Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το παρακράτος των επιδοτούμενων παρασίτων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 17, 2010 1:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το παρακράτος των επιδοτούμενων παρασίτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το παρακράτος των επιδοτούμενων παρασίτων

Σε εποχές βαθύτατης κρίσης και σήψης οι ποικίλες μορφές κερδοσκοπίας φτάνουν σε παροξυσμό.

Οι άνθρωποι μπορεί να μην μπορούν να ζήσουν, τα λαϊκά εισοδήματα να λεηλατούνται βάρβαρα, η εθνική μας υπόσταση να δολοφονείται, αλλά τα «Συμπόσια» της παρασιτικής παρακρατικής πανούκλας παραμένουν «ακλόνητα» και θεριεύουν…

Τα επιδοτούμενα παράσιτα γλεντοκοπούν και κερδοσκοπούν αγρίως. Τσαλαβουτούν μέσα στην ατέλειωτη βροχή του χρήματος της «κοινωνίας» των χορηγών και των σπονσόρων τους. Με αχόρταγη βουλιμία και γλοιώδη παρακρατική αυθάδεια, αλλά και με την αγωνία και τη βιασύνη του λακέ, μήπως και σταματήσει «η χρυσή βροχή», η τόσο ευλογημένη, «εκπέμπουν» τα μηνύματα των αφεντικών τους: Της ολοκληρωτικής σήψης και παρακμής, αλλά και της βάρβαρης ισοπέδωσης κάθε πολιτικής, ηθικής, ιστορικής και πνευματικής κατάκτησης του ανθρώπου.

Αυτός είναι και ρόλος κάθε επιδοτούμενου παρασίτου και «ήρωα» των παρακρατικών σαλονιών: Να εξαρθρώσουν και να βρωμίσουν τα πάντα, να λεηλατήσουν Την Ιστορία, τον πολιτισμό, την κοινωνία, κάθε ιδέα και ηθική, κάθε αγωνιστική κατάκτηση και κύτταρο συλλογικής συνείδησης…

Το νεοταξικό αυτό ιερατείο της πανούκλας καταγράφει τη πιο μοχθηρή του όψη στο πρόσωπο του «αριστερού εκσυγχρονισμού».

Αυτό το «πρόσωπο» αποτελεί το πιο αποτρόπαιο και ελεεινό αποτύπωμα των πλανητικών και εγχώριων «νταβάδων» και «χορηγών».

Θα δώσουμε τρεις «εικόνες» αυτής της επιδοτούμενης «εκσυγχρονιστικής» (πράσινης) πανούκλας.

Εικόνα πρώτη:



Αντώνης Λιάκος: Η μήτρα της αλλοίωσης και αποδόμησης της ελληνικής ιστορίας.

Από το 1996 παραμένει καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών παράνομα. Η δικαιοσύνη, με τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ το 1996, αποφάσισε ότι ο κ. Αντώνης Λιάκος τοποθετήθηκε παρανόμως καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και διέταξε την άμεση απόλυση του.

Η Επιτροπή του άρθρου 5 του Ν.1470/1984 του Συμβουλίου της Επικρατείας συνεδρίασε στις 22 Νοεμβρίου 1999 και ομοφώνως διαπίστωσε ότι η Διοίκηση δεν εφάρμοσε την κατά του Λιάκου (με αρ.3138/1996).

Πηγή:
http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_3110.html

Το εκσυγχρονιστικό παρακράτος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο Αντώνης Λιάκος έμεινε ακλόνητος στη θέση του για να συνεχίσει το έργο της «Παιδείας» του Σόρος: να σβήσει την ελληνική ιστορία και να «τεκμηριωσει» τη «θεωρία» ότι το ελληνικό έθνος είναι «επινόηση».

Στην ομάδα Λιάκου περιλαμβάνονται τα γνωστά ονόματα: Κουλούρη, Ρεπούση, Δραγώνα και Σία…

Περισσότερα για το ζήτημα στο άρθρο:

«Ο θατσερικός μεταμοντερισμός του Λιάκου ή ο επιδοτούμενος λακές που αυθαδιάζει;»
ΕΔΩ:
http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4079


ΕΙΚΟΝΑ δεύτερη


Η γκριμάτσα του ζοφερού αμοραλισμού του σημερινού ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε από το «Ιχνος»:
http://ixnos1.blogspot.com/2010/01/blog-post_1947.html


Ιχύει το ασυμβίβαστο; Ναι η Όχι ΡΕ λαμόγια;
ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Είναι γνωστό ότι με βάση το Σύνταγμα οι Έλληνες Βουλευτές δεν μπορούν να έχουν οποιαδήποτε έμμισθη σχέση με το κράτος.

Απαγορεύεται ρητά!!!

Με λίγα λόγια είναι ασυμβίβαστο με το βουλευτικό αξίωμα να έχουν οποιαδήποτε σχέση εργασίας η αλλού είδους συμβατική σχέση με οποιαδήποτε φορέα του δημοσίου η και του ευρύτερου δημόσιου τομέα !!! Στην περίπτωση που Βουλευτής έχει τέτοιου είδους σχέση, εκπίπτει αυτόματα απ το αξίωμα του. Είναι όμως γνωστό ότι τρεις Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι Αρια Αγάτσα (Βουλευτής Βοιωτίας), Παντελής Ασπραδάκης (Βουλευτής Αττικής) και Μαγια Τσόκλη (Βουλευτής Επικρατείας) έχουν σχέση εργασίας με την Ελληνική Τηλεόραση. Ο Πρόεδρος της Βουλής οφείλει να ζητήσει τις παραιτήσεις τους ΑΜΕΣΩΣ !!!


ΕΙΚΟΝΑ τρίτη
Από:
http://greki-gr.blogspot.com/2010/01/e.html


Eνώ λένε θα μοιράζουν κουπόνια ...
... των 65 ευρώ το μήνα στους ανέργους ...γλεντοκοπάνε με τα τρωκτικά της ΕΡΤ των 65.000 ευρώ την βδομάδα!


Είναι δυνατόν ... ο Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών να γλεντοκοπά ... στην εκπομπή της ΕΡΤ στην "υγειά μας" (των δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων που την πληρώνουμε) που στοιχίζει 65.000 ευρώ το επεισόδιο αντί να είναι στο λογιστήριο (μην σας πούμε παρέα και με κανένα εισαγγελέα)και να κόβει μηδενικά σπο τους παχυλούς μισθούς τους συμμετέχει στο σαχλό θέαμα, όπου κάποιοι τραγουδάνε και κάποιοι χορεύουν...

Ρε που πάμεεεεεεεεε


Το θέμα το είδαμε στο fimotro και στο nonews-news και ανατριχιάσαμε...γιατί δεν βλέπουμε ΤV ...
Και μην μας πούνε ότι έχει θεαματικότητα κλπ γιατί πρέπει να τους πάρουμε με τις ντομάτες...
Αφού τέτοιες εκπομπές και με το 1/10 του ποσού της παραγωγής της ΕΡΤ είχαν και τα ιδιωτικά κανάλια και τις κόψανε γιατί δεν πουλούσαν ουτε λεφτά απο διαφήμιση έφερναν...

Σημείωση:
ΓιΆ αυτόν τον «αριστερό» γλεντοκόπο-παράσιτο έχουμε γράψει πολλά.
Παραπέμπουμε στο κείμενο: «Ο παροξυσμός της κραιπάλης»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19427#19427

Επιστροφή στην κορυφή
εξοργισμενος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 17, 2010 7:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: τι κανουν οι παπαδες επιτέλους Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πάντως και η παπάδες δεν πάνε πίσω.Σήμερα ο μητροπολίτης Μεσσηνίας δηλώνει παρών στην κοσμοπολίτικη χούντα που ετοιμάζουν.Λέει ναι στην απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες αισχος!!
Πρεπει οσοι ζωντανοι ιερείς να μπουν μπροστα
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 18, 2010 10:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι κουτοπόνηρες υποκρισίες




Βγήκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ασπραδακης, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν από τα ιστολόγια και μας λέει ότι είχε ζητήσει με αίτησή σου να «παγώσει» ο μισθός του στην ΕΡΤ!!!

Δεν γνωρίζουμε αν «πάγωσε» ο μισθός του (αυτό δεν μας το λέει), αλλά η ουσία δεν είναι αυτή.

Η ΟΥΣΙΑ είναι ότι κράταγε «παγωμένη» τη θέση του στον ΕΡΤ!!!

Η πολιτική ηθική
απαιτούσε την παραίτηση από την ΕΡΤ και όχι τη διατήρηση της θέσης.

Με κουτοπόνηρες ταχυδακτυλουργίες προσπαθεί να παρακάμψει την πολιτική ουσία!!!




Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για την κυρία Αγάτσα.

Και αυτή παραιτήθηκε μόνο από τις αποδοχές και όχι από τη θέση.

Και πότε παραιτήθηκε από τις αποδοχές, κρατώντας στην κατάψυξη τη θέση;


Στις 15 Ιανουαρίου 2010!!!


Δηλαδή, λίγες μέρες πριν….

Με τέτοια κουτοπόνηρα τεχνάσματα, «εκσυγχρονιστικού» ήθους, απαντούν οι νέοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 18, 2010 1:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΧΟΛΙΟ της «Κλασσικοπερίπτωσης»
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/



Με τόσα "ανάποδα" που διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό, γίναμε και εμείς "ανάποδοι". Αναδημοσιεύσαμε λοιπόν την απάντηση του βουλευτή Ασπραδάκη χωρίς να έχουμε δημοσιεύσει τις καταγγελίες.

Να είναι καλά ο Θύμιος Παπανικολάου που με την ανάρτησή του "Οι κουτοπόνηρες υποκρισίες" μας θύμισε διακριτικά ότι "διαβάζουμε το βιβλίο" από το τέλος προς την αρχή. Εχει δίκιο το "Ρεσάλτο" να μιλά για υποκρισία αφού εκ της απάντησης δεν προκύπτει ότι παραιτήθηκαν οι δύο νυν βουλευτές ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την προηγούμενη δουλειά τους (ΕΡΤ), αλλά ακολούθησαν την ...πεπατημένη των παλαιοτέρων συναδέλφων τους οι οποίοι κρατούσαν εν υπνώσει μια θέση που θα μπορούσε να την λάβει ένας άνεργος συμπολίτης μας.

Όταν ...επενδύεις στο επάγγελμα του "εκπροσώπου του λαού", αναλαμβάνεις και το ρίσκο της μη επανεκλογής σου. Αν θέλει ένας νεοεκλεγείς βουλευτής να ακολουθήσει την Βουλγαράκειο ρήση "Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό", τότε καλώς κάνει και κρατά "καβάτζα" την προηγούμενη θέση του στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Αν πάλι θέλει
να δώσει το καλό παράδειγμα της υπέρβασης και της ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινό συμφέρον ,παραιτείται και αν δεν επανεκλεγεί πάει μαζί με το "πόπολο" να γυρίσει το μαγκάνι.

Πώς να το κάνουμε άλλο η βουλή και άλλο η εφορία στην οποία όταν φεύγεις απο την ουρά για να να πάρεις το χαρτόσημο ξαναγυρίζεις χωρίς να έχεις χάσει τη σειρά σου. Από την άλλη δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι εκτός από τον ακριβοπληρωμένο ταβερνο- διασκεδαστή Παπαδόπουλο, στην ΕΡΤ υπάρχουν και άλλα μπουμπούκια του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης που πάνε και αυτοί με το κοφίνι για να εισπράξουν το "πολιτιστικό" τους μηνιάτικο.

Και αυτοί- αυτές έχουν ονοματεπώνυμο και μάλιστα είναι χειρότερα παράσιτα διότι ούτε πάγωσαν οι μισθάρες τους ούτε φυσικά καθορίζονταν από μια Σ.Σ.Ε (συλλογική σύμβαση εργασίας ) όπως του Ασπραδάκη και της Αγάτσα που ήταν υπάλληλοι.

Αντίθετα τα διακομματικά πολιτιστικά και δημοσιογραφικά τσιμπούρια ρουφούσαν και ρουφάνε το αίμα του φορολογούμενου με ανεξέλεγκτη βουλιμία.


Να παραιτηθούν λοιπόν ΟΡΙΣΤΙΚΑ απο την ΕΡΤ οι δύο βουλευτές, να ξεκουμπιστούν όμως και τα υπόλοιπα ακριβοπληρωμένα και διακομματικώς επιδοτούμενα τσιμπούρια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης τα οποία στο φινάλε μέσα σε 5-6 χρόνια έβαλαν ο κάθε ένας-μια στην πορτοφόλα τους όσα δεν έβαλαν 200 Ασπραδάκηδες μαζί στα τελευταία 20 χρονια.

ΣΧΟΛΙΟ ΡΕΣΑΛΤΟ
Συμφωνούμε: Τα μεγάλα παράσιτα παραμένουν στο σκότος…

Τα «μικρά ψάρια» ξεμπροστιάζουν οι Γερουλάνοι, ακριβώς για να σώσουν και να διατηρήσουν τον κορμό των «ακριβών» παρασίτων…

Καιρός να αρχίσουν τα αποκαλυπτήρια των «παχιών αγελάδων»


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες