Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Έδωσε και ο Χρυσοχοϊδης τη "συνταγή" του

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 6:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Έδωσε και ο Χρυσοχοϊδης τη "συνταγή" του Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έδωσε και ο Χρυσοχοϊδης τη "συνταγή" του

Ο Χρυσοχοϊδης, έδωσε με τον ψυχρό και αλαζονικό πρόσωπο ενός «μπράβου» τη «συνταγή» του:

Τις ωμές και «πονηρές» αμερικανικές σοφιστείες του.
Θα ξεχωρίσουμε δύο παραγράφους:

1. «Ανομία τέλος με σεβασμό όμως και προσήλωση στα ανθρώπινα δικαιώματα και το Σύνταγμα".
Και πρόσθεσε: "Έχω και εγώ φίλους αντεξουσιαστές, είμαστε υπέρ της διακίνησης ιδεών και συζητάω μαζί τους. Αλλά οι χούλιγκανς και οι βάνδαλοι δεν είναι φίλοι μας».


2. Απόταξη αστυνομικών που θα αποδειχθεί ότι έχουν σχέσεις με μέλη ακροδεξιών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή. Επανέλαβε μάλιστα ότι στο παρελθόν είχε ζητήσει να κηρυχθεί παράνομη από τον Άρειο Πάγο η εν λόγω οργάνωση.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=6884815

Ζήτημα 1ον

Αυτά τα περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και περί συντάγματος είναι κοπανιστός αέρας. Όλοι το ίδιο ρεφρέν τραγουδάνε.

Είναι ένα γενικό σόφισμα που μέσα του χωράνε τα πάντα: Από τα «δικαιώματα» των συμμοριών, μέχρι τα εγκλήματα των αλλοδαπών…

Και «αποβάλλονται»:
τα δικαιώματα των θυμάτων, των «συλλογικοτήτων», καθώς και όλων εκείνων που καταστρέφονται και πυρπολούνται από τα «δικαιώματα» των συμμοριών με «αντεξουσιαστικές» μάσκες και κουκούλες…

Ζήτημα 2ον

Βεβαίως, ο αμερικανολάγνος «σοφιστής» φροντίζει, αμέσως μετά, να σηματοδοτήσει καθαρά το τι εννοεί περί «ανθρώπινων δικαιωμάτων»:

«Έχω και εγώ φίλους αντεξουσιαστές, είμαστε υπέρ της διακίνησης ιδεών και συζητάω μαζί τους. Αλλά οι χούλιγκανς και οι βάνδαλοι δεν είναι φίλοι μας».

Ποιοι είναι αυτοί οι «εντεξουσιαστές» που δεν είναι χούλιγκαν και βάνδαλοι δεν μας το λέει.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ όλοι οι βανδαλισμοί, οι καταστροφές και τα καψίματα χρόνια τώρα, στα «Δεκεμβριανά» και στο κάψιμο των βιβλιοπωλείων και του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ γίνονται με αντεξουσιαστικές φορεσιές, από δεκάδες κουκουλοφόρους των Εξαρχείων και άλλων περιοχών.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το σπουδαιότερο:

Καθοδηγούνται από «εστίες» της «αντεξουσιαστικής» ιδεολογίας και πρακτικής και από γνωστές «αριστερίστικες» οργανώσεις και ποικίλα άλλα επιδοτούμενα δικτυα.

Είναι πασίγνωστη η πολιτική, αλλά και η αστυνομική ταυτότητα όλων αυτών.

Ο Χρυσοχοϊδης, δίχως να το αντιλαμβάνεται, λόγω της κομπάζουσας αμερικανόφερτης ηλιθιότητας, ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ: Αυτοί είναι φίλοι του!!!

Και καλύπτει την «κίνηση» των φασιστικών τους πρακτικών και του «χουλινγανισμού» τους με την αφηρημένη αναφορά περί «διακίνησης ιδεών»!!!

Μα ποιον κοροϊδεύει ο νέος μας υπουργός;


Οι πάντες γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από τις «κουκούλες» και καταστρέφουν, ποιοι χώροι αποτελούν το «άλλοθί» τους και ποιοι τους οργανώνουν και τους καθοδηγούν.

Ούτε καν για τις «κουκούλες» δεν μίλησε ο Αμερικάνος «σοφιστής». Τι να πει: ότι οι «κουκούλες» είναι φίλοι του και «διακινητές ιδεών»;

Μα τόσο ηλίθιο περνάει το ελληνικό λαό;

Εκτός και αν κρίνει σύμφωνα με την βλακώδη αυθάδεια των αμερικανικών υπηρεσιών…


Ζήτημα 3ον

Ο Χρυσοχοϊδης, τέλος, παρέχει και «αγωνιστικά εύσημα» στη «Χρυσή Αυγή»!!!

Κάθε δίωξη ιδεών από το κράτος (όσο και ακραίες και αν είναι αυτές), αποτελεί «γαλόνι»… «αντιεξουσιαστικό»!!!

Ο Χρυσοχοϊδης προβάλλει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τη «Χρυσή Αυγή» και τη στολίζει με τις «αγωνιστικές» δάφνες της Δίωξης!!!

Φτάσαμε στο σημείο πλέον να διώκονται οι ακραίοι «εθνικιστές», όπως παλιότερα, όχι και πολλά χρόνια, οι επαναστάτες κομμουνιστές.

Με τα σύνδρομα αυτά των διώξεων, ο Χρυσοχοϊδης προσπαθεί, συνειδητά, να «φορέσει» φωτοστέφανα στη «Χρυσή Αυγή», έτσι, ώστε να υπάρχει το «φασιστικό σκιάχτρο» που να δικαιολογεί και να νομιμοποιεί τις ποικίλες συμμορίες των «αντεξουσιαστών».

Και το σπουδαιότερο: Να στιγματίζει κάθε λαϊκή αντίσταση και κάθε αγωνιστή σαν «φασίστα» και «εθνικιστή».

Ολόκληρη η τρομοκρατική στρατηγική των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ απαστράπτει στα λόγια του νέου μας υπουργού.

Και κάτι τελευταίο: Γιατί δεν έχει το δικαίωμα η «Χρυσή Αυγή» να υπάρχει σαν ιδεολογικό και πολιτικό μόρφωμα; Πού βρίσκονται εδώ τα «δικαιώματα των πολιτών» και η «διακίνηση των ιδεών»;


Θα δούμε ακόμα πολλά και δραματικές αυτό-αποκαλύψεις του ανδρός, που θέλει να περνιέται και για «πονηρός»…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 7:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για κάποιους «ντούρους» «υπερεπαναστάτες» που ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με το Χρυσοχοϊδη για την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ των ακραίων οργανώσεων, φασιστικής προέλευσης (γιατί ο φασισμός σήμερα βρίσκεται αλλού και όχι στα απολειφάδια του), ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ το παρακάτω απόσπασμα του Τρότσκι:





Η ελευθερία του Τύπου και η εργατική τάξη


Αποσπάσματα από άρθρο του Τρότσκι, 21 Αυγούστου 1938.




Τόσο η θεωρία, όσο και η ιστορική πράξη μαρτυρούν ότι κάθε περιορισμός της δημοκρατίας στην αστική κοινωνία, καταλήγει σε τελευταία ανάλυση, εναντίον του προλεταριάτου, όπως επίσης κάθε φορολογία που επιβάλλεται, πέφτει στους ώμους της εργατικής τάξης.

Η αστική δημοκρατία είναι χρησιμοποιήσιμη από το προλεταριάτου στο βαθμό που ανοίγει το δρόμο για την ανάπτυξη της ταξικής πάλης.

Κατά συνέπεια, κάθε εργατικός «ηγέτης» που οπλίζει το αστικό Κράτος με ειδικά μέσα ελέγχου της κοινής γνώμης γενικά, και ιδιαίτερα του Τύπου, είναι κυριολεκτικά ένας ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

ΜΟΝΑΧΑ τυφλοί ή άμυαλοι μπορούν να νομίσουν πως οι εργάτες κι οι αγρότες θα απελευθερωθούν από την επιρροή των αντιδραστικών ιδεών με την απαγόρευση του αντιδραστικού Τύπου.

Στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, μόνο η μεγαλύτερη δυνατή ελευθερία λόγου, τύπου και οργάνωσης, μπορεί να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για την πρόοδο του επαναστατικού κινήματος της εργατικής τάξη.

Είναι απαραίτητο να διεξάγεται ακατάπαυστη πάλη εναντίον του αντιδραστικού Τύπου.

Αλλά οι εργάτες δεν μπορούν να αφήσουν στον καταπιεστικό μηχανισμό του αστικού κράτους να ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ τον αγώνα που πρέπει να διεξάγουν οι δικές τους οργανώσεις και ο Τύπος τους…

Σημείωση:


Αυτές είναι οι κρυστάλλινες αρχές μιας σοσιαλιστικής πολιτικής.

Κάποιοι «υπερεπαναστάτες» έχουν γίνει συνήγοροι του Παρατηρητηρίου στη δίωξη των αντίθετων ιδεών.

ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ των πρακτόρων του ιμπεριαλισμού που ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ στο κράτος της ιμπεριαλιστικής εξουσίας να ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ τη πάλη των ιδεών με κατασταλτικά μέτρα.




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 11, 2009 9:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα παιχνίδια θεάματος στα Εξάρχεια


Τα αστυνομικά γιουρούσια του Χρυσοχοϊδη στα Εξάρχεια είναι ένα σκηνικό απάτης!!!

Αρχικά να παρατηρήσουμε ότι αν τέτοιοι γιουρούσια γινόντουσαν από την προηγούμενη κυβέρνηση θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες. Τα ΜΜΕ και οι «προοδευτικές» πένες, με πρώτη την «Ε», θα ούρλιαζαν σαν ύαινες για το κράτος και παρακράτος της «δεξιάς».

Τώρα αρκούνται σε χλιαρές ενστάσεις!!!

Βεβαίως, είναι αυτό το σύγχρονο παρακράτος (μυστικές υπηρεσίες και «νταβάδες») που έχουν στήσει αυτό το σκηνικό του θεάματος για την «εκκαθάριση» των Εξαρχείων.

Ένα σκηνικό που εναρμονίζεται με τις διαθέσεις των χρόνια ταλαιπωρημένων και τσαλαπατημένων κατοίκων των Εξαρχείων και της Αθήνας γενικότερα.

Όλες, όμως, αυτές οι αστυνομικές εφορμήσεις και «σκούπες» στα Εξάρχεια είναι κάλπικες και δόλιες. Είναι ένα σκηνικό θεατρικής παράστασης, ένα σκηνικό θεάματος, δηλαδή απάτης.

Τα Εξάρχεια
μπορεί να «εκκαθαριστούν» χωρίς την τρομοκρατία των κατοίκων της γειτονιάς και των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Είναι γνωστές οι «εστίες», τα «στρατηγεία» και τα «δίκτυα» της Πανούκλας. Είναι γνωστοί οι «νονοί» των Εξαρχείων που οργανώνουν τη «χλέπα» και «διακινούν» την κουκουλοφόρικη τρομοκρατία και τα παραισθησιογόνα του μυαλού, «νονοί» ποικίλων διαπλοκών!!!

Και ο τελευταίος κάτοικος των Εξαρχείων τους γνωρίζει!!!

Πρώτα, συνεπώς, αρχίζει το «ξήλωμα» των στρατηγείων» και των γνωστών δικτύων. Χωρίς τα «στρατηγεία» αυτά, κανένας μπαχαλάκης-βάνδαλος των Βορείων Προαστίων δεν θα τολμήσει να κατέβει στα Εξάρχεια.

Αυτά, όμως, τα «στρατηγεία» και τα «δίκτυα» είναι οι «φίλοι» του Χρυσοχοϊδη!!!

Όπως, «φίλοι» είναι και τα ιδεολογικά Μαντεία και οι πολιτικοί καθοδηγητές όλης αυτής της κουκουλοφόρικης βαρβαρότητας…

Πολλοί γνωστά και αυτά τα «μαντεία»: indymedia και Σία…

Μήπως αγνοεί ο υπουργός μας ότι ήταν η «Ε» και άλλες φιλικές του εφημερίδες που δίνανε μαθήματα «επαναστατικά» στους μαθητές, τον Δεκέμβρη, με πρωτοσέλιδα;

Μαζί με αυτούς τους «φίλους» ο Χρυσοχοϊδης στήνει σήμερα το σκηνικό απάτης. Ένα θέαμα αστυνομικών εφόδων στα Εξάρχεια και προσαγωγής της «μαρίδας»!!!

Οι πασίγνωστοι «νονοί» και τα «στρατηγεία» μένουν ανέπαφα…

Ίσως αυτοί οι «φίλοι» να κάψανε το ΡΕΣΑΛΤΟ παραμονές των εκλογών για να μη χρεωθεί ο ίδιος (όλοι γνώριζαν ότι έρχεται…) την αποτέφρωση ενός αριστερού εντύπου…

Και, ίσως, τελικά να «εκκαθαρίσουν» τα Εξάρχεια, μια και το κακό έχει παραγίνει, αλλά δεν θα ανοίξει μύτη στους «φίλους»…

Το στόχο της τρομοκράτησης, της υποβάθμισης της περιοχής και της «ληστείας» της από τα επιχειρηματικά αρπακτικά τον πέτυχαν. Τώρα μπορεί να ήρθε η ώρα της αναβάθμισης και κερδοφορίας…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες