Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Σαηεντολόγος ο Arsenij Yacenyuk, υποψ. Πρόεδρος Ουκρανίας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 14, 2010 12:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Σαηεντολόγος ο Arsenij Yacenyuk, υποψ. Πρόεδρος Ουκρανίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ουκρανίας Arsenij Yacenyuk είναι καραμπινάτος Σαηεντολόγος, όπως αναφέρουν τα δύο παρακάτω δημοσιεύματα. Είναι στα ρωσικά αλλά έχω και τη διεύθυνση για αυτόματη μετάφραση. Είναι αρκετά καλή, αλλά αν κάποιος γνωρίζει ρωσικά ας κάνει μετάφραση για να είναι σωστότερη.
Στις στήλες και στο φόρουμ του Ρεσάλτο έχει γραφεί πολλές φορές η διαπλοκή εκσυγχρονιστών πολιτικών και δημοσιογράφων με αυτή την ακραία οργάνωση που την υποστήριξε ακόμη και η CIA. Όλη την επίθεση κατά του πατριωτισμού και της Εκκλησίας ακόμη, την σχεδίασε και οργάνωσε η Σαηεντόλοτζυ και με την περίπτωση της Ουκρανίας φαίνεται ότι υπάρχουν πολύ χειρότερες περιπτώσεις.
Αν η ρατσιστική οργάνωση καταφέρει να εκλέξει έναν Πρόεδρο στην Ουκρανία, ο οποίος ή και συγγενείς του ακόμα, είναι βουτηγμένος μέσα στους παρακρατικούς υπονόμους των ΗΠΑ, τότε αυτό θα είναι κατάρα για την Ουκρανία. Εννοείται ότι οι σχέσεις με τη Ρωσία θα χειροτερέψουν αλλά και με την Ευρώπη, γιατί η Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και άλλες χώρες έχουν σχεδόν πόλεμο με την εξτρεμιστική παραθρησκευτική οργάνωση.
Πώς το άφησαν αυτό οι Ουκρανοί να γίνει; Ας ελπίσουμε ότι όχι μόνο δεν θα βγει ο Yacenyuk, αλλά θα πατώσει.



http://www.moscow-post.ru/in_world/000124996740162/

Και εδώ είναι μία σχετικά καλή (αλλά κατανοητή) αυτόματη μετάφραση:

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=ru&u=http://www.moscow-post.ru/in_world/000124996740162/&ei=2DBOS_T7BJGnsAbDzOX1AQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CAoQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.moscow-post.ru/in_world/000124996740162/%26hl%3Del%26sa%3DG

Αυτό είναι άλλο δημοσίευμα:

http://revisor.od.ua/article/Kto_takoj_YArsenij_YAcenyuk_ili_Nugen_li_Ukraine

και η μετάφραση:

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=ru&u=http://revisor.od.ua/article/Kto_takoj_YArsenij_YAcenyuk_ili_Nugen_li_Ukraine/&ei=pDFOS76JC4uosQb6o_z0AQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CAkQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://revisor.od.ua/article/Kto_takoj_YArsenij_YAcenyuk_ili_Nugen_li_Ukraine%26hl%3Del
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 14, 2010 9:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ότι κάνουν στην Ελλάδα θα το κάνουν και με τον Arsenij Yacenyuk. Η Scientology και τα αφεντικά της τον χρησιμοποιούν και μετά θα τον πετάξουν όταν φθαρεί τόσο πολύ που θα τους είναι άχρηστος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 14, 2010 1:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δείτε τα παρακάτω έγγραφα που κατασχέθηκαν από εισαγγελέα όταν έκανε εφόδους στο κέντρο ΚΕΦΕ της Scientology στην Αθήνα. Γράφουν για τον έλεγχο που προσπαθούσε να αποκτήσει η Scientology στη Ρωσσία και πρώην Σοβιετική Ένωση κατά το 1993. Είχε καταφέρει να μπει ακόμη και σε αμυντικές βιομηχανίες όπως η Yakovlev Design Bureau (YAK) που ανήκει στον Όμιλο IRKUT ο οποίος κατέχει τη Sukhoi που κατασκευάζει τα μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi. Αυτά επί Γιέλτσιν, το γνωστό αμερικανάκι.

http://unchain.gr/Russia1.PDF
και
http://unchain.gr/Russia2.PDF
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες