Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 23, 2009 4:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θα μας τρελάνουν οι "προστάτες" και οι κήρυκες της "διαφάνειας"!!!

http://stigmatismenoi.blogspot.com/


Μετά την "προστασία" Χρυσοχοίδη έρχεται η "διαφάνεια" Καστανίδη


Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης ανακοινώνει ότι στη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου τοποθετείται ο Γιώργος Δημήτραινας, Λέκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δικηγόρος παρΆ Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.

Η τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος

...Επομένως, το ότι είναι συνεργάτης της γυναίκας του και μέλος του κινήματος από το 1974 δεν θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απλή σύμπτωση...

http://www.biblionet.gr/main.asp?page=showbook&bookid=79044


Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτρης Κωνσταντάρας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 23, 2009 5:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλή αρχή σύντροφοι!!!


Με τρώνε τα χέρια μου αλλά ΔΕΝ θα μουντζώσω. Ούτε θα κάνω κάποια άλλη χειρονομία.

Με τρώει το στόμα μου αλλά ΔΕΝ θα βρίσω. Ούτε θα πω κάποιο άλλο "συναξάρι".

Με τρώνε και τα δάχτυλά μου αλλά αυτά θα τα ...ξύσω στον υπολογιστή μου μ αυτά που ακούω και μ αυτά που διαβάζω.

Όχι για τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, την υπονόμευση, την απουσία αυτοκριτικής και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που συνεχίζονται αποδεικνύοντας ότι κάποιοι άνθρωποι ΔΕΝ μαθαίνουν ποτέ!

Αλλά για τη σειρά των σφαλμάτων, των ελλείψεων, των κενών, της ασυνεννοησίας, του εξυπνακιδισμού, της άκοπης και δωρεάν "μαγκιάς" που πουλάνε αυτοί που την πουλάνε, αποδεικνύοντας ότι ΟΥΤΕ αυτοί ήταν επαρκώς προετοιμασμένοι και απλώς "έρραβαν τα κουστουμάκια τους" ή ...ξεσκόνιζαν τα σακκίδιά τους.

Οι 100 ημέρες φεύγουν, τρέχουν, κυλάνε σαν το νερό, οι νέες "διαδικασίες" δεν έγιναν κατανοητές ούτε από αυτούς που τις επέβαλαν, αγγίζουμε σιγά-σιγά τον ένα μήνα "στην εξουσία" και ακόμη οι υπουργοί δεν έχουν αντιληφθεί τις αρμοδιότητές τους, οι υφυπουργοί απλώς δεν έχουν αρμοδιότητες, άπαντες "ενημερώνονται" και "αναστέλλουν", και "ξαναβλέπουν" τις συμβάσεις, τα Υπουργεία και οι βασικοί φορείς δεν έχουν Γενικούς Γραμματείς και σε όλους τους "εποπτευόμενους οργανισμούς" τα Διοικητικά Συμβούλια και οι Πρόεδροι είναι ...υπό παραίτηση αλλά δεν παραιτούνται γιατί κάποιοι πρέπει να ...υπογράφουν τα έγγραφα...

Βεβαίως υπάρχει και η εξαιρετική περίπτωση του υπουργού Δικαιοσύνης, «Διαφάνειας» και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρη Καστανίδη που ολοκλήρωσε ταχύτατα την αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου και ανακοίνωσε ότι τοποθετείται ο Γιώργος Δημήτραινας.

Καλή του επιτυχία.

Βεβαίως, αυτό που το troktiko γράφει πως πρόκειται για « συνεργάτη της γυναίκας του υπουργού και μέλος του κινήματος από το 1974», θα πρόκειται φαντάζομαι για απλή σύμπτωση.

Αλλά και ο άλλος «γρήγορος» της κυβέρνησης Μιχάλης Χρυσοχοίδης, χαρακτήρισε "Αστεία τη ρύθμιση για την κουκούλα και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί "ράμπο" και "ζαρντινιέρες".

Ορθώς. Γι αυτό και διέταξε να τους δέρνουν και να τους συλλαμβάνουν ΟΛΟΥΣ. Φοράνε δεν φοράνε κουκούλες. Αλάνθαστη μέθοδος.

Όσο για την κυρία Ξενογιαννακοπούλου,
αυτή, για να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τη μαύρη τρύπα του χρέους της υγείας, την υποστελέχωση των νοσοκομείων και την περί το περίφημο εμβόλιο της γρίππης "εθνική μας τραγωδία" ξαναθυμήθηκε το ...κάπνισμα και αντιμετωπίζει - λέει- το ενδεχόμενο πλήρους απαγόρευσής του.

Έξοχα. Αντί να το επιβάλετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για να καπνίζουμε και να ...ξεχνιόμαστε...

Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 25, 2009 11:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η «διαφάνεια» της απάτης

Μεγάλος θόρυβος έχει σηκωθεί για την επιλογή του καθηγητή Δημήτραινα, από τον κ. Καστανίδη: Ένας θόρυβος απάτης.

Η απάτη δεν βρίσκεται στο γιατί επέλεξε ο υπουργός τον κ. Δημήτραινα, αλλά στο πώς τον επέλεξε. Δηλαδή στην διαδικασία της επιλογής.

Ο κάθε υπουργός έχει το δικαίωμα να επιλέγει αυτόν που θεωρεί ο ίδιος ποιο ικανό και πιο «έμπιστο»: δηλαδή να τον επιλέγει με ανοικτά χαρτιά, χωρίς επικοινωνιακά τρικ, χωρίς διαδικασίες απάτης.

Εδώ, όχι μόνο στην περίπτωση Καστανιδη, έχει στηθεί ένα ολόκληρο σκηνικό απάτης:

α). Η κατάθεση των βιογραφικών μέσω διαδικτύου!!!

Μόνο παντελώς ηλίθιοι μπορεί να πιστέψουν ότι οι επιλογές Γενικών Γραμματέων θα μπορούσαν να γίνουν μέσω βιογραφικών, στο δαδίκτυο.

Μόνο ένας «εγκάθετος» της κυβέρνησης θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι ένας υπουργός θα επέλεγε το Γενικό Γραμματέα του από το βιογραφικό του και μόνο…

Από την αρχή, συνεπώς, έχουμε ένα επικοινωνιακό τρικ απάτης.

β). Το δεύτερο «οικοδόμημα» της απάτης είναι: η «αόρατη» Κριτική Επιτροπή και τα «αόρατα» κριτήρια αξιολόγησης. Γιατί ένα σκέτο βιογραφικό δεν αποτελεί από μόνο του «κριτήριο αξιολόγησης».

Μας είπαν π.χ.:
«Η τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν».

Αυτά που δεν είπαν:
Ποιος έκανε την αξιολόγηση; Με ποια κριτήρια επελέγη ο καλλίτερος;

Γένεται καθαρό, σε όποιον δεν τρέφεται με το κουτόχορτο που μας σερβίρουν ότι η μεγάλη απάτη είναι όχι στην πρόσληψη αυτή καθΆ αυτή, αλλά στο στημένο επικοινωνιακό σκηνικό, στις «στημένες» διαδικασίες πρόσληψης.

Εμφανίζουν, δηλαδή ως «δημοκρατική» διαδικασία επιλογής και ως «αξιοκρατία» μια στημένη απάτη «διαδικασιών», ένα σκηνικό επικοινωνιακών «κόλπων», μια αδιαφανή, ελεγχόμενη και «Πασοκική» διαδικασία επιλογής.

Με ύπουλο και πλάγιο τρόμο,
όχι μόνο εξαπατούν του αφελείς, αλλά επανδρώνουν τον κρατικό μηχανισμό με τους κομματικούς κομισάριους, τους εκλεκτούς των «νταβάδων».

Γιατί μόνο αυτοί γνώριζαν για τις θέσεις, γνώριζαν τη διαδικασία, γνώριζαν την κομματική κριτική επιτροπή, και είχαν «έτοιμα» τα βιογραφικά.

Είναι ο «κομματικός στρατός», συνεπώς, που θα εισβάλλει «αξιοκρατικά» στο κράτος, μέσω αυτών των «πονηρών», ιντερνετικών «αξιολογήσεων».

Το διαδίκτυο εμπλουτίζει τις ποικιλίες της απάτης: Εμφανίζει το μαύρο σαν άσπρο, την απάτη σαν «δημοκρατική» επιλογή, σαν «διαφάνεια» και «αξιοκρατία».

Ένα κόμμα, όπως το σημερινό ΠΑΣΟΚ, που στηρίζεται ΜΟΝΟ στα επικοινωνιακά παιχνίδια και στη διαφημιστική μακέτα, που στηρίζεται μόνο στο τηλεθέαμα, δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για την αναπαραγωγή και το «γυάλισμα» της απάτης με τα μακιγιάζ και τα χρώματα των επικοινωνιακών τρικ…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 10:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από το «ΤΡΩΚΤΙΚΟ»
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_8565.html

"Ποιον συνήγορο είχε ο Χάρης Καστανίδης τόσο στο τριμελές πλημμελειοδικείο όσο και στο εφετείο;"

"Ποιον συνήγορο είχε ο Χάρης Καστανίδης τόσο στο τριμελές πλημμελειοδικείο όσο και στο εφετείο (φέτος το Μάρτιο), όταν δικαζόταν η υπόθεση δυσφήμησης που διέπραξαν σε βάρος του αστυνομικοί της συνδικαλιστικής εφημερίδα "αστυνομικό βήμα"?

Μα φυσικά τον μόλις διορισθέντα...
από αυτόν γενικό γραμματέα του υπουργείου δικαιοσύνης γιώργο δημήτραινα!!!!

Δηλαδή ο Υπουργός διόρισε ως γενικό γραμματέα του υπουργείου του τον δικηγόρο του!!!!


Αυτά έπρεπε να λέτε φίλοι δημοσιογράφοι και όχι τις ανοησίες περί συγγραφής βιβλίου με τη σύζυγο του υπουργού"

Σημείωση Ρεπόρτερ:

Αυτό που εξοργίζει είναι η έλλειψη ευθύτητας.

Θα μπορούσε ο υπουργός να δηλώσει καθαρά και ξάστερα ότι αυτόν θέλω!!!

Όταν, όμως, η επιλογή,
επικαλύπτεται από επικοινωνιακά τρικ περί «βιογραφικών» και «αντικειμενικές», «διαφανείς αξιολογήσεις», αυτό είναι απάτη…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες