Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔΑΝΑΛΗΣ



Ένταξη: 26 Μάρ 2010
Δημοσιεύσεις: 4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 07, 2010 10:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΙΚΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟ-ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

ΤΟ ΦΡΑΓΚΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙ ΡΩΜΗΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1204 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1453 ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΟΥΝΙΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΗΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΛΙ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.

http://trelogiannis.blogspot.com/2010/05/m.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΑΝΑΛΗΣ



Ένταξη: 26 Μάρ 2010
Δημοσιεύσεις: 4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 08, 2010 2:44 am    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΕΩΣ ΤΟ 1934, Ο ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο,ΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ERDOĞAN ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑΥΤΙΣΑΝ TON ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΑΚΑΕΙΣ ΠΟΘΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΙΚΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟ-ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΖΟΝΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ (ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΡΑΓΚΟΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΣΤΩΝ (ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ)).

ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ 'ΕΠΑΝΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ' (ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ) ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες