Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Χρυσοχοϊδης: «εκτελεστής αποτυχημένων εκτρώσεων»!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΙΣΜΗΝΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 09, 2009 11:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Χρυσοχοϊδης: «εκτελεστής αποτυχημένων εκτρώσεων»! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρυσοχοϊδης: «εκτελεστής αποτυχημένων εκτρώσεων»!






Πολλοί δήθεν καταστροφείς δεν είναι άλλο
από «εκτελεστές αποτυχημένων εκτρώσεων»,
υποκείμενοι στον ποινικό κώδικα της ιστορίας

Αντόνιο γκράμσι


Ο Χρυσοχοϊδης επανήλθε δριμύτατος!

Αυτή τη φορά κομίζει τις νέες συνταγές του υπερατλαντικού φωτός!

Όταν ήταν, πριν μερικά χρόνια, στο ίδιο νευραλγικό πόστο του «ελέγχου και της δίωξης των πολιτών» δεν είχε «ανακαλύψει» τα «κακά», τις «διαπλοκές» και τη «σήψη» των ποικίλων «υπηρεσιών». Τώρα ξαφνικά, μέσα στα πέντε χρόνια που έλειψε, ήρθε η «καταστροφή», η «συντέλεια του κόσμου». Μέσα στα λίγα χρόνια που έλειψε, διαβρώθηκαν τα πάντα!!!

Στα πέντε αυτά χρόνια μελέτησε και αφομοίωσε σε βάθος τα «εγχειρίδια» των υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Ιδιαίτερα εκείνα που αναφέρονται στην κατασκευή «εκτρωμάτων». Ακριβέστερα: Στις τεχνικές «εγκυμοσύνες» που καταστρέφουν τα «εθνικά σπέρματα» και μεταλλάσσουν τις κοινωνίες και τις δομές των κοινωνιών.

Ήρθε, λοιπόν, μελετημένος ο υπουργός και οπλισμένος με τις πλάκες του Μωυσή (του αυτοκρατορικού «προφήτη»): τις επιτακτικές «εντολές» αποσάθρωσης και μετάλλαξης των «πεπαλαιωμένων» ελληνικών μηχανισμών «ελέγχου και δίωξης», σε «νέους» καθαρόαιμους αμερικανικούς και ολοκληρωτικά ελεγχόμενους από τα πλανητικά κέντρα.

Από τη πρώτη ημέρα,
ο κ. Χρυσοχοϊδης, με την αυθάδεια του πιστού υπηρέτη, που το παίζει Ναπολέοντας όταν ο αφέντης είναι αυτοκράτορας, άρχισε να υλοποιεί τα «γενοκτονικά εγχειρίδια» της πλανητικής εξουσίας.

Αρχίζει τα τρόμο-παιχνίδια (εδώ τα «εγχειρίδια» είναι δοκιμασμένα), τις επιθέσεις εναντίον της ελληνικής αστυνομίας, τα «ξηλώματα» κ.λπ.

Σχεδιάζει μια γενική αποθεμελίωση και καταστροφή των πάντων.

Εκτελεί τις «εντολές» για τις νέες πολυπολιτισμικές και μισθοφορικές «εγκυμοσύνες»!

Εκτελεί τις «εντολές» για το ξερίζωμα κάθε «ιθαγενούς ιστού» και «εθνικής ρίζας». Ούτε ακόμα «αιμομικτικές» σχέσεις (ελληνικών και ξένων υπηρεσιών) δεν ικανοποιούν πλέον τον υπερατλαντικό ηγεμόνα. Θέλουν τις νέες «γεννήσεις» με καθαρόαιμους μηχανισμούς του ηγεμόνα…

Μόνο που οι δυνάστες του κόσμου, καθώς και οι «εκτελεστές» τους, αγνοούν τούτο: Οι ιστορικές κοινωνίες δεν καταστρέφονται εκ θεμελίων. Οι εκτελεστές τέτοιων «συνταγών» καταστροφής κατασκευάζουν εκτρώματα. Δηλαδή είναι «εκτελεστές αποτυχημένων εκτρώσεων»…

Οι ιστορικές κοινωνίες δεν υπόκεινται σε εκτρώσεις!!!

Ο Χρυσοχοϊδης θα γράψει ιστορία σαν «εκτελεστής αποτυχημένων εκτρώσεων». Θα καταδικαστεί τελεσίδικα από τον «ποινικό κώδικα της ιστορίας» και της Ελληνικής κοινωνίας.

Η Ελληνική κοινωνία δεν γίνεται προτεκτοράτο.

Προτεκτοράτο είναι και γίνονται τα κόμματα και οι «μαφιόζικοι» μηχανισμοί της εξουσίας, αλλά η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να γίνει…
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες