Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η προβοκάτσια Βγενόπουλου

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΤΥΠΑΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 11:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Η προβοκάτσια Βγενόπουλου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η προβοκάτσια Βγενόπουλου



Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν ότι δεν παίζονται παιχνίδια στον Παναθηναϊκό μεταξύ των μεγαλομετόχων.

Το ίδιο το άθλημα είναι πλέον μια αρένα ποικίλων παιχνιδιών: Από οικονομικά παιχνίδια μέχρι πολιτικά…

Όλοι οι μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου, ιδιαίτερα των μεγάλων ομάδων, παίζουν ποικίλα και βρώμικα παιχνίδια. Χρησιμοποιούν τη μαζική ποδοσφαιρική χειραγώγηση και το ποδοσφαιρικό θέαμα για την προώθηση των συμφερόντων τους και των διαπλοκών τους. Στο βωμό αυτών των «φιλοδοξιών» η αγάπη για την ομάδα είναι μια σκέτη υποκρισία και απάτη…

Στον Παναθηναϊκό αυτό το παιχνίδι έχει χοντρύνει. Κάθε μεγαλομέτοχος έχει το δικό του σχέδιο και επιχειρεί να «εκθέσει» και να «εξοντώσει» του ανταγωνιστές.

Ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας π.χ., στήριζαν με φανατισμό των Τεν Κάτε και μπροστά στον κίνδυνο της καταστροφής τους έκαναν την υστάτη στιγμή μια ορθή κίνηση, που θα έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, αιφνιδιάζοντας τους άλλος μεγαλομετόχους.

Η κίνηση αυτή μπορεί να ήταν σωστή, αλλά διεύρυνε τα εσωτερικά ρήγματα, ακριβώς γιατί έγινε δίχως να ενημερωθούν οι Βαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλοι.

Ήταν μια «κίνηση» οξύτητας στην αρένα του ανταγωνισμού των μεγαλοκαρχαριών…

Οι χθεσινές βολές του Βγενόπουλου είναι προβοκατόρικες, με στόχο τον εντυπωσιασμό και τη χειραγώγηση του κόσμου του Παναθηναϊκού εναντίον των «αντιπάλων» μεγαλομετόχων.

Ο Βγενόπουλος θέλει να εμφανιστεί υστερικός Παναθηναϊκός, ρίχνοντας τη μελάνι, σαν τη σουπιά, εναντίον των «αντιπάλων» μεγαλομετόχων.

Δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ το συγκεκριμένο, παρά μόνο γενικόλογες και εντελώς αστήρικτες «ομοβροντίες».

Παίζει με τα παναθηναϊκά αισθήματα και την αγωνία των φιλάθλων,
χρησιμοποιώντας τρομοκρατικά κλισέ αφηρημένων «διαπιστώσεων», έτσι ώστε να εμφανιστεί σαν ο θεματοφύλακας της παναθηναϊκής «ιδεολογίας», «κονταίνοντας» τους άλλους. Γιατί σημειολογικά οι «βολές» κτυπάνε αυτούς που δεν κατονομάζει: Βαρδινογιάννη και Γιαννακοπουλέους.

Δοκιμασμένη προβοκατόρικη τακτική.

Ο Βγενόπουλος ΟΥΔΟΛΩΣ ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό. Τον Παναθηναϊκό τον χρησιμοποιεί σαν «όχημα» προώθησης των γενικότερων επιχειρηματικών του συμφερόντων και πολιτικών του σχεδίων.

Αν τον ενδιέφερε η ομάδα δεν θα έβγαινε σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος να προκαλέσει επικίνδυνες εσωτερικές αναταράξεις στην ομάδα με δηλώσεις παντελώς γενικές και αστήρικτες, αλλά εύπεπτη τροφή για να ασχοληθούν οι σεναριογράφοι των ΜΜΕ δαιμονίως…

Αυτά τα πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού του Βγενόπουλου έχουν σχέδιο και στόχους: «Επενδύσεις» για το αυριανό μαλλιοτράβηγμα των μεγαλομετόχων…

Μόνο οι αφελείς δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτού του είδους τα παιχνίδια.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες