Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ντόρα: Αμοραλισμός, ιησουϊτισμός, μακιαβελισμός.

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 14, 2009 3:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ντόρα: Αμοραλισμός, ιησουϊτισμός, μακιαβελισμός. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ντόρα: Αμοραλισμός, ιησουϊτισμός, μακιαβελισμός.


Η κοινωνική δυναμική που αναπτύσσει ο Αντώνης Σαμαράς προκαλεί νευρικό παροξυσμό, σύγχυση και πανικό στην Ντόρα Μπακογιάννη.

«Οι πολιτικοί σπασμοί» της Ντόρας μοιάζουν με τις ανακλαστικές κινήσεις ενός παγιδευμένου και ανήμπορου θεριού. Παίρνουν τον αυτοματισμό των ανακλαστικών εκείνων αντιδράσεων της ανημποριάς και της πτώσης.

Ταυτόχρονα αποτυπώνουν το μικρό πολιτικό της μέγεθος, καθώς και τη δραματική ανέχεια των ηθικών της πόρων.

Μέσα σΆ αυτό το πλαίσιο των ανακλαστικών κινήσεων της Ντόρας, δηλαδή των επιθανάτιων σπασμών της, συμπυκνώνονται, και ως εκ τούτου αποκτούν ευδιάκριτη καθαρότητα, όλα τα κοινωνικά και πολιτικά της χαρακτηριστικά. Φωτίζονται όλες οι γωνιές της προσωπικότητάς της και απαστράπτει όλος ο ιστορικός μητσοτακισμός, ο οποίος συμπυκνώνεται σε τρεις λέξεις: Αμοραλισμός, ιησουϊτισμός, μακιαβελισμός.

Πιο συγκεκριμένα:

1). Ανενδοίαστη παρουσίαση του μαύρου σαν άσπρου με τη γνωστή μητσοτακική ταχυδακτυλουργία…

2). Ασεβέστατη κακομεταχείριση όχι μόνο της πολιτικής ιστορίας, αλλά και των απόψεων των άλλων.

3). Χυδαίος καιροσκοπισμός σε όλα τα πολιτικά ζητήματα και στενόκαρδη μισαλλοδοξία απέναντι στους αντιπάλους της…

4). Πληθωρισμός από παλινωδίες και μικρολογία, συχνές, σκόπιμες παρανοήσεις κάθε αντίθετης ιδέας, προχειρότητα και ελαφρότητα στην εκλογή επιχειρημάτων και μανιακό κυνήγι της στιγμιαίας, με κάθε θυσία, εντύπωσης.

5). Συστηματική προσωποποίηση των ιδεολογικών και πολιτικών διαφορών, ψεύτικος ριζοσπαστισμός, διαδοχική υποστήριξη των πιο αντίθετων απόψεων με την ίδια «απολυτότατη» πεποίθηση κάθε φορά.

6). Τέλεια έλλειψη πνεύματος αυτοκριτικής και ανενδοίαστη απόδοση στους άλλους όλων των δικών της ελαττωμάτων και ευθυνών…

Δεν δίστασε π.χ. να κατηγορήσει το Σαμαρά ότι επανδρώνει τους «μηχανισμούς» του με όλους αυτούς που ευθύνονται για την ήττα της Ν.Δ.!!!

Η «αρχιερέας» των μηχανισμών και ο κεντρικός ιστός (μητσοτακέικο) του πολυεδρικού μαφιόζικου «ιστού της Αράχνης», που χρόνια και συστηματικά υπονόμευε όλες της ηγεσίες της Ν.Δ. και σήμερα πρωταγωνίστησε στην συντριβή της Ν.Δ., αυτή, λοιπόν η «αρχιερέας» της δολοπλοκίας, κατηγορεί τους αντιπάλους της για «μηχανισμούς» και μεταθέτει τις ευθύνες της ήττας σε αυτούς…

Ο Μητσοτακισμός σε παράκρουση παραποίησης…


Και όσο το «ρεύμα» του αντιπάλου θα φουσκώνει τόσο και οι επιθανάτιοι σπασμοί της Ντόρας θα φωτίζουν όλες τις εφιαλτικές πτυχές της…

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες