Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Κατασκευάζουν την «ακροδεξιά» τρομοκρατία

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 31, 2010 11:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Κατασκευάζουν την «ακροδεξιά» τρομοκρατία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κατασκευάζουν την «ακροδεξιά» τρομοκρατία



Η συνταγή της «ακροδεξιάς» απειλής είναι γνωστή.

Στην Ελλάδα γίνεται καταχρηστική αξιοποίησή της.


Όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και εξαντλητικά από το πρώτο τεύχος του περιοδικού.

Η «συνταγή»: Ανυψώνουμε, επιδοτούμε και προβάλλουμε πολιτικά τις «ακροδεξιές» δυνάμεις (ΛΑ.Ο.Σ. ή παρωχημένα υπολείμματα ακροδεξιών ιδεολογημάτων ) σε «σκιάχτρα», σε δαιμονικές «απειλές» κατά της δημοκρατίας και της κοινωνίας.

Η ιδεολογική και πολιτική λειτουργία της «συνταγής»:

α). Επικάλυψη και απόκρυψη της πραγματικότητας που ζούμε και η ταχυδακτυλουργική μετάθεση του νεοταξικού φασισμού που βιώνουμε σήμερα στο παρωχημένο χθες. Μεταθέτουμε δηλαδή το νεοταξικό εφιάλτη που επελαύνει «ζωντανά» σήμερα, στα φασιστικά, παρωχημένα ιστορικά «σκιάχτρα» του παρελθόντος.

Είναι μέγιστη πολιτική απάτη να μιλάμε για τα κλούβια αυγά του φιδιού, όταν βρισκόμαστε ήδη μέσα στο γιγάντιο, πλανητικό «ζωντανό» αυγό του νεοταξικού κροταλία.

β). Με αυτό το ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα της μετάθεσης ταυτίζουμε κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της κοινωνίας εναντίον της Νέας Τάξης και των οργάνων της με την «ακροδεξιά» απειλή: Αυτό που κάνει συστηματικά το καθεστώς, τα ΜΜΕ και τα κόμματα.

Πρωτοπορία σε αυτήν την απάτη της «μετάθεσης» είναι η νεοταξική «αριστερά» σε όλες τις αποχρώσεις της: Αυτή παράγει τα πιο «πειστικά» και καλοδουλεμένα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης και αυτή αποτελεί τον πλέον μοχθηρό πολιτικό της ροπαλοφόρο.

Οι πλέον μολυσματικές «εστίες» αυτών των νέων γενίτσαρων είναι η «Ε», με αιχμή τούς «Ιούς» και άλλους «μαϊντανούς», οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», τα επιδοτούμενα «αριστερίστικα» δίκτυα της αντιρατσιστικής κατανάλωσης, καθώς και κάποιοι «αστέρες» της φαιάς δημοσιογραφίας και του θεάματος.

Στην πρώτη γραμμή ο «σταρ» της «τρομοκρατίας», Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Ο διαπλεκόμενος με τους πλέον σκοτεινούς υπονόμους των ποικίλων μηχανισμών.

Αυτά, λοιπόν, τα μολυσματικά, «αριστερά» εκτροφεία της προπαγάνδας του νεοταξικού ολοκληρωτισμού, «ζυμώνουν» σήμερα τη «συνταγή» της «ακροδεξιάς» απειλής και στο ζήτημα της τρομοκρατίας. Υφαίνουν την τρομοκρατική εκδοχή της «ακροδεξιάς» απειλής: Τις «ακροδεξιές» τρομοκρατικές ομάδες!!!

Όλοι αυτοί που αποτελούν το «Γραφείο Τύπου» των κατασκευασμένων από τις μυστικές υπηρεσίες «ακρο-αριστερών» τρομοκρατικών ομάδων, τώρα εκτελούν μια άλλη υπηρεσία: Κατασκευάζουν και τον δίδυμο αδελφό: Τις «ακροδεξιές» τρομοκρατικές ομάδες.

Γράφαμε πριν από δύο ημέρες:

«Τώρα αρχίζει να ζυμώνεται από διάφορες «αριστερές», επιδοτούμενες και πρακτορικές «εστίες» (οι γνωστές) η παλιά γνωστή συνταγή της «ακροδεξιάς τρομοκρατίας»…»

Ας συνθέσουμε το παζλ:

1). Το πρώτο μήνυμα, όπως πάντα, οι «Ιοί».


Χρεώνει σε «ακροδεξιό χριστιανό»(!) την συκοφαντία κατά της Χαμάς, σχετικά με τους ομαδικούς γάμους των «παιδοφίλων»: «Η πλαστή είδηση για ομαδικούς γάμους "παιδοφίλων" στη Γάζα κατασκευάστηκε από έναν ακροδεξιό χριστιανό φονταμενταλιστή στις ΗΠΑ».

Το απροκάλυπτο και θηριώδες ψεύδος της παραποίησης των γεγονότων το αποκαλύπτει καταλυτικά το μπλογκ «ΤΑΧΑΛΙΑ» στο κείμενο: «Η παραποίηση της αλήθειας από τους ΙΟΥΣ της απόκρυψης»

ΕΔΩ:
http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_8345.html#ixzz0jgkIHPTC


2). Ελευθεροτυπία

α). Το κατασκευασμένο βίντεο και ρεπορτάζ κατασυκοφάντησης, για «ακροδεξιές» δομές, των καταδρομέων του Λιμενικού.

Κατάπτυστη προβοκάτσια με στόχο να κατασκευαστεί οργανωμένη «ακροδεξιά» απειλή στα επίλεκτα σώματα του στρατού.

Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4332


β). Το δόλιο πρωτοσέλιδο: «Βόμβα σκότωσε πρόσφυγα».

Μια πρώτη σηματοδότηση για την κατασκευή της «ακροδεξιάς» τρομοκρατίας που δολοφόνησε το μικρό Αφγανό.


Αναλυτικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4339


γ). Συνεχίζει η «Ε» το βιολί της κατηγορώντας «τη στάση της αστυνομίας, που έσπευσε να φωτογραφίσει τους «Πυρήνες», που τη διαψεύδουν με ανακοίνωσή τους…»!!!

Στην πρώτη σελίδα την επόμενη ημέρα!

«Έσπευσε»(!!!) η αστυνομία να «διαψεύσει» τους «Πυρήνες»: Δηλαδή πιο αξιόπιστοι οι δολοφόνοι των «Πυρήνων»!!!

Βλέπετε οι «Πυρήνες» μιλούν για «ακροδεξιά» τρομοκρατία!!!

3). Ταυτόχρονα με την «Ε» αρχίζουν και τα ουρλιαχτά για «ακροδεξιά» τρομοκρατία των ποικίλων επιδοτούμενων «εστιών» και «δικτύων» του αντιρατσισμού…

4). Στο «κλαρί» και ο «σταρ» των τρομοκρατικών κατασκευών.

Ο Μάκης(!) με υπερβάλλοντα ζήλο και με μία απόλυτη και ξεχωριστή σιγουριά, προανήγγειλε και αυτός την εμφάνιση της «Εθνικοσοσιαλιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης»!!!

Διαβάστε περισσότερα:
http://olympia.gr/2010/03/31/zougla-gr/



Η σύνθεση των γεγονότων και των «αποκαλύψεων» από τα εκτροφεία της νεοταξικής προπαγάνδας δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνειών, σχετικά με την απόπειρα κατασκευής «ακροδεξιάς» τρομοκρατίας.


Και το έργο, μόλις τώρα άρχισε να παίζεται…

Θα επακολουθήσουν πολλά επεισόδια…

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 31, 2010 2:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλησπέρα.
Πάντως η προκύρηξη τους είναι πολύ πρόχειρα γραμμένη. Κανείς δεν τους πίστεψε, ακόμα και απο αυτούς που θα θέλαν πολύ να τους πιστέψουν (προοδευτικοί δημοσιογράφοι).
Σε περίπτωση πάντως που οι μηχανισμοί θέλουν να εμπλέξουν με αυτό τον τρόπο και εθνικιστικούς κύκλους, προκυρήξεις σαν και αυτές που στείλαν στο Ταρζάν, ΄φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει εθνικιστής που να συμπαθίσει αυτούς που γράψαν την προκύρηξη, ακόμα και εάν υποθέταμε οτι ήταν ειλικρινά αυτά που γράψαν. Ούτε υπάρχει εθνικιστής που να συμφωνεί με τέτοιες ενέργειες (ακόμα και εθνικοσοσιαλιστής), πέρα απο βαριά διαταραγμένες περιπτώσεις. Αν στο παραπάνω προσθέσουμε το οτι η εκρηκτική ύλη της βόμβας, ήταν ίδια με αυτή που εξεράγει στη "Χρυση Αυγή", τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα, οτι μάλλον δεν ήταν προβωκάτσια που ήθελε να εμπλέξει την ακροδεξιά. Ή ήταν πολύ κακοσχεδιασμένη. Αλλα αν ήθελαν όντως να εμπλέξουν την ακροδεξιά σε τρομοκρατικά σενάρια, θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν έρισμα στον εθνικιστικό χώρο, ενώ τώρα καταφέρνουν το αντίθετο.
Το λογικότερο για εμένα είναι οτι στόχος της προβωκάτσιας δεν είναι η ακροδεξιά, αλλα οι μετανάστες. Χτυπήματα και προκυρήξεις τέτοιου τύπου, έχουν ως στόχο την μάζα των εξαθλιωμένων εποίκων που λόγω και της κοινωνικής τους καθυστέρησης είναι πολύ πιο δεκτικοί σε κυρήγματα μίσους. Είναι προφανέστατο οτι οι μηχανισμοί έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν, ή μάλλον να επιταχύνουν με τις προβωκάτσιες τη δημιουργία ισλαμικής τρομοκρατίας στην Αθήνα, ή έστω οχλαγωγικούς ξεσηκωμούς στυλ Παρισιού. Για αυτό και είναι τόσο κακοσχεδιασμένες οι προβωκάτσιες, διότι στρέφονται κατά του ξένου στοιχείου πυ δεν έχει την δυνατότητα κρίσης που έχει το ντόπιο στοιχείο που γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα καλύτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 31, 2010 7:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητέ «Επισκέπτη» μην ανησυχείς!!!
Οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας ΟΥΔΟΛΩΣ νοιάζονται να «εμπλέξουν» το «χώρο» σου, ούτε να τον … «κακοχαρακτηρίσουν»…
Μάθε να βλέπεις λίγο πιο πέρα από τη μύτη σου και μην προσλαμβάνεις ως κέντρο της πολιτικής τον «ιδεολογικό» σου αφαλό.
Το ποιοι είναι οι σπόνσορες του «θεάματος» των τρομοκρατικών πρακτικών και προβοκατσιών, του ΠΟΥ στοχεύουν και το ΓΙΑΤΙ, όλα αυτά έχουν αναλυθεί κουραστικά εδώ μέσα.
Αυτό το «σάλτο», πάλι ότι η βόμβα στη Χρυσή Αυγή δεν είναι προβοκάτσια από πού προέρχεται.
Η βόμβα δεν είχε την υπογραφή των μυστικών υπηρεσιών;
Αν δεν ήταν προβοκάτσια τι ήταν;
Διάβασε και μελέτησε τα πάρα πολλά κείμενα που έχουν γραφεί εδώ μέσα.
Και αυτό:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4308
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 31, 2010 9:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα θυμιατά του «εκσυγχρονιστικού παρακράτους»



Στον «αγώνα», και η ιστορική ναυαρχίδα της πονηρής προοδευτικότητας: Το Συγκρότημα Λαμπράκη και τα ποικιλόχρωμα λιβανιστήρια του…


Αυτό το ιστορικό «χαλκείο» και «μαγειρείο» της καθεστωτικής πολιτικής, πάντα μακιγιαρισμένο με τα χρώματα του δημοκρατισμού, έχει πιο καλοδουλεμένες φόρμες. Τη δημοσιογραφική του «πορνεία» την ντύνει με «σοβαρά» χρώματα, την επιχρυσώνει με αισθητικά δολώματα που επικαλύπτουν την αγοραία χυδαιότητα.

Αν η «Ε» ανοίγει το δρόμο ανοικτά και απροκάλυπτα στα νέα πλανητικά ιδεολογήματα του ολοκληρωτισμού, το «Συγκρότημα» ακολουθεί μετά, για να τα «τεκμηριώσει» και να τα «καλλιεργήσει».

Βγαίνουν, λοιπόν, σήμερα, «ΤΑ ΝΕΑ»,
με κτύπημα στην κορυφή της πρώτης σελίδας, να διαλαλήσουν, μελοδραματικά, το δράμα του Αφγανού πατέρα: «Ζητώ να συλλάβετε του δολοφόνους του παιδιού μου»!!!

Όλο αυτό το μελοδραματικό σκηνικό
πλαισιωμένο και με τη ανάλογη φωτογραφία του πατέρα κινητοποιεί εκρηκτικά το συγκινησιακό στοιχείο (ο «προοδευτικός λαϊκισμός) και το αιχμαλωτίζει στο γνωστό, νεοταξικό ιδεολογικό περίγραμμα: Κάποιοι δολοφόνοι έβαλαν στόχο τους αλλοδαπούς και τους Αφγανούς.

Και για να μην υπάρξουν παρανοήσεις αυτή την πολιτική αθλιότητα την καθιστά ο …πατέρας (που ξαφνικά εμφανίστηκε) ΚΑΘΑΡΗ:

«Αυτοί που σκότωσαν τον Χαμί δεν δολοφόνησαν απλά το γιο μου. Στο πρόσωπό του σκότωσαν τα εκατομμύρια των προσφύγων που ξεριζώθηκαν για να βρούνε αλλού μια καλύτερη ζωή»!!!


Καλά δασκαλεμένος ο πατέρας: Λες και ακούς τους επαγγελματίες αντιρατσιστές ή την Παπαρήγα…

Η ουσία όμως είναι άλλη:
Εδώ πλέον τίθεται ανοικτά και καθαρά ότι κάποιοι συνειδητά δολοφόνησαν το 15άχρονο και συνειδητά έχουν βάλει στο στόχαστρο τους αλλοδαπούς, τους «πρόσφυγες»!!!

Δηλαδή η βόμβα που βρέθηκε στα χέρια του μικρού είχε στόχο το αφγανάκι και τους «πρόσφυγες». Τώρα το πώς, το γιατί και το αν βρέθηκε στα χέρια κανείς δεν αναρωτιέται.

Θεωρείται αυτονόητο από τους μηχανισμούς της εξουσίας ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τυφλά την αστυνομική σεναριογραφία, τις «εκδοχές» των μηχανισμών προπαγάνδας (ΜΜΕ) και των θυμιατών τους: Να αποδεχόμαστε ως αλήθεια αυτά που μας σερβίρουν οι επαγγελματίες του ψεύδους, οι υστερικοί εχθροί της αλήθειας.

Εδώ η κακοποίηση της αλήθειας παίρνει μορφές αυθάδους δολιότητας και χυδαιότητας. Δεν επικαλύπτονται απλώς οι σπόνσορες και οι οργανωτές αυτών των τρομοκρατικών και δολοφονικών πρακτικών, αλλά γίνεται κάτι ακόμα χειρότερο.
Μετατίθεται η τρομοκρατική πράξη στην ιδεολογική κατασκευή που θέλουν να περάσουν: ότι πίσω από αυτή τη δολοφονία βρίσκονται αυτοί που στέκονται αντίθετοι και εχθρικά στις εισβολές των αλλοδαπών δούλων και στην κατοχή της χώρας από τους ξένους.

Πιθανότατα, αυτός να ήταν και στόχος των μυστικών υπηρεσιών που οργάνωσαν αυτή τη δολοφονία.


Όταν τα θυμιατήρια του νεοταξικού εφιάλτη κραυγάζουν προς αυτή την κατεύθυνση και κατασκευάζουν και πλαστές «ακροδεξιές» τρομοκρατικές ομάδες, τότε μάλλον όλη αυτή η τρομοκρατική προβοκάτσια που «θυσίασε» ένα μικρό αγόρι να είχε αυτόν το στόχο που λέει ο δασκαλεμένος πατέρας: «Αυτοί που σκότωσαν τον Χαμί δεν δολοφόνησαν απλά το γιο μου. Στο πρόσωπό του σκότωσαν τα εκατομμύρια των προσφύγων που ξεριζώθηκαν για να βρούνε αλλού μια καλύτερη ζωή»!!!

Η ιστορική ναυαρχίδα των πολιτικών «χαλκείων» (Συγκρότημα) και η «σφυκοφωλιά» των τρομοκρατικών «χαλκείων» (Ε), λένε ακριβώς τα ίδια, σαν να κινούνται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Τα ίδια και οι «σταρ» των παρακρατικών «υπογείων»…

Τα ίδια και τα πολυπλόκαμα δίκτυα των επιδοτούμενων αντιρατσιστών.

Τα ίδια και ο «αριστερός ψάλτης» του καθεστώτος, η Αλέκα Παπαρήγα. Είπε το εξής αμίμητο η Αλέκα για τη δολοφονία του μικρού:
«Ιδού η "δικαίωση" του πολέμου στο Αφγανιστάν, απ΄όπου μάζες δυστυχισμένων ανθρώπων φεύγουν για να ζήσουν ως ρακοσυλλέκτες στη δύση».

Τα ίδια όλες οι πολιτικές και δημοσιογραφικές «πόρνες» του καθεστώτος…

Αυτή η πολυφωνική ΟΜΟΦΩΝΙΑ αποτελεί το προανάκρουσμα πολύ άγριων και ζοφερών ημερών. Ίσως ακόμα να μη μπορούμε να διανοηθούμε τα μακάβρια εγκλήματα που έχουν στα σκαριά εναντίον του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας…

Και λίγα λόγια για τον δασκαλεμένο πατέρα:

Στο Αφγανιστάν ήταν διευθυντής δύο δημοτικών σχολείων!!!

Ήταν με τους Αμερικανούς, αλλά αναγκάστηκε να φύγει διότι οι Ταλιμπάν «τον τελευταίο καιρό απέκτησαν και πάλι δύναμη και η ζωή έγινε και πάλι εφιάλτης» (δικά του λόγια)!!!

Τόσο πατριώτης και αμερικανοτσολιάς…

Και άφησε μια καλή δουλειά για να έρθει στην …Ελλάδα!!!

Από το Αφγανιστάν στην Ελλάδα…

Μας δουλεύουν ξετσίπωτα…

Επιστροφή στην κορυφή
Βήχος Χαράλαμπος



Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 144
Τόπος: Ν .Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 01, 2010 8:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ έγραψε:

Τόσο πατριώτης και αμερικανοτσολιάς…




Οπότε λοιπόν πρεπει
να τους δωσουν ιθαγενεια αμεσα

Σπιτι 200τμ στο ψυχικο
και οχι σε καποια αλλη περιοχή

Αμαξι εως 60000 Ευρω τουλαχιστον

Συνταξη

Και μια που ο βαζελα βγηκε πρωταθλητης
ενα ποδοσφαιρικο αγωνα και να δωθουν
οι εισπράξεις

Εμπρος στον δρομο της επαναστασης
που χαραξε η συντροφισσα Κουνεβα
_________________
http://apolitikokafeneio.com/
http://mousikokafeneio.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 01, 2010 12:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Να συμπληρώσω σε αυτά που γράφει ο «ΡΕΠΟΡΤΕΡ», μια σημαντική λεπτομέρεια που του διέφυγε και είναι πολύ αποκαλυπτική.
Τα δύο σχολεία που ήταν διευθυντής ο Μοχάμεντ Νατζάφι (ο πατέρας του άτυχου μικρού) τα ίδρυσε ο πατέρας του: «Έγινα δάσκαλος όπως ο πατέρας μου που έφτιαξε τα δύο αυτά σχολεία».
Δύο σχολεία, λοιπόν δικά του, τα οποία πούλησε, όπως όλα τα υπάρχοντά του και πήρε πολλά χρήματα τα οποία πήγε στο Ιράν (καταγράφονται στη συνέντευξη), ΓΙΑΤΙ;
Διότι τον κυνηγούσαν οι Ταλιμπάν και δεν μπορούσαν πλέον να τον προστατεύσουν οι «προστάτες» του: Οι Αμερικανοί!!!
Δηλαδή κανονικός δοσίλογος που με τόσα χρήματα στο Ιράν, δεν εγκαταστάθηκε εκεί, αλλά ήρθε στην Ελλάδα παράνομος: Συνελήφθη στη Λέσβο, ήρθε στην Αθήνα και αφέθηκε ελεύθερος!!!
Τώρα, η τραγικότητα και ο θρήνος του πατέρα γίνονται βορά της καθεστωτικής προπαγάνδας, πολιτικό εμπόριο και από τον ίδιο: «Ο χαμός του να γίνει αφορμή για νΆ ακουστεί η φωνή των προσφύγων»!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες