Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Κυβέρνηση λεηλασίας του λαού και επιμερισμού των κλοπιμαίων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 08, 2010 10:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Κυβέρνηση λεηλασίας του λαού και επιμερισμού των κλοπιμαίων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κυβέρνηση λεηλασίας του λαού και επιμερισμού των κλοπιμαίων…



Η κυβερνητική αναλγησία και αντιλαϊκή προκλητικότητα δε έχουν όρια. Η κυβερνητικά «φάλαγγα» του κεφαλαίου καταληστεύει τον ελληνικό λαό και διαλύει την ελληνική κοινωνία για να μοιράσει τα λάφυρα στις τράπεζες και στους «νονούς» της υφηλίου.

Οι ληστές είναι πολλοί ευρηματικοί στα τεχνάσματα της κλοπής.

Ένα τέτοιο τέχνασμα είναι ο «μηχανισμός στήριξης» των τραπεζών: Σκανδαλωδώς προσοδοφόρο για τις τράπεζες.


Όλοι θυμόμαστε τα περιβόητα 28 δισ. ευρώ που προσέφερε, στα τέλη του 2008, η κυβέρνηση της ΝΔ προς τις τράπεζες, προκειμένου, έλεγαν, να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ρευστότητας των τραπεζών και οι μεγάλοι κραδασμοί που έφερε η οικονομική κρίση.

Έτρεξε λοιπόν ο χρόνος και στο τέλος του 2009,
όχι μόνο δεν είχαμε τράπεζες χρεοκοπημένες (όπως μας παραμύθιαζαν), αλλά τράπεζες με υπερκέρδη.

Όπως διαπιστώνεται από τη δημοσίευση των επίσημων ισολογισμών τους, συνολικά παρουσίασαν κέρδη που φτάνουν τα 2,2 δισ. Ευρώ.

Μάλιστα, όπως λένε αρμόδιοι παράγοντες, τα κέρδη στην πραγματικότητα είναι πολύ υψηλότερα, αλλά δε φαίνονται επειδή οι τραπεζίτες αύξησαν σε σημαντικό ποσοστό τα ποσά για τις επισφάλειές τους. Τι είναι αυτά; Τα δάνεια πελατών που θεωρούν ότι δε θα πληρωθούν κανονικά και γι' αυτό αφαιρούν τα σχετικά ποσά, που ενδέχεται να απολέσουν μελλοντικά, από τους τωρινούς ισολογισμούς.

Τώρα έρχεται και η κυβέρνηση Παπανδρέου (η «σοσιαλιστική») να ενισχύσει τη «ρευστότητα» των τραπεζών και να την επεκτείνει μέχρι το 2010!!!

Τα υπερκέρδη πάντα θέλουν εξασφάλιση και συνέχεια!!!

Αυτή η νέα «Ομπρέλα» κρατικής προστασίας πάνω από το τραπεζικό κεφάλαιο αναμένεται να φτάσει μέχρι και 20 δισ. ευρώ. Ηδη έχει υπογραφεί και η σχετική υπουργική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στη βάση της κατανομής της πίτας, που θα διενεργηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδας, οι 4 μεγαλύτερες τράπεζες θα πάρουν κρατικές εγγυήσεις ύψους πάνω από 3 δισ. ευρώ καθεμιά. Στη βάση αυτών των κρατικών εγγυήσεων θα αντλήσουν στη συνέχεια τζάμπα ρευστότητα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ο ελληνικός λαός βογκά από την καταλήστευσή του, κτυπιέται σαν χταπόδι από όλες τις μεριές, ρίχνεται στα τάρταρα της ολοκληρωτικής του εξαθλίωσης και καταστροφής και η κυβέρνηση των «εκτελεστών» επιμερίζει τα κέρδη από τα κλοπιμαία και τη ληστρική εξόντωση του ελληνικού λαού.

Τόσο προκλητικά ανάλγητη και ξετσίπωτη κυβέρνηση είναι…
_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παπα-Ηλίας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 08, 2010 12:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η θεοποίηση της κακουργίας



Το-σχετικό με τον «καλό υπόκοσμο»-μεγαλοβδομαδιάτικο κείμενό μου ήταν φυσικό να ενοχλήσει την «καθωσπρέπει» αυτή τάξη.

Όπως επίσης πολύ φυσικό είναι η περισπούδαστη αυτή τάξη να έχει και το περισπούδαστο πολυπληθές–απΆ την τσέπη και τον ιδρώτα του λαού εκτρεφόμενο -τεμπελχανείο της. Με τους περισπούδαστους υπερασπιστές και απολογητές της.

Παρότι θα περίμενε κανείς να είχαν σωπάσει
και να είχαν λουφάξει ύστερα απΆ τον παροξυσμό και το παραλήρημα της τοκογλυφικής αλητείας, που, τον τελευταίο καιρό, εκδηλώνεται σε βάρος της Ελλάδας.

Θα ήθελα, λοιπόν, να πω στον ευυπόληπτο αυτόν «καλό υπόκοσμο» και στο αξιότιμο τεμπελχανείο του τα εξής πολύ απλά:

Οι πριν από δύο χιλιάδες (2.000) χρόνια αξιότιμοι ομοϊδεάτες τους, δεν σταύρωσαν το Χριστό, επειδή «βλασφήμησε», λέγοντας πως είναι γιος του Θεού. Γιατί το τελευταίο, που θα μπορούσε να τους ενδιαφέρει ήταν ο Θεός.

Ο Θεός ήταν το εύσχημο πρόσχημα για να «τον βγάλουν από τη μέση». Όπως παντού και πάντοτε συμβαίνει. Όπου, στο όνομα των θρησκευτικών και κοινωνικών φρονημάτων και της νομιμοφροσύνης, σταυρώνουν όσους καταγγέλλουν το όργιο της ασυδοσίας και της αυθαιρεσίας τους.

Τον σταύρωσαν, γιατί ο Χριστός, με τη διδασκαλία του, σημάδευε κατάστηθα τη μοναδική τους θεότητα, που ήταν ο Μαμωνάς. Του οποίου η θρησκεία παραμένει στο διηνεκές και ακούει άλλοτε και αλλού σε άλλα ονόματα.

Με κυρίαρχο, στις μέρες μας, όνομα, εκείνο του καπιταλισμού, που τείνει να γίνει και η παγκόσμια θρησκεία. Στο βωμό της οποίας θυσιάζονται και θα θυσιάζονται, ολοένα και περισσότερα, εκατομμύρια αθώων.

Και, παρότι, στις μέρες μας, ο καπιταλισμός ξετσιτσιδώθηκε, μέχρι και του «φύλλου της συκής», εντούτοις οι μίσθαρνοι απολογητές του δεν σταματούν να το λιβανίζουν και να λιθοβολούν τους επικριτές του. Όμως…

Εκτός απΆ την κατάστηθη, κατά του Μαμωνά, στόχευσή του ο Χριστός, θέλησε να κόψει και τα δυο πόδια, τα δυο ανήθικα ηθικά στηρίγματα, του ανθρωποφάγου αυτού τέρατος, που είναι το νομικό και το θρησκευτικό κατεστημένο.

Που σαν πρώτο βήμα της έχει τη μεγαλύτερη απάτη στην πανανθρώπινη ιστορία, που είναι η ταύτιση της νομιμότητας με τη δικαιοσύνη.
Απάτη, που στις μέρες μας, όπως θα Άλεγε και ο ο ποιητής, σε χίλιες βρύσες χύνεται, με χίλιες γλώσσες κρένει».

Αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι μικροπταισματίες άνθρωποι του λαού δικάζονται και καταδικάζονται για ασήμαντες αφορμές, ενώ μεγλοαπατεώνες απολαμβάνουν τα προνόμια της εγκληματικής ασυλίας.

-«Γιατί, είπαν σε κάποιον υπουργό, δεν αποκαλύπτονται και δεν αντιμετωπίζονται ανάλογα οι αρχιτέκτονες της καταβαράθρωσης της ελληνικής οικονομίας»;

-«Δεν είναι εύκολο»! είπε ο υπουργός.

Και ασφαλώς έχει δίκιο! Γιατί αυτοί, που νομοθέτησαν το τέλειο, «εκ προμελέτης έγκλημα», της βουλευτικής και υπουργικής ασυλίας, κι εκείνοι, που επωφελούνται απΆ αυτό, είναι ιδιοφυΐες του είδους…

Και ύστερα επιμένουμε να μιλούμε και για…Δικαιοσύνη!

Το νομικό, λοιπόν, κατεστημένο νομιμοποιεί την κακουργία και την απανθρωπιά. Και κηρύσσει παράνομη τη δικαιοσύνη και την ανθρωπιά.

Το θρησκευτικό κατεστημένο στο βήμα αυτό του νομικού κατεστημένου έρχεται να προσθέσει ένα άλμα: Προχωρεί στη θεοποίηση της απανθρωπιάς και της κακουργίας.


Γιατί μόνο με τη θεοποίηση της κακουργίας μπορεί να ερμηνευτεί η δολοφονία και η σταύρωση του Χριστού.

Αθλιότητα, που διαιωνίζεται, όπου Γης, νομιμοποιείται και θεοποιείται το έγκλημα. Σε βάρος των λαών και των αθώων. Και προς δόξαν του «καλού υπόκοσμου»!

Και αγαλλίαση, ασφαλώς, των υπερασπιστών, των ψηφοφόρων και των λιβανιστάδων του…

http://papailiasyfantis.blogspot.com
http://papailiasyfantis.wordpress.com


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες