Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αυτοί που κλέβουν το φαΐ, κηρύσσουν τη λιτότητα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 03, 2010 12:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αυτοί που κλέβουν το φαΐ, κηρύσσουν τη λιτότητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτοί που κλέβουν το φαΐ, κηρύσσουν τη λιτότητα



Δανειζόμασταν ως χώρα, προ κρίσης, με 5,5%, τώρα με 7,5%. Όχι ότι το 5,5% είναι λίγο. Υπάρχουν πάμπολλοι μικρομεσαίοι που δανείζονται με χαμηλότερο κόστος.

Το 2% όμως που μας φεσώνουν, λόγω κρίσης, μεταφράζεται σε ετήσιους επιπλέον τόκους άνω του 1 δις. Το τι είναι ένα δις κάθε χρόνο μπορεί κανείς εύκολα να το δει σαν 500.000 τ.μ. σχολικές αίθουσες (με 2.000 Ευρώ το τ.μ.)!

Οι νταβατζήδες, ως διεθνής σκιώδης κυβέρνηση τραπεζιτών, εισπράττει από τους λαούς αθόρυβα κι ασύστολα. «Αυτοί που κλέβουν το φαΐ, κηρύσσουν τη λιτότητα».


Έφτιαξε από την Δευτέρα το κλίμα στις αγορές. Μειώθηκαν κάπως τα spreads και τα νταβατζιλίκια. Πώς και γιατί έγινε αυτό; Η Μέρκελ για εσωτερικούς ανούσιους πολιτικάντικους λόγους (γραμμένο τον έχουν τον λαό κι εκεί), αλλά για ουσιαστικούς τραπεζικούς, παίζει την κασέτα του ότι «δεν βοηθάμε, η ευθύνη είναι στην ελληνική κυβέρνηση να πείσει τις αγορές».


Μήπως όμως ακούσατε ότι την Παρασκευή ήταν στην Αθήνα ο κος Ackerman, διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank;
Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον δ/ντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας. Όταν ρωτήθηκε για το χρέος είπε ότι «βρίσκεται στην Ελλάδα επειδή αγαπά τη χώρα και τον ωραίο καιρό της» και ότι είχε με τον Γιωργάκη έναν γενικόλογο (!!!) «πολύ εποικοδομητικό διάλογο για την παγκόσμια κατάσταση».

Τα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων διέρρευσαν φαίνεται:

«Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τραπεζικό κλάδο, η Deutsche Βank έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να της διασφαλίσει πιστώσεις, να προστατεύσει τις δικές της επενδύσεις στην Ελλάδα και να δώσει συγκεκριμένη μορφή στη «γερμανική βοήθεια».

Ωστόσο, μία πιθανή συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Deutsche Βank προϋποθέτει τον απόλυτο έλεγχο των Γερμανών στις αποφάσεις και στον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, στο χρόνο λήψης αποφάσεων για τις όποιες κινήσεις του οικονομικού επιτελείου και πιθανώς δεσμευτικές προτάσεις για εξελίξεις στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο (συγχωνεύσεις, στρατηγικές συνεργασίες)».


Οι πραγματικοί άρχοντες όπως και οι αρχηγοί της μαφίας κινούν τα νήματα παρασκηνιακά, δεν εκτίθενται, ταξιδεύουν πάντα ινγκόγνιτο. Στη δημοσιότητα εκτίθενται τα τσιράκια τους (Μέρκελ, Σαρκοζί, κλπ), το πολιτικό προσωπικό τους (political personnel) όπως αποκαλείται στα αγγλικά η πολιτική τάξη.


Προσέξτε τη διατύπωση του δημοσιογράφου: «συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Deutsche Βank».

Αυτή είναι η γλώσσα την αλήθειας. Ήρθε το αφεντικό στην Ελλάδα, έκλεισε τη συμφωνία με τον πρωθυπουργό, τέλειωσε η κρίση. Από δω και πέρα αναλαμβάνουν οι πολιτικοί να διαχειριστούν τα μικροπολιτικά τους (κοινή γνώμη, διαδικαστικά με την εμπλοκή των δημόσιων κι εκεί φορέων που θα μπουν μπροστά να πληρώσουν, κοκ).


«Ο κ. Χατζημαρκάκης μίλησε για σχέδιο βοήθειας, μέσω αγοράς ελληνικών ομολόγων από την KfW (κρατική αναπτυξιακή τράπεζα) και την γαλλική κρατική τράπεζα Caisse des Depots, συνολικού ύψους 10-14 δισ. Ευρώ. Στο σχέδιο θα συμμετέχει, όπως, είπε, και η Ολλανδία, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες θα συμμετέχει και το Λουξεμβούργο».

Κατά σύμπτωση χώρες, ιδιωτικές τράπεζες των οποίων κατέχουν πάνω από το μισό δημόσιο χρέος μας.


Πώς μας προέκυψε ξαφνικά η λύση του προβλήματος;
Να είναι τα μέτρα που εξήγγειλε η ψηφισμένη κυβέρνησή μας ή η δήλωση του γελοίου ότι «τον σταματούν μεροκαματιάρηδες και του προσφέρουν έναν μισθό για να σωθεί η πατρίδα;»

Σκατά. Η πρόσκληση του Ομπάμα στον Γιωργάκη να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον ήταν, κι ας πιθανολογήσουμε τώρα για την ψυχοπονιά αυτού του καραγκιόζη:


Η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών, Κριστίν Λαγκάρντ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας στην Επιτροπή Οικονομικών της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, ότι έξι χρηματοοικονομικά ιδρύματα κερδοσκοπούν εις βάρος της Ελλάδας για το χρέος της στην κρίση που έχει πλήξει την χώρα. Η Γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι και τα έξι χρηματοοικονομικά ιδρύματα είναι αγγλοσαξονικά, υποδεικνύοντας ότι οι εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.


Άρα μαθαίνουμε ότι αγγλοσάξωνες είναι οι κερδοσκόποι που μας κυνηγούν και άρα ο εν λόγω κύριος μπορεί να έχει ουσιαστικό ρόλο στο δράμα μας. Τους Άγγλους ας τους αγνοήσουμε. Άλλωστε, «Ενδεχόμενη υποχώρηση της στερλίνας έως και 30% έναντι του δολαρίου, προβλέπουν διαχειριστές κεφαλαίων, επισημαίνοντας ότι ενώ τώρα η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην ελληνική κρίση χρέους και το ευρώ, ο επόμενος στόχος των κερδοσκόπων ίσως είναι το βρετανικό νόμισμα».


Μερικά τινά μπορεί να είναι τα κίνητρα του εν λόγω κυρίου:
ή θέλει να μπει σφήνα με το ΔΝΤ ανάμεσα στον αδύναμο κρίκο και την Γερμανική Ευρώπη τεστάροντας την Γερμανία ως προς το κατά πόσο θα συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι του ενιαίου νομίσματος, ή ανέξοδα σχεδόν να δείξει ποιος είναι το παγκόσμιο αφεντικό, ή με την ενίσχυσή του αυτή προσπαθεί να σιγουρέψει τις παραγγελίες από τον αμυντικό προϋπολογισμό μας ή συνδυασμός όλων των ανωτέρω και άλλων τινών.

Η τελευταία παράμετρος μου διέφυγε στα πρόσφατα γραπτά μου, μέχρι που άκουσα τον Γιωργάκη να διαλαλεί ότι ο αμυντικός μας προϋπολογισμός στοχεύει στην θωράκιση της χώρας και κάτι τέτοιες μπούρδες και το συνδύασα με το εξής δημοσίευμα της Καθημερινής:

Μέρκελ, Σαρκοζί ζητούν αγορά αεροσκαφών

«Πράσινο φως» για συνέχιση των εξοπλιστικών προγραμμάτων για τα οποία έχουν ήδη αναληφθεί δεσμεύσεις δόθηκε χθες, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, με τη συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευ. Βενιζέλου, του αναπληρωτή υπουργού κ. Π. Μπεγλίτη και του υπουργού Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκη. Οι πιέσεις που δέχεται η Αθήνα για αγορά πολεμικών αεροσκαφών είναι μεγάλες, όπως και οι πιέσεις για αύξηση της συμμετοχής στην αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, ενώ παραμένει ανοιχτό το ζήτημα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά».

Όλα τα παραπάνω για να καταλαβαίνουμε τι παίζει στην επικαιρότητα. Έτσι όπως είναι τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης οι ειδήσεις πρέπει να ξαναγράφονται τελικά για να ενημερωθεί κανείς. Το κάνουν ενμέρει μερικές χιουμοριστικές εκπομπές με πολύ επιτυχημένους υπότιτλους, το έκαναν όμως συστηματικά και κατά τον μεσοπόλεμο, προσπαθώντας να αντικρούσουν την επίσημη προπαγάνδα.

ΥΓ. Είχα δυο μήνες να γράψω πριν τις τελευταίες αναρτήσεις. Τι να γράψεις και τι να πεις και τι να πρωτοδιαβαστεί με τόσα γραπτά που παράγονται κάθε λεπτό. Ο θυμός μου όμως είναι τέτοιος μ’όλη αυτή την παραπληροφόρηση και την ληστεία που παθαίνουμε που δεν κρατιέμαι. Τα αφιερώνω στους λίγους φίλους, γνωστούς και άγνωστους, που με παρακινούν να γράψω, ελπίζοντας να ανταμώνουμε στις απεργίες. Δεν είναι εποχή για group therapy!

Πηγή:
http://mia-parea.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

Άλλα σχετικά άρθρα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33

Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 03, 2010 5:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λεφτά υπάρχουν για τους κλέφτες


Δεν είχε άδικο ο Παπανδρέου όταν έλεγε προεκλογικά ότι «λεφτά υπάρχουν».

Απλώς αυτά τα λεφτά δεν ήταν για τον ελληνικό λαό, αλλά θα μαζευόντουσαν από την καταλήστευσή του.

Θα πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε με τη λογική του καθεστώτος. Σύμφωνα με αυτή τη λογική, το «λεφτά υπάρχουν» σημαίνει: Υπάρχουν λεφτά για το κεφάλαιο και τα χρηματοπιστωτικά, ιμπεριαλιστικά «κοράκια»…

Με την ίδια λογική πρέπει να ερμηνεύουμε και τα «πολεμικά ανακοινωθέντα» του Πρωθυπουργού.

«Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου» δεν σημαίνει ότι βρίσκεται σε πόλεμο με κάποια άλλη χώρα ή με τα ιμπεριαλιστικά «κοράκια», αλλά τούτο: βρίσκεται σε πόλεμο η κυβέρνηση των «κορακιών» με το λαό για την καταλήστευσή του.

Ο Παπανδρέου κήρυξε πόλεμο σε βάρος των εργαζομένων και του ελληνικού λαού. Και καθημερινά εκτοξεύει και νέες «οβίδες» εναντίον των λαϊκών εισοδημάτων και κατακτήσεων.

Ένας άγριος και ανηλεής πόλεμος για την ολοκληρωτική καταλήστευση των θυμάτων της εκμετάλλευσης και την εξοντωτική ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτό προστάζουν τα μεγάλα αφεντικά, με την κάνη στον κρόταφο των πολιτικών υπηρετών, αναμένοντας με ασυγκράτητη κερδοσκοπική απληστία τα λεφτά που θα κλαπούν από το λαό.

Λεφτά υπάρχουν για τους κλέφτες, για όλους αυτούς που λεηλατούν τις ζωές μας. Τα κλέβουν από εμάς. Κήρυξαν εναντίον μας έναν άγριο πόλεμο λεηλασίας…

ΚΑΙΡΟΣ να τούς κηρύξουμε και ΕΜΕΙΣ πόλεμο…

Να αρνηθούμε να μας λεηλατούν, να μας δουλεύουν και να μας εξοντώνουν…


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 04, 2010 12:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα «σοκ» της αμετροέπειας του πρωθυπουργού
Και οι «ομιλούσες γραβάτες»


Το ξεγύμνωμα του καθεστωτικού ψεύδους με τη διαβρωτική πένα του Στάθη:



Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!


Ο κ. Παπανδρέου μετεκλογικώς κι όχι μόνον προεκλογικώς περιέγραφε τα μέτρα που ο ίδιος πήρε χθες ως καταστροφικά.


Ο ίδιος ο κ. Γιώργος Παπανδρέου κι όχι ο άλλος του εαυτός, δήλωνε ότι το «πάγωμα των μισθών», πόσω μάλλον το κόψιμο, είναι «όχι σοβαρό» (σ.σ.: τι να κάνουμε; αυτά είναι τα ελληνικά του). Οτι δεν είναι «ρεαλιστική πολιτική» ότι «οδηγεί σε κατάρρευση την οικονομία» παγιώνοντας την αγορά κι ότι δημιουργεί «φαύλο κύκλο ύφεσης».

Αν λοιπόν δεν έλεγε (δύο μόλις μήνες πριν) ψέματα, τότε τα μέτρα που παίρνει τώρα δολοφονούν το λαϊκό εισόδημα και κατ' ακολουθίαν βυθίζουν το σύνολο της οικονομίας στην ύφεση.

Αν πάλι τότε δεν ήξερε τι του γινόταν, τι μας βεβαιώνει ότι ξέρει τώρα;

Ομως ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να επικαλεσθεί άγνοια στοιχείων ούτε για τότε ούτε για τώρα. Ηδη εγνώριζε πριν από τις εκλογές κι εγνώριζε ακόμα καλύτερα μετά.

Με τα ίδια στοιχεία λοιπόν διαβεβαίωνε τότε ότι δεν θα ακολουθήσει την πολιτική που ακολουθεί τώρα.
Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο κ. Παπανδρέου αντελήφθη τι ακριβώς συμβαίνει, όταν πήγε στο Νταβός - διότι άγνοια πραγματικότητος σε πρωθυπουργό δεν συγχωρείται.

Αλλά ακόμα κι αν εκεί στο Νταβός έμαθε, αν εκεί έπαθε σοκ κι έκτοτε περίτρομος κινείται, τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα!

Διότι αύριο ο κ. Παπανδρέου θα δει την κυρία Μέρκελ. Θα πάθει κι άλλο σοκ;

Κι αν πάθει, πόσα υποβρύχια ακόμα θα αγοράσει;

Μεθαύριο ο κ. Παπανδρέου θα δει τον Ομπάμια!
Θα πάθει κι άλλο σοκ;

Κι αν πάθει, τι μέλλει συμβεί;
...................................
Αν ο κ. Παπανδρέου αντιδρά έτσι μπροστά στα τέρατα της παγκόσμιας νέας τάξης περί τα οικονομικά, γιατί να αντιδράσει διαφορετικά μπροστά τους στα ζέοντα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής, ελληνοτουρκικά, FYROM, Κυπριακό;

Δεδομένου μάλιστα ότι η «αιφνίδια πρόσκληση» του κ. Παπανδρέου και στο Βερολίνο και την Ουάσιγκτον δεν είναι παρά ο ευφημισμός μιας κλήσης να παρουσιαστεί (δι' υπόθεσίν μας), τα πράγματα προβάλλουν χειμέρια.

***

Κατά τα άλλα,
οι ομιλούσες γραβάτες χθες στην τηλεόραση περιέγραφαν τη γενναιότητα των μέτρων σαν να «πήρανε την Πόλη» κι όχι σαν να μας πήρανε το σκαλπ!

Θλιβερόν!

Είναι γενναίο να αφαιρούνται πόροι από το Υπουργείο Παιδείας;

Είναι γενναίο και δίκαιο να μένουν στο απυρόβλητο οι Τράπεζες, οι ΜΚΟ, οι πενήντα - εξήντα άγιες οικογένειες της χώρας και να την πληρώνουν εκατομμύρια πολίτες χαμηλού εισοδήματος;
Τα μέτρα τα ξέρετε.

Στην ουσία παίρνουν από τους πολλούς τα λίγα που γι' αυτούς είναι πολλά, τους ξεπατώνουν, τους εξαθλιώνουν, τους απελπίζουν τους καταδικάζουν ειρκτή για πολλά από τα επόμενα χρόνια κι αφήνουν τους πλούσιους στα ίδια.

Κι όμως! ο κ. Παπανδρέου βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο δεν δίστασε να μιλήσει «για μια πιο δίκαιη κοινωνία»!

Εκτός από τα μέτρα δεν έχει προηγούμενο και η αμετροέπεια του ανδρός. Η ευκολία του να μας θεωρεί ηλίθιους είναι άκρως ανησυχητική...

Με φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα, όπως με την έκτακτη εισφορά 1% σε όσους δηλώνουν πάνω από 100.000 ευρώ (συνήθως υψηλόμισθοι μισθωτοί), περίπου 13.000 νομοταγή κορόιδα, η κυβέρνηση προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των καλοπροαίρετων για τους φοροφυγάδες που αφήνει απείραχτους, τα γκόλντεν μπόυς κι όλη αυτή τη σάρα και τη μάρα που βυζαίνει την Ελλάδα. (Προ μηνός ο πολύς κυρ Πεταλωτής προέγραφε «μεγαλογιατρούς φοροφυγάδες στο Κολωνάκι» και προδιέγραφε τη σύλληψή τους. Συλλάβανε τα αγγειά τους.)

«Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ ή πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για πάντα». Η κυβέρνηση αυτή έχει διαιρέσει τον λαό και βασιλεύει -όπως όλες οι προηγούμενες. Ομως το έργο έχει παιχτεί πολλές φορές και ο εξώστης ήδη γιουχάρει.

Για μιαν ακόμη φορά οι δημόσιοι υπάλληλοι (όπως άλλωστε οι γεωργοί και πολλοί άλλοι) εχρίσθησαν αποδιοπομπαίοι τράγοι κι εσύρθησαν στην κουρά.
Αυτοί που βοηθούν την εξουσία να τους κουρέψει, θα δουν σύντομα το θηρίο και στη δική τους πόρτα.


Αυτοί οι ίδιοι θα του έχουν οπλίσει το χέρι...

Πηγή:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=04/03/2010&s=naytilos



Διαβάστε και άλλα σχετικά:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4258

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4252

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4248
Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 04, 2010 1:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο «καταπέλτης» Νίκος Μπογιόπουλος

Η τρομοκρατία είναι το πλέον προνομιούχο μέσον άσκησης εξουσίας




Η τρομοκρατική αυτή φασιστική συνταγή (εφαρμόζεται πολυεδρικά και συστηματικά από ΗΠΑ), συνοψίζεται στο δόγμα:

«Εύκολα μπορείς να φέρεις βόλτα έναν λαό. Φτάνει μονάχα να του πεις ότι κινδυνεύει η χώρα και να καταγγείλεις όποιον διαφωνεί πως δεν είναι πατριώτης και πως εκθέτει τη χώρα σε κίνδυνο».

Αυτό το δόγμα εφαρμόζει πιστά ο Γιώργος Παπανδρέου και οι «ομιλούσες γραβάτες» (όπως εύστοχα λέει ο Στάθης).

Το «βρισκόμαστε σε πόλεμο» ή «η Ελλάδα κινδυνεύει από χρεοκοπία» και τα παρόμοια, αποτελούν τα νέα τρομοκρατικά συνθήματα της κατεστημένης φασιστικής συνταγής.

Καμία Ελλάδα δεν βρίσκεται σε χρεοκοπία!!!


Τις κοινωνίες και τους λαούς θέλουν να οδηγήσουν στην εξαθλίωση και στην αποκτήνωση.


Ο μόνος πόλεμος που έχει κηρυχθεί είναι ο πόλεμος των υπερεθνικών εναντίον των λαών.

Οι ύαινες των χρηματοπιστωτικών μηχανισμών θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους μέσα στον παγκόσμιο ανταγωνισμό τους, ληστεύοντας του λαούς, καταστρέφοντας τις κοινωνίες και ισοπεδώνοντας τα έθνη.

Αυτές οι αιμοβόρες και άπληστες ύαινες δημιούργησαν την κρίση (η παραγωγή κερδών παράγει και κρίσεις) και αυτές πρέπει να πληρώσουν.

Ακούστε παρακάτω τις αλήθειες-καταπέλτες από τον αγωνιστή του ΚΚΕ, Νίκο Μπογιόπουλο, στο Χατζηνικολάου (στην «ομιλούσα γραβάτα) που παρά λίγο να πάθε εγκεφαλικό.

Ανοίξτε και ακούστε ΕΔΩ:

http://www.youtube.com/watch?v=pa8BvXLP4SI


Διαβάστε και άλλα σχετικά κείμενα
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33

Επιστροφή στην κορυφή
κολλητήρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 04, 2010 3:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι κουκούλες έπεσαν!

Σωστές επισημάνσεις από το «Γνωμοδότη»
http://www.gnomodotis.gr/
Το αλιεύσαμε από:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/




Αλήθεια, πού είναι όλοι εκείνοι οι "λαϊκοί αγωνιστές", οι "υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", οι "ρομπέν των φτωχών", οι "επαναστάτες της δεκάρας", οι "αντιεξουσιαστές του κ..." κλπ., που αν αυτά τα μέτρα τα είχε πάει η ΝΔ, τώρα θα ήταν όλοι στους δρόμους και θα έκαιγαν κάδους πετώντας παράλληλα πέτρες στα ΜΑΤ;

Μήπως γιατί τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης δεν αγγίζουν το παχυλό χαρτζιλίκι που λαμβάνουν από τον εξ Εκάλης και Κολωνακίου μπαμπά τους;

Τώρα όλοι αυτοί κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο γιατί κυβερνάει το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ. Όπως πολύ σωστά είχε πει κάποτε ο Γιάννης Μαρίνος, διευθυντής τότε του Οικονομικού Ταχυδρόμου, "μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάρει σκληρά μέτρα χωρίς να έχει άπειρες κοινωνικές αντιδράσεις". Προφητικός ο Γιάννης Μαρίνος...

Διαβάστε σχετικά άρθρα:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες