Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο νέος αμερικανικός αιώνας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 16, 2009 1:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο νέος αμερικανικός αιώνας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Περί ολοκαυτωμάτων συνέχεια", θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος του σημειώματος αυτού. Είναι όλα γνωστά, αλλά αυτά τα επικαλύπτει η τρέχουσα πραγματικότης. Έρχονται μετά τα διάφορα κινηματογραφικά έργα, τα ποδοσφαιρικά και τα μίζερα πολιτικά δικά μας, για να μείνουμε στο τέλος με την "εύθυμη αδιαφορία" μας.
Και τι μπορούμε να κάνουμε, θα ρωτήσει κάποιος. Τίποτα ασφαλώς είναι η απάντηση. Ωστόσο, υπάρχει κάτι: Το πληκτρολόγιο και το ιντερνέτ, που μπορεί να αφυπνίσει μερικούς.

Τώρα που η Αμερική απέκτησε τον ειρηνοποιό (και για μερικούς "μεσσία") πρόεδρο, τον αφρικανικής καταγωγής κ. Ομπάμα, ας δούμε ένα βίντεο που περιγράφει τα έργα και τις ημέρες των προκατόχων του. Όλοι ανεξαιρέτως υπήρξαν τιμητές και μνήμονες του εβραϊκού ολοκαυτώματος, που θυσιάστηκαν - οι του ολοκαυτώματος - για να θυμόμαστε αδιάλειπτα το ναζισμό - φασισμό.

Τώρα, αυτά τα φαινόμενα εντοπίζονται έγκαιρα και οι επίδοξοι"νεοχιτλερικοί", που οραματίζονται την ανασύσταση αυτού του εφιάλτη, εξουδετερώονται αμέσως. Κανείς όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί,ότι αυτοί που κυνηγούν τα φαντάσματα του παρελθόντος, είναι αυτοί οι ίδιοι τα φαντάσματα και οι εφιάλτες. Διαφέρει μόνο η μεθοδολογία τους. Ο εμπνευστής τους μιλούσε με τη γλώσσα της ισχύος των όπλων, ενώ αυτοί μιλούν για ελευθερία και δημοκρατία, δια της επιβολής όμως των όπλων και της ισχύος που διαθέτουν.

Ετοιμάζονται για ένα νέο ολοκαύτωμα. Αυτό που έγινε στο γειτονικό Ιράκ δεν τους έφθανε και η σκυτάλη των ολοκαυτωμάτων παραλαμβάνεται από του Ιρανούς, την Περσία του Αχματινετζάτ και των Αγιοταλλάχ. Ένα εκατομμύριο οι νεκροί του Ιράκ και μια χώρα πλήρως καταστραμμένη. Το βίντεο μας πληροφορεί ότι η πόλη Φαλούτζα του Ιράκ, είναι πλέον μια πόλη ερειπίων, σκεπασμένη από τσιμέντο, για προστασία από την ακτινοβολία των βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου που την ισοπέδωσαν. Είχε 350.000 κατοίκους. Θα μάθετε όμως και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

[/url]

Η φωτογραφία δείχνει έναν απανθρακωμένο ιρακινό στρατιώτη, από μερικές δεκάδες χιλιάδες που δολοφονήθηκαν, καθώς επέστρεφαν αφήνοντας το Κουβέϊτ, χωρίς να έχουν εμπλακεί σε μάχη με τους "απελευθερωτές" Αμερικανούς . Ελήφθη από το βίντεο.
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 16, 2009 1:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτό μου διέφυγε :
Αν έχετε χρόνο, υπομονή και γνώση της αγγλικής γλώσσας, παρακολουθείστε το βίντεο, που έχει σχέση με τα παραπάνω : http://video.google.com/videoplay?docid=-3776750618788792499#
Επιστροφή στην κορυφή
Αλκίμαχος



Ένταξη: 22 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 13

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 17, 2009 12:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Zeitgeist Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μια επενθύμηση για όσους δεν το έχουν δει.

Το πνεύμα της (Νέας) Εποχής.

Zeitgeist - The movie

http://video.google.com/videosearch?q=zeitgeist&emb=0#q=zeitgeist+the+movie&view=2&emb=0
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 18, 2009 4:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προς τον Αλκίμαχο,

Το Zeitgeist το είδα και μπορώ να πω, το γνώριζα από καιρό. Ήταν μια άλλου είδους παγκοσμιοποίηση, σαν αυτή που μας υποσχόταν ο John Lenon και πολλοί σαν τον Τζον Λένον, που υποκαθιστούν όλες τις αξιακές αρχές με τον άνθρωπο, επειδή η θρησκεία ανακαλύφθηκε όταν ο homo sapiens έγινε περισσότερο ... sapiens. Τότε που κατάλαβε με την εξυπνάδα του να στήνει παγίδες και να εξοντώνει τους άλλους sapiens, που προέρχονταν ενδεχομένως από τα λιοντάρια. Οι σύγχρονοι sapiens γνωρίζουν πλήρως, ότι θα είχαν μηδαμινή ανταπόκριση, αν δεν συμπεριλάμβαναν στο σχέδιο της παγκόσμιας δημοκρατίας και της παγκόσμιας ελευθερίας, όλους αυτούς που θεωρούν θεϊκή την προέλευση της ελευθερίας και πιθανόν της δημοκρατίας - σε εισαγωγικά, το "τριαδικό δόγμα". Έτσι λοιπόν έβαλαν τους παπάδες, και "παπάδες", να αγκαλιάζονται όλοι μαζί και να διακηρύσσουν ότι η αγάπη δεν έχει σύνορα. Επειδή, λένε, ο Θεός είναι αγάπη και στο τέλος θα μας αποκαταστήσει άπαντες με πολλές "ευκαιρίες" για τον καθένα (μετενσαρκώσεις κλπ). Ο Τζον Λένον και οι σαν τον Τζον Λένον, αυτά τα παραμύθια δεν τα χάφτουν.Όσοι όμως είναι μέσα στο κόλπο αλλά τη θρησκεία δεν τη θέλουν, τότε κάποιος τρελός θα βρεθεί να τους ξεκάνει.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες