Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
''Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ'' ή ''Ακαδημία Πλάτωνος'';

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 16, 2009 7:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: ''Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ'' ή ''Ακαδημία Πλάτωνος''; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση από τον McManus για την ταινία ''Ακαδημία Πλάτωνος'':

Από άποψη/θέση και ιδεολογία, ΔΕΝ έβγαλα εισιτήρια γιά την “Ακαδημία Πλάτωνος”.

… αφού εκείνη την βραδιά θα προηγηθεί απονομή βραβείων σε νέους, πρωτoεμφανιζόμενους ηθοποιούς και σκηνοθέτες!

Ταινία-κωλοτούμπα, που άλλαξε όνομα ΜΕΤΑ την λήξη των γυρισμάτων της (πρωτοφανές γεγονός! Το πρώτο πράγμα που συμβαίνει σε μιά ταινία είναι να βρεθεί ο “ τίτλος” της) κι αφού στα Διεθνή Φεστιβάλ προβλήθηκε ως: “ Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ…”

Αλλά κατόπιν οι συντελεστές της, σκέφθησαν την τσέπη τους καθώς δεν ήθελαν να χάσουν εισιτήρια κι από εμάς τα “ εθνίκια” και να βασισθούν μόνο στην προσέλευση των “ άλλων”: τα καθήκια δηλαδής!

Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που βάζουν νερό στο κρασί τους και δεν υπερασπίζονται με σθένος τις (όποιες) απόψεις τους μέχρις τέλους!

Κάθε μέρα λαμβάνω μέηλ σχολιαστών που μου επισημαίνουν ότι σταμάτησαν να με διαβάζουν! Τι να σας πω τώρα; Δεν μπορώ να κοιμηθώ τις νύχτες! Τσάμπα κι η εγχείριση!

(Εδώ δεν ήθελα τα λεφτά σας κι ακύρωσα την πιστωτική κάρτα ξυπνιτζή αναγνώστη που μούΆρθε τα Χριστούγεννα στα μουλωχτά, και νομίζετε πως θέλω τα hits σας….χαχαχαχαχαχα)

Σιχαίνομαι τους “ πιτσιρίκους” αυτής της ζωής που αποζητούν τΆ ευρύτερο δυνατό target group δημοφιλίας/χειροκροτητών, “ να τα΄χουν καλά με όλους/ες”, να μην ομολογούν ΟΥΤΕ καν ποιά ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζουν γιά να μην κακοκαρδίσουν κανένα και μετά να χλευάζουν τους πάντες και τα πάντα (δήθεν αντικειμενικά), χωρίς να παίρνουν σε κανένα θέμα θέση!

Και τα τελευταία χρόνια είχαμε αφορμές: γιά να πάρουμε σε πολλά θέματα μιά υποκειμενική θέση και να καταθέσουμε δημόσια μιά άποψη: Βιβλίο Ρεπούση, “ Μακεδονικό”, σχέδιο Ανάν, «μεταναστευτικό»/«μειονότητες»κι ο fucking December!

Αν η άποψη των συντελεστών της ταινίας και του Εθνομηδενιστή Καφετζόπουλου, υποψήφιου των Ψευδο_οικολόγων/Πρασινομπλέ: είναι ότι Αλβανοί κι Έλληνες είμαστε αδέρφια…

…απροπό: αν ο Γκορμπατσώφ διατηρούσε μΆ ενέσεις και τεχνικές αναπονοές την περεστρόϊκα γιά άλλα είκοσι χρόνια σΆ αυτό το μόρφωμα του λεγόμενου υπαρκτού/ανύπρακτου (που φυσικά δεν είχε κανένα μέλλον, no future) ΑΚΟΜΑ δεν θα΄χαμε ανακαλύψει τα χαμένα ξαδερφάκια μας από την Ιλλυρική γή. Θα τους ψάχναμε στις αναζητήσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού! χα!

…είναι απολύτως σεβαστή! Να την υποστηρίξουν όμως μέχρις τέλους! Να γίνει η διανομή της κινηματογραφικής ταινίας στις αίθουσες με τον αρχικό της τίτλο!

Αλλά κωλοτούμπες δεν γουστάρω μόρτες!

Κι ούτε πολιτιστικά/συγκινησιακά σοκ! Να μπω στην Αίθουσα Έλληνας και να βγω αδερφός του Nago! χαχαχαχαχαχαχα Δεν θΆ αντέξω τέτοια ευτυχία! Είμαι και σε κρίσιμη ηλικία!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες