Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ »

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΤΣΟΥΧΤΡΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 08, 2009 8:41 am    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ » Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ"

Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά να φανεί όσο μπορεί περισσότερο αποτελεσματική η νέα μας Κυβέρνηση,έστω κι αν δείχνει "οικογενειακή" υπόθεση...Γιαυτό και συμβουλεύουμε το νέο Πρωθυπουργό να μην επαναλάβει για άλλη μια φορά το καινούργιο του τσιτάτο:

«Θα επιλέγουμε τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ και όχι τους ΑΡΕΣΤΟΥΣ..»

Γιατί η σύνθεση της Κυβέρνησής του δείχνει το εντελώς αντίθετο.

Πρώτη φορά στον κοινοβουλευτικό βίο της χώρας,
είδαμε τόσους πολλούς, παλαιούς και νέους Υπουργούς - Υφυπουργούς σε μια κυβέρνηση να είναι τόσο ΚΟΛΛΗΤΟΙ του ίδιου και των συγγενών του.

Εκτός κι αν ο κ.Πρόεδρος εννοεί ότι θα επιλέγουμε τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ, με την προϋπόθεση όμως ότι θα μας είναι και ΑΡΕΣΤΟΙ...

Κι επειδή, φυσικά, πρέπει, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, να υπουργοποιήσουμε και μερικά ΑΡΙΣΤΑ αλλά μη ΑΡΕΣΤΑ ιστορικά στελέχη, βάζουμε δίπλα τους ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ «ελεγκτές»,κάποιους δικούς μας ΑΡΕΣΤΟΥΣ και ησυχάζουμε...

Με κίνδυνο, βέβαια, να σκάσουν οι άνθρωποι, όπως έσκασε και η Μελίνα όταν το ΜΕΓΑ συγκρότημα, της έβαλε δίπλα τον ΑΡΕΣΤΟΤΑΤΟ κ. Μικρούτσικο.

Γιατί πώς είναι δυνατόν, π.χ., ο κ.Παμπούκης να «ελέγχει», τον κ. Πάγκαλο; Ήδη από τώρα τρέμουμε μήπως, πολύ σύντομα, δούμε μια έκρηξη - μολότωφ μεταξύ του κ.Πάγκαλου και του κ.Παμπούκη, δεδομένου ότι και οι δυό έχουν το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ αντικείμενο: Να ελέγχουν ΟΛΟΥΣ τους άλλους…

Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Και να μην πολλαπλασιασθούν τα καλαμπούρια των πολιτικών διαδρόμων που άρχισαν κιόλας και βάφτισαν τα κολλητάρια του Γιώργου: «ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ..».

7.10.09

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 08, 2009 9:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από Δημήτρη Αλευρομάγειρο


ΕΠΕΙΓΟΝ
-----------------
Προς τον Αξιότιμον Κυριον Πρωθυπουργον,
Κοινοποιηση,
-Αρχηγους των εν τη Βουλή Κομματων,
-Αρτι νεοεκλεγέντες βουλευτές του Ελληνικου Κοινοβουλίου,[δυο εκ των οποίων εχω και σταυροδοτησει]
-Προεδρον της Κυπριακής Δημοκρατιας,
-Αρχηγους των Κυπριακων Κομματων,
-ΜΜΕ και Εφημερίδες Ελλαδας- Κυπρου,


Αθηνα 7η Οκτωβριου 2009,

Αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ,
Κυριες και Κυριοι,


1. Παρακαλω δεχθειτε τα θερμα μου συγχαρητήρια για την πανηγυρικη σας εκλογη,με ποσοστο 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]

2. Μετα την βαθυτατη αντιθεση μου και καθολικη πικρια και αγανακτηση για την καταργηση των Υπουργειων Μακεδονιας -Θρακης και Αιγαιου καθως και την καταργηση του ορου "Εθνικής" απο το [νυν] Υπουργειο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευματων, δύνασθε να μας εξηγείσετε ποιος ο Λογος της επιλογης του Κυριου Δημήτρη Δρουτσα ως Αναπληρωτου Υπουργού Εξωτερικών;

3. Γνωρίζετε οτι ο (πανελληνιως άγνωστος μέχρι σήμερα),κυριος Δρουτσας μετειχε στην υπό τον Κυριο Χάνευ συντακτικης επιτροπη καταρτισης του παναθλιου σχεδιου Ανναν το οποιο απέρριψε με 76% ο περηφανος Κυπριακος Λαος (και εν πασει περιπτωσει, οπως γραφει και η σημερινη Καθημερινη ειναι και φανατικος υποστηρικτης αυτου του παναθλιου Σχεδίου;;;Wink

4. Τα 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έφεραν αυτην την εκπληκτικην νίκη γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτες σας τις προθεσεις; Γιατι δεν ενημερωσατε προεκλογικως τον Ελληνικον Λαον; Αυτο συναδει με τις δημοκρατικες ευαισθησίες σας, οπως επαίρεσθε;

Αν οχι, με ολον το Σεβασμον προς το ύψιστον τιμητικον σας Λειτουργημα στο οποίον σας ετοποθετησε ο Ελληνικος Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λιαν επιεικως] ως υφαρπαγη ψηφων .

Με εκτίμηση προς το ύψιστον λειτουργημα σας,

Δημητρης Αλευρομαγειρος,
Αντιστρατηγος ε.α,

Επιτιμος Γενικος Επιθεωρητης Στρατου[επιλεγεις εις τον βαθμον του Αντιστρατηγου απο το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβριου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργου Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας κ. Γερασιμου Αρσένη]

*******************************************

Αποψη: Αναδόμηση και αποδόμηση
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_07/10/2009_332373

Του Σταυρου Λυγερου

Οποια γνώμη και αν έχει κανείς για τα πρόσωπα και τις αλλαγές, ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποίησε μία τολμηρή αναδόμηση, για να θυμηθούμε την ορολογία του πατέρα του. Για το υπουργείο Εξωτερικών, όμως, ταιριάζει πολύ περισσότερο ο όρος αποδόμηση.

Μπορεί τυπικά το κρίσιμο αυτό χαρτοφυλάκιο να το κράτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μπορεί να ορίσθηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με αρμοδιότητα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, αλλά στην πραγματικότητα το αφεντικό της ελληνικής διπλωματίας θα είναι ο υπουργός αναπληρωτής Δημήτρης Δρούτσας.

Ο υφυπουργός Σπύρος Κουβέλης
θα ασχοληθεί με τον αυτόνομο κλάδο της οικονομικής διπλωματίας.

Ο Δ. Δρούτσας έχει τις αρμοδιότητες που στις προηγούμενες κυβερνήσεις ασκούσαν ο υπουργός και δύο υφυπουργοί.

Το γεγονός ότι δεν έχει αφήσει αυτοδύναμο ίχνος στη δημόσια ζωή δεν πτόησε τον Γ. Παπανδρέου. Ισως θεωρεί ότι ο συνεργάτης του είναι ένα μεγάλο ταλέντο με μοναδικές ικανότητες. Ισως, πάλι, έχει υπ’ όψη του άλλα προσόντα, που εμείς αγνοούμε.

Αυτό που θυμούνται, πάντως, οι Ελληνοκύπριοι είναι ο προκλητικός ρόλος του στην επιβολή του σχεδίου Ανάν.

Στην πραγματικότητα, ο πρωθυπουργός τοποθέτησε στην κεφαλή της ελληνικής διπλωματίας έναν «υπάλληλό» του και όχι μία προσωπικότητα με πολιτικό εκτόπισμα.

Μπορεί να αντιτείνει κανείς ότι θα υπάρχει η εποπτεία του αντιπροέδρου.

Ο Θ. Πάγκαλος, όμως, τοποθετήθηκε εκεί όχι για να καθοδηγεί τον Δ. Δρούτσα, αλλά για να κάνει σάντουιτς τον υπουργό Αμυνας Β. Βενιζέλο (από πάνω ο αντιπρόεδρος, από κάτω ο υπουργός αναπληρωτής Π. Μπεγλίτης).

Ο Θ. Πάγκαλος, όμως, έχει διαμορφωμένες απόψεις για την εξωτερική πολιτική και δεν αναμένεται να κάτσει φρόνιμος εάν στα εθνικά θέματα δρομολογηθούν εξελίξεις που τον βρίσκουν αντίθετο.

Ειδικά όταν θεσμικά είναι συνυπεύθυνος.

Γι’ αυτό και δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να προβλέψουμε ότι οι τριβές δεν θα είναι μόνο μεταξύ Πάγκαλου - Βενιζέλου, αλλά και μεταξύ Πάγκαλου - Δρούτσα.

Και επειδή ο πρωθυπουργός θα σπεύσει να καλύψει τον εκλεκτό του, δεν αποκλείεται καθόλου οι τριβές να μεταφερθούν και στο επίπεδο Πάγκαλου - Παπανδρέου.

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 08, 2009 11:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Φρίκη δίχως τέλος»

Πριν ακόμα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση άρχισαν να βροντούν οι κεραυνοί της εφιαλτικής καταιγίδας.

Με κυνισμό, ωμότητα και βιασύνη ασυνήθιστη, μπήκαν σε εφαρμογή τα ΝΑΤΟϊκά σχέδια της ολοκληρωτικής κατεδάφισης του ελληνικού έθνους-κράτους: Η γνωστή ρήση Κίσινγκερ, όχι μόνο «δικαιώνεται», αλλά εφαρμόζεται στο ακέραιο!!!

Η Ελληνική κοινωνία μπήκε στην τελική φάση της εθνικής και κοινωνικής της αποτέφρωσης. Αφού την αποτέφρωσαν, οι μακάβριοι μηχανισμοί της πλανητικής βαρβαρότητας, ΦΥΣΙΚΑ, τώρα επιχειρούν την πλήρη αποτέφρωση των ιδεών, της ιστορίας, της κοινωνικής και εθνικής της υπόστασης: Όλων των αρθρώσεών της και των ιστών της…

Ο Νέος πρωθυπουργός, το έσχατο υποπροϊόν της αποσύνθεσης του ΠΑΣΟΚ, με τη «μανία» και την «πώρωση» ενός «δωσίλογου» αμερικανοτσολιά, «εκτελεί» τις «εντολές» των ηγεμόνων του πλανήτη.

Μόνο οι τυφλοί και οι «εγκάθετοι» δεν μπορούν να διακρίνουν το λυσσαλέο σχέδιο της ολοκληρωτικής εθνικής μας αποδόμησης, την οποία βαπτίζουν «αναδόμηση»!!!

Για το «στίγμα» αυτής της κυβέρνησης, διαβάστε περισσότερα εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3739


Ο Καραμανλής, συνειδητά άνοιξε την πόρτα σε αυτόν τον εφιάλτη…

Συνειδητά διαλύει την Ν.Δ. για να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή «παραφωνία» στο φρικώδες καθεστώς που έρχεται…

Συνειδητά προωθεί τη Ντόρα, το έτερο σκέλος της «δωσιλογικής» πώρωσης…

Συνειδητά «αποκλείει» τον Σαμαρά, ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει» τις «πατριωτικές» δυνάμεις…

Ο Καραμανλής υποτάχθηκε πλήρως και έγινε το «γρανάζι» αυτής της φρίκης!!!


Περισσότερα εδώ:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3738



Οι Νταβάδες και τα παπαγαλάκια τους, με υστερία πρωτοφανή και ανενδοίαστη, επιχειρούν να εμφανίσουν την κόλαση που άρχισε να υλοποιείται σαν παράδεισο προς υλοποίηση : Σαν όνειρο «αναδόμησης» και «ανανέωσης» της πολιτικής…

Μέσα σε αυτό το εφιαλτικό πολιτικό σκηνικό κινούνται, με υπερβάλλοντα ζήλο, και τα κόμματα της άθλιας και θλιβερής «αριστεράς»: αρωγοί και άλλοθι της εθνικής μας αποτέφρωσης…

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές με κεντρικό στόχο την άμεση επίλυση όλων των άλυτων εθνικών ζητημάτων: Της Κύπρου, του ονόματος των Σκοπίων, του Αιγαίου, της «μεγάλης Αλβανίας» της ακύρωσης των αγωγών κ.λ.π.

Το σχέδιο επεκτείνεται μέχρι την κατάτμηση των εθνικών μας συνόρων και την απόσπαση της Θράκης…

ΕΝΑΣ είναι ο δρόμος: Ο ΔΡΟΜΟΣ…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 08, 2009 9:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εξαιρετικό κείμενο που περιγράφει την προπαγανδιστική υστερία των κανιβάλων της εξαπάτησης...

ΑΠΟ:

http://kostasxan.blogspot.com/2009/10/blog-post_2462.html


Η είδηση της ημέρας: Οι υπουργοί πήγαν στα υπουργεία τους!
Ο βομβαρδισμός προπαγάνδας άρχισε…

Κρατηθείτε γερά... υπάρχει και συνέχεια!


Όταν τα αυτονόητα προβάλλονται ως επιτεύγματα, τότε μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά. Και ο λόγος αυτός είναι σε σχέση με την «μανία» αλλά και με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, που σήμερα μας μετέδιδαν τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης (ΜΜΕ).

Τι φορούσαν, πως περπατούσαν, πως χαμογελούσαν, τι είπαν μπαίνοντας… Να δούμε τι θα μας λένε στο… «βγαίνοντας»!

Αυτή η χώρα τελικά αντέχει πολύ ηλιθιότητα. Αυτοί οι πολίτες μπορούν να αντέξουν μεγάλες ποσότητες από «τίποτα» για να επιτευχθεί η πλήρης παύσης λειτουργίας των εγκεφάλων τους.

Οι υπουργοί πήγαν στα υπουργεία τους, για να δουλέψουν… Μάλιστα! Οι προηγούμενοι μας δούλευαν και δεν δούλευαν, ασχέτως αν είχαν ξεκινήσει τα ίδια λόγια «τώρα δουλειά, δεν μιλάμε αλλά δουλεύουμε, δηλώσεις μας θα είναι το αποτέλεσμα της εργασίας μας…» και άλλα πολλά φαιδρά, επαναλαμβάνονται και σήμερα από τα παπαγαλάκια της εξουσίας.

«Πήγε στο υπουργείο χωρίς τον προσωπικό του οδηγό»!!! Και όποιος δεν ένιωσε να συνταράσσεται, τότε πρέπει να επισκεφθεί αμέσως νευρολόγο… Ο δημοσιογράφος μας είπε πως ο υπουργός οδήγησε μόνος του το αυτοκίνητο!!! Δηλαδή, δεν μας είπε πως δεν υπάρχει οδηγός (οδηγός υπάρχει και πιθανότατα να μετατεθεί για να πάρει τη θέση του κάποιος… έμπιστος), αλλά πως σήμερα ο υπουργός οδήγησε μόνος του!!! Για το αύριο, δεν θα μας πει κανείς… έτσι είναι οι καλοπληρωμένες (με κρατικές διαφημίσεις) ειδήσεις… Και φυσικά κανείς δεν θα μας πει πότε ένας υπουργός δεν θα πάει στο υπουργείο του και θα προτιμήσει να πάει κάπου αλλού...

Εντάξει, σήμερα νιώσαμε κάτι από το παρελθόν… Το αυτονόητο έγινε θέμα «ηρωισμού»!!! Η υποχρέωση έγινε αντικείμενο αξιοπερίεργο!!! Σήμερα άρχισε να δουλεύει η κρατική μηχανή του ΠΑΣΟΚ και αυτό πρέπει να το προβάλλει κατάλληλα το σύστημα των ΜΜΕ. Για να νιώσουν οι πολίτες -όλοι εμείς- καλύτερα, να επιβεβαιωθούν πως έκαναν καλά που ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση, αλλά και για έναν ακόμη λόγο (καθαρά τηλεοπτικό): για να παρθούν πλάνα που θα χρησιμοποιούνται στο μέλλον!!!

Σήμερα όλοι οι υπουργοί πήγαν στη δουλειά τους! Και άξιζαν φυσικά να τους καταγράψει η τηλεοπτική ιστορία!!! Όλοι οι άλλοι, εμείς, που τους πληρώνουμε όλους αυτούς, μπορεί να πήγαμε κι εμείς στις εργασίες μας αλλά, όπως κάθε μέρα, δεν μας κατέγραψε όμως η ιστορία, γιατί πολύ απλά, δεν καταγράφονται τα αυτονόητα των… ηλιθίων… των χρήσιμων ηλιθίων…

Ένας αναγνώστης

Επιστροφή στην κορυφή
Σπύρος Χατζάρας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 7:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πράσινο Σκάνδαλο Νο1

Πριν καλά-καλά καθίσουν στην καρέκλα τους, τα πράσινα λαμόγια, ξεπληρώνουν τα γραμμάτια στου εργολάβους

Το πάρτυ για τους εργολάβους της ενημέρωσης συνεχίζεται


http://deltio11.blogspot.com/2009/10/1_08.html



Η «νέα πράσινη διακυβέρνηση», εφαρμόζει το παλιό σχέδιο Σημίτη-Λαμπράκη-Αλαφούζου, για κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Τύπου, και ανάθεσης του έργου της ενημέρωσης της κυβέρνησης, στις εταιρείες των εργολάβων.

Κλείνουν την Γενική Γραμματεία Τύπου, για λόγους «δημοκρατίας», «επειδή το κράτος δεν πρέπει να είναι εργοδότης δημοσιογράφων», (για τις «επιχορηγήσεις σε παπαγάλους», δεν τίθεται ζήτημα) , για λόγους οικονομίας, (στοιχίζουν πολύ παράγουν λίγο),και αξιοκρατίας, (όλοι στη Γενική Γραμματεία ανήκουν στο πελατειακό κράτος).

Το επικοινωνιακό σκηνικό έχει ήδη στηθεί, από την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.
Τα πράσινα λαμόγια δεν θα πουν όμως στον κοσμάκη, ότι οι «Ωραίοι, άξιοι, και ικανοί εργολάβοι», θα στοιχίζουν 10 φορές περισσότερο στον ελληνικό λαό και το έλλειμμα, για ένα προϊόν 10 φορές χειρότερο.
Αυτό είναι το σκάνδαλο διασπάθισης του χρήματος του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση της διαφάνειας.

Διαλύουν μια κρατική υπηρεσία για να αναθέσουν στους εκδότες που τους υποστήριξαν το έργο της με 10 φορές περισσότερα χρήματα.
Και βιάζονται…




Επιστροφή στην κορυφή
ΤΣΟΥΧΤΡΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 7:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Θέλοντας, ειλικρινά, να βοηθήσουμε τη νέα Κυβέρνηση να αποφύγει τα λάθη της προηγούμενης, σημειώνουμε τα πρώτα παραπατήματα. Έτσι όπως τα διαβάζουμε στα παραπολιτικά και τ’ ακούμε στους διαδρόμους:

1. Αναβρασμός στο πολυδιασπασμένο πρώην Yπ.Εθν.Οικονομίας. «Άλλοι δούλεψαν κι άλλοι θα φάνε»,μουρμουρίζουν οι άνθρωποι της κ.Λούκας Κατσέλη. Ο εκλεκτός της τελευταίας στιγμής κ.Παπακωνσταντίνου πήρε στα χέρια του όλες τις αρμοδιότητες της Οικονομίας, πήρε όλα τα κτίρια της Πλ.Συντάγματος και έστειλε τη γυναίκα στη Μεσογείων. Και για να αποδείξει τη σαφή πρωτοκαθεδρία του, όταν βαδίζουν στο δρόμο, αυτός είναι πάντα δυό μέτρα μπροστά της...

2.- Ο Υπ.Πολιτισμού κ.Γερουλάνος όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι αν τώρα ή σύντομα, θα μάθουν τι δουλειά θα κάνει η κ.Γκερέκου, τους απάντησε «πολιτισμένα»:«Ούτε τώρα, ούτε σύντομα..»!!

3.- Η δυναμική κ.Μπατζελή, κατήγγειλε ότι δεν βρήκε απολύτως τίποτα στο Υπουργικό γραφείο. Όταν την ενημέρωσαν ότι είχε μπει σε…. λάθος, γραφείο, ξέχασε τη συγνώμη στο σπίτι της.

4.- Το ίδιο ακριβώς έπαθε κι ένας νέος Υπουργός που κατήγγειλε ότι ο πρώην είχε πάρει σπίτι του και την Υπουργική καρέκλα..Όταν τον ενημέρωσαν ότι την είχε φέρει από το σπίτι του, επειδή είταν προσωπική, ορθοπεδική, αρκέστηκε να χαμογελάσει συγκαταβατικά.

5. Η νέα Υπουργός Παιδείας, ενοχλήθηκε, λένε, από τη χλιδή που βρήκε στο Υπουργικό γραφείο…Θα ενοχληθούμε κι εμείς,ειλικρινά, αν κάποιος μας δείξει και μια αντίστοιχη φωτογραφία.

Ταυτόχρονα έκοψε τα κονδύλια για τα καθημερινά μαθήματα, για λόγους οικονομίας. Επειδή προεκλογικά είχαν υποσχεθεί ότι όχι μόνον δεν θα κόψουν αλλά θα προσθέσουν κονδύλια, μήπως θα είταν πιο σωστό να συνεχιστούν τα μαθήματα και να καλυφθούν τα έξοδα...πουλώντας τη «χλιδή»;;;

6.- Ο Αν.Υπ. Εξωτερικών, γράφτηκε ότι είταν ένας από τους "προκλητικούς" συντάκτες του Σχεδίου Ανάν,(ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΠΡΟΥ,2005).

Ο Αν.Υπ.Εθν.Άμυνας, αγαπημένο παιδί του Τούρκικου Τύπου,(ΜΙΛΙΕΤ-2006=Yunan Beglitis). Και ένας από τους 4 σοφούς καλεσμένους μας, έχει δηλώσει ήδη ότι είναι μέγιστο λάθος οι συμφωνίες μας με τον κ.Πούτιν.
Για τα Εθνικά μας θέματα, όλ’αυτά, είναι, άραγε καλά ή κακά νέα;;

9.10.09

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες