Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΓΩΝΑΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικο-περίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 05, 2010 11:49 am    Θέμα δημοσίευσης: ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΓΩΝΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΓΩΝΑΣ
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html




Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΣΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ


Και ξαφνικά ακούστηκε μια βροντή και όλοι ξύπνησαν τρομαγμένοι απο αυτήν κοιτώντας δεξιά και αριστερά να δούν απο που προέρχεται.Ήταν το ηφαίστειο που περίμενε τον κατάλληλο χρόνο για να βγάλει το περιεχόμενο της κόλασης.

Το καπιταλιστικό σύστημα όπως τουλάχιστον το γνωρίσαμε καταρρέει , όχι απο φυσική φθορά ή για να δώσει τη θέση του σε ένα άλλο καλύτερο ,αλλά για να αφήσει τον απαραίτητο χώρο στην αρχέγονο δημιουργό του.

Το φρικτό τέρας του απόλυτου ολοκληρωτισμού
δεν θα μπορούσε να αναδυθεί χωρίς να έχουν αποπερατωθεί οι παγκόσμιες υποδομές του "νέου βασιλείου" του.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στον τόπο μας δεν είναι το φαινόμενο μιας πολιτικο-οικονομικής μετάλλαξης του κατεστημένου ή απλώς η εμφάνιση ενός άλλου "ιστορικού κύκλου" ο οποίος με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ...κλείσει όταν πρέπει.

Όποιος αποπειραθεί να κάνει προβλέψεις βασιζόμενος μόνο στην ιστορική εμπειρία απλώς θα ζωγραφίσει σκιές που κάθε μέρα δυστυχώς θα αλλάζουν σχήμα.

Η κατασκευασμένη έκρηξη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης , δεν ήταν ένας βήχας απο το άρρωστο καπιταλιστικό σύστημα που μετέδωσε μια "χρηματοπιστωτική φυματίωση" στο περιβάλλον, αλλά οι ωδίνες ενός τοκετού που ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Αυτή είναι και η πραγματική αιτία
που όλες οι δυνάμεις της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" έχουν αποδυθεί σε έναν "αγώνα δρόμου" προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος πάνω στο οποίο θα πατήσει το το βδελυρό αποτέλεσμα αυτού του ...τοκετού.

Το χωράφι της Ευρώπης με τη βοήθεια του Γ΄ Ράϊχ καθαρίστηκε αρχικά απο τις "κοτρώνες" και μετά σπάρθηκε απο τους δήθεν νικητές "συμμάχους" με τους σπόρους που είχε μοιράσει η "Νέα Τάξη".Σήμερα ήρθε η ώρα που πρέπει να καθαριστεί και απο τα αγριόχορτα, ώστε όλα να είναι τέλεια όταν θα έλθει το "νέο μωρό". Τον ρόλο του "σβαρνιάρη" τον έδωσαν πάλι στη Γερμανία η οποία με τη δύναμη και το ύφος ενός Δ΄Ράϊχ άρχισε την μισάνθρωπη "αποψίλωση"απο την Ελλάδα και όπως είναι πια φανερό προχωρά και στους άλλους λαούς της " η οποία αφού θα ζήσει και την κατάρρευση του "Ευρώ" θα ζήσει στο πετσί της και αυτή τις συνέπειες του ανθρωπισμού της "Νέας Εποχής".

Το ποιός κρατάει τη σβάρνα και τα σκαλιστήρια της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" έχουν την σημασία τους αλλά δεν είναι το ζητούμενο. Αν δεν καταλάβουμε το πως και το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά εδώ και τώρα ,τότε κάθε αντίδραση και αντίσταση θα μοιάζει με την πάλη ενός τυφλού ξιφομάχου.

Ας επικεντρώσουμε λοιπόν την αντίσταση όχι μόνο στην πάλη για την διατήρηση των στοιχειωδών εργασιακών μας δικαιωμάτων που πρώτα αυτά χτυπιώνται ,αλλά στον δύσκολο αγώνα εναντίον της παγκόσμιας τυραννίας των αντίχριστων και μισανθρώπων δυνάμεων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Όταν θα έχουμε αποκτήσει το φρόνημα εκείνων των προγόνων μας, που δεν δίσταζαν μπροστά στην επιλογή μεταξύ της ελευθερίας ή του θανάτου, τότε και μόνο τότε ο αγώνας μας θα είναι ουσιώδης και αποτελεσματικός.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 05, 2010 12:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εδώ Που Φτάσαμε Ευθύνη Έχει Και η Προηγούμενη Γενιά που Σιωπούσε.!!!!!!!
Βασικά από αυτούς ξεκίνησε αυτό το χάλι , έχουν μέγιστη ευθύνη διότι δε το σταμάτησαν όταν έπρεπε .

Εν τη γενέσει του …....

Οι πατεράδες μας βολεύτηκαν μέσα στο «σύστημα» και παρέδωσαν τα όπλα αμαχητί!!!!

Ντρέπομαι για τους ίδιους μου τους γονείς που τους ακούω να μου λένε, να μη μιλάς έτσι και σε ακούσει κανείς διότι δεν θα βολευτείς μέσα στο σύστημα!!!

Ελπίζω εμείς η νέα γενιά να καταλάβουμε, να καταλάβουμε ΤΩΡΑ και να δράσουμε γιατί πλέον τα χρόνια της αναβολής των ευθυνών έχει παρέλθει...
Να αποτινάξουμε και να αποκαθηλώσουμε το πολιτικό -Δημοσιογραφικό Σύστημα ,και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας .....
Οι μισθοί και οι Συντάξεις ,Δαπάνες του κράτους, δεν ευθύνονται για την χρεωκοπία όπως θέλουν να το περνούν τα Παπαγαλάκια και όλοι οι πολιτικοί....
Δυστυχώς Διανύουμε μια νέα εποχή, την εποχή των συνεπειών! Επομένως Καλά να πάθουμε Όλοι μας !!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΠΟΡΩΝ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 06, 2010 12:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
'Εχω μια μικρή απορία. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας έχουμε ήδη εκχωρήσει τμήμα της εθνικής μας ανεξαρτησίας λόγω της υπερχρέωσης και της 'ανάγκης' για αίτηση βοήθειας.

Η συμφωνία όμως που εκχωρεί και συνταγματικά αυτό το "μέρος" της ανεξαρτησίας μας ψηφίζεται σήμερα.

Πώς είναι δυνατόν για την εκχώρηση να αρκεί -σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ- ΑΠΛΗ πλειοψηφία ενώ το Σύνταγμα ορίζει σαφώς ότι απαιτείται ΑΥΞΗΜΕΝΗ;

Είναι και αυτό ένα πραξικόπημα και η μη επισήμανσή του ανοίγει το δρόμο στα χειρότερα, αυτά που ζητεί με το άρθρο του στην "Καθημερινή" ο Τέλλογλου.

Στις μέρες του '36 όπως ευφυώς έγραψε ο Θύμιος. Τότε δεν ήταν που δια της... Βουλής ανέλαβε δικτάτορας (!) ο Μεταξάς;
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες