Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα αντικειμενικά Μ.Μ.Ε. και οι ανεξάρτητοι Πολιτικοί!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 8:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Τα αντικειμενικά Μ.Μ.Ε. και οι ανεξάρτητοι Πολιτικοί!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα αντικειμενικά Μ.Μ.Ε. και οι ανεξάρτητοι Πολιτικοί!!!

ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ.


Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το "Τρωκτικό"
ΕΔΩ:


http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_547.html


"Αφίξεις και παραλειπόμενα από το πάρτι του Στ. Ψυχάρη"


"Σάββατο βράδυ και στην Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, γίνεται το αδιαχώρητο από τις λιμουζίνες και τα ακριβά αυτοκίνητα. Στην οικία του εκδότη του ΒΗΜΑΤΟΣ, κυρίου Σταύρου Ψυχάρη το καθιερωμένο πάρτι τη νύχτα πριν τις εκλογές είχε μόλις ξεκινήσει.


Από τη Νέα Δημοκρατία.


Το κατώφλι του σπιτιού περνούν, οι πρώην υπουργοί, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιάννης Παπαθανασίου, Φάνη Πάλη Πετραλιά, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Θοδωρής Ρουσόπουλος και ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από το ΠΑΣΟΚ...

Στο καθιερωμένο κοκτέιλ πάρτι του εκδότη το παρόν έδωσαν, ο Κώστας Σκανδαλίδης, η Λούκα Κατσέλη, η Μαρία Δαμανάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο Κώστας Γείτονας, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Γιώργος Κατσιφάρας, αλλά και ο Κώστας Σημίτης, χωρίς την Δάφνη, που συμπτωματικά κατοικεί ακριβώς απέναντι! Να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των πρώην υπουργών και βουλευτών συνοδεύονταν από τους συζύγους τους.

Η δημοσιογραφική οικογένεια εκπροσωπήθηκε αποκλειστικά και μόνο από δημοσιογράφους του ΔΟΛ. Τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παντελή Καψή, τον διευθυντή σύνταξης του ΒΗΜΑΤΟΣ Γιάννη Πρετεντέρη και τους δημοσιογράφους της πρωινής του συγκροτήματος, Βασίλη Χιώτη, Νίκο Χασαπόπουλο και τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον

Οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια ήταν απολαυστικά. Οι περισσότερες πλάκες ήταν μεταξύ των πρασίνων για το ποιοι θα υπουργοποιηθούν παρότι όλοι δήλωναν συγκρατημένοι λέγοντας, «Ας μην βιαστούμε. Κάτσε να δούμε πρώτα, διότι όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι»! Αντίθετα στο γαλάζιο στρατόπεδο οι συζητήσεις περιορίζονταν στην σταυροδοσία και στην επόμενη ημέρα.

Αν και οι παρευρισκόμενοι δεν κατάφεραν να προβλέψουν – όπως κανένας άλλωστε, το εύρος την νίκης του ΠΑΣΟΚ, θεωρούσαν δεδομένη την αυτοδυναμία.

Ως εκ τούτου όταν η συζήτηση ήρθε στις σχέσεις πολιτικής και ΜΜΕ, το ενδιαφέρον άναψε από όλες τις πλευρές και όλοι περίμεναν να ακούσουν την τοποθέτηση του οικοδεσπότη, για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει το συγκρότημα τον νέο Πρωθυπουργό, που το 2007 του επιφύλαξε τον πηχυαίο τίτλο «Παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε».

Με το γνωστό του ύφος (για εκείνους που τον γνωρίζουν), ο Σταύρος Ψυχάρης ήταν λακωνικός, περίπου είπε το εξής:

“ Tο μαγαζί (δηλαδή ο ΔΟΛ), είναι γωνία.Oσο ανάγκη έχουμε εμείς το ΠΑΣΟΚ, άλλο τόσο μας έχει κι αυτό!"

http://www.enimerosi24.gr

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες