Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το κροκοδείλιο μελόδραμα Χρυσοχοΐδη

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 29, 2010 11:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Το κροκοδείλιο μελόδραμα Χρυσοχοΐδη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το κροκοδείλιο μελόδραμα Χρυσοχοΐδη



Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε κόλαση τρομοκρατικών πράξεων και ανοικτών γκανγκστερικών εγκλημάτων και ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε κάθε έγκλημα που συντελείται, χύνει κροκοδείλια δάκρυα, με εκείνο το μελοδραματικό τόνο και ύφος του αυθάδους στρατάρχη.

Έσπευσε και στο καινούριο έγκλημα να βγάλει το «οργισμένο» διάγγελμά του:

«Αυτοί οι δολοφόνοι μάς θεωρούν όλους εχθρούς τους, είτε πρόκειται για αστυνομικό είτε πρόκειται για μετανάστη είτε για οποιονδήποτε πολίτη. Αυτοί οι δολοφόνοι είναι απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι απέναντί τους γι' αυτό είναι χρέος μας να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Η υποκρισία και η αυθάδεια σε παράνοια: Η γνωστή υποκρισία και αυθάδεια των «κτηνάνθρωπων» της εξουσίας που επικαλύπτουν τα πάντα πίσω από κούφιους και δραματικά μελοδραματικούς λεονταρισμούς.

Γνωστή η λαϊκή σοφία: Όσο πιο πωρωμένος είναι ο ένοχος τόσο πιο μελοδραματικά ουρλιάζει κατά του εγκλήματος…

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν κακοποιεί και παραποιεί μόνο την αλήθεια των πραγμάτων, αλλά θέλει να εμφανίζεται ότι ο ίδιος με «σύσσωμη την ελληνική κοινωνία είναι απέναντι» από τους δολοφόνους.

ΟΧΙ, κύριε Χρυσοχοΐδη. Βάλατε τον εαυτό σας σε λάθος στρατόπεδο. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σας και απέναντι στα τρομοκρατικά εγκλήματα που έχετε σπείρει, ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των μυστικών και παρακρατικών συμμοριών.

Και είστε με την παρακρατική τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών (αν όχι και ένας από τους «σκηνοθέτες») ΓΙΑΤΙ γνωρίζετε ότι όλα αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ δεν προέρχονται από «παρανοϊκούς» δολοφόνους, αλλά από την σκηνοθετημένη παράνοια και κακουργία των μυστικών υπηρεσιών.

Το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ και το ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΕΤΕ…


Γνωρίζετε ποιοι κρύβονται και ποιοι σκηνοθετούν όλα αυτά τα τρομοκρατικά εγκλήματα, το ΓΙΑΤΙ τα οργανώνουν, τους στόχους και τους σχεδιασμούς των οργανωτών και σκηνοθετών ΚΑΙ ΟΛΑ τα παρασιωπάτε και μιλάτε γενικώς για «δολοφόνους».

ΜΗΠΩΣ δεν τα είχατε μάλιστα και προβλέψει πριν ανεβείτε στην εξουσία. Θα έρθουν πιο βίαιες και τρομακτικές τρομοκρατικές οργανώσεις είχατε «προβλέψει».

Και πράγματι «επαληθευτήκατε»: Επί των ημερών σας οργίασε η «τρομοκρατική σπορά»: Τη σπορά που «γνωρίζατε»!!!

Τη «σπορά» αυτή τη γνωρίζατε από τα «Δεκεμβριανά». Εξάλλου σε αυτά αποδώσατε τον νέο αιματηρό κύκλο της τρομοκρατίας. Και τα «Δεκεμβριανά» τα χαρακτηρίσατε «επαναστατική εξέγερση» της νεολαίας!!!

Αυτή δηλαδή η «επαναστατική έκρηξη» της νεολαίας έβγαλε τους στυγερούς δολοφόνους;

Και μόνο αυτό το σκεπτικό σας αποκαλύπτει το ρόλο σας. Οι επαναστατικές εκρήξεις δεν βγάζουν «δολοφόνους». Οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις» των μυστικών υπηρεσιών βγάζουν δολοφόνους!!!

Γνωρίζατε λοιπόν, το παιχνίδι των μυστικών υπηρεσιών στις κουκουλοφόρικες πυρπολήσεις της Αθήνας και «προφητεύατε» το μέλλον!!!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τους στόχους όλων αυτών των εγκλημάτων: Να μετατραπεί η Ελλάδα σε ζούγκλα του εγκλήματος.

Αυτές τις υπηρεσίες εκτελεί η κυβέρνησή σας και εσείς ο ίδιος με υπερβάλλοντα ζήλο: Η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι σε κάθε ξένη μαφία, στην τρομοκρατία, στο έγκλημα.


Το όπλο της τρομοκρατίας και τα παρακρατικά «συνδικάτα» του εγκλήματος αποτελούν τις μορφές, τις ειδικές «τακτικές» μιας γενικότερες στρατηγικής: Της Αλλοδαπής εισβολής και κατοχής της Ελλάδας, της γκετοποίησης, της σποράς των μαφιών του εγκλήματος και του τρόμου, της ολοκληρωτικής άλωσης και προτεκτορατοποίησης της χώρας.

Ένα εφιαλτικό όργιο τρόμου απλώνεται, από το παρακράτος και τις μυστικές του υπηρεσίες, παντού σε κάθε γωνιά. Μια οργανωμένη «σπορά» τρόμου, εγκλήματος, και φρίκης για να υποταγεί ολοκληρωτικά και τελεσίδικα η ελληνική κοινωνία στη σύγχυση, στην τρέλα, στον ΕΦΙΑΛΤΗ της Νέας Τάξης.

Μια κακουργηματική «επιχείρηση» για να εξαναγκαστεί ο ελληνικός λαός να εξαγοράσει τον τρόμο του και τον πανικό του με την «ήσυχη» αποδοχή του θανάτου του…


Γι’ αυτό κύριε Χρυσοχοΐδη οργανώνονται καθημερινά τρομοκρατικά εγκλήματα και πολυεδρικές προβοκάτσιες.

Γι’ αυτό καρατομείτε κάθε αστυνομικό που θα θελήσει να κάνει καλά τη δουλειά του.

Γι’ αυτό αφήνετε στο έλεος των μαφιών την Αθήνα.

Γι’ αυτό αφήνετε το μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο στο έλεος των καθημερνών συμμοριών του εγκλήματος. Κάθε μέρα διαπράττονται άπειρες ληστείες στα μετρό, άπειρες και οι καταγγελίες για αυτά τα εγκλήματα και εσείς ούτε μια περίπολο, ούτε μια στοιχειώδη ασφάλεια στους επιβάτες δεν παρέχετε. Ή μήπως δεν γνωρίζεται το όργιο του εγκλήματος στο μετρό;

ΟΛΑ τα γνωρίζετε και αφήνετε τον ελληνικό λαό στο έλεος των συμμοριών…

Και μετά βγάζετε λογίδρια για τους «δολοφόνους» για το ότι είστε απέναντι στο έγκλημα…

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον ελληνικό λαό είστε…


Καθημερινά το αποδεικνύετε…

Σταματήστε, λοιπόν το δούλεμα…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ψαχτήρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 29, 2010 5:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ;

Γράφει η Όλγα Γ. Γεριτσίδου

Από:
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/03/15_29.html





Βεβαίως θα πρέπει να ξεσηκωθεί το Λαϊκό αίσθημα με τον αποτρόπαιο αυτόν θάνατο, όπως θα έπρεπε ήδη να είχε ξεσηκωθεί και για την πορνεία και επαιτεία στην οποία καταδικάζονται τα άτομα αυτά, καθώς και για την ειλωτεία που αποφέρει πακτωλούς μαύρου χρήματος για συγκεκριμένους μεγαλοκεφαλαιούχους – κερδοσκόπους, υπό την σιωπηρή προστασία της αστυνομίας της οποίας τα χέρια δένονται με εντολές εκ των άνω και εκ των έξω και ταυτόχρονα τινάζουν στον αέρα την μικρή εμπορική επιχείρηση και βέβαια την εργασία του εργάτη.
Ποιος λοιπόν πρέπει να πληρώσει για το αίμα που χύθηκε ;
Αυτός που θα πρέπει να πληρώσει για τον θάνατο αυτό και τους άλλους θανάτους που ποτέ δεν μαθαίνουμε είναι όλοι αυτοί που ανάγκασαν το Αφγανάκι αυτό να είναι στους δρόμους της Ελλάδας και να ψάχνει στα σκουπίδια :
1. τους αυτουργούς του πολέμου και της οικονομικής έκπτωσης στο Αφγανιστάν που αναγκάζει τους .........
Πολίτες του να φεύγουν ( τις κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια όλων των κρατών που με χρήματα των Λαών τους κάνουν πόλεμο και επιβάλλουν νέες τάξεις πραγμάτων ανοικοδομώντας όπως θέλουν αυτά που οι ίδιοι γκρέμισαν ).
2. αυτούς που ως δουλέμποροι θηρεύουν τα άτομα αυτά και καταπατούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τους
3. τους υποκριτές τύπου frontex που επιτρέπουν ( λόγω της Τουρκικής συμπεριφοράς, λόγω κακής οργάνωσης και πλήθος τέτοιων ανόητων και δολίων δικαιολογιών την ίδια στιγμή που ανακοινώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δορυφόρο για να διπλο-ελέγξει τα Ε9 των Πολιτών ) την συνεχή εισροή ατόμων που δεν μπορεί η Ελλάδα να περιθάλψει και υποθάλψει εντός αυτής, με την συνέπεια να προκαλείται εκφυλισμός και έκπτωση τόσο στους νέο-αφιχθέντες όσο και στον γηγενή πληθυσμό της
4. τους εγκληματίες ( βλέπε, υπηρεσίες, Ε.Ε., υπουργεία, επιτροπές, οργανώσεις, ‘προσωπικότητες’, πρεσβευτές, πρέσβειρες ‘καλής θελήσεως’, κλπ ) που δεν αφήνουν να διοχετευθούν τα άτομα αυτά στους προορισμούς επιλογής τους ή σε μέρη που να μπορούν να ενταχθούν ως Άνθρωποι σε μία καθημερινότητα αντί να χρησιμοποιούνται από τον κάθε πολιτικό δάχτυλο ως μοχλός πίεσης ή βορά προβοκάτσιας, λες και το αίμα τους είναι φθηνό
5. τις υποκριτικές ΜΚΟ ( που επανδρώνονται από τους άχρηστους γόνους των ίδιων οικογενειών που στελεχώνουν όλα τα ανωτέρω, αν όχι και τους ίδιους σε διάφορες φάσεις της ‘καριέρας’ τους ) που παίρνουν χρήματα για να υποθάλπουν τα άτομα αυτά αλλά τα αφήνουν στο έλεος του κάθε επιχειρηματία ( που είναι είτε συγγενής είτε υπάλληλος ή συνεργάτης τους ) που βγάζει μαύρο χρήμα τόσο από την εμπορία των Ανθρώπων αυτών όσο και από την τρομοκρατία των Πολιτών των κρατών όπου τους εξαπολύουν, για να το ξεπλύνει μετά με 'φιλανθρωπικές δωρεές' που θα τις εκπέσει από την εφορία ( και σε αυτό δεν εξαιρείται ούτε η εκκλησία )
6. αυτούς ( τους ιδίους ) που καρπώνονται τους κρατικούς πόρους μέσω δημοσίων θέσεων δήμων, νομαρχιών και κοινοτήτων, τους εγκληματίες που κατατρώνε κονδύλια για να 'αντιμετωπίσουν' το πρόβλημα αυτό και απλώς δημιουργούν πυροτεχνήματα πολιτιστικού σόκ για να κατηγορήσουν μετά τους Πολίτες για ρατσισμό ( ανοίγοντας τον δρόμο για άλλα πολιτικά παιχνίδια εις βάρος και των Πολιτών και των άλλων αυτών ανθρώπων - ειλώτων τους )
7. αυτούς ( τους ιδίους ) που με μαύρη εργασία χρησιμοποιούν τα άτομα αυτά στα μεγάλα έργα που αναλαμβάνουν με φωτογραφικούς ‘διαγωνισμούς’ ή τους διοχετεύουν στις πόλεις ως λαθραίους πλανόδιους για να πουλάνε μαύρα / παράνομα το εμπόρευμα τους με τους αστυνομικούς να τους ελέγχουν και να τους καλύπτουν ( διότι αλλιώς τρομοκρατούνται από τις υπηρεσίες τους ότι είτε θα σκοτωθούν αδίκως είτε θα διωχθούν ποινικά για ό,τι προκαλέσουν στον λαθραίο και το εμπόρευμα του ). Το ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και το επιτελείο του ΠΑΣΟΚ που φέρεται σαν να μην υπάρχουν αυτοί οι λαθραίοι – πλανόδιοι ( που τινάζουν την μικρή προσωπική επιχείρηση και τον ελεύθερο εργάτη / τεχνίτη στον αέρα ) αλλά αξιώνει να βάλει ταμειακές στον υπαίθριο της κάθε λαϊκής, είναι στην ουσία απόδειξη ότι δουλεύουν υπέρ αυτών των επιχειρηματιών – κερδοσκόπων – εγκληματιών – μαφιόζων που χρησιμοποιούν τα άτομα αυτά σαν το παιδί που διαμελίστηκε.
7. τους διεθνείς οργανισμούς / ενώσεις που δεν απαιτούν από το Αφγανιστάν και το κάθε Αφγανιστάν / Πακιστάν / Σομαλία / κλπ να πάρει μέτρα για να κρατήσει τους Πολίτες του κράτους του ( και συνεπώς το πολύτιμο δυναμικό του πρός ανάπτυξη ) εντός των συνόρων του, όπως έχουν επιδείξει ότι μπορούν να απαιτούν και να επιβάλλουν όταν πρόκειται για την εξαθλίωση οικονομικά και πολιτιστικά όλων των Λαών,
8. όλους αυτούς ( τους υπεύθυνους αξιωματούχους / ειδικούς / κυβερνητικούς – πολιτικούς / ‘σοφούς’ / ‘ανθρωπιστές’ / ‘αριστερούς’ / κλπ ) που αντί να περιθάλψουν και να βοηθήσουν σε μία παλιννόστηση με καλύτερες συνθήκες και με την εξατομικευμένη προστασία των παλινοστούντων πρώην λαθρομεταναστών, τους αφήνουν σαν αδέσποτες αγέλες σκυλιών χωρίς υπόσταση ή στίγμα, για να ωθούν τους θυματοποιημένους Πολίτες να εύχονται τον αντίστοιχο 'μπόγια'
9. όλους αυτούς ( τους ιδίους με όλες τους τις εκφάνσεις συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ και των τραπεζιτών και μεγαλοβιομηχάνων και μεσαζόντων ) που τους συμφέρει να βρίσκουν εύκολους ενόχους για την απαραίτητη αύξηση της εγκληματικότητας που τρομοκρατεί τους Πολίτες ώστε να καταφεύγουν στις τράπεζες ή να επενδύουν σε προϊόντα προστασίας που αλλιώς δεν θα το έκαναν ή να κατασπαταλούν τα χρήματα των Πολιτών σε προγράμματα πάταξης της εγκληματικότητας αυτής που οι ίδιοι καλλιεργούν
Και ένα απαραίτητο παράδειγμα πρός τεκμηρίωση των ανωτέρω :
Από μαρτυρία λιμενικού των θαλασσίων συνόρων μας και από έγγραφο της αστυνομίας / ΠροΠο με συγκεκριμένο αριθμό πρωτοκόλλου, ακούστε τί γίνεται :
Μόλις βρούν λαθραίους να έχουν πλησιάσει ή να έχουν αποβιβαστεί σε Ελληνικό έδαφος ( Σάμο, Χίο, κλπ ), το λιμενικό τους εντοπίζει και τους συλλαμβάνει, και αφού τους περιθάλπει εάν το χρειάζονται, οι λιμενικοί επιχειρούν να τους απελάσουν. Αυτό όμως το οποίο γίνεται με υπουργική / κυβερνητική εντολή ( βλέπε Χρυσοχοΐδης ) είναι να αφήνονται οι άνθρωποι αυτοί ελεύθεροι στον Πειραιά με ένα ικανό ποσό χρημάτων από το υπουργείο και ένα χαρτί στα Ελληνικά που τους λέει εγγράφως ότι πρέπει να φύγουν σε ένα μήνα. Σημειωτέον ότι οι πλοιοκτήτες που τους μεταφέρουν από τα σημεία συλλήψεως των στον Πειραιά ‘επιλέγονται’ και επιδοτούνται από το κράτος για αυτό.
Κατόπιν αυτής της διαδικασίας οι λαθρομετανάστες αυτοί είναι ελεύθεροι στον Πειραιά και κανείς πλέον δεν τους ελέγχει για τίποτα και ούτε βέβαια εάν υπακούουν στην έγγραφη εντολή ( τυπικά για το κράτος και τους Πολίτες και όχι ουσιαστικά για το παρακράτος και τους δουλεμπόρους ).
Σε επίσημο έγγραφο του ΠροΠο πρός εμάς ( ως Έλληνες Πολίτες με σαφή και βάσει του Νόμου ερωτήματα ) μας ειπώθηκε ότι δεν μπορούν να μας πουν ούτε τον αριθμό ούτε τα ονόματα των δουλεμπόρων που ισχυρίζονται ότι συλλαμβάνουν και καταγράφουν για να προστατέψουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των δουλεμπόρων όσον αφορά τα προσωπικά τους δεδομένα (!).
Αυτό δηλαδή ακριβώς που δεν θα κάνουν στον κάθε παγιδευμένο φουκαρά που ο κάθε εφοριακός θα στιγματίσει ως φοροφυγά βάσει των παράλογων και παράνομων τεκμηρίων που δεν στέκουν σε έλεγχο λογικής και που θεσπίζουν οι ίδιοι οι ανωτέρω.
Η λίστα είναι μακριά αλλά εύκολη να γεμίσει από μεγάλα και βαρύγδουπα ονόματα ηθικών αυτουργών, και κοντά σε αυτά θα βρεθεί και ο απλός αυτουργός.
Το άτυχο αυτό παιδί χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την προβοκάτσια των ΟΥΚ ώστε το αίμα του να στιγματίσει μέρος ή το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας για όφελος όλων αυτών των δολοφόνων που το έχυσαν αδίστακτα και υπολογιστικά.
Δεν μπορούμε ως Έλληνες να το ανεχόμαστε αυτό.
Οι πραγματικοί δολοφόνοι όχι μόνο πρέπει να λογοδοτήσουν αλλά και να πληρώσουν ως εγκληματίες κατά του Ανθρώπου και βέβαια κατά του Ελληνικού Έθνους.

Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 29, 2010 5:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα δόλιο πρωτοσέλιδο



Θυσιάστηκε στο βωμό των τρομοκρατικών παιχνιδιών ένα αγοράκι 15 χρόνων και η «ευαίσθητη» εφημερίδα παίζει με τη «θυσία»!!!


Κατασκευάζει ένα προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο που σηματοδοτεί δολοφονική επίθεση εναντίον των αλλοδαπών («προσφύγων»)!!!

Όποιος γνωρίζει τα «τρομοκρατικά μαγειρεία» μπορεί και να αποκρυπτογραφεί τέτοιου είδους πρωτοσέλιδα…

Τώρα θα παιχτούν διάφορα τελετουργικά τρομο-σενάρια για το πώς βρέθηκε η βόμβα στα χέρια του μικρού.


Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα αναληφθεί πολιτική ευθύνη από τις γνωστές «σφραγίδες» των μυστικών υπηρεσιών και πώς θα «πλασάρουν» τη «θυσία» του 15άχρονου…
Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 29, 2010 11:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοίγει ένας νέος κύκλος του τρομοκρατικού εφιάλτη




Η «Ελευθεροτυπία» είναι η εφημερίδα που πρέπει κανείς να μελετά προσεκτικά για να αποκρυπτογραφεί, ΟΧΙ μόνο το «ιδεολογικό υλικό» της Νέας Τάξης, αλλά και τους τρομοκρατικούς σχεδιασμούς των μυστικών υπηρεσιών.

Το σημερινό της πρωτοσέλιδο
(«βόμβα σκότωσε πρόσφυγα») σηματοδοτούσε ολοκάθαρα το άνοιγμα του νέου κύκλου της παρακρατικής τρομοκρατίας: Την αναβίωση της παλιάς συνταγής των «τυφλών κτυπημάτων» της «ακροδεξιάς τρομοκρατίας»: Μιας τρομοκρατίας που θα «κτυπά» τους αλλοδαπούς!!!!!!!

Ήμασταν σίγουροι ότι αυτή η δολοφονική τρομοκρατική ενέργεια δεν θα αναληφθεί από τις γνωστές «επαναστατικές» τρομοκρατικές ομάδες.

Όταν είδαμε το πρωτοσέλιδο της «Ε» υπογραμμίσαμε:


«Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα αναληφθεί πολιτική ευθύνη από τις γνωστές «σφραγίδες» των μυστικών υπηρεσιών και πώς θα «πλασάρουν» τη «θυσία» του 15άχρονου…»

Εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23742#23742


Αμέσως μετά το πρωτοσέλιδο της «Ε», οι «αριστερές» σφραγίδες των μυστικών υπηρεσιών «βγήκαν» να δηλώσουν ότι δεν έχουν καμία σχέση και να «χρεώσουν» τη νέα τρομοκρατική επιχείρηση σε «τυφλό κτύπημα», σαν και αυτά τα «γνωστά» των «ακροδεξιών»!!!

Το «μήνυμα» υπήρχε ολοκάθαρο στο πρωτοσέλιδο της «Ε»!!!

Τώρα αρχίζει να ζυμώνεται από διάφορες «αριστερές», επιδοτούμενες και πρακτορικές «εστίες» (οι γνωστές) η παλιά γνωστή συνταγή της «ακροδεξιάς τρομοκρατίας».

Τώρα, βεβαίως, φωτίζονται ολοκάθαρα και κάποια άλλα ζητήματα: Η βόμβα στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και η προβοκάτσια στην παρέλαση με τους βατραχάνθρωπους.

Η βόμβα που «ερεθίζει» και «προκαλεί» τα τρομοκρατικά αντίποινα των «ακροδεξιών» και η προβοκάτσια που «πιστοποιεί» την οργανωμένη δύναμη των «ακροδεξιών» και μέσα στις επίλεκτες δυνάμεις των καταδρομών…

Οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας έχουν σχεδιάσει και μελετήσει πολλές κινήσεις στην σκακιέρα.

Τα τελευταία τρομοκρατικά και προβοκατόρικα γεγονότα ανοίγουν ένα νέο κύκλο στον εφιάλτη του τρόμου. Ένα νέο κύκλο των μακάβριων τρομοκρατικών σχεδιασμών εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας: Τον κύκλο της «ακροδεξιάς τρομοκρατίας» που θα δολοφονεί στα «τυφλά» και θα «κτυπά» τους ξένους (ίσως πολύ γρήγορα να έχουμε δολοφονικά «κτύπημα κατά αλλοδαπών).

Το πρώτο θύμα αυτού του νέου τρομοκρατικού εφιάλτη ήταν ένα 15άχρονο αγόρι από το …Αφγανιστάν!!!

Αρχίζει ο νέος κύκλος με τη «θυσία» ενός μικρού αλλοδαπού μικρού αγοριού…

Τώρα οι σκηνοθέτες των μυστικών υπηρεσιών και των μηχανισμών της Νέας Τάξης μας βάζουν ανάμεσα σε δύο πυρά: Στην «ακροαριστερή» τρομοκρατία και στη «ακροδεξιά» τρομοκρατία.

Βγάζουν από τα συρτάρια τους τις παλιές συνταγές που «δοκιμάστηκαν» παλιότερα, ιδιαίτερα στην Ιταλία.

Μόνο που οι σκηνοθέτες,
οι κατασκευαστές και οι σπόνσορες και των δύο αυτών «ειδών» είναι οι ίδιοι: Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Και τα δύο είδη καθοδηγούνται και κατευθύνονται από την ίδια πηγή:Είτε με τη στρατολόγηση και τον έλεγχο «ακροαριστερών» και «ακροδεξιών», είτε με την κατασκευή ομάδων με διαφορετικά χρώματα.

Αυτά όλα είναι ήδη γνωστά
και έχουν καταγραφεί και σε επίσημα ντοκουμέντα, όπως το «αμερικάνικο εγχειρίδιο» για την τρομοκρατία. Έχει δημοσιευτεί στο τέταρτο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ. Θα το βρείτε στο άρθρο: «Οι «σπόνσορες» και οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας».

Υπάρχει και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/168.mag

Μια εφιαλτική κόλαση τρόμου και φρίκης κατασκευάζουν για να αφιονίσουν τους αλλοδαπούς, να πυροδοτήσουν τον ισλαμικό φανατισμό, βάρβαρες οχλοβοές και «εξεγέρσεις» των αλλοδαπών στρατιών που έχουν εισάγει, με στρατηγικό στόχο: Τη διάλυση της χώρας, τον πανικό της κοινωνίας, την «εισβολή» των ξένων στο κράτος και στους κατασταλτικούς μηχανισμούς, την προώθηση της βάρβαρης ισλαμοποίσης της ελληνικής κοινωνίας, την υποταγή των πάντων στη Νέα Τάξη και τους μακάβριους μηχανισμού της.

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Βηχος Χαράλαμπος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 30, 2010 4:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παλαίμαχος έγραψε:


Μια εφιαλτική κόλαση τρόμου και φρίκης κατασκευάζουν για να αφιονίσουν τους αλλοδαπούς, να πυροδοτήσουν τον ισλαμικό φανατισμό, βάρβαρες οχλοβοές και «εξεγέρσεις» των αλλοδαπών στρατιών που έχουν εισάγει, με στρατηγικό στόχο:


την αφορμή
Την αφορμή για επεμβαση της Τουρκίας,
για δηθεν υποστηριξη των ομοθρησκων τους.

Ομως....λογαριάζουν χωρις τον ξενοδοχο.


Α!!ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ.γιατι θα ξηγηθεις ετσι?
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 30, 2010 11:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η τρομοκρατία των ληστειών



Το Σικάγο και η Καμπούλ μπροστά στην Αθήνα είναι παιδική χαρά...192 ληστείες σε 12 ημέρες
Πηγή:
http://citypress-gr.blogspot.com/2010/03/192-12.html#more



Δεκαέξι ληστείες κάθε 24 ώρες σημειώνονται κατά μέσο όρο στην επικράτεια τις τελευταίες μέρες, με το μεγαλύτερο ποσοστό να καταγράφεται στην Αττική, όπου οι ληστείες φτάνουν μερικές φορές και τις 15 ημερησίως.

Ο μεγαλύτερος αριθμός ληστειών καταγράφεται στους δρόμους, με θύματα κυρίως γυναίκες, ηλικιωμένα άτομα, μεταφορείς χρημάτων και ανήλικους, ενώ ακολουθούν αριθμητικά οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους και τράπεζες.

Μεγάλος είναι επίσης ο αριθμός ληστειών που γίνεται σε σπίτια, ύστερα από εισβολές ένοπλων κακοποιών, συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σε υψηλή θέση στην κατηγορία των θυμάτων ληστειών εξακολουθούν να βρίσκονται οι οδηγοί ταξί, οι υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών. Ο κατάλογος των στόχων των ληστρικών συμμοριών συνεχώς διευρύνεται, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα και άτομα που δεν το περίμεναν ποτέ. Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε το φαινόμενο της εισβολής ενόπλων σε ταβέρνες, όπου οι δράστες ληστεύουν ιδιοκτήτες και πελάτες.

Εγιναν επίσης στόχος ληστών:

Ιατρεία, ζαχαροπλαστεία, Ιντερνετ καφέ και άλλες κατηγορίες επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Οι δράστες των ληστειών δεν στοχεύουν πάντα σε μεγάλα χρηματικά ποσά. Τους αρκεί πολλές φορές το κινητό τηλέφωνο ενός μαθητή ή το μεροκάματο ενός ιδιοκτήτη περιπτέρου ή οδηγού ταξί.

Το τραγικό όμως είναι ότι υπάρχουν μέλη ληστρικών συμμοριών, που δεν διστάζουν να πυροβολήσουν για ασήμαντο λόγο. Πριν κλείσει ένα 24ωρο από τη δολοφονία ενός 60χρονου στα Πατήσια, από άγνωστο που εκτιμάται ότι είχε κίνητρο τη ληστεία, σημειώθηκε η χθεσινή ληστεία μετά φόνου και μάλιστα στην ίδια περιοχή.

Σημείωση Ρεσάλτο:
Θα προσθέταμε το «μπλόκο» των συμμοριών έξω από τα ταμεία των θεάτρων!!!
Εκεί, όμως που οργιάζουν οι συμμορίες είναι οι σταθμοί των Μετρό και στο εσωτερικό των Μετρό: Ανενόχλητες οι συμμορίες τρομοκρατούν και ληστεύουν.
Το κακό έχει πάρει επιδημικές διαστάσεις και ο Χρυσχοΐδης σφυρίζει κλέφτικα…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 30, 2010 12:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Το Σικάγο και η Καμπούλ μπροστά στην Αθήνα είναι παιδική χαρά...192 ληστείες σε 12 ημέρες"

Όταν η Καμπούλ πιέζεται να γίνει "Καμπούλ made in USA", δηλαδή μια χώρα με αμερικανικού τύπου δημοκρατία, τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε.

Και όταν η Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια, προσπαθεί (δεν ξέρω αν "πιέζεται") να γίνει "Ελλάδα made in USA", τότε τα αποτελέσματα είναι αυτά που ζούμε : Και Καμπούλ και ... Σικάγο.

Που μας πάνε; Μα, πού αλλού. Σε λίγο θα κυκλοφορούμε όλοι με ένα εξάσφαιρο μέσα στην τσέπη. Ο, περί οπλοφορίας και νόμιμης αυτοάμυνας-αυτοδικίας, νόμος ετοιμάζεται και οι παπάδες θα μας κάνουν κηρύγματα από τον άμβωνα : "Ως Χριστιανοί δεν μπορούμε να κάνουμε διακρίσεις", αφού ο Χριστός μας έχει πει την παραβολή του "Καλού Σαμαρείτη" και το "Εγώ δε λέγω υμίν μη αντιστήναι τω πονηρώ. αλλ΄ όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτώ και την άλλην".

Όταν θα μπουν μέσα να μας ληστέψουν και να μας σκοτώσουν, θα τους παρακαλέσουμε να περιμένουν μια στιγμή, για να φέρουμε και τη γυναίκα ή το παιδί μας.

"Όσο περισσότερο με συγχωρείς, τόσο πιο πολύ σε μισώ", γράφει ο Ντοστογιέφσκι στους "Δαιμονισμένους".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 30, 2010 6:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αναμενόμενο (;) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αναμενόμενο ήταν να τα ρίξουν σε "ακροδεξιούς" (και μάλιστα "εθνικοσοσιαλιστές"). Αναρωτιέμαι αν η αρχική πρόθεση ήταν να παρουσιαστεί σαν ενέργεια των "Πυρήνων της Φωτιάς" ή κάποιας άλλης "ακροαριστερής ομάδας", και επειδή, κατά ατυχή σύμπτωση, υπήρξαν ανθρώπινα θύματα (ΑΝ όντως υπήρξαν) προτίμησαν την τελευταία στιγμή να αλλάξουν το σενάριο εσπευσμένα.

Ξέρει κανείς τι είναι η "Combat 18"?

Παρατηρέιτε και κάποια, αν όχι "έμμεση διαφήμιση" της Χρυσής Αυγής, οπωσδήποτε μέριμνα να μην την μπλέξουν; Την αποκαλούν "προδοτική". Άρα: Αφ' ενός δεν γίνεται να έχουν σχέση με την Χ.Α. αυτοί που έκαναν την ενέργεια (αφού είναι "σκληροί αντίπαλοί της") αφ' ετέρου, από τη στιγμή που τα "καθάρματα που σκοτώνουν παιδιά" σε αποκαλούν "προδότη", έχεις ελπίδες να θεωρηθείς "καλός" και "συμπαθής".
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες