Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Φορολόγηση και των αποζημιώσεων των απολυθέντων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 12:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Φορολόγηση και των αποζημιώσεων των απολυθέντων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νέος κυβερνητικός αποτροπιασμός: φορολόγηση και των αποζημιώσεων των απολυθέντων



Αυτή η κυβέρνηση ξεπερνάει σε κτηνωδία και κυνισμό κάθε ιστορικό προηγούμενο. Διακατέχεται από την πώρωση των ψυχρών δολοφόνων. Εκτελεί τα αντιλαϊκά «συμβόλαια θανάτου» και ληστείας του ελληνικού λαού ψυχρά, ωμά και ανελέητα.

Κάθε μέρα και μια «έκπληξη» θηριώδους απανθρωπιάς και αντιλαϊκής κτηνωδίας.


Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες μας αποφάσισε σήμερα και την φορολόγηση των αποζημιώσεων από τις απολύσεις!

Διαβάστε για να φρίξετε: Η αποζημίωση κάθε απολυμένου θα φορολογείται γύρω στο 40%!!!

Δηλαδή η αποζημίωση του απολυμένου εργαζόμενου θα ληστεύεται από την κυβέρνηση κατά 40%.

Ο εργαζόμενος, το μεγάλο αυτό θύμα της εργοδοτικής εκμετάλλευσης το οποίο σήμερα αντιμετωπίσει τη λαιμητόμο της απόλυσης, όταν η λαιμητόμος πέσει το κράτος θα έρχεται να του ληστεύει το 40% από την αποζημίωσή του, σαν η αποζημίωση να αποτελεί «μπόνους» κέρδους!!!

Ο απολυμένος, δηλαδή, κυριολεκτικά αντιμετωπίζεται σαν απόβλητο. Γιατί μέσα στα σημερινές συνθήκες της διογκωμένης ανεργίας κάθε απολυμένος οδηγείται στην εξόντωση.

Η κυβέρνηση του κλέβει και την αποζημίωση της απόλυσης: Τον εκτελεί εν ψυχρώ και τον πετάει σαν σκουπίδι.

Τόσο κοινωνικά ανάλγητη και τόσο πωρωμένα φθονερή είναι απέναντι στον εργαζόμενο.

Σε λίγο θα φορολογεί και τα έξοδα της κηδείας μας…
Επιστροφή στην κορυφή
ΦΤΑΝΕΙ!
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 12:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑς ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ.
ΣΠΙΤΙΑ γιατί τα χρωστάμε ΔΟΥΛΕΙΑ γιστί μας απολύουν ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ γιατί έτσι γουστάρουν.

Κι από κοντά θέλουν να μας πάρουν την όποια αξιοπρέπεια και την τελευταία ελπίδα.

Για να μας κάνουν... ευρωπαϊκή πολιτεία των ΗΠΑ!

Ένα Αϊνταχο ή μια Αλαμπάμα όπου το μόνο δικαίωμά μας θα είναι να έχουμε... Αμερικανο κυβερνήτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 8:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Πάλι εμείς θα πληρώσουμε; Μα, φυσικά. Εμείς που ψηφίσαμε. Και πάντα θα απεργούμε, πάντα θα φωνάζουμε. Επειδή ψηφίζουμε, πάντα πληρώνουμε και μόνιμα απεργούμε. Μέχρι την επόμενη τετραετία. Ύστερα πάλι τα ίδια. Θα αλλάξουν οι θεατρίνοι και το κοινό ... στις θέσεις του. Μαντρωμένο στο σινέ Δημοκρατία. Απ΄έξω αλωνίζουν οι αναρχοαυτόνομοι αντιεξουσιαστές για να μπάζουν μέσα τους σινεφίλ.

Καλά πάμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 12:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η σοσιαλδημοκρατική συσκευασία της βαρβαρότητας

Το "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" είναι σήμερα επίκαιρο όσο ΠΟΤΕ άλλοτε.
ΟΙ αποχρώσεις της ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ποικίλουν. Η καπιταλιστική βαρβαρότητα δεν εμφανίζεται ποτέ με την ίδια συσκευασία...
Σήμερα ζούμε τη συσκευασία με την πράσινη απόχρωση!!!

Ο "Κλασσικοπερίπτωση" την περιγράφει:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/blog-post_1913.html




Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ)

Θυμήθηκα τις προηγούμενες ευρωεκλογές τότε που ο σημερινός εκπρόσωπος της νεο-φιλελεύθερης σοσιαλδημοκρατίας και αρχηγός του ψευδώνυμου Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού (....) Κινήματος , φόραγε τα ρούχα της Ρόζας Λούξεμπουργκ και χρησιμοποιούσε με επικοινωνιακή υποκρισία την δική της ιστορική ρήση, "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα".

Είναι αλήθεια ότι πολλοί, είτε από αφέλεια, είτε από έλλειψη πολιτικής διορατικότητας, είτε γιατί πνίγονταν από την βαρβαρότητα της "ήπιας προσαρμογής" στη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" του Καραμανλή, πίστεψαν τον ευθύ υπαινιγμό και την υποκρισία του κ. Παπανδρέου.

Σήμερα οι ίδιοι ψηφοφόροι
που πνίγονται στο βούρκο της βαρβαρότητας ενός κίβδηλου σοσιαλισμού προσπαθούν να γλυτώσουν το πνίξιμο τραβώντας τα μαλλιά τους μη ξέροντας τι άλλο να κάνουν.

΄Οπως είπε κάποτε ο γλυκανάλατος Νόαμ Τσόμσκι "οι χώρες του ανατολικού συνασπισμού χρησιμοποιούσαν τον σοσιαλισμό για να δικαιολογήσουν τη δικτατορία και οι Ηνωμένες Πολιτείες τη δικτατορία του αντιπάλου τους για να απαξιώσουν τον σοσιαλισμό".

Σήμερα οι Αμερικάνοι
και όλοι όσοι κατοικούν στην "Ιερουσαλήμ" της Νέας Τάξης Πραγμάτων χρησιμοποιούν ένα κόμμα που κράτησε την παλιά του ταμπέλα (ΠΑΣΟΚ) για να πείσουν τους Ευρωπαίους ότι ο σοσιαλισμός οδηγεί στην πτώχευση και τη βαρβαρότητα της κοινωνικής εξαθλίωσης.

Κάποιοι αναρωτιούνται
γιατί τέτοια αγανάκτηση εναντίον του κ.Παπανδρέου αφού ,όπως λένε, έτσι κι αλλιώς όποιος και να ανέβαινε στην πρωθυπουργική καρέκλα θα ήταν υποχρεωμένος να παίξει το ρόλο του "μεσσία".

Αυτά τα παραμύθια και η εμμονή στην μπουρδολογία της εθελοτύφλωσης πρέπει να τελειώνουν. Δεν είναι δυνατόν να πολεμήσουμε με λουκούμια και βάγια αυτούς που άνοιξαν με "σοσιαλιστικό" αντικλείδι την κερκόπορτα της χώρας μας για να μπούν και οι υπόλοιποι βάρβαροι που είχαν μείνει απ΄έξω. Αυτό που βιώνουμε σήμερα δεν είναι ένα αναγκαίο κακό που θα μας γλυτώσει απο την καταστροφή, είναι το αληθινό πρόσωπο της βαρβαρότητας που ήταν και είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της "Νέας Τάξης".

Η ιδεολογική φωλιά της σύγχρονης νεο-ταξικής βαρβαρότητας βρίσκεται μέσα στον ίδιο το "ναό της δημοκρατίας", εκεί όπου η βαρβαρότητα των νεοφιλελευθέρων, των ψευτοσοσιαλιστών και των γιαλατζή αριστερών, συναντιέται δήθεν συγκρουόμενη με την βαρβαρότητα του σταλινισμού, εκεί που πήγαν και θρονιάστηκαν όλοι οι πεμπτοφαλαγγίτες ελλαδέμποροι της "Νέας εποχής" κάνοντας τους λαϊκούς μαϊντανούς.

Ουσιαστικά αυτό που μας λένε όλοι τους είναι ότι η λύτρωση θα έλθει μόνο με το θάνατο και ο κάθε ένας εξ αυτών προσδοκά να παίξει κάποιο ρόλο μέχρι τότε.



Εμείς που βαφτιστήκαμε και μυρωθήκαμε Ορθόδοξοι Χριστιανοί , δεν θεωρούμε ως λύτρωση το θάνατο αλλά την Ανάσταση. Αυτήν που σε λίγες μέρες θα βιώσουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο στις εκκλησιές.

Αυτό το Αναστάσιμο φώς θα είναι εκείνο που θα φωτίσει τα σκοτάδια και θα δείξει για άλλη μια φορά το αληθινό πρόσωπο των δαιμόνων που ντυθήκανε "άγγελοι" με στολές απο το δημοπρατήριο.

Αυτός ο λαός έχει πολεμήσει και άλλες φορές "δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και της πατρίδος την ελευθερίαν" και έστειλε στο φυσικό τους τόπο κατακτητές,τυρράνους και προδότες.
Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 1:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι γραφικοί γυρολόγοι της επαιτείας και της χρεοκοπίας




Με την άθλια (Σημιτικού τύπου) διακυβέρνηση Καραμανλή η χώρα έφθασε να δανεισθεί (τον τελευταίο δανεισμό επί της βασιλείας του) με επιτόκιο 5,9%...
Μετά την αλλαγή στην (ίδιου τύπου) διακυβέρνηση, διότι «υπήρχαν τα λεφτά», ο κ. Παπανδρέου ανεκάλυψε, σαν να 'σκαγε από άλλον πλανήτη, ότι τα ταμεία είναι άδεια κι άρχισε (ως μη όφειλε) τις οιμωγές ότι η «χώρα είναι σε κώμα», ότι είναι στην «εντατική».


Κατόπιν τούτου βγήκε να δανεισθεί και δανείσθηκε με 6,6% επιτόκιο.


Εκτοτε άρχισε ο χορός των καταραμένων,
ότι η «Ελλάδα χρεωκοπεί» και τα λοιπά συναφή που μας έχουν φέρει στα πρόθυρα του Δ.Ν.Τ.

Είναι όμως υπό χρεωκοπίαν η Ελλάδα;

Αν έβγαινε να ξαναδανεισθεί με 6,6% επιτόκιο ή με 6,8%, και μία και δύο φορές, θα ήταν προς θάνατον;

Οχι βεβαίως!

Προς θάνατον θα ήταν αν η Ελλάδα συνέχιζε στο διηνεκές να δανείζεται με τέτοια επιτόκια. Τότε όντως θα χρεωκοπούσε! Τότε όντως το διάστημα για το οποίον θα μπορούσε να συνεχίσει δανειζόμενη θα ήταν πεπερασμένο.

Τι μπορεί λοιπόν να ρίξει τα επιτόκια δανεισμού;Τι έτι περαιτέρω μπορεί να μειώσει στο εγγύς και μακρότερο μέλλον την ίδια την ανάγκη υπέρογκου δανεισμού και μάλιστα να επαναφέρει αυτόν τον δανεισμό σε ανεκτά επίπεδα, με λογικούς (στο πλαίσιο της αγοράς) όρους;

Τι επίσης θα καθιστούσε ικανή τη χώρα, εκτός από την εξυπηρέτηση των τοκοχρεολυσίων, να προχωρεί και στη μείωση του ελλείμματός της.

Μόνον ένα πράγμα: η ανάπτυξη της παραγωγής και της παραγωγικότητας. Μάλιστα με ευφάνταστους και καινοφανείς τρόπους. (Υπάρχουν επ' αυτού πολλές κι ενδιαφέρουσες προτάσεις - ούτε η εργασία, ούτε το επιχειρείν έχουν πεθάνει ακόμα).



Ομως όλους αυτούς τους έξι μήνες που κυβερνά, το δεν - μπορώ - να πάρω - σοσιαλιστικά - μέτρα - ΠΑΣΟΚ ουδέν τέτοιο ή άλλο σχέδιο ανάπτυξης έχει εκπονήσει. Ουδέν. Μόνον αναμασά περί όσων έχουν σχέση με ενωσιακές επιδοτήσεις και απορροφήσεις - ανίκανο ακόμη και για αυτές.
...................................
Τα άγρια εισπρακτικά μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση (ωσάν να 'ναι ήδη η χώρα υπό την κατοχήν του ΔΝΤ) δεν θεραπεύουν το πρόβλημα και, αν συνεχίσει έτσι, χωρίς να βρίσκει παραγωγικές λύσεις, θα αναγκασθεί να πάρει κι άλλα - πιο απάνθρωπα.

Απεδείχθη ότι κάθε φορά που στα υπεράγαν συχνά ταξίδια του στο εξωτερικό ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου διεκτραγωδούσε (με ανακόλουθα και αλλοπρόσαλλα επιχειρήματα) την κατάσταση της χώρας τα σπρεντ ανέβαιναν και πάντως δεν έπεφταν χωρίς να ξανανεβούν. (Μόλις χθες συνέβη το ίδιο.)

Απεδείχθη ότι ούτε ως μπλόφα δεν θα έπρεπε να παίξει το χαρτί του ΔΝΤ ο κ. Πρωθυπουργός.
Η Ευρώπη εθίστηκε στην εικόνα ενός Πρωθυπουργού κράτους-μέλους που περιφέρεται σαν γυρολόγος λέγοντας αντιφατικά πράγματα - άλλα στους Ευρωπαίους ηγέτες, άλλα στους Εληνες για εσωτερική κατανάλωση κι άλλα αντ' άλλων γενικώς.

Οταν ζητάς μόνον «πολιτική στήριξη»
κι εννοείς «δώστε μου λεφτά», όταν οι άλλοι σου λένε «ζήτα τα» και εσύ τους λες «ζητήστε μου να τα ζητήσω», ήγουν
τραβάτε με κι ας κλαίω, τότε η κατάσταση εκτός από ατελέσφορη γίνεται κι αναξιοπρεπής - επαιτεία δική σου κατ' απαίτησιν των άλλων δεν γίνεται.

Αντί λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός
να σκληρίζει urbi et orbi για τα χάλια μας - επιδεινώνοντάς τα
θα έπρεπε - αν ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν, αλλά έστω και αν αιφνιδιάστηκαν αμέσως μετά, να φέρουν
ένα φορολογικό νομοσχέδιο δίκαιο και ορθολογικώς αποτελεσματικό
θα έπρεπε να έχουν ριχτεί με τα μούτρα στον σχεδιασμό της παραγωγικής ανασυγκρότησης, μάλιστα να δείχνουν την πρόοδο του πράγματος μέρα προς μέρα δίνοντας ελπίδα στον λαό.

Αντιθέτως.

Οπου βρίσκουν μπόσικο τον λαό τον σφάζουν. Και μάλιστα εις μάτην. Διότι το αίμα που του πίνουν δεν ενδυναμώνει την οικονομία, την απισχνάζει.
Φέρνουν ένα φορολογικό με εξαιρέσεις, που ύστερα τις παίρνουν πίσω, αν και ώς την τελευταία στιγμή Κύριος οίδε τι θα σκαρώσει η δεξιά τους εις βάρος της αριστεράς τους.

Δηλαδή δουλειές στο γόνατο, δουλειές του ποδαριού.

Καμία στρατηγική, διότι δεν υπάρχουν στόχοι, καμία τακτική, διότι δεν υπάρχει στρατηγική, αλλά ένα συνεχές πηγαινέλα γύρω απ' τα προβλήματα σαν ζαλισμένα κοτόπουλα - φέρτε και τα υποβρύχια που γέρνουν, πάρτε κι ό,τι πάρετε ένα τάληρο.

Ποιο Δ.Ν.Τ. και πράσινα άλογα;

Η χώρα θα μπορούσε να δανειστεί και μία και δύο φορές ακόμα με υψηλά επιτόκια, αν στο μεταξύ εκπονούσε σχεδιασμό.

Αυτός ο σχεδιασμός
και τα επιτόκια θα 'ριχνε και τον δρόμο για την έξοδο απ' την κρίση θα άνοιγε.
Ομως ο κ. Πρωθυπουργός δεν κάθεται να δουλέψει. Αντ' αυτού ταξιδεύει όλο και πιο επαίτης, δολοφονώντας έτσι τις προοπτικές της χώρας.

Τα πήρε απ' τον λαό, τα έδωσε στις τράπεζες και τώρα διαλέγεται (με το σύμπανWink σε ποιόν θα μας σκλαβώσει διά βίου (αν δεν μας διαλύσει τελείως), στο Δ.Ν.Τ. ή στην Μπούντεσμπανγκ;

Πηγή:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=19/03/2010&s=naytilos


Για περισσότερες αναλύσεις ανοίξτε τη σελίδα:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33
Επιστροφή στην κορυφή
Α-τυπος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 1:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι αθλιοι της νεοταξικής "Ιπποκράτους"

Προβλέπουν καταιγίδα απολύσεων οι άθλιοι και βλέπουν τους μελλοθάνατους των αγορών σαν λογιστικές παραμέτρους στα κατάστιχα του ΔΝΤ.

Ιδού η "δειλή" αναφορά της φιλοπασοκικής ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ:.Καταργείται η αυτοτελής φορολόγηση και η φορολόγηση με ειδικό για πλήθος εισοδημάτων και πλέον φορολογούνται βάσει της φορολογικής κλίμακας. Μεταξύ αυτών και η αποζημίωση λόγω απόλυσης για την οποία καθιερώνεται ειδική κλίμακα. Σύμφωνα με την πρόταση του οικονομικού επιτελείου χθες στο υπουργικό, η κλίμακα είναι: 0% για τα πρώτα 30.000 ευρώ αποζημίωσης, 20% για 30.000 -60.000 ευρώ, 30% για 60.000 -150.000 και 40% για άνω 150.000 ευρώ. Σήμερα φορολογείται με 20% μετά τα πρώτα 20.000 ευρώ.

Αν προσμετρήσουμε και τις πρόσφατες δηλώσεις Πάγκαλου ότι η κατάργηση (ή συγχώνευση) υπηρεσιών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα είναι "λογικό" να στοιχίσει και σε "ανθρώπινο αίμα" τότε κατανοούμε καλύτερα τους ταμειακούς στόχους των υπηρετωλ΄ν του συστήματος.,

Αλήθεια ο "Καλλικράτης" των Ραγκούσηδων που συγχωνεύει αβέρτα δήμους (άρα και υπηρεσίες) τι θα κοστίσει σε ανθρώπινους πόρους που λένε και οι "σοσιαλιστές";
Επιστροφή στην κορυφή
Περαστικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 20, 2010 11:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι Εφιάλτες είναι στην κυβέρνηση

Η ορθή επισήμανση του Α-τυπου για τις επερχόμενες απολύσεις επιβεβαιώνεται πλήρως από ΄σημερινό δημοσίευμα των φιλοπασοκικών ΝΕΩΝ.

Όσο για τη φορολόγηση των αποζημιώσεων των απολυομένων αν εσείς και δυο τρεις άλλοι δεν το αποκαλύπτατε ήταν έτοιμοι για φορολόγηση με 40% από το πρώτο ευρώ, όπως αποκάλυψε ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου Ι. Κουκιάδης χθες βράδυ στην ΕΤ-3.

Παραθέτω την αναφορά του in.gr για το ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ για να φανεί τι έρχεται.

" Αθήνα
Μια πρώτη συμφωνία με το ΔΝΤ συνήφθη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον, όταν ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου συναντήθηκε με τον οικονομικό σύμβουλο και υπεύθυνο μελετών του Ταμείου Ολιβιέ Μπλανσάρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, η συμφωνία Παπακωνσταντίνου - Μπλανσάρ, που επιβεβαιώθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ντομινίκ Στρος Καν -και για την οποία έχει ενημερωθεί ο κ. Μπαρόζο- προβλέπει:

Τα μέτρα: Εντός του 2010 δεν απαιτείται κανένα επιπρόσθετο δημοσιονομικό μέτρο πέραν αυτών που προβλέπονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας.

Το Δημόσιο: Απαιτείται η συρρίκνωση του δημόσιου τομέα ήδη από το 2010, με την κατάργηση των θέσεων όλων των συμβασιούχων του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα χωρίς καμία εξαίρεση, ενδεχομένως δε και με κατάργηση μόνιμων οργανικών θέσεων του Δημοσίου.

Οι συντάξεις: Αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης κατά 2 έτη άμεσα και κατά 5 έτη σε βάθος χρόνου, μείωση του ποσοστού αναπλήρωσης οριζόντια, αλλά και πλήρη κάλυψη του πληθυσμού που διάγει στα όρια της φτώχειας.

Το ΕΣΥ: Πλήρη αναμόρφωση του συστήματος υγείας, με στόχο την ταχύρρυθμη εξοικονόμηση πολλών δισ. ευρώ.

Αγορά Εργασίας: Μείωση της αποζημίωσης σε περίπτωση απόλυσης, απελευθέρωση ορίου απολύσεων, κατάργηση κλαδικών συμβάσεων και αντικατάσταση με τοπικά σύμφωνα απασχόλησης, σύνδεση αμοιβών- παραγωγικότητας (σ.σ. μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα), περιορισμό διάρκειας των επιδομάτων ανεργίας.

Το δάνειο: Το ποσό που θα διαθέσει στην Ελλάδα το ΔΝΤ για δανεισμό ανέρχεται σε 40 δισ. ευρώ, αλλά θα υπάρξουν δύο δόσεις.

Το επιτόκιο: Το επιτόκιο θα είναι της τάξεως του 4,4%, όσο δηλαδή προέβλεπε και το σχέδιο Ρεν που μπλοκάρισε η Γερμανία.

Newsroom ΔΟΛ"
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες