Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Πρωθυπουργός: Η ομιλούσα μακέτα της φλύαρης ανοησίας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 22, 2010 4:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πρωθυπουργός: Η ομιλούσα μακέτα της φλύαρης ανοησίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πρωθυπουργός: Η ομιλούσα μακέτα της φλύαρης ανοησίας



Ο Γιώργος Παπανδρέου ή Γιωργάκης θα περάσει στην ιστορία σαν αλαλάζων κύμβαλο. Ως ο πρωθυπουργός των κούφιων λόγων και της φλύαρης ανοησίας.

Περιφέρεται εντός και εκτός Ελλάδας, σαν διαφημιστική μακέτα (αυτόν τον ρόλο του έχουν αναθέσει) και θορυβεί λεκτικά ασταμάτητα.

Μιλάει χωρίς να έχει συναίσθηση του τι λέει. Εξάλλου δεν γνωρίζει καλά και την ελληνική γλώσσα. Το μόνο που τον έχουν διδάξει είναι να φλυαρεί ακατάπαυστα. Να εκτοξεύει λέξεις απλώς για θόρυβο, για φασαρία, για εντύπωση. Να δίνει διαρκείς παραστάσεις στις οθόνες, να ναρκισσεύεται στον καθρέπτη του επικοινωνιακού παιγνιδιού…

Όποια οθόνη και αν ανοίξεις, όποια μέρα και όποια ώρα θα βρεθείς μπροστά στον Γιωργάκη να μιλάει για τα πάντα και για όλα.

Η άλλη ομιλούσα κεφαλή
που εμφανίζεται και αυτή σε καθημερινό επίπεδο και σε κάθε στιγμή στον καθρέπτη του νάρκισσου (οθόνες) είναι ο καρδιακός σύμμαχος του πρωθυπουργού: Ο «υπερπατριώτης» Καρατζαφέρης!!!

Τέτοια υστερικά ριάλιτυ σώου κοντεύουν να ξεπεράσουν σε ανοησία και τις μεσημεριάτικες εκπομπές.

Ας επανέλθουμε όμως στο Γιωργάκη ο οποίος έχει πιστέψει (αυτό του είπανε οι επικοινωνιολόγοι) ότι επαφή με το λαό σημαίνει να τον βομβαρδίζεις από τις οθόνες με συνεντεύξεις, δηλώσεις, ομιλίες και κυρίως διαγγέλματα. Αλήθεια πόσα διαγγέλματα έχουμε ακούσει;

Και τι γενικά ακούμε από αυτή την περιφέρουσα τηλεοπτική μακέτα;


Ακούμε πολλά παράδοξα και αντιφατικά, κούφιες φράσεις, συχνά ακατανόητες και βλακώδεις, μωρολογίες κοτρονάτες και πολλά, πάρα πολλά ψεύδη.

-Υπάρχουν πολλά λεφτά μας έλεγε προεκλογικά!

- Ανέβαζε το έλλειμμα για να μας δείξε ότι αυτός θα το κατεβάσει. Δηλαδή αλάτιζε τη δίψα της καπιταλιστικής κερδοσκοπικής απληστίας και μετά άρχισε να μιλάει για «κερδοσκοπικές επιθέσεις»: Προσκαλούμε με τις δηλώσεις μας τα «κοράκια» και μετά τα αναθεματίζουμε. Τέτοια πολιτική βλακεία!!!

Διαλαλούσε, δημοσίως, σε όλους τους τόνους, εντός και εκτός της Ελλάδας ότι η χώρα κινδυνεύει «να απολέσει την εθνική της κυριαρχία»!!!

Αν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός μας χώρας να δηλώνει δημοσίως τέτοια ψεύδη. Ακόμα και αν συνέβαινε είναι ανεπίτρεπτο για ένα πρωθυπουργό να το διατυμπανίζει, να το δέχεται μοιρολατρικά και να σπέρνει την ηττοπάθεια στο λαό.

Το επικίνδυνα βλακώδες είναι, όμως, άλλο: Όταν διαλαλείς δημοσίως τη χρεοκοπία της χώρας, ότι «είναι στην εντατική», ότι θα «απολέσει την εθνική της κυριαρχία» κ.λπ., ΤΟΤΕ είναι σαν να κάνεις προσκλητήριο στους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς για να σε θάψουν.

Μήπως αλήθεια «εκτελεί» διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο να έρθουν οι διεθνείς «Εταιρείες» των νεκροθαφτών για την επίσημη κηδεία της Ελλάδας;

Μήπως ακόμα θέλει να μας θάψει και «πατριωτικά»;

Γιατί πολύς «πατριωτισμός» αρχίζει να «φοριέται» και από το Γιωργάκη που δεν έχει αφήσει εθνικά τίποτα όρθιο. Τόσος «πατριωτισμός» που καρατομείται βάναυσα ο ελληνικός λαός και το έθνος και μένουν στο απυρόβλητο οι Τράπεζες και το κεφάλαιο που ενώ δεν έχουν πατρίδα ανάγονται σε στυλοβάτες της πατρίδας!!!

Ίσως γιΆ αυτό ο «υπερπατριώτης» Καρατζαφέρης τον στηρίζει με τέτοιο ένθερμο ζήλο!!!


Για όλα αυτά και πολλά άλλα
μιλάει ο πρωθυπουργός, εντός και εκτός Ελλάδας μετατρέποντας τις οθόνες σε μια μακέτα του προσώπου του ακατασχέτως ομιλούσα…

Και όπως εύστοχα παρατηρεί ο Στάθης «μιλάει συνεχώς, μιλάει ανελλήνιστος με «στοίβους χαρτιών», και πηλίκα εις το πηλήκιον, μιλάει ακατάπαυστα κι ακατάσχετα χωρίς να απαντάει ποτέ σε τίποτα…»



Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 22, 2010 5:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πρωθυπουργός: Η ομιλούσα μακέτα της φλύαρης ανοησίας


"Όποια οθόνη και αν ανοίξεις, όποια μέρα και όποια ώρα θα βρεθείς μπροστά στον Γιωργάκη να μιλάει για τα πάντα και για όλα."

Και ...
... θα κάνουμε τώρα ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα και σε λίγο κοντά σας. (Σημ. Κάποτε έλεγαν "για να βγάλουμε το ψωμί μας", αλλά τώρα δεν το λένε).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 31, 2010 3:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: 2010 - ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ (βίντεο) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
2010 - ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ
http://www.youtube.com/watch?v=6H0tQeXCtAA
Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 12:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Συνεχίζοντας τις ακατάσχετες δηλώσεις πορευόμαστε.

Μόλις χθες, Κυριακή, δήλωνε ο κ. Γεώργιος Α. Παπανδρέου στον διευθυντή του «Βήματος», κ. Παντελή Καψή, ότι «το περίστροφο είναι τώρα γεμάτο».

Ναι! με σφαίρες και του Δ.Ν.Τ.


Μήνες τώρα μια ακατάσχετη φλυαρία
από τον ίδιο τον κ. Πρωθυπουργό που δεν φαίνεται να 'χει τέλος.
Αρχής γενομένης με τις «εντατικές» και τις «κωματώδεις καταστάσεις»
δηλώσεις της δεκάρας
που μας κόστισαν δισεκατομμύρια
έως τον τελικό (Wink θρίαμβο να εξασφαλίσουμε από την Ε.Ε. (και το ΔΝΤ) τη δυνατότητα να δανεισθούμε, αν το ζητήσουμε, με το εξίσου όπως των αγορών τοκογλυφικό επιτόκιο του 5%...

Πράγματι το πιστόλι ήταν όλο αυτόν τον καιρό οπλισμένο στο τραπέζι
μόνον που όταν πας να κάνεις μπλόφα, δεν τη φανερώνεις ο ίδιος!


Επίσης: ακόμα κι αν θέλεις να παίξεις ρώσικη ρουλέτα χρειάζεται στοιχειώδης και κάπως δραματική σοβαρότης. Αλλιώς τα κάνεις ρώσικη σαλάτα...

Μια φλυαρία ακατάσχετη, απρεπής· μαθητευόμενων μάγων
για «Τιτανικούς», κουραφέξαλα και «βαθειά λαρύγγια» - δηλώσεις που όταν τις κάνει ο κ. Πρωθυπουργός αναγγέλλουν «θριάμβους» και προκαλούν «πανηγυρισμούς», αλλά αν τις κάνει κάποιος άλλος συνιστούν «υπονόμευση» και «συνωμοσία»!

Πράγματι υπήρχε και υπάρχει «πιστόλι στο τραπέζι». Του Δ.Ν.Τ. Αυτό έχει «και το μαχαίρι και το πεπόνι» - αυτό είναι το πιστόλι.

Μια νάρκη.

Που πάνω της κάθεται ο κ. Παπανδρέου και μαδάει τη μαργαρίτα
των αγορών,
των «κερδοσκόπων» (άλλη μπαλαφάρα αυτή) - κι αν τα διαφορικά επιτόκια θα κόψουν το σασί της χώρας στη μέση, σήμερα ή αύριο...

Αυτός, ο κ. Γ.Α. Παπανδρέου,
που δεν θα μας πήγαινε στο Δ.Ν.Τ. «ποτέ» και «με τίποτα», αφέθηκε στην πολιτική της Γερμανίας (κακό του κεφαλιού της) να μας το φέρει σπίτι μας από την πίσω πόρτα.
***
Αρχίζει να θυμίζει πλέον ο κ. Παπανδρέου έναν άνθρωπο που παίζει λαϊκό λαχείο κι ύστερα κοιτάζει την κλήρωση του εθνικού.

Ενας μάντης κακών (μάλιστα εκ του προχείρου, όπως το φορολογικό νομοσχέδιο με τη σειρά του ξανά απέδειξε), ένας Νοστράδαμος που πάει ο ίδιος για Αρμαγεδδών.

Δεν λέω, μία απ' τις βασικές προτεραιότητες της προπαγάνδας είναι να εξωραΐζει τη μωρία, αλλά οι διαρκείς ελιγμοί μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης δεν συνιστούν ευέλπιδα πολιτική, διότι αν δεν καταλήξουν στη μία καταλήγουν στην άλλη...


Πηγή:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=12/04/2010&s=naytilos

Επιστροφή στην κορυφή
Misha



Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Δημοσιεύσεις: 137

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 13, 2010 11:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φούσκες , ξεφούσκες ο ΓΑΠ μάς πάει στο ΔΝΤ και κάνει τη βρώμικη δουλειά που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο Μητσοτάκουλας με το Μάνο και τον Ανδριανόπουλο.

(Ποιος θα τολμήσει σημερα να επί ότι η ενσωμάτωση τους στο ΠΑΣΟΚ τις εκλογές του 2004 ήταν τυχαίαWink

Αν λειτουργούσε το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα θα έπρεπε να είχαν κατεδαφισθεί ήδη οι κεραίες των παπαγαλακίων των ΜΜΕ και να μη κουνιέται φύλλο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα επί εβδομάδες.


Αλλά δυστυχώς μάς έχουν καταντήσει χαύνα εξαρτήματα του μηχανισμού τους, σαν τα θύματα των βιασμών που φοβούνται να καταγγείλουν τους βιαστές τους.
_________________
«Ως πότε θα είναι παντοδύναμο το χρήμα, η αγχόνη των ψυχών, το αγκίστρι του θανάτου, το δόλωμα της αμαρτίας; Ως πότε θα κυβερνά ο πλούτος, η αιτία των πολέμων για τον οποίο κατασκευάζονται όπλα και ακονίζονται ξίφη;»Μ.Βασίλειος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες