Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο ΝΕΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ηλίας Σιαμέλας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 8:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΝΕΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ΝΕΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ



Giorgaki περίμενε,
μέχρι να εγερθούν, ο Τσολάκογλου και
όλοι οι δοσίλογοι, απΆ τους κολασμένους τάφους τους.
Είναι οι μόνοι που θα σε χειροκροτήσουν!


Σώπαινε φίλε και μην κλαις, γιατί ακόμη δεν ήρθαν τα χειρότερα! Βρισκόμαστε στο τρίτο στάδιο του σχεδίου. Για την ώρα λυσσασμένα πειράματα προβάλλουν στο χάρτη της ζωής μας. Πονηρά βλέμματα, ανόητες αμερικανικές πεταλούδες και σκουλήκια, όλα μαζί, μέσα στο καλάθι της άναυδης άνοιξής μας. Βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο της ταπείνωσης και του εξευτελισμού. Πάλι καλά που οι αυτοκράτορες του Δ.Ν.Τ δεν ήρθαν με τΆ άλογά τους, γιατί μπορούσαν να τα χρίσουν κι αυτά μέλη του «ελληνικού κοινοβουλίου», έτσι όπως έκανε κι ο Καλιγούλας, όταν ανακήρυξε το άλογό του μέλος της Συγκλήτου!

Ω, ιθαγενές σώμα των εγκληματιών, ω παράφρονες κανίβαλοι της διαφθοράς, ω πλαστογράφοι της οικονομίας, ω αμετανόητα κρανία του συσσωρευμένου λίπους, ω αναθεματισμένοι κύκλοι του κολασμένου Μαξίμου. Ω, πρωθυπουργοί, καμαριέρες στους κοιτώνες της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ. Ω, ναυλωμένοι δοσίλογοι των ΜΜΕ, πεινασμένοι για ευρώ και πρακτοριλίκια. Ω, μαύρα αριστερά μικρο-κόμματα, που ζείτε κιΆ αφοδεύετε μέσα στις συντεταγμένες των πολιτικάντικων «θεσμών» σας.

«Και τι να πεις στους φίλους σου / σαν έχουν πίκρα και σωπαίνουν / και τα περιπαθή τραγούδια τα γλεντούν / μόνο οι μεγάλες πόρνες;»*.

Και να που η κακουργία σαρκώθηκε. Να που η Κατοχή της πατρίδας μας συντελέστηκε με τον πιο επίσημο τρόπο.

Giorgakis λοιπόν. Ο δοσίλογος «πρωθυπουργίσκος». Η σουρεαλιστική μακέτα, που σχεδιάστηκε από τη σχολή της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ. Η ξύλινη κούκλα της Goldman Sucks που αυτοθαυμάζει τα κατορθώματά της, ειδικά όταν παίζει σχοινάκι στην αυλή του σπιτιού της ή επιδίδεται σε θεατρικές ακροβασίες μεταξύ αλήθειας και ψέματος, για να ανεβάσει τα spreads και να κατεβάσει στα τάρταρα του Δ.Ν.Τ την Ελλάδα.

Giorgakis λοιπόν. Ο αμερικανός υπήκοος.
Το φάντασμα της λεκτικής φτώχειας, που κουβαλάει μέσα του τα παθογόνα σπέρματα της αιμοβόρας υπερδύναμης.

Πάει καιρός που σΆ ένα άρθρο μου μεταξύ των έλεγα: Σημίτης, ο χθεσινός ρίψασπις των Ιμίων και καταδότης του Οτσαλάν, που με την πράξη του έριξε τη διαχρονική συνείδηση του γένους στο λάκκο των λεόντων. Μητσοτάκης, ο μέγας αρχιερέας της παλιάς αποστασίας και άσπονδος υπονομευτής των εθνικών αγώνων. Giorgakis, ο «προωστήρας» των αγγλοαμερικάνικων σχεδίων και αν χρειαστεί, ο μελλοντικός Πολ Μπρέμερ της Ελλάδας.**

Ήταν η εποχή του δημοψηφίσματος στην Κύπρο και το άρθρο είχε σα θέμα την προδοσία των Ναιναίκων, τύπου Giorgaki. Από χρόνια τώρα, όλοι οι Ναιναίκοι, όλοι οι δοσίλογοι, όλα τα απωθητικά ξόανα επιστρατευμένα, έστρωναν το δρόμο για συγκυριαρχίες και συνεκμεταλλεύσεις των φυλακισμένων πετρελαίων της Ελλάδας και της Κύπρου.

Έτσι λοιπόν, χωρίς πόλεμο, χωρίς ρουκέτες, χωρίς αίμα, μόνο με τη βοήθεια μιας άψυχης «κούκλας» και των αγορών, η υπερδύναμη κατάχτησε την Ελλάδα!

Σώπαινε ραγιά μου και μην κλαις, γιατί ακόμη δεν ήρθαν τα χειρότερα!


«Ο Μολόχ: πνεύμα ολομήχανο! Ο Μολόχ: αίμα χρημάτων ποταμοί!...»***

Εδώ δεν είναι Ιράκ. Εδώ τα φυλακισμένα πετρέλαια απαιτούν λεπτές και μακροχρόνιες χειρουργικές επεμβάσεις. Εδώ φέρανε τη δικτατορία του Παπαδόπουλου, για να κυλήσει μετά πιο άνετα το δεύτερο κάρο, που έφερνε πάνω του το κοίλο σώμα του Δούρειου Ίππου, που το ονόμασαν «μεταπολίτευση». Εκεί μέσα στη βαθιά κοιλιά, αφού έβγαλαν από τη μέση τον αγωνιστή λαϊκό ηγέτη Αλέκο Παναγούλη, χώρεσε όλη η κολασμένη πολιτική σαπίλα του τόπου. Χώρεσαν όλοι οι δοσίλογοι. Όλοι οι ξιπασμένοι νταβάδες του πλούτου. Όλη η μιζοκίνητη κάστα των προδοτών. Όλα αυτά τα χρόνια ετοίμαζαν την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας. Όλα αυτά τα χρόνια, έκλεψαν, κατασπατάλησαν, στραγγάλισαν τις παραγωγικές επιχειρήσεις, ξεζούμισαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ξεπούλησαν τον δημόσιο πλούτο, υπερχρέωσαν συνειδητά τη χώρα και το χειρότερο, εκμαύλισαν και διέφθειραν τη συνείδηση του λαού. Εδώ δίπλα μου νιώθω ότι «κυλάει ένα κορμί, ένα πράμα / χωρίς όνομα, ένα νούμερο πεσμένο, / ένα κλαδί νεκρή οπώρα, / λειωμένη στα σαπιστήρια.»****

Μέχρι και με της τούρκους συμπράττουν οι αθεόφοβοι, για νΆ αλωνίζουν στο Αιγαίο, για να ξοδεύονται τα χρήματα του ελληνικού λαού με της πανάκριβες αναχαιτίσεις. Όλα είναι μέρος του σχεδίου αποδυνάμωσης της Ελλάδας.

Και τώρα τι θέλουν; Μα εμάς! Μας θέλουν ακόμη πιο «Φτωχούς, κακοπαθημένους, μεροδούληδες, άνεργους, ζεμένους στη μη ύπαρξη…Χωρίς βιβλία να γίνουμε άοπλη σάρκα κι ύστερα σκελετοί χωρίς αίσθηση…».*****

Κι αφού κι αυτό επιτευχθεί, μετά θα προχωρήσουν στην κατάτμηση του Αιγαίου, στην αρπαγή νησιών, της Θράκης, της Μακεδονίας και πάει λέγοντας…

Όμως είναι μόνο τα πετρέλαια η αιτία, που μας κύκλωσαν με του Giorgaki τα υποχθόνια συρματοπλέγματα;

Σύμφωνα με μια συνοπτική μελέτη του Έλληνα Ερευνητή στο Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας Μιχαήλ Μπελιάτη, «η Ελλάδα είναι πλούσια σε ορυκτό πλούτο. Η Εύβοια είναι γεμάτη από μεταλλεύματα και κυρίως Βωξίτη, (Όλα τα βουνά της είναι κόκκινα). Από το Βωξίτη παρασκευάζεται το αλουμίνιο.(Αυτό που τώρα εισάγουμε από άλλες χώρες και η Εύβοια έχει τους περισσότερους άνεργους). Στον ελλαδικό χώρο υπάρχουν ειδικά μεταλλεύματα, όπως το όσμιο. (60.000 δολάρια το γραμμάριο). Το κοίτασμα ξεκινά από τα Ίμια, (Δες κάτι συμπτώσεις), και τελειώνει στη Λήμνο. (Περιοχή που διεκδικούν οι Τούρκοι). Υπάρχουν ρουμπίνια στο λόφο των Βασιλικών στη Θεσ/νίκη, (Τον ήθελαν οι Εβραίοι για πάρκο ολοκαυτώματος)! και στα Πετράλωνα Χαλκιδικής, (Αυτά τα θέλει το ΝΑΤΟ για…αποθήκες)! Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, το οποίο περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!

Το 1998
δόθηκε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές, Σερρών, Θεσ/νίκης, Μυκόνου κλπ Το ραδόνιο είναι ραδιενεργό στοιχείο και αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη Ουρανίου. Μια απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας (εφ. «Επενδυτής» 23/2/96), αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια ορυκτά, όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Η περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου διεθνώς. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου στη διεθνή αγορά (το 1998), ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο! Βάσει των παραπάνω, υπάρχουν 48 εκατ. τόνοι ουρανίου προς 20 δισεκ. δολάρια ο τόνος, δηλαδή συνολικά 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια»!!!

«Ω, Δία βασιλιά και νύχτα πολυαγαπημένη. Μεγάλες τιμές μας χάρισες και όλους της Τροίας τους πύργους έντυσες με δίχτυα αδιαπέραστα, ώστε ούτε μεγάλος, ούτε μικρός, να μη μπορεί να σπάσει τη μεγάλη κι ολόκλειστη παγίδα της σκλαβιάς».

Αυτά γράφει ο Αισχύλος στον «Αγαμέμνονα». Και να που η μοίρα το έφερε, χιλιάδες χρόνια μετά, ο Δούρειος Ίππος να ξαναχτιστεί και με δίχτυα δηλητηριώδη κι αδιαπέραστα να κουκουλωθεί τούτη τη φορά ολόκληρη η Ελλάδα, για να της αρπάξουν τη ζωή της και το βιός της. Κι ο δοσίλογος «πρωθυπουργίσκος», αυτός που πρωτοστάτησε για να στηθεί η παγίδα της σκλαβιάς, να επικαλείται δήθεν τον Οδυσσέα για να βρούμε την Ιθάκη! ¶ραγε, αυτό το άγριο δούλεμα, αυτά τα επικοινωνιακά «λέπια ονείρου», μιας άθλιας «κούκλας» νεοταξίτικης, θα περάσουν;

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Λιμποβίσι Αρκαδίας. (Συνειδησιακά Ελεύθερη Ζώνη, σε μια επίσημα πλέον κατεχόμενη χώρα).

* Γιώργος Σεφέρης
** Πολ Μπρέμερ: Αμερικανός κατοχικός διοικητής στο Ιράκ, αμέσως μετά τον πόλεμο.
*** ¶λλεν Γκίνσμπεργκ.
****Πάμπλο Νερούντα
*****Πάμπλο Νερούντα (Παράφραση)

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες