυτό το χωριό που λέγεται Ελλάδα τίποτα τελικά δεν μένει κρυφό.Ακόμα και τα λιγοστά αποθέματα των πολιτικών προσχημάτων απ΄ότι φαίνεται έχουν εξαντληθεί στο κόμμα που κυβερνά όπως έχει εξαντληθεί και η υπομονή του κόσμου μαζί τους.


Καμία παραίτηση και ανασχηματισμός δεν θα ανακόψει τον κατήφορο της ξεφτίλας μιας κυβέρνησης που νόμισε ότι ο ελληνικός λαός είναι ένα ευνουχισμένο συνοθύλευμα απελπισμένων προβάτων.

Απ΄ότι φαίνεται οι καναλάρχες και οι εφημεριδάδες πήραν "νέες εντολές" από τα αφεντικά τους και στέλνουν το μήνυμα της αποχώρησης.

Το ζητούμενο όμως για τον κοσμάκη δεν είναι ποιόν έχουν ετοιμάσει για διάδοχο οι νεοταξίτες επιτελείς ,αλλά τι χειρότερο μας επιφυλάσσει το μέλλον.


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 17, 2010 10:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα γιαούρτια έρχονται, κάποιοι κοιτάζουν το δάχτυλο που τους τα δείχνει ή δείχνουν τον…Βοσκόπουλο!
Του Σωτήρη Στανωτά
http://www.newstrap.gr/




Κι όμως: Εδώ ό κόσμος χάνεται και αυτοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι…

Μέσα στην αδιατάρακτη, όπως φαίνεται, τρυφηλότητά τους, οι πολιτικοί και τα εξαπτέρυγά τους, που δημιούργησαν και στηρίζουν το σύστημα (επιχειρηματίες, δήθεν παράγοντες κατ’ όνομα δημοσιογράφοι και λοιποί) φαίνεται πώς δεν μπορούν ακόμη να δουν πέρα από τη μύτη τους….

Ενώ είναι θέμα ίσως και ημερών να τρώνε γιαούρτι κατακέφαλα, κάθε φορά που θα εμφανίζονται σε δημόσιο χώρο, αυτοί εξακολουθούν, ατάραχοι να «αναλύουν» να «δικαιολογούν» να «κατηγορούν» αλλήλους, να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα , να μιλάνε για «πολιτικό κριτήριο» και «πολιτική έκφραση» σε μια κοινωνία πού ήδη απέρριψε την πολιτική, έτσι όπως όλοι αυτοί την εκφράζουν…

Την ίδια ώρα , τα κατεστημένα ΜΜΕ, με οδηγό κυρίως την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, ασχολούνται με υποθέσεις αποπροσανατολισμού , έτσι για να έχει η Κοινή Γνώμη να «ασχολείται», καλή ώρα όπως η τελευταία «υπόθεση» με την φοροδιαφυγή του Τόλη Βοσκόπουλου.

Θέμα γνωστό εδώ και χρόνια η ….καλή εφημερίδα το ξέθαψε με στόχο, κυρίως, να πλήξει την σύζυγό του και υπουργό, υπέρ κάποιων συντρόφων της, οι οποίοι πολύ θα ήθελαν ένα υπουργείο, τώρα , μάλιστα, που πλησιάζει και ο ανασχηματισμός.

Και για να μην….παρεξηγηθούμε, επειδή στην Ελλάδα χρειάζεται να δηλώνεις πώς δεν είσαι ελέφαντας, σπεύδω να δηλώσω πώς πρόκειται για ακόμη μία από τις χιλιάδες, παρόμοιες, υποθέσεις που εκκρεμούν στα φορολογικά δικαστήρια οι οποίες είναι γεμάτες από παρατυπίες υπέρ «επωνύμων» ακόμη και εκδοτών…¨Η όχι;


Τώρα όμως η δημοσιοποίηση μίας υπόθεσης και μάλιστα με πρωταγωνιστή έναν διάσημο, βολεύει πολλούς, ακόμη και την Κυβέρνηση: ¨Όσο λιγότερο ασχολείται η Κοινή Γνώμη με τα πραγματικά προβλήματα τόσο το καλύτερο για την Κυβέρνηση τους μηχανισμούς της και τους εκδότες τους…

Και όπως δείχνει και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η όλη ιστορία έτσι όπως αποκαλύφθηκε(!) βολεύει και αρκετούς από τους ανήκοντες στην ηγετική ομάδα, ακόμη και εκ…μετεγγραφής…

Κι΄ όμως: Τα γιαούρτια έρχονται…Και όπως θα έλεγε και ο Τόλης:
«….δεν τους κάνει αίσθηση καμία…»

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες