Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η αντιρατσιστική υστερία για ένα δήθεν βιασμό...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 6:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η αντιρατσιστική υστερία για ένα δήθεν βιασμό... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αντιρατσιστική υστερία για ένα δήθεν βιασμό μεταξύ ανηλίκων




Αμάρυνθος, Οκτώβριος 2006, περίοδος μαθητικών καταλήψεων.


Μια θύελλα ξεσπάει από τις «πόρνες» της δημοσιογραφίας, τους πολιτικούς αγύρτες όλων των χρωμάτων, τις επιδοτούμενες εστίες του «αντιρατσισμού» και όλους τους επαγγελματίες αντιρατσιστές για τον δήθεν βιασμό μιας μαθήτριας Βουλγάρας, από ανήλικους συμμαθητές της στο Γυμνάσιο της Αμαρύνθου.

Ένα ολόκληρο χωριό διασύρθηκε στα κανάλια.
Η Αμάρυνθος έγινε συνώνυμο της «αλητείας», ο στόχος κάθε επαγγελματία «αντιρατσιστή». Μεχρι αποβάσεις ταγμάτων «αναρχικών» έγιναν εναντίον του χωριού και των κατοίκων της.

ΗΡΘΕ, όμως η απόφαση του δικαστηρίου και απάλλαξε τα παιδιά, καθώς απεφάνθη ότι η κοπέλα, είχε έρθει σε επαφή με την θέλησή της. Οι δικαστές έκριναν παμψηφεί αθώους τους κατηγορουμένους (στο εδώλιο βρίσκονταν τέσσερα αγόρια για βιασμό και δύο κορίτσια για συνέργεια, όλα τους 19 στα 20 σήμερα, μετά από τριάμισι χρόνια) δεχόμενοι πως ό, τι έγινε, έγινε με τη θέληση της κοπέλας.

Οι κανίβαλοι της πολιτικής και δημοσιογραφίας σφυρίζουν, τώρα κλέφτικα:
Τσιμουδιά για το έγκλημα που διέπραξαν εναντίον των μαθητών και των κατοίκων.

Αλλά τι πουν: ότι εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία;

Θα φρεσκάρουμε λοιπόν την επιλεκτική μνήμη κάποιων με ένα άρθρο της Σύνταξης του ΡΕΣΑΛΤΟΥ που γράφτηκε τότε που η «αντιρατσιστική κακουργία» κατέκλυζε σαν νεροποντή τα πάντα.

ΡΕΣΑΛΤΟ-τεύχος 12, Δεκέμβριος 2006

Οι σπόνσορες του «αντιρατσισμού»!
και των επεισοδίων


Τα μεγάλα στόματα της «δημοκρατίας» και της «ανθρώπινης ευαισθησίας», τα κραυγαλέα λαρύγγια της «προόδου» και των υπόδουλων «αριστερών» στοχαστών άγγιξαν τα όρια της αντιρατσιστικής παράκρουσης, με αφορμή ένα επεισόδιο «βιασμού» μεταξύ ανηλίκων. Σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο. Μάλλον είναι ο κουρνιαχτός για την επικάλυψη γεγονότων και σχεδιασμών που έχουν δρομολογηθεί.

Ακόμα και αν δεχτούμε πριν το πόρισμα ότι ήταν βιασμός δεν εξηγείται αυτό το υστερικό πολιτικό ντελίριο, αυτή η «ευαισθησία» των κτηνάνθρωπων της εξουσίας. Και μόνο αυτή η επιλεκτική «ευαισθησία» και η θηριώδης και υποκριτική αντιρατσιστική καθεστωτική προπαγάνδα, μια προπαγάνδα χωρίς όρια, χωρίς σύνορα και χωρίς αναστολές, αποδεικνύει περίτρανα την πολιτική σκοπιμότητα αυτού του «βιασμού»…

Δεν μπορείς να χαλάς τον κόσμο για ένα κρούσμα βιασμού, μέσα σε μια ΟΜΑΔΑ ανηλίκων, και να κλείνεις τα μάτια στα αποτρόπαια και αποκρουστικά εγκλήματα βιασμού, που έχουν διαπράξει οι Αλβανοί!(Πρόσφατα περιστατικά: Αλβανός με κατσαβίδι που βίασε μάννα και κόρη κι ο έτερος με το σκουπόξυλο που βίασε 16χρονη). Εδώ σιωπούν προκλητικά όλοι αυτοί οι εξτρεμιστές της «δημοκρατίας», των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «πολύ-πολιτισμικότητας».

Το όλο ζήτημα φωτίζεται αν το προσεγγίσει κανείς πολιτικά, αν αποβάλλει τους παραμορφωτικούς φακούς των ιδεολογικών του ψυχώσεων. Βασικό και αλάθευτο κριτήριο είναι το ακόλουθο: Ποιοι ωρύονται με κλαυθμούς και οδυρμούς κατά του «ρατσισμού» και ουρλιάζουν σαν ύαινες για ένα «έγκλημα» που οι ίδιοι αυτοί έχουν τελεσίδικα αποφασίσει, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, χωρίς καμιά νομική στοιχειοθέτηση, δικαστική διερεύνηση και απόφαση!

Ποιοι είναι:


1). Τα μεγάλα ιδεολογικά λαρύγγια του καθεστώτος: Τα μονοπώλια της νεοταξικής προπαγάνδας (ΜΜΕ), τα βαποράκια των μυστικών υπηρεσιών (οι χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι), οι απολογητές της παγκοσμιοποίησης και οι πάσης φύσεως λακέδες!!!


2). Τα πολιτικά λαρύγγια του αμερικανισμού και του ακραιφνούς νεοφιλελευθερισμού: Το χορό τον σέρνει και εδώ η ξεφωνημένη υποτακτική των Aμερικάνων Ντόρα, η Γιαννάκου (άλλη «ιέρεια» της κοσμοπολίτικης ισοπέδωσης) και όλος ο πολιτικός καθεστωτικός κόσμος: όλος αυτός ο «ωραίος» κόσμος της απάτης και που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι, όλος αυτός ο κόσμος της «πολιτικής παρτούζας» μας παραδίδει μαθήματα «ευαισθησίας». Οδύρεται για το «σεξουαλικό έγκλημα», κραυγάζει αντιρατσιστικά, καρατομεί τους ανήλικες και στιγματίζει τους μαθητές και την ελληνική κοινωνία για «ρατσισμό»!

Έλεος!!!

3). Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η κεντρική πολιτική δομή του συστήματος έσπευσε να συνταυτιστεί και να δώσει κύρος στην αντιρατσιστική πολιτική ψύχωση.

4). Οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Οι «αριστεροί» κάθε απόχρωσης, το απαραίτητο τεκμήριο και άλλοθι των πλανητικών ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων!

5). Οι σύγχρονοι δοσίλογοι: Οι συνειδητοί πράκτορες της Νέας Τάξης, με αριστερές, ακροαριστερές, αλλά και ακροδεξιές μεταμφιέσεις.

Αυτοί, λοιπόν, από το μετερίζι του ο καθένας και με διαφορετικές ρητορικές φόρμες καθυβρίζουν τον ελληνικό λαό, συκοφαντούν το μαθητικό κίνημα, έχουν αποφανθεί οι ίδιοι τελεσίδικα και αμετάκλητα, πριν την δικαστική διερεύνηση, για τον ρατσιστικό βιασμό, καταλύοντας τη συνταγματική νομιμότητα.

Φυσικά η ακροδεξιά καρατζαφέρια δημαγωγία δεν μιλάει ανοικτά «αντιρατσιστικά».
Νομιμοποιεί το καθεστωτικό ιδεολογικό υπόβαθρο του αντιρατσισμού: Αφορίζει εκπαιδευτικούς και μαθητές και απαιτεί σκληρά μέτρα και ισχυρό κράτος που θα καθαρίσει τη σαπίλα και τη βρωμιά και θα μετατρέψει τα σχολεία, αλλά και την κοινωνία σε στρατώνα!

Όλοι αυτοί οι ξεδιάντροποι και κατάπτυστοι φωνακλάδες της γκανγκστερικής «δημοκρατίας» είναι οι σπόνσορες του νέου τρομοκρατικού ιδεολογικού όπλου της Νέας Τάξης: Του «αντιρατσισμού»!

Και όλο αυτό το θορυβώδες σκηνοθετημένο θέαμα κατά του «ρατσισμού» σηματοδοτεί ζοφερές πολιτικές εξελίξεις: Είναι το προανάκρουσμα νέων δρομολογημένων εθνικών συμφορών!!!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 7:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


"Σε είδα, σε διάβασα. Φαίνεται, ξέχασες και θέλεις πάλι τα ίδια να πάθεις. Μυαλό δεν έβαλες, θα ξανάρθουμε"

Αντιτρομοκρατική ομάδα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 9:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ: Ο «βιασμός», το όχημα «εκπαίδευσης» των «ταγμάτων εφόδου»



Η «κατασκευή» του βιασμού της Βουλγάρας μαθήτριας από ανήλικους συμμαθητές της και η ενορχηστρωμένη αντιρατσιστική νεροποντή από όλους τους μηχανισμούς του καθεστώτος αποτέλεσαν το «γόνιμο έδαφος» για την παραπέρα κλιμάκωση της επιδοτούμενης «αντιρατσιστικής τρομοκρατίας», καθώς και για την «εκπαίδευση» των τρομοκρατικών συμμοριών. Τον εφιάλτη τους τον ζήσαμε τα επόμενα χρόνια και τον ζούμε και σήμερα…

Γράφαμε τότε: Τεύχος-13, Ιανουάριος 2007.



Η ροζ πανούκλα

Γράφει ο Νίκος Πικρός

Στις 19 Νοεμβρίου, δύο πούλμαν γεμάτα με αυτό-ονομαζόμενους αναρχικούς έκαναν απόβαση στην Αμάρυνθο. Οι νταήδες «επαγγελματίες αντιρατσιστές» έβριζαν χυδαιότατα τους κατοίκους της περιοχής ως «ρατσιστές» και «φασίστες», τους προκαλούσαν και με τραμπούκικη αναίδεια βρώμιζαν την πόλη με γραπτούς ρύπους συνθημάτων.

Οι κάτοικοι της Αμαρύνθου, τους «χειροτόνησαν» καταλλήλως. Τα «παλικάρια» αναζήτησαν τη σωτηρία τους όχι μόνο στα πόδια τους (αυτά δεν αρκούσαν), αλλά στην …αστυνομία. Οι ορκισμένοι εχθροί του κράτους και της αστυνομίας διασώθηκαν κυριολεκτικά από την αστυνομία!!!

Όλη αυτή η ιστορία με την «εισβολή» των αντιρατσιστών στην Αμάρυνθο είναι για γέλιο.
Θα μέναμε στο γέλιο αν ήταν απλώς μια πράξη φρενοβλαβών γραφικών. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι τέτοια η πολιτική παράκρουση, τόσο γκανγκστερική, που δεν μπορεί να είναι «αυθόρμητη» γραφικών. Είναι μια πράξη μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη που χρησιμοποιεί τα κόπρανα ενός πολιτικού υπόκοσμου (τους δήθεν αναρχικούς και τους «αριστεριστές» δοσίλογους) για εκπαιδευτικούς αντιρατσιστικούς τραμπουκισμούς και βιασμούς. Είναι μια επιχείρηση ενταγμένη στη στρατηγική συγκρότησης των «νέων» φασιστικών ορδών, που θα τρομοκρατούν και θα βιοπραγούν κατά των κινημάτων, των τοπικών κοινωνικών και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.


Οι νεοταξικές συμμορίες

Μετά την ιδεολογική αντιρατσιστική τρομοκρατία, που το σύνολο των καθεστωτικών δυνάμεων (μαζί με τους νεοταξίτες «αριστερούς») έχει εξαπολύσει κατά της ελληνικής κοινωνίας, έρχεται πάντα, σαν διαλεκτικό συμπλήρωμα, η τρομοκρατία στην πράξη: η ανοικτή βία. Και αυτή με αριστερές και αντιεξουσιαστικές μεταμφιέσεις.

Αν αυτό το περιστατικό συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια, που ο αντιρατσισμός δεν είχε αναχθεί ακόμα σε επίσημο δόγμα του καθεστώτος, αυτοί οι κουκουλοφόροι, «επαναστάτες» ροπαλοφόροι, θα είχαν συλληφθεί!!!

Σήμερα, όχι μόνο τραμπούκισαν ανενόχλητοι, αλλά διασώθηκαν από τους «άσπονδους εχθρούς»: τα όργανα του κράτους!!!

ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να το καταλάβουμε. Αυτός ο «πολιτικός υπόκοσμος» είναι συμμορίες συγκροτημένες και καθοδηγούμενες από τους πλανητικούς μηχανισμούς προπαγάνδας και καταστολής. Χρησιμοποιούνται, με την κάλυψη και ιδεολογική υποστήριξη της νεοταξικής «αριστεράς» και των προπαγανδιστικών τους Μαντείων για το προβοκάρισμα, τη συκοφάντηση και τρομοκράτηση των κινημάτων και του ελληνικού λαού.

· Πάντα ξεπηδούν στις διαδηλώσεις και μετατοπίζουν το πολιτικό ζήτημα σε ένα παιχνίδι «κλεφτών και αστυνόμων» με την αστυνομία.

· Πάντα διαπράττουν βανδαλισμούς, καταστροφές, χρησιμοποιούν όπλα ακόμα και χειροβομβίδες στο κέντρο της Αθήνας και …ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ!!!


· ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ξυλοδαρμοί (αυτή η απάτη με τον Πολυζωγόπουλο) καίνε εκλογικά περίπτερα και βιβλιοπωλεία (πολιτική επιδότηση ακροδεξιών) και οι φαντομάδες «επαναστάτες» απολαμβάνουν μιας περίεργης πολιτικής ασυλίας!!!

· Τα Πανεπιστήμια λεηλατούνται,
θα έλεγα βρίσκονται υπό την κατοχή αυτού του «πολιτικού υπόκοσμου», και όμως ουδείς μιλάει. Ουδείς θέλει να διακρίνει ότι αποτελούν το όχημα για την ΑΛΩΣΗ του Πανεπιστημιακού ασύλου.


· ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ σε γενικές συνελεύσεις με ρόπαλα και δέρνουν και ουδείς συγκινείται.

· ΤΩΡΑ αρχίζουν «εκστρατείες» κατά των τοπικών κοινωνιών και διασώζονται από τις …κατασταλτικές δυνάμεις.


Η «φαιά πανούκλα» του Γκερέν
(η διαλεκτική των φασιστικών συμμοριών στη Γερμανία) γίνεται δραματικά επίκαιρη. Μόνο που σήμερα το «φαιό» γίνεται «ροζ». Έχουμε τη «ροζ πανούκλα» της Νέας Τάξης.

Η σιωπή των πολιτικών Ιεροεξεταστών

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος σιώπησε σκανδαλωδώς.

Ενώ έσπευσε να χύσει τα δάκρυα της υποκρισίας του για τα γεγονότα του δήθεν βιασμού και χαρακτήρισε το περιστατικό, πριν από κάθε δικαστική έρευνα, «ρατσιστικό έγκλημα», για το βιασμό μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας από «ξένους» εισβολής, δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη. Η «ευαισθησία» αυτού του κόσμου εξαντλείται μόνο όταν είναι να στιγματιστούν τα κινήματα, οι μαθητές, οι τοπικές κοινωνίες και ο λαός, ως ρατσιστές!!!

Τα λαλίστατα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) «πνίξανε» σχεδόν εντελώς το θέμα. Ενώ παρεχόταν εμπορικά και σκανδαλοθηρικά το «θάψανε». Αν είχε ματώσει η μύτη κανενός αλλοδαπού θα χαλάγανε τον κόσμο. Εδώ έγινε απόβαση 80 «κομάντος», έπεσε το ξύλο της αρκούδας κλπ, αλλά τα ΜΜΕ και οι πολιτικάντηδες έκλεισαν τα μάτια.

Οι λόγοι είναι φανεροί:

Γνωρίζουν ότι η ελληνική κοινωνία, ό,τι και να λέγανε
θα ήταν σύσσωμη με το μέρος των κατοίκων της Αμαρύνθου.


Το χειρότερο όμως είναι άλλο:
Η Αμάρυνθος θα άνοιγε το δρόμο, θα έδινε το παράδειγμα στην κοχλάζουσα οργή του ελληνικού λαού. Και αυτό που προκαλεί τον πανικό στο καθεστώς και στα τσιράκια του είναι να μην αρχίσει και παίρνει ο λαός τη λύση των προβλημάτων στα χέρια του.

Οι φωνασκούντες «επαναστατικά»

Κάποιοι βεβαίως «δογματοφύλακες» της αντιρατσιστικής μυθολογίας,
στο όνομα της «επαναστατικής αριστεράς», όχι μόνο στήριξαν την «αναρχική» επιδρομή στην Αμάρυνθο, αλλά φωνασκούσαν με τα ίδια «επιχειρήματα»: Με βρισιές κατά των κατοίκων της περιοχής, αναθέματα, υστερικές κραυγές για το ρατσισμό και φασισμό του λαού της Αμαρύνθου.

Μάταια θα αναζητήσει κανείς στα λόγια όλων αυτών μια νότα πολιτικής σκέψης, μια στοιχειώδη αριστερή πολιτική τεκμηρίωση για την πράξη των «εισβολέων». Διερωτάται κανείς, από πού αντλούν αυτή τη νομιμότητα να αφορίζουν τοπικές κοινωνίες και γενικότερα τον ελληνικό λαό, γιατί αυτό θα έπραττε όλος ο ελληνικός λαός, αν ομάδες «ατομικής τρομοκρατίας» (τέτοιοι είναι οι κουκουλοφόροι και ροπαλοφόροι) τον έβριζαν και τον προκαλούσαν χυδαιότατα.

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι «υπερεπαναστάτες» της φράσης, και λακέδες (ασυνείδητοι οι περισσότεροι) του ιμπεριαλιστικού ολοκληρωτισμού είναι τούτο: Ότι στη δική τους «ατομική τρομοκρατία» (που χρησιμοποιείται σήμερα και κατασκευάζεται από τις μυστικές υπηρεσίες) οι λαϊκές μάζες της Αμαρύνθου αντέταξαν ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ και όχι ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ την «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ». Δηλαδή τη βία του λαού! Τρομοκράτησαν τους «τρομοκράτες» του καθεστώτος.

Αλλά επειδή αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για τους «αριστερούς» μαϊντανούς του καθεστώτος, δεν θα τα αναλύσω. Θα επιμείνω όμως σε τούτο: Να μου προσκομίσουν ένα ΑΡΙΣΤΕΡΟ επιχείρημα, μια θεωρητική και πολιτική πρόταση του μαρξισμού, που να δικαιολογεί και την πράξη των «αναρχικών» συμμοριών και τα δικά τους υστερικά γαυγίσματα κατά του λαού της Αμαρύνθου.

Όταν βρίζεις και αφορίζεις τις τοπικές κοινωνίες και τις λαϊκές μάζες, επειδή δεν καταλαβαίνουν τη «σοφία» σου, αυτό σημαίνει, ανεξάρτητα πώς το επενδύεις, φασιστική ψυχολογία και νοοτροπία. Σημαίνει ότι υπηρετείς τις δυνάμεις εκείνες που (δικαιολογημένα) δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη στο λαό και θέλουν να τον βάλουν στο γύψο ή να τον αντικαταστήσουν.

Αυτό υπηρετούν σήμερα οι «επαναστατικοί» θίασοι:
Τη Νέα Τάξη που θέλει να επιβάλει τον ολοκληρωτισμό της, να ρίξει τον ελληνικό λαό στα έσχατα όρια της αθλιότητας, να τον στιγματίσει και να τον αντικαταστήσει με τις καθυστερημένες αγέλες των αλλοδαπών, στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, του αντιρατσισμού κλπ…

Και τέτοιες πρακτικές, σαν κι αυτή των «αναρχικών σταυροφόρων» αποτελούν μια στρατηγική κλιμάκωσης της τρομοκρατίας κατά του ελληνικού λαού.
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 25, 2010 10:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Κατηγόρησε...και τα έπιασε! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Στην υπόθεση είχε παρέμβει και η Πολιτεία (μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, αλλά και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος), με τις δυο γυναίκες να βρίσκουν κατοικία στην Αθήνα και στη μαθήτρια να δίδεται υποτροφία σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.


Η παράθεση από εδώ: ΑΙΝΕΙΑΝ05

Σωρός οι αντιφάσεις και οι παραλογισμοί...(Άκου..."βιασμός πάνω στον νιπτήρα"!)

Κατοικία, υποτροφία...Σαν ΑΜΟΙΒΗ μου φαίνεται. Και μάλιστα γερή.

Στην Αμάρυνθο υπήρχε μαθητική κατάληψη ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. Κάπως έπρεπε να σαμποταριστεί το κλίμα αυτό. Κάπως έπρεπε να σπαρούν ΖΗΖΑΝΙΑ μέσα σε αυτήν την συμμαχία Ελλήνων - Αλλοδαπών. Κάπως έπρεπε να ενισχυθεί η εικόνα της Αμρύνθου του μνημείου των ταγματασφαλιτών και να αμαυρωθεί η εικόνα της Αμαρύνθου των καταλήψεων Ελλήνων και Αλλοδαπών, χέρι - χέρι.

Και αυτό επιτέλεσε η ωσάνω ιστορία του βιασμού. Στο τέλος η μάρτυς κατηγορίας παίρνει και σπίτι και υποτροφία σε ιδιωτικο σχολείο! Μόνο Rols Royce με ιδιωτικό σωφέρ δεν τις έδωσαν...

..."Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμύδια;"

(Αν δεχόμαστε ότι τα τέσσερα "κωλόπαιδα" + 2 δεσποινίδες "συνεργοί" = ΕΞΗ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ το όλον, είναι ικανά για το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ του βιασμού, δεν είναι εξίσου δυνατόν να δεχτούμε ότι το ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ φτωχόπαιδο (όχι "κωλόπαιδο") είναι ικανό να ΕΝΔΩΣΕΙ στο δέλεαρ της ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ και ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και να καταγγείλει Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ;)
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 26, 2010 6:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Λασπολογία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το "περιστατικό" συνέβει (πιο σωστά: Κατηγγέλθει) πάνω σε περίοδο ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ. Ενώ υπήρχε ΟΡΓΙΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ από ΜΜΕ, αστυνομία, κόματα κλπ. σε βάρος των μαθητών (καταληψιών και μη). Τα σχολεία παρουσιάζονταν σαν ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΑ. "Βανδαλισμοί", "συμπλοκές αντάξιες της τρούμπας", "όργια" και "διαστροφές" έβγαιναν στον αέρα αποτυπωμένα σε video τραβηγμένα από κινητά...στα οποία δεν έβλεπες τίποτα: Όλα φαίνονταν σαν πίσω από ζελατίνα. Τίποτα δεν έδειχνε τι ακριβώς γινόταν, με τίποτα δεν φαινόταν πως επρόκειτο όντως για σχολείο και για μαθητές.

Και μέσα σε όλα αυτά "πέφτει" και η καταγγελία για τον "βιασμό". ΤΙ συμβαίνει ακριβώς; Αλήθεια ήταν όλος αυτός ο οχετός λάσπης σε βάρος των μαθητών - και μαζί και η ιστορία του βιασμού; Ή μήπως ήταν ψέματα και συκοφαντίκές λασπολόγίες - και μόνο η ιστορία του βιασμού ήταν αληθινή, κατά ΣΑΤΑΝΙΚΗ, πραγματικά, σύμπτωση;
Επιστροφή στην κορυφή
Ευβοιώτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 04, 2010 3:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Φγανε καλα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μην ανησυχειτε, αυτοι στην φωτοβγραφια με το πανο δεν είναι τόσο σκληροί όσο φαίνονται, ήμουν μπροστά και τους είδα να κλαίνε και να παρακαλουν την τοπικη αστυνομια να τους βοηθησει απο τους αγανακτισμενους Αμαρυνθιωτες...

Ενω εκαναν την πορεια μισους τους, με σπρέι λέρωσαν ένα άγαλμα της πλατείας εκει πέρα και με το που το είδαν οι Βαθιώτες τους ξυλοκόπησαν και τους κυνήγησαν... Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή
Ελληνίδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 10, 2011 5:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έλληνες και "Κωλοέλληνες"
Ακολουθεί άρθρο του Στέλιου Κούλογλου, ναι, του "ανεξάρτητου" δημοσιογράφου που αμέσως μόλις εξελέγη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξέχασε την "ανεξαρτησία" και τον "ανένδοτο αγώνα" κατά της εξουσίας και ανέλαβε θέση στο διοικητικό συμβούλιο της κρατικής ΕΡΤ με τεράστιο μισθό - είναι πολλά τα λεφτά, Στέλιο..!

Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνει κανείς την ποιότητα όχι μόνο του άρθρου, αλλά και του ανθρώπου. "Κωλοέλληνες".. Η αιτία της οργής του ενός ακόμη απ' τους πολλούς "προστάτες" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δημοσιογράφου είναι η αθώωση από δικαστήριο των τεσσάρων μαθητών που κατηγορήθηκαν για το βιασμό Βουλγάρας συμμαθήτριάς τους.

Είναι τόσο έντονες οι "αντιρατσιστικές" πεποιθήσεις του εν λόγω δημοσιογράφου που δε διστάζει να χρησιμοποιήσει έναν υποτιμητικό χαρακτηρισμό για έναν ολόκληρο λαό 10 εκατομμυρίων ανθρώπων και ακόμη περισσότερους, αν σκεφτεί κανείς πως αρκετά ακόμη εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα μήκη της γης αυτοπροσδιορίζονται και είναι Έλληνες. Ένας "αντιρατσιστής" που κολλάει μια ρατσιστική ταμπέλα σε έναν ολόκληρο λαό εξαιτίας ενός μεμονωμένου περιστατικού, και, μάλιστα, έχει το θράσος να μιλάει για τον αμερικανικό νότο και το ρατσισμό των αμερικάνων για τους μαύρους. Να υπενθυμίσουμε στον κ. Κούλογλου πως ρατσισμός είναι αυτή ακριβώς η ετικετοποίηση ανθρώπων μιας ολόκληρης ομάδας με βάση μεμονωμένα περιστατικά. Εσείς, λοιπόν, που αηδιάζετε τόσο πολύ από τους ρατσιστές θα έπρεπε να ντρέπεστε, γιατί με αυτό σας το άρθρο γίνατε χειρότερος και απ' τον χείριστο ρατσιστή.

Εκτός κι αν πεποίθησή σας όλων των "προοδευτικών" είναι πως οι Έλληνες δεν είναι άνθρωποι, οπότε δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα και άρα δε νοούνται ποτέ ως θύματα ρατσισμού και αυτό σας λύνει τα χέρια. Γιατί ο δικός σας ρατσισμός ασκείται σε Έλληνες, οπότε είστε αθώος για το έγκλημα σε μια δίκη με τους δικούς σας κανόνες. Μια δίκη που καταδίκασε τους Έλληνες μαθητές πριν ακόμα γίνει δίκη, που εξευτέλισε τους νεαρούς μαθητές, ξεχνώντας τον απαράβατο κανόνα της δικαιοσύνης "όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου". Τους είχατε όλοι οι "προοδευτικοί"καταδικάσει απ' την αρχή, επειδή ήταν Έλληνες και το θύμα Βουλγάρα και, επειδή η τελική απόφαση του δικαστηρίου δε συμφωνεί με την απόφαση του εαυτού σας που είναι ο απόλυτος, ο αλάθητος κριτής, βγάζετε το συμπέρασμα πως οι Έλληνες είναι "ρατσιστές", "κωλοέλληνες" και ό,τι άλλο γεννήσει ο "ποιοτικότατος", διανοουμενίστικος εγκέφαλός σας. Φυσικά, το ενδεχόμενο Έλληνες να είναι αθώοι δε χωράει στο στενό, κλεισμένο με παρωπίδες εγκεφαλικό φλοιό σας, ούτε στον προμετωπιαίο λοβό σας όπου υπό κανονικές συνθήκες εδρεύει η συνείδηση και η ηθική. Έλληνας και αθώος δε γίνεται. Όλοι οι Έλληνες είναι ένοχοι, γιατί είναι Έλληνες και είναι Έλληνες, γιατί είναι ένοχοι.

Αν τα "κωλοελληνόπουλα" καταδικάζονταν με τη βαρύτερη δυνατή ποινή, ακόμη κι αν δεν υπήρχαν αποδείξεις, θα ήσασταν ευχαριστημένος, τότε η δικαιοσύνη θα ήταν καλή και οι Έλληνες θα ήταν "κωλοέλληνες", αλλά με κάποιες ανανήψεις.

Πριν μερικούς μήνες, κύριε Κούλογλου, μια Ελληνίδα (ναι, δυστυχώς, για εκείνη είχε την "ατυχία" να γεννηθεί Ελληνίδα) απήχθη από αλλοδαπούς, υπέστη αλλεπάλληλους βιασμούς και, τελικά, δολοφονήθηκε με βασανιστήρια: διανοείστε, μπορεί να διαπεράσει τον εγκεφαλικό σας φραγμό αυτή η σκέψη, η φρίκη του να πεθάνει κανείς από συνεχή βασανιστήρια; Ξέρετε πόσο μίσος πρέπει να κρύβει κάποιος, για να σκοτώσει έναν άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο; Όταν σκοτώνεις κάποιον έτσι ("σαν σκυλί" έλεγαν οι παλιοί), δεν τον θεωρείς άνθρωπο, ούτε καν ζώο.. Δεν είπατε, όμως, ούτε μια κουβέντα γι' αυτόν τον άνθρωπο, για του οποίου το θάνατο κανείς απ' το σινάφι σας, ή απ' την αστυνομία δεν ενδιαφέρθηκε. Αυτός ο ρατσισμός δε χωράει στον εγκεφαλικό σας φλοιό;

Αλλά πώς να βρει δυο λόγια συμπάθειας για μια δολοφονημένη Ελληνίδα κάποιος, όταν μέσα του υπάρχει το ίδιο ρατσιστικό μίσος το οποίο οδήγησε και τους θύτες. Όταν περιλαμβάνονται στο άρθρο εκφράσεις, όπως "Είχε τίτλο «Προσεχώς Έλληνες» (και Ελληνίδες), αυτό δηλαδή που θα αναγγέλλουν σε λίγα χρόνια τα μπουρδέλα του Βελγίου", "Το προηγούμενο άρθρο λοιπόν αναφερόταν στους Ελληναράδες που έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους για την ανωτερότητα της φυλής μετά το διεθνές ρεζιλίκι της χώρας που συνεχίζεται αμείωτο και σίγουρα θα καταλήξει σε μια νέα μετανάστευση" και "μια δικαστική απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ζούμε σε μια ξενόφοβη και φασιστοειδή χώρα που καμώνεται τάχα μου ότι είναι προοδευτική και, προπαντός, καθόλου ρατσιστική", φανερώνουν τόσο βαθύ μίσος για μια κατηγορία ανθρώπων (Έλληνες), τόση χαιρεκακία και τόση έλλειψη κοινής λογικής που μόνο στον τελευταίο αμόρφωτο φασίστα θα μπορούσες να συναντήσεις...

Χαίρεται ο κ. Κούλογλου για το διεθνές ρεζιλίκι της χώρας, επειδή βούλωσε το στόμα των "Ελληναράδων", ενώ όλοι ξέρουμε πως για την κατάσταση της χώρας φταίει η ψωροελίτ μέλος της οποίας αποτελεί και ο κ. Κούλογλου, αφού η ίδια την κατασκεύασε, και η ανεξέλεγκτη μετανάστευση που στέλνει μεγάλος μέρος των ελληνικών χρημάτων σε ξένες χώρες που ζουν και αναπτύσσονται με τα λεφτά των ρατσιστών "κωλοελλήνων". Χαίρεται με το ρεζιλίκι της χώρας, και δεν κοιτάει το δικό του ρεζιλίκι να καταδέχεται να ακριβοπληρώνεται από τους φόρους των "κωλοελλήνων"..

"Η υπόθεση του παρόντος άρθρου είναι τόσο εξοργιστική και της αξίζει μόνο ένας τίτλος: Κωλοέλληνες." Θα έπρεπε να ντρέπεται ο συγγραφέας που μια τέτοια ευαίσθητη υπόθεση για θύτες (ακόμη και οι κατηγορούμενοι, έστω κι αν είναι Έλληνες, έχουν δικαιώματα) και θύμα την εκμεταλλεύεται, για να προωθήσει την ιδεολογία μίσους που τον διακατέχει. Όχι, κ. Κούλογλου, επειδή ανήκετε εσείς σ' αυτόν το λαό δε σημαίνει πως και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες είναι "κωλοέλληνες"!



Κωλοέλληνες

Η αθώωση των βιαστών της μαθήτριας στην Αμάρυνθο αποδεικνύει ξανά τη ρατσιστική παθογένεια των Ελλήνων.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

Σύμφωνα με την απόφαση, που θα μείνει ιστορική, οι κατηγορούμενοι "ασέλγησαν μεν εις βάρος της κοπέλας, ωστόσο αυτό έγινε με τη θέληση της παθούσης!"

Δεν είχε στεγνώσει η μελάνη, που λέγανε κι οι παλιότεροι, από το άρθρο του προηγούμενου φύλλου, όταν μια δικαστική απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ζούμε σε μια ξενόφοβη και φασιστοειδή χώρα που καμώνεται τάχα μου ότι είναι προοδευτική και, προπαντός, καθόλου ρατσιστική. Το προηγούμενο άρθρο λοιπόν αναφερόταν στους Ελληναράδες που έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους για την ανωτερότητα της φυλής μετά το διεθνές ρεζιλίκι της χώρας που συνεχίζεται αμείωτο και σίγουρα θα καταλήξει σε μια νέα μετανάστευση. Είχε τίτλο «Προσεχώς Έλληνες» (και Ελληνίδες), αυτό δηλαδή που θα αναγγέλλουν σε λίγα χρόνια τα μπουρδέλα του Βελγίου. Κάτι σαν το «Προσεχώς Βουλγάρες», που υπόσχονταν πριν από λίγα χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα τα σκυλάδικα. Η υπόθεση του παρόντος άρθρου είναι τόσο εξοργιστική και της αξίζει μόνο ένας τίτλος: Κωλοέλληνες.

Ίσως να θυμάστε την ιστορία της Αμαρύνθου, μιας κωμόπολης στην Εύβοια, όπου το 2006 τέσσερις μαθητές είχαν βιάσει μέσα στις τουαλέτες του Λυκείου τους μια μαθήτρια στη διάρκεια των μαθητικών καταλήψεων. Αρχικά, όταν η 15χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στην Αστυνομία και το σκάνδαλο ξέσπασε, οι ντόπιοι δεν αρνήθηκαν το συμβάν, το απέδωσαν όμως στην προκλητικότητα του θύματος. «Τους έθιγε συνέχεια τον ανδρισμό τους. Τι θέλατε να κάνουν τα παιδιά;» έλεγε ένας νεαρός από τη στενή παρέα των τεσσάρων σε μια δημοσιογράφο αθηναϊκής εφημερίδας. «Τους έλεγε ότι δεν ξέρουν τίποτα από σεξ, τους προκαλούσε [...] Κι αν έγινε βιασμός, δεν πειράζει. Μικρά είναι, θα ξεχάσουν» συμπλήρωνε ένας 65χρονος έμπορος.

Στη συνέχεια όμως η τοπική κοινωνία ανασκουμπώθηκε και αποφάσισε να συγκαλύψει το έγκλημα. Άλλωστε, δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους ήταν γόνοι οικογενειών με τοπική εξουσία, ο ένας εκπαιδευτικού και ο άλλος αστυνομικού. Κάπως έτσι η τοπική αστυνομία δεν μπόρεσε ποτέ να βρει το βίντεο του βιασμού, που μαγνητοσκοπούσαν τρεις μαθήτριες που ήταν συγκατηγορούμενες στην υπόθεση, αλλά βέρες Ελληνίδες. Απεναντίας, η παθούσα δεν διέθετε παρά ελαττώματα, τρία μάλιστα: φτωχή (ήταν εργαζόμενη και παράλληλα αριστούχα μαθήτρια), γυναίκα και, το χειρότερο, ξένη.

Το γεγονός ότι η νεαρή μετανάστρια το πήγαινε φιρί-φιρί δέχθηκε άλλωστε και το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Χαλκίδας, που έκρινε παμψηφεί αθώους τους κατηγορούμενους. Σύμφωνα με την απόφαση, που θα μείνει ιστορική, οι κατηγορούμενοι «ασέλγησαν μεν εις βάρος της κοπέλας, ωστόσο αυτό έγινε με τη θέληση της παθούσης»!

Στην ανατριχιαστική δίκη, 40 μάρτυρες κατέθεσαν υπέρ των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και εκπαιδευτικοί! Από την πλευρά της μηνύτριας δεν υπήρξε κανένας μάρτυρας, εκτός από τη μητέρα της, καθώς στην αίθουσα υπήρχαν συνθήκες τρομοκρατίας για να μην τολμήσει να εμφανιστεί κανείς.

Το σκηνικό θυμίζει έντονα δίκες της δεκαετίας του '50 ή του '60 στον αμερικανικό Νότο, με κατηγορούμενους μέλη της Κου Κλουξ Κλαν που όχι μόνο αθωώνονται παρά τα εγκλήματά τους, αλλά στο τέλος καταδικάζεται και ο μαύρος, παρότι είναι ο παθών. Όπως ακριβώς η μαθήτρια στην Αμάρυνθο που αντιμετωπίζει τώρα μηνύσεις για ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ψευδή καταμήνυση, παραπλάνηση σε ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση των τεσσάρων πρώην συμμαθητών της. Που ασέλγησαν μεν, αλλά με τη θέληση της παθούσης που τους προκαλούσε. Φταίνε μετά τα κωλοελληνόπουλα;
http://endelehia.blogspot.com/2010/04/blog-post_1105.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες