Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΛΑΟΣ: Η ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 30, 2009 8:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΛΑΟΣ: Η ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Είστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και αυτό που βλέπετε είνα ένας σταυρός.
Εκεί βεβαίως σας παραπέμπει και η ονομασία Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.
Ε λοιπόν σας γέλασαν! Είναι μια οφθαλμαπάτη.

Δείτε πώς περιγράφει το ΛΑΟΣ το σύμβολό του στο καταστατικό του κόμματος:

"ΕΜΒΛΗΜΑ - ΤΙΤΛΟΣ
¶ρθρον 4ον: Το εν λόγω Κόμμα φέρει τον τίτλο «ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» και εν συντμήσει «ΛΑ.Ο.Σ.», έχει δε ως έμβλημα το χρησιμοποιηθέν στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 και στις Ευρωεκλογές της 13ης Ιουνίου 2004. Το έμβλημα του Κόμματος αποτελείται από τέσσερα λευκά βέλη, εις το νοητόν σημείον συμπτώσεως των οποίων ευρίσκεται πράσινος κότινος. Τα βέλη και ο κότινος είναι εγγεγραμμένα εντός γαλανού τετραγώνου, ενώ το όλον σύμπλεγμα περιβάλλεται υπό πορφυρού κύκλου."

Ναι σωστά διαβάσατε. Πρόκειται για τέσσερα επεκτεινόμενα βέλη και όχι για σταυρό!


Γιατί όμως "τέσσερα επεκτεινόμενα βελη"? Τί κρύβουν?

Δείτε αυτόν τον επεκτεινόμενο σταυρό:






Λίγα λόγια για την φασιστική ιστορία του συμβόλου αυτού του επεκτεινόμενου με τέσσερα βέλη σταυρού:

"In modern use the symbol has become associated with extremist right wing organisations after the Arrow Cross (Nyilaskereszt) symbol was used in Hungary in the 1930s as the symbol of the leading Hungarian fascist political party, the Arrow Cross Party. The symbol consists of two green double-ended arrows in a cross configuration on a white circular background, much like the German Nazi swastika. The arrow cross symbol remains outlawed in Hungary."

πηγή:http://anonym.to/?http://www.symbols.com/old/encyclopedia/28/2819.html
http://anonym.to/?http://en.wikipedia.org/wiki/Arrow_Cross


Σύντομη μετάφραση:

"το σύμβολο αποτελείτε απο δυό διπλής κατάληξης βέλη τοποθετημένα σε σχήμα σταυρού πάνω σε κυκλικό άσπρο φόντο,χρησιμοποιήθηκε σε φασιστικό κόμμα στην Ουγγαρία κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου,(Arrow Cross Party, μοιάζει πολύ με την ναζιστική σβάστικα ,το σύμβολο είναι απαγορευμένο σήμερα στην Ουγγαρία)"

Και εδώ πληροφορίες για το ρατσιστικό Nantionalist Movement των ΗΠΑ που φέρει το ίδιο σύμβολο:

http://anonym.to/?http://en.wikipedia.org/wiki/Nationalist_Movement

Παρακάτω δείτε τα επεκτεινόμενα βέλη στο σύμβολο της νεοναζιστικής Λίγκας του Αγίου Γεωργίου στην Αγγλία (League of St.George, ακολουθεί εικόνα από περιοδικό της οργάνωσης ονόματι "League Review")
(Εκπληκτική ομοιότητα με σύμβολο ΛΑ.Ο.Σ.)


Λίγα λόγια εδώ για αυτή την νεοναζιστική οργάνωση της Αγγλίας:
http://anonym.to/?http://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Saint_George





Δείτε και τα επεκτεινόμενα βέλη στο περιοδικό της χρυσής αυγής:



Ερώτημα: Είναι όλα τυχαία? Είναι το ΛΑΟΣ φασιστικό κόμμα?
Αν όχι γιατι χρησιμοποιεί φασιστικό σύμβολο?

Τελικό συμπέρασμα:

To ΛΑΟΣ χρησιμοποιεί στο έμβλημά του ένα σύμβολο φασισμού και νεοναζισμού όπως ο επεκτεινόμενος με τέσσερα βέλη σταυρός, σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε σε φασιστικό κόμμα στην Ουγγαρία κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου (Arrow Cross Party, το σύμβολο είναι απαγορευμένο σήμερα στην Ουγγαρία) αλλά και σε νεοναζιστικές οργανώσεις στην Αγγλία όπως η Λίγκα του Αγ.Γεωργίου και άλλες ρατσιστικές (υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής) οργανώσεις στην Αμερική (Nationalists movement). Χρησιμοποιήθηκε επίσης και από την Χρυσή Αυγή.


Επιστροφή στην κορυφή
Βήχος Χαράλαμπος



Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 144
Τόπος: Ν .Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 30, 2009 9:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Ουγγροι ναζιστές στον Β΄Π Π
δεν ειχαν την σβαστικα
αλλα αυτο το σημα στα περιβραχιόνια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 30, 2009 9:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φυσικά ο ΛΑ.Ο.Σ δεν είναι φασιστικό κόμμα.

Τέτοια κόμματα παλιάς ναζιστικής κοπής δεν μπορεί σήμερα να υπάρξουν. Το γιατί, το έχουμε αναλύσει σε σωρεία κειμένων μας…

Επιγραμματικά:

α). Σήμερα ζούμε τον ολοκληρωτικό, πλανητικό φασισμό της Νέας Τάξης με ποικίλα πρόσωπα και χρώματα.

β). Οι παλιοί φασισμοί γεννιόντουσαν στο έδαφος των ισχυρών εθνικών ιμπεριαλισμών. Αυτός ήταν ο λόγος που είχαν τότε ανυψωθεί σε ολοκληρωτικά ιδεολογήματα ο «εθνικισμός» και ο «ρατσισμός».
Ο σύγχρονος νεοταξικός φασισμός καταργεί αυτά τα παλιά ιδεολογήματα και τα αντικαθιστά με τα αντίθετά τους: «αντιεθνικισμός» και «αντιρατσισμός».

γ). Φασισμοί, συνεπώς, σήμερα, πάνω στα εθνικιστικά και ρατσιστικά ιδεολογήματα δεν μπορεί να υπάρξουν. Πολιτικά απορρίμματα και «ψυχολογίες» των παλιών φασισμών υπάρχουν, λόγω του νόμου της αδράνειας. Αυτά τα «απορίμματα, αργά ή γρήγορα, όσο δεν αναιρούν το καπιταλιστικό σύστημα, αλλά αντίθετα το αποδέχονται, θα ενσωματωθούν στους νέους μηχανισμούς της Νέας Τάξης…

Δεν υπάρχει χώρος για «αυγά του φιδιού» όταν εκκολάπτεται το αυγό του πλανητικού κροταλία…

Ο Καρατζαφέρης είναι απλώς ένας πολιτικός κομπογιαννίτης, ένας ακραίος πολιτικός τυχοδιώκτης που κερδοσκοπεί «πρόστυχα» πάνω στην «προστυχιά» της τυφλής απελπισίας και βλακείας…

Δεν έχει καμιά ιδεολογία, κανένα πιστεύω και καμία ηθική. Ένας παλιατζής είναι που συλλέγει από παντού, αρκεί να μετριέται το όφελος στο τραπέζι της εκλογικής αναρρίχησης και συναλλαγής.

Ο Καρατζαφέρης δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα «κουρέλι» του ιδεολογικού και πολιτικού παζαριού. Αρκεί τα «κουρέλια» να μαζεύουν ψήφους…

Ωστόσο, έχει σημαντική πολιτική σημασία το σύμβολο του κόμματός του:

α). Καταρχήν είναι σημαντικό γιατί αποτυπώνει την απάτη: Με ναζιστικό σύμβολο εμπορεύεται τον σταυρό και την Ορθοδοξία…

β). Αποκαλύπτει τις ιδεολογικές πηγές και την ψυχολογική δόμηση του Καρατζαφέρη: Τις ιδεολογικές, πολιτικές και «ψυχολογικές εμπνεύσεις» του!!!

Όταν κατασκευάζεις το «σήμα» σου καταθέτεις και αποτυπώνεις την ιδεολογική και ψυχολογική σου συγκρότηση, την «έμπνευσή» σου.

Ένας άνθρωπος
ο οποίος δεν έχει γαλουχηθεί μέσα στα ναζιστικά ιδεολογήματα και τη ναζιστική ψυχολογία δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να «εμπνευστεί» ένα τέτοιο σύμβολο για το κόμμα του…

Από αυτή, λοιπόν, την πλευρά έχει μεγάλη πολιτική σημασία και αξία το «σήμα» του κόμματος Καρατζαφέρη.

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γιώργος Βλάχος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 01, 2009 10:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μία υπόθεση κάνω: Μήπως πρόκειται απλώς για ένα νεο-παγανιστικό σύμβολο το οποίο οικειοποιήθηκε ο Καρατζαφέρης;
Οι σχέσεις μεταξύ νεοπαγανισμού - αποκρυφισμού και ναζισμού - φασισμού είναι γνωστές.
¶λλοστε πολλά αποκρυφιστικά σύμβολα (όπως την σβάστικα) τα οικειόπηθηκαν και οι φασίστες-ναζί (και όχι τυχαία).
Με αυτά που γράφω δεν θέλω να πώ ότι ο Λ.Α.Ο.Σ είναι φασιστικό κόμμα, απλώς να δείξω γιατί αυτή η ομοιότητα μεταξύ των συμβόλων των Ούγγρων φασιστών και του Λ.Α.Ο.Σ δοθέντος του γεγονότος ο Καρατζαφέρης έχει μαζέψει αρκετά νεοπαγανιστικά φρούτα στο κόμμα του.
Μιας και αναφέρθηκε η Χρυσή Αυγή: Έτσι ονομαζόταν (Golden Dawn) μία ομάδα αποκρυφιστών στην Αγγλία στις αρχές του αιώνα. Ψάξτε λίγο στο google και θα δείτε...
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 01, 2009 8:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
[size=150]Αποσυμβολισμος συμβόλων του ακροδεξιού "ελληνικού" κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και της "Ελληνικής" Ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" (GOLDEN MORGENR&Ouml;TE)[/size]

Για την Ελλάδα, η ταύτιση των στελεχών, των ιδεών, και των συμβόλων, είναι απόλυτη μεταξύ της "Ελληνικής" Ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" (Golden Dawn) και του Ακροδεξιού "Ελληνικού" κόμματος ΛΑ.Ο.Σ.
Το επίσημο σύμβολο της "Χρυσής Αυγής" είναι το μονομερές και άρα αφύσικο - αρρωστημένο - εγκληματικό σύμβολο του ιουδήποτε "αριστερόστροφου" άρρενος: αστρικού σώματος, ανθρώπου, ζώου, και φυτού: , ως άθροισμα του αρχαίου άρρενος συμβόλου , και του αρχαίου συμβόλου , το οποίο στους αρχαίους πολιτισμούς εσήμαινε "εκπομπή φωτός", "εκπομπή άρρενος σπέρματος" και τα λοιπά άρρενα συναφή.
Στους αρχαίους πολιτισμούς τα δύο τελευταία σύμβολα ήταν ταυτόσημα και εδήλωναν "ενεργητικότητα των αρρένων", "επιθετικότητα των αρρένων", "απολυταρχία-αυταρχισμός των αρρένων" και τα συναφή, όπως ανδρική ομοφυλοφιλία, ναζισμός, φασισμός κλπ.

Στον άνευ παιδείας κάφρο "γαλατά" μογγόλο Karazafferi επιβλήθηκε από το εβραιo μασωνικό εβραιοσαξονικό μογγολικό "O.T.O." Λονδίνου το σύμβολο ως σύμβολο του ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., τροποποιημένο ελαφρώς ως , ώστε η ταύτιση του με τα μονομερή ναζιστικά σύμβολα και
να αποκωδικοποιηθεί δήθεν από την Ρ.Ι.Κ. (Ρωσία - Ισλάμ - Κίνα ή Σύμφωνο της Σαγκάης) λίγο πριν από την αντεπίθεση της εναντίον της "Ελληνικής αυτοκρατορίας Σούφι 666" η οποία θα έχει το ίδιο σύμβολο με το ΛΑ.Ο.Σ., ώστε να λειτουργήσουν οι δόλιοι συνειρμοί και οι ψευδείς ταυτίσεις: "Έλληνες = Ναζιστές = Αντίχριστοι = ¶ξιοι γενοκτονίας από τους σοσιαλιστικούς χριστιανικούς στρατούς της Ρ.Ι.Κ." (!!!) (888 παλαιο-ορθόδοξοι Ρωσίας, 888 Ισα-Ιησούς Ισλάμ εναντίον "Ντατζάλ" Αντίχριστου Δύσεως, 888 Back to Jerusalem Movement Σινας-Κινας + 777 Moon Κορέας)

Αυτά τα γενοκτονικά εγκλήματα σχεδιάζουν εναντίον της Ελλάδος οι προβοκάτορες εγκληματίες μογγόλοι και εβραιοσάξονες: Τουρκαλβανός Kara-Zafferi, ο μογγολοειδής Μηχαλολιάκος "Χρυσής Αυγής", ο (συμπαιχνιακός) Ελληνοεβραίος Papandreou Mineiko Chad του "ΠΑ.ΣΟ.Κ." (σχεδιάζεται να χρεωθεί συμπαιχνιακά την προδοσία καταστροφής των νησιών και β.ελλάδος από τη Β.Α.Σ.Τ./Ρ), ο εβραιοσάξονας Ioannis Pseudo-Dragazi HOLSTEIN Glucksburg, και ο εβραιοσάξονας "Διάδοχος Paul 2nd της Ελλάδος" HOLSTEIN Glucksburg, υιός του τέσσερις φορές προδότου εναντίον της Ελλάδος "Βασιληά Κωνσταντίνου Β' της Ελλάδος" HOLSTEIN Glucksburg. (!!!)

Δια την διανοητική σας επιβίωση αναφέρουμε ότι ομοίως μονομερή - αφύσικα - αρρωστημένα - και εγκληματικά είναι τα μονομερώς μητριαρχικά - φεμινιστικά θήλεα πολιτεύματα (Λεσβιών - Αμαζόνων - "Απορροφήσεως"), συμβολιζόμενα με τα ταυτόσημα σύμβολα και , τα ισορροπημένα αρχαία πολιτεύματα συμβολίζονταν με το ακόλουθο σύνθετο σύμβολο πολιτικής και πολιτισμικής "Αμφιγονίας" (Πολιτισμικό Ζεύγος, ΖΕΥΓΟΣ ΧΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΕΣΙΣ, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο η αρχαική και προιστορική ελλάδα ήταν δομημένη σε αμφιταλαντούμενο θήλυ/άρρεν πολίτευμα με θήλυ πολιτισμική ροπή τη δυτική ελλάδα Δελφών=Μήτρας Πολιτισμού και ¶ρρεν πολιτισμική ροπή την ανατολική Ελλάδα Τρωάδος ή Τρώσκων - Διαπερνών - Αρρεν μόριο) το οποίο σύμβολο "πολιτισμικής αμφιγονίας" χρησιμοποιεί επίσης ως σύμβολό της η Ο.Ε.Α.:


Αυτό το σύμβολο δηλώνει φυσικώς ταλαντούμενο πολίτευμα μεταξύ του άρρενος αυταρχισμού (πνευματισμού - "αραίωσης") και της θηλυκής αναρχίας (υλισμού - "πύκνωσης"), ΜΕ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΡΡΕΝΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ διότι εις το αριστερόστροφο "¶ρρεν" Ηλιακό σύστημα στο οποίο ζούμε, τα θηλαστικά έχουν παρόμοιο "πολίτευμα" ήτοι κοινωνική δομή γενικής υπερισχύσεως του άρρενος.
Σε κοινωνίες εντόμων τα οποία έχουν μεταφερθεί στον πλανήτη μας από άλλα δεξιόστροφα "θήλεα" ηλιακά συστήματα (από τους αρχαίους προγόνους μας ανδρομεδίους εκπολιτιστές αστροναύτες "θεούς = θέοντες = ταχέως ιπταμένους" δια λόγους οικολογικής ισορροπίας - αρμονίας ήτοι επικονιάσεως και αναπαραγωγής της χλωρίδος στην καταστραμμένη από τους δρακονιανούς "Γαία" προ 70.000.000 ετών), όπως οι μέλισσες, υπερισχύει κληρονομικώς η μητριαρχική κοινωνική δομή.

OEA - Β'survival manual (2009)

βλ. επίσης:

Αποσυμβολισμοί:

Αριστερόστροφη Τετρακτίδα – Αριστερόστροφος ιδικός μας ήλιος (άρρεν ήλιος εκπομπής) - Αριστερόστροφο ιδικό μας ηλιακό σύστημα (άρρεν ηλ.σύστημα φυσικώς διευρυνόμενο και τεχνητώς συρρικνούμενο λόγω εγκλημάτων δρακονιανών+κρονίων εναντίον συμπαντικού οργανισμού <ανατίναξη Φαέθωνος κλπ>):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_25.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post.html

Αποσυμβολισμός Εμβλήματος Χρυσής Αυγής (αριστερότροπος μαίανδρος):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html

Αποσυμβολισμός εμβλήματος ΛΑ.Ο.Σ. νεοναζιστικής διεθνούς (επεκτεινόμενος σταυρός):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/eeyna_26.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες