Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι «επαναστάτες» των νεοταξικών προσταγών!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 15, 2009 2:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι «επαναστάτες» των νεοταξικών προσταγών!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι «επαναστάτες» των νεοταξικών προσταγών!!!


35 χρόνια, στο κοινοβουλευτικό καθεστώς της μεταπολίτευσης, οι πάντες τρέχανε να φιλήσουν το χέρι της Εκκλησιαστικής ιεραρχίας…

Ορκιζόντουσαν στη Βουλή με «θρησκευτική» και «εθνική ευλάβεια»:
υποκριτικά βέβαια, αλλά τότε ΟΥΔΕΙΣ είχε διανοηθεί να «δηλώσει» την «επαναστατικότητά» του ενάντια στα εθνικά σύμβολα και θρησκευτικά έθιμα.

Οι πρώτες «επαναστατικές αμφισβητήσεις» των εθνικών και Ορθόδοξων θεσμών, συμβόλων και εθίμων, άρχισαν επί Σημίτη, όταν δηλαδή το πρόσταξαν τα πλανητικά κέντρα της παγκοσμιοποίησης: όταν η Ορθοδοξία και κάθε τι το «εθνικό» μπήκαν στο στόχαστρο της Νέας Τάξης.

Όταν η έννοια του έθνους και η συνυφασμένη με αυτό έννοια της Ορθοδοξίας έπρεπε να εξαλειφθούν γιατί αποτελούσαν ιστούς συλλογικής συνείδησης και μνήμης, δηλαδή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στον οδοστρωτήρα της Νέας Τάξης.

ΑΡΧΙΣΑΝ από τότε συστηματικά, σταθερά και ανελέητα οι επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας: Ξαφνικά ανακάλυψαν το «σκοταδισμό» της όλοι εκείνοι οι οποίοι μέχρι τότε την χρησιμοποιούσαν για καθεστωτική κατήχηση: Μια νεροποντή φωταδιστικών ομοβροντιών κατά της Ορθοδοξίας κατέκλυσε τα πάντα.

Όλα τα «κακά» και τα «δαιμόνια» της ιστορίας και της κοινωνίας οφείλονταν, σύμφωνα με τις Νέες Φωταδιστικές Ιδέες, στην Εκκλησία!!!

Την ίδια τύχη είχαν και όλα τα ιστορικά εθνικά σύμβολα και οι αγωνιστικές παραδόσεις: Από εθνικούς αγωνιστές, την ελληνική ιστορία, τη σημαία, τις εθνικές παρελάσεις, μέχρι οποιαδήποτε έννοια που σηματοδοτούσε την εθνική μας υπόσταση…

Τώρα οι «επαναστάτες» των πλανητικών, ιμπεριαλιστικών προσταγών, σηκώνουν «μπαϊράκι» και μέσα στο «εθνικό κοινοβούλιο».

Τώρα θυμήθηκαν την αντιστασιακή τους «αντάρτικη» ενηλικίωση…


Μια «ανταρσία» που περιορίζεται στην επιδεκτική περιφρόνηση των εθνικών κοινοβουλευτικών κανόνων. Είναι τόσο υπόδουλοι «επαναστάτες» που εξαντλούν την «επαναστατικότητά» τους στο να μη σηκώνουν το χέρι στην ορκωμοσία!!!

Εκτελούν δουλικά όλες τις ντιρεκτίβες του πλανητικού κράτους και προωθούν με φανατισμό τα ιδεολογήματά του και το παίζουν επαναστάτες στην ορκωμοσία!!!

Φιλάνε κατουρημένες ποδιές και γλείφουν ασύστολα προς πάσα κατεύθυνση για να εκλεγούν και κάνουν τους «θιγμένους» με το να υποκλιθούν στα εθνικά κοινοβουλευτικά έθιμα.

35 χρόνια σαν θλιβεροί δούλοι σηκώνανε το χέρι (τότε δεν «θιγόντουσαν» από τη θρησκευτική τελετή) και ξαφνικά «ανακάλυψαν» τον απαρχαιωμένο θεσμό…

Και άθλιοι και θλιβεροί δούλοι των νεοταξικών προσταγών: Και όπως πάντα στην πρωτοπορία όλοι αυτοί που παρέχουν το «αριστερό» άλλοθι: «αριστεροί», «προοδευτικοί» και «εκσυγχρονιστές»…


Διαβάστε τα παρακάτω από το «Κλασσικοπερίπτωση»:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/




Ορκωμοσία στη Βουλή:"Ο χυλός της παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί να μαγειρευτεί καλά αν δε λιώσουν οι νευρώνες και μυώνες της πολιτιστικής μας ιδιοσυγκρασίας"


http://misha.pblogs.gr/2009/10/o-neos-antihristianismos-sta-ypoyrgika-edrana.html


Η χτεσινή εικόνα στη Βουλή ήταν χαρακτηριστική.
Πολλοί υπουργοί αρνήθηκαν να σηκώσουν το χέρι για να ορκιστούν.


Ούτε απήγγειλαν το κείμενο τού όρκου.

Προφανώς όχι γιατί είναι ζηλωτές του ευαγγελικού παραγγέλματος που απαγορεύει ρητώς τον όρκο, αλλά τηρώντας μιά στάση αντιρρησία συνείδησης , επειδή διαφωνούν με την εμπλοκή της Εκκλησίας στα τελετουργικά της κρατικής διοίκησης.

Μαζί τους οι νεοσταλινικοί του ΚΚΕ και οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιθυμούν κατ΄αρχήν ένα άθρησκο κράτος, oυσιαστικά αναπαύονται σε ένα άθεο κράτος, ένα κράτος κατ΄απομίμηση των πρώην κομμουνιστικών καθεστώτων στο οποίο η θρησκευτικότητα θεωρείτο κάτι σαν ψώρα. Ο στενός φίλος του νέου πρωθυπουργού και υφυπουργός κ.Σιφουνάκης το είχε πει ξεκάθαρα όταν άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφαιρεθεί ο σταυρός ακόμα και από τη σημαία μας.

Ο αντιχριστιανισμός έρχεται και στα καθ΄ημάς ως εισαγόμενο εκ της Εσπερίας (την οποία ο άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς ονόμαζε «Λευκή Δαιμονία» ) φρούτο.

Είναι απαίτηση της νέας παγκόσμιας θρησκείας της μαμωνολατρείας και του τεχνοκρατικού επιστημονισμού.

Ο χυλός της παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί να μαγειρευτεί καλά αν δε λιώσουν οι νευρώνες και μυώνες της πολιτιστικής μας ιδιοσυγκρασίας που είναι η παράδοση της Ρωμιοσύνης.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία πιεζόμενη από το κύμα της εκκοσμίκευσης θα μπεί νομοτελειακά στη γωνία του κοινωνικού βίου, εφόσον δεν προκύψουν έκτακτες καταστάσεις. Ίσως κάτι τέτοιο να είναι πλέον απαραίτητο ώστε οι ποιμένες μας να ξαναβρούν τις συντεταγμένες της εν Χριστώ διακονίας, μακρυνόμενοι από εξουσιαστικές νοοτροπίες και διαπλοκές, και ενθυμούμενοι τις υποσχέσεις της ακτημοσύνης, παρθενίας και υπακοής που έδωσαν όταν έγιναν μοναχοί.





Δεν σήκωσαν το χέρι τους το ΚΚΕ
ο ΣΥΡΙΖΑ
και τέσσερις του ΠαΣοΚ


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=293920&ct=32&dt=15/10/2009
Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε το θέμα του όρκου, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει να ορκιστούν οι βουλευτές του με πολιτικό και όχι με θρησκευτικό όρκο. Μάλιστα υπήρξε και σχετική τηλεφωνική επικοινωνία του απερχόμενου Προέδρου της Βουλής κ. Δ. Σιούφα με τον πρόεδρο της


ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα,
κατά την οποία τού διευκρίνισε ότι ο όρκος των βουλευτών καθορίζεται από το Σύνταγμα (άρθρο 59) και ότι «δεν τίθεται θέμα πολιτικού όρκου». Απαντώντας μάλιστα στη σχετική επιστολή του κ. Τσίπρα, επεσήμανε ότι «ο σεβασμός του Συντάγματος είναι απόλυτος και απ΄ όλους», ξεκαθαρίζοντας ότι βάσει των προβλεπομένων θα γίνει και η ορκωμοσία, καθώς και η υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου ορκωμοσίας. Ετσι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να μην εισέλθουν στην αίθουσα της Ολομελείας κατά τη διάρκεια του αγιασμού, ως πράξη συμβολισμού, καθώς τάσσονται υπέρ του διαχωρισμού των εξουσιών Εκκλησίας και Κράτους. Οταν ολοκληρώθηκε ο αγιασμός και ενώ η προεδρεύουσα κυρία Ελσα Παπαδημητρίου είχε ήδη αρχίσει να διαβάζει τον προβλεπόμενο όρκο, τον οποίο επανελάμβαναν οι βουλευτές, άνοιξε η πόρτα και εισήλθαν στον χώρο τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι απλώς πήραν τη θέση τους στα έδρανα.

Κατά την πάγια τακτική τους οι βουλευτές του ΚΚΕ κατά την ορκωμοσία στάθηκαν όρθιοι δίχως να σηκώσουν το χέρι τους και να επαναλάβουν τα λόγια του όρκου. Υπήρξε άλλωστε σχετική γραπτή δήλωση της κυρίας Αλέκας Παπαρήγα υπέρ της αναγκαιότητας κατάργησης του θρησκευτικού όρκου για όπου και αν προβλέπεται. Εξαίρεση από την ΚΟ του ΚΚΕ απετέλεσε η κυρία Λιάνα Κανέλλη , η οποία ορκίστηκε κανονικά σύμφωνα με τα ισχύοντα.

Αλλά και από την κυβερνώσα παράταξη υπήρξαν βουλευτές που δεν ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο. Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Σπ. Κουβέλης, ο οποίος βρισκόταν στα κυβερνητικά έδρανα, στάθηκε σε στάση προσοχής την ώρα της ορκωμοσίας, σε αντίθεση με τους άλλους συναδέλφους του οι οποίοι είχαν σηκώσει το δεξί τους χέρι με ενωμένα τα τρία δάχτυλα ως σύμβολο της Αγίας Τριάδας. Ιδια στάση τήρησαν από τη θέση τους στα βουλευτικά έδρανα ο υφυπουργός Υποδομών κ. Ν. Σηφουνάκης , καθώς και οι κυρίες Μαρία Δαμανάκη και Μάγια Τσόκλη.

[/size]
Επιστροφή στην κορυφή
ΔΙπλωματης



Ένταξη: 16 Οκτ 2009
Δημοσιεύσεις: 3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 16, 2009 10:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γεια σε ολους, ειμαι καινουριο μελος.

Εχω 2 ερωτησεις για την συγγραφεα του αρθρου.

1) Εγω που ειμαι αθεος, που πιστευω σε αυτα που μου λεει η επιστημη και οχι σε αυτα που μου λεει ενα "μαγικο" βιβλιο που δεν ξερουμε ακριβως κατω απο ποιες συνθηκες γραφτηκε, μπορω να λεω οτι ειμια Ελληνας?

Οταν γραφεις οτι "η έννοια του έθνους και η συνυφασμένη με αυτό έννοια της Ορθοδοξίας" προφανως πρεπει αυτα τα 2 να ειναι 1, και το ενα δεν μπορει να υπαρξει χωρις το αλλο. Το πιστευεις αυτο?

2) Οποιος ειναι αθεος ειναι αναγκαστικα και υπηρετης νεοταξικων προσταγων? Αυτο ειναι πολυ ισχυρο επιχειρημα, μπορεις να το υποστηριξεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 16, 2009 3:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Ορθοδοξία, ως ιστορική, πολιτισμική και πολιτική δομή είναι συνυφασμένη με το ελληνικό έθνος, αποτελεί έναν ιστό κοινωνικής συνείδησης.
από αυτή την άποψη την προσεγγίζουμε και όχι από την άποψη της Πίστης στο Θεό...

Συνεπώς κάθε "άθεος" δε σημαίνει και υπηρέτης της Νέας Τάξης...

διάβασε κάποια άρθρα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/113.mag

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΙπλωματης



Ένταξη: 16 Οκτ 2009
Δημοσιεύσεις: 3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 17, 2009 11:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος έγραψε:
Η Ορθοδοξία, ως ιστορική, πολιτισμική και πολιτική δομή είναι συνυφασμένη με το ελληνικό έθνος, αποτελεί έναν ιστό κοινωνικής συνείδησης.
από αυτή την άποψη την προσεγγίζουμε και όχι από την άποψη της Πίστης στο Θεό...


Αυτη η προταση δεν μου λεει τιποτα και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να την δεχτω ως σωστη. Σαφως και η ορθοδοξια εχει επηρρεασει στα επιπεδα που αναφερεις, οπως εχουν επηρρεασει πολλα ομως ακομα. Το γεγονος οτι ειμασταν κομματι της Οθ. Αυτοκρατοριας σαφως και ειχε αντικτυπο στο πως εχει διαμορφωθει η κοινωνια μας σμρ. Αυτο δεν σημαινει οτι η "οθωμανοσυνη" ειναι συνυφασμενη με το ελληνικο εθνος.
Παράθεση:
Συνεπώς κάθε "άθεος" δε σημαίνει και υπηρέτης της Νέας Τάξης...

Δεν ξερω γιατι ξεκινας με το "συνεπως" αλλα ακομα και να δεχτω οτι η πρωτη προταση σου ηταν σωστη, δεν καταλαβαινω πως συναγεις την δευτερη προταση σου.

Παράθεση:
διάβασε κάποια άρθρα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/113.mag

Τα αρθρα δεν μου λενε τπτ γιατι αποτελουν απλα αποψεις. Μαλιστα, κατα τη γνωμη μου, ειναι γεματα λοκικα αλματα και αφηνουν αφθονο χωρο για κριτικη.
Πχ. λεει ο συγγραφεας
"[ειναι]γεγονός ότι η ορθόδοξη θρησκευτική πίστη αποτελεί στοιχείο της εθνικής συνείδησης"
και για να το δικαιολογησει λεει
"Αυτό καθορίστηκε από την ιστορία, από τις συνθήκες γέννησης του σύγχρονου ελληνικού κράτους, μέσα από μακρόχρονους και σκληρούς αγώνες για την αποτίναξη της οθωμανικής κυριαρχίας, αγώνες που εμπνέονταν όχι μόνο από τις ιδέες της Γαλλικής Επανάστασης, αλλά και από τις παραδόσεις της χριστιανικής ορθοδοξίας."
Ακομα και να δεχτουμε οτι το δευτερο ειναι σωστο, σαφως και το πρωτο δεν ειναι αμεσο συμπερασμα. Γιατι το πως αντιλαμβανομαι την ταυτοτητα μου τωρα μπορει να απεχει παρασαγκας με το πως αντιλαμβανονταν την ταυτοτητα τους αυτοι που δημιουργησαν τις συνθηκες για την δημιουργια του κρατους. Τετοιου ειδους σφαλματα τυπου slipery slope μπορω να βρω παμπολλα στα αρθρα που προτεινεις. [/i]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 17, 2009 12:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για σας.
Πορεύσου στο δρόμο σου.
Κάποια μέρα, όταν δεν θα σου έχει μείνει τίποτα, αν φυσικά είσαι κάποιος καλόπιστος, και όχι από τα γνωστά ζιζάνια του ιντερνέτ, θα καταλάβεις.
Να είσαι καλά...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 17, 2009 7:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προς διπλωμάτη:

Δεν είναι θέμα ανεξιθρησκείας. Κάποιος διανοητής έλεγε: "Όταν μου λένε 'άθεος' τους ρωτάω: 'άθεος, ναι, αλλά ποιας θρησκείας;'". Οι θρησκείες είναι μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας και δημιουργούν κοινωνικές δομές, κοινωνικά πιστεύω, χαρακτήρα και συνήθειας στον κάθε άνθρωπο. Άσχετα από το αν κάποιος πιστεύει ή όχι.

Αν διάβαζες Μαξ Βέμπερ, θα έβλεπες ας πούμε τη σημασία της προτεσταντικής ηθικής στη δημιουργία του καπιταλισμού. Δες τους Έλληνες της Αμερικής. Μπορεί στη θρησκεία να είναι Ορθόδοξοι, αλλά η προσέγγισή τους στα κοινωνικά και οικονομικά φαινόμενα είναι προτεσταντικής φύσης, γιατί έτσι είναι εκείνη η κοινωνία, εκεί έχουν μεγαλώσει.

Συνεπώς, η ύπαρξη κυρίαρχης θρησκείας δεν εμποδίζει το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας. Άθεη κοινωνία δεν υπάρχει. Ιστορικά, όλες οι κοινωνίες είχαν κάποια κυρίαρχη θρησκεία.

Στην περίπτωση της Ελλάδας και των νεοταξικών σχεδίων, το ζήτημα είναι η υπονόμευση της εθνικής μας συνείδησης και η εφαρμογή του δόγματος Κίσινγκερ για τον Ελληνισμό. Να χτυπήσουν γλώσσα, θρησκεία, ιστορία, βαθιά στις πολιτισμικές μας ρίζες. Αυτά κάνουν όσοι απορρίπτουν τη θρησκευτικότητα από το δημόσιο βίο. Αυτός είναι ο στόχος κάποιων κέντρων, και πολλοί ηλίθιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι τα υιοθετούν γιατί είναι politically correct. Αν οι ίδιοι ζούσαν επί χούντας, θα ήταν οι πρώτοι που θα δήλωναν πιστοί Χριστιανοί.
Επιστροφή στην κορυφή
ΔΙπλωματης



Ένταξη: 16 Οκτ 2009
Δημοσιεύσεις: 3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 17, 2009 11:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Anonymous έγραψε:
Προς διπλωμάτη:
Οι θρησκείες είναι μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας και δημιουργούν κοινωνικές δομές, κοινωνικά πιστεύω, χαρακτήρα και συνήθειας στον κάθε άνθρωπο. Άσχετα από το αν κάποιος πιστεύει ή όχι.

Αν διάβαζες Μαξ Βέμπερ, θα έβλεπες ας πούμε τη σημασία της προτεσταντικής ηθικής στη δημιουργία του καπιταλισμού. Δες τους Έλληνες της Αμερικής. Μπορεί στη θρησκεία να είναι Ορθόδοξοι, αλλά η προσέγγισή τους στα κοινωνικά και οικονομικά φαινόμενα είναι προτεσταντικής φύσης, γιατί έτσι είναι εκείνη η κοινωνία, εκεί έχουν μεγαλώσει.

Δεν διαφωνω οτι η θρησκεια εχει επηρρεασει το πως ειναι η κοινωνια μας σημερα. Το εγραψα και πιο πανω. Δεν ειναι ομως το μονο, και φυσικα δεν σημαινει οτι η ελλειψη πιστης ή η ελλειψη θρησκευτικης παιδειας ή θρησκευτικου χαρακτηρα δειχνει της ελλειψη ελληνικοτητας ή ελεγχο απο ξενα κεντρα κτλ.

Παντως για να εχουμε μια πιο σφαιρικη αποψη, υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος, το πως οι κοινωνικες αξιες γεννουν θρησκειες - Νιτσε, Geneaology of Morals.

Παράθεση:
Δεν είναι θέμα ανεξιθρησκείας. Κάποιος διανοητής έλεγε: "Όταν μου λένε 'άθεος' τους ρωτάω: 'άθεος, ναι, αλλά ποιας θρησκείας;'".

Ναι, αλλα το θεμα με αυτα τα τσιτατα, ειναι οτι οταν χρησιμοποιουνται off context χανουν το νοημα τους.

Παράθεση:
Στην περίπτωση της Ελλάδας και των νεοταξικών σχεδίων, το ζήτημα είναι η υπονόμευση της εθνικής μας συνείδησης και η εφαρμογή του δόγματος Κίσινγκερ για τον Ελληνισμό.

Ποιος προκαλει την υπονομευση? γιατι? με ποιον τροπο παιρνονται οι αποφασεις? ποτε ξεκινησε η νεα ταξη πραγματων?γιατι το order μεταφραζεται σε ταξη και οχι αρχη? Οταν μια θεωρια δημιουργει περισσοτερα ερωτηματα απο αυτα που απανταει προφανως δεν ειναι καλη θεωρια.
Επισης, οταν για το ιδιο φαινομενο υπαρχουν πολλες εξηγησεις η αρχη ειναι να επιλεγουμε αυτη με τις λιγοτερες υποθεσεις (ξυραφι του Οκκαμ). Οταν για να εξηγησεις ενα φαινομενο πρεπει να δημιουργησεις μια παγκοσμια κρυφη συνομωσια κατι δεν παει καλα.
[quote]

Παράθεση:
Να χτυπήσουν γλώσσα, θρησκεία, ιστορία, βαθιά στις πολιτισμικές μας ρίζες. Αυτά κάνουν όσοι απορρίπτουν τη θρησκευτικότητα από το δημόσιο βίο. Αυτός είναι ο στόχος κάποιων κέντρων, και πολλοί ηλίθιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι τα υιοθετούν γιατί είναι politically correct

Οτι δηλαδη η επιστημη εχει απαντησει σε πολλα ερωτηματα γκρεμιζοντας τα θεμελια ολων των θρησκειων του πλανητη, κανοντας πολλους να επιλεξουν το δρομο της αθειας δεν ειναι καλη εξηγηση? Πρεπει παντα να υπαρχουν οι "κακοι" που θελουν το κακο και το θανατο του ελληνικου εθνους?
Οτι εμεις ειμαστε η εθναρα που θα ειναι το μεγαλο εμποδιο στα πλανα της νεας ταξης πραγματων?Sorry δεν μου κανει για εξηγηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 19, 2009 10:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητέ Διπλωμάτη
Την μία λες:

2[i]) Οποιος ειναι αθεος ειναι αναγκαστικα και υπηρετης [u]νεοταξικων προσταγων[/u]? Αυτο ειναι πολυ ισχυρο επιχειρημα, μπορεις να το υποστηριξεις?[/i]

και την άλλη:

[[i]u]Ποιος προκαλει την υπονομευση? γιατι? με ποιον τροπο παιρνονται οι αποφασεις? ποτε ξεκινησε η νεα ταξη πραγματων?[/u]γιατι το order μεταφραζεται σε ταξη και οχι αρχη? Οταν μια θεωρια δημιουργει περισσοτερα ερωτηματα απο αυτα που απανταει προφανως δεν ειναι καλη θεωρια.
Επισης, οταν για το ιδιο φαινομενο υπαρχουν πολλες εξηγησεις η αρχη ειναι να επιλεγουμε αυτη με τις λιγοτερες υποθεσεις (ξυραφι του Οκκαμ). Οταν για να εξηγησεις ενα φαινομενο πρεπει να δημιουργησεις μια παγκοσμια κρυφη συνομωσια κατι δεν παει καλα.
[quote]
Οτι δηλαδη η επιστημη εχει απαντησει σε πολλα ερωτηματα γκρεμιζοντας τα θεμελια ολων των θρησκειων του πλανητη, κανοντας πολλους να επιλεξουν το δρομο της αθειας δεν ειναι καλη εξηγηση? Πρεπει παντα να υπαρχουν οι "κακοι" που θελουν το κακο και το θανατο του ελληνικου εθνους?
[b]Οτι εμεις ειμαστε η εθναρα [/b]που θα ειναι το μεγαλο εμποδιο στα πλανα της [u]νεας ταξης πραγματων[/u]?Sorry δεν μου κανει για εξηγηση [/i]

Τελικά τι νομίζεις ότι συμβαίνει; Υπάρχει αυτό που ονομάζουμε νέα τάξη πραγμάτων ή όχι;
Γιατί τόσο μίσος για την "εθνάρα"; Σε χαλάει που μέσα σε μια κρίσιμη κατάσταση κοιτάμε πρώτα το σπίτι μας;-μήπως θες να περιμένουμε ένα διεθνή οργανισμό να μας σώσει;
Όσο για την επιστήμη και τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, σε πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα το έχεις γυρίσει στην γιόγκα και τον διαλογισμό για να δώσεις πνευματικότητα στο εγώ σου;

Και σε τελική ανάλυση για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας αυτό που έγινε με την άρνηση όρκου είναι, αρέσει δεν αρέσει αντισυνταγματικό με ότι αυτό σημαίνει για ανθρώπους που έλαβαν ψήφο πολιτών για να τους εκπροσωπίσουν στην βουλή.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες