Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;;;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 2:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σημείωση Σύνταξης:
Τοποθετούμε αυτό το κείμενο σε ανεξάρτητη ενότητα
Γιατί χρήζει ιδιαίτερης συζήτησης




ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;;



Όλοι εμείς που δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι ανώνυμοι που, σε διάφορες ιστοσελίδες, συκοφαντούν και μισούν τόσο πολύ το περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ, αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο το κάνουν;

Όλοι εμείς που προσπαθούμε να μεταφέρουμε στις φιλόξενες σελίδες του τη δική μας, σωστή ή λαθεμένη, αλήθεια μας, αναρωτιόμαστε γιατί όλοι αυτοί οι ανώνυμοι εχθροί του,έφτασαν στο σημείο να το κάψουν;

Σήμερα, με τη «θολή» προκήρυξή τους, αποκαλύφθηκαν μόνοι τους.

Δεν είναι αναρχικοί. Δυσφημούν τους γνήσιους αναρχικούς... Δεν είναι γνήσιοι επαναστάτες..Ευτελίζουν τους ήρωες των μεγάλων επαναστατικών αγώνων..Δεν είναι φίλοι των μεταναστών..Είναι επιδοτούμενοι εκπρόσωποι του Σόρος και των μεγάλων,ξένων συμφερόντων που φουντώνουν το μίσος όχι μόνον ανάμεσα στους Έλληνες αλλά και ανάμεσα στους πονεμένους, νόμιμους, μετανάστες και τους ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ λαθρομετανάστες..

Και, προπάντων,αποκαλύφθηκαν ότι είναι και ΟΡΓΑΝΑ του αιώνιου κατεστημένου.

Τους «πρόδωσε» η πρώτη φράση της προκήρυξής τους.
Μια φράση που δεν έχουμε συναντήσει ΠΟΤΕ σε επαναστατικές, σε αναρχικές, ακόμη και σε αντιπολιτευτικές διακηρύξεις:

«Τη στιγμή που η ελληνική δημοκρατία αποπειράται ν’ αντιμετωπίσει τ’αδιέξοδά της με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες..»

Είναι ακριβώς η ίδια φράση, η ίδια λογική, το ίδιο επιχείρημα που θα συναντήσουμε στα περισσότερα ΜΜΕ, εξαρτημένα μεγάφωνα, του αιώνιου κατεστημένου, θέλοντας,ουσιαστικά, να διαλύσουν τη γνήσια Δημοκρατία στον τόπο μας.

Θέλοντας να προωθήσουν, παθιασμένα, την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες όχι βέβαια για να αντιμετωπίσουμε τα αδιέξοδά μας..Ούτε μόνο για να ρίξουν τον Καραμανλή και να στηρίξουν τον Παπανδρέου αλλά επιδιώκοντας τη χειρότερη λύση: Να ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ τα αδιέξοδα μας.

Για να φέρουν στη Βουλή αδύναμα, μεγάλα και μικρά κόμματα, ώστε να μπορούν να τα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ανεξέλεγκτα. Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που πέτυχαν στα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια της πατρίδας μας .Κι αυτό που κάνουν τώρα, σε πολλές χώρες Ευρωπαικές και πρώην Ανατολικές μέχρι Ασιατικές και Νοτιοαμερικάνικες..

Οι φίλοι του ΡΕΣΑΛΤΟ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, δεν πρόκειται να τρομάξουμε..


Θα συνεχίσουμε να λέμε αυτό που πιστεύουμε όποιον κι αν ενοχλεί. ..

Kαι όχι μόνο δεν θα τρομάξουμε αλλά θα γελάνε κι οι κότες, όσες φορές κι αν μας αποκαλέσουν «..καθάρματα, ρατσιστές, τσολιάδες και.. .ταγματασφαλίτες..»..!!

Όπως δεν τρομάξαμε τότε που είμαστε ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ και μας έλεγαν… « Πράκτορες της Μόσχας..»!!

23.9.09
Επιστροφή στην κορυφή
fiamou



Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 7:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Χίτλερ ονόμασε Νέα Τάξη τη σκλαβιά που ήθελε να επιβάλει στον κόσμο.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που και η τωρινή κατάσταση των πραγμάτων που θέλει να επιβάλει ο πλανητικός ιμπεριαλισμός των Αμερικάνων και των Σιωνιστών σχεδιαστών τους ονομάζεται κι αυτή Νέα Τάξη.
Στην Ελλάδα η Νέα Τάξη ονομάστηκε εκσυγχρονισμός και είναι το τελευταίο στάδιο του φασισμού. Και έχει το χειρότερο πρόσωπο.
Χρησιμοποιεί διάφορα προσωπεία αλλά το πρόσωπο του είναι η άσχημη φάτσα της καταστροφής και της βαρβαρότητας.
Παριστάνουν τους δημοκράτες τους οπαδούς της πολυφωνίας, του πολυπολιτισμού και της διαφορετικότητας αλλά στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο από φασίστες του κερατά. Οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη και τολμά να τη δημοσιεύσει μπαίνει στο στόχαστρο και προσπαθούν να τον φιμώσουν.
Πολλές φορές προσπάθησαν να εξουδετερώσουν το ΡΕΣΑΛΤΟ. Άρχισαν με ήπια μέσα. Οι ΙΟΙ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ πέταξαν προς το περιοδικό και τους ανθρώπους του το γνωστο χαρακτηρισμό που τους αρέσει πολύ και τον εκτοξεύουν ενάντια σε όποιον τολμά να έχει διαφορετικη άποψη από αυτούς :ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ.
Ρίξτε μας τη σκούφια σας!!!
Βέβαια, πέτυχαν το αντίθετο παρόλο που θα έπρεπε να ξέρουν ότι η μαύρη διαφήμιση είναι καλύτερη από την κανονική.
Στα γεγονότα του Δεκεμβρίου ήταν άλλοι οι στόχοι και περιορίστηκαν στις απειλές, απειλές συγκεκριμένες οι οποίοι διατυπώθηκαν κυρίως από το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, γνωστό φερέφωνο του Σόρος και λοιπών "δημοκρατικών δυνάμεων". Ήταν σαφής η στοχοποίηση του περιοδικού από τους γνωστούς αλήτες που έχουν πάρει εργολαβία την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών. Αυτών που στέλνουν στην Ελλάδα τα αφεντικά αυτών των αλητών για να την αποσταθεροποιήσουν.
Μετά πέρασαν στο επόμενο στάδιο, μια τακτική την οποία το ΠΑΣΟΚ είχε αναγάγει σε επιστήμη τον καιρό την παντοδυναμίας του. Η μήνυση, η οποία είχε απώτερο σκοπό την οικονομική εξόντωση του ΡΕΣΑΛΤΟ.
Όμως φαίνεται ότι δεν είχαν υπομονή να περιμένουν τη δίκη, ή ίσως ήξεραν ότι δεν θα πετύχαιναν τίποτα.

Μετά ήρθαν οι Ευρωεκλογές και η μεγάλη ΑΠΟΧΗ του Ελληνικού Λαού από αυτές και την υποκρισία τους. Όλοι θυμόμαστε πώς καθύβριζαν όλοι αυτοί στα ΜΜΕ των νταβάδων τους ανθρώπους που επέλεξαν την αποχή για να διαμαρτυρηθούν.
Το ΡΕΣΑΛΤΟ υποστήριξε αυτή την επιλογή και τα εκσυγχρονιστήρια θεώρησαν ότι πέρασε "γραμμή" στους αναγνώστες. Ίσως και τώρα να φοβήθηκαν ότι θα κάνει το ίδιο, θα περάσει "γραμμή¨" στους αναγνώστες και χρήστες του forum για επιλογές που δεν συμφωνούν με αυτά που έχουν σχεδιάσει οι εγκέφαλοι της Νέας Τάξης.

Τόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι, βέβαια. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες μεθόδους θα τρομοκρατήσουν τους αναγνώστες αλλά και όσους γράφουν στο περιοδικό και το forum με τέτοιες μεθόδους φασιστικές και χιτλερικές, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Όπως είπε και ο μισητός σ' αυτούς Θεόδωρος Κολοκοτρώνης:


"Όχι τα δέντρα να μας κάψεις, όχι τα σπίτια μας, πέτρα πάνω στην πέτρα να μην αφήσεις, εμείς δεν προσκυνούμε! ...Μην ελπίζεις να μας κάνεις δικούς σου, βγάλτο απ' το νού σου!"
_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" Άρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 9:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Eκφραζω την συμπαρασταση μου
στους φιλους του Ρεσαλτο.
Ολοι οι πατριωτες ΟΠΟΥ και αν
πιστευουν να ξερετε οτι ειναι
ΔΙΠΛΑ σας.

Ενα μελος του ΛΑ.Ο.Σ
Επιστροφή στην κορυφή
Αργεάδης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 1:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Γιατι τοσο μισος; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Smile Φιλοι του ΡΕΣΑΛΤΟ,

εκφραζω την συμπαρασταση μου και σε ολους τους πατριωτες που μοχθουν. Και σας ευχαριστω για την ενημερωση και το φως που ριχνετε στα γεγονοτα.

Εσσεται Ημαρ.

Και για την Υπογραφη,

Ν. Άργεάδης
Επιστροφή στην κορυφή
παναγιώτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 26, 2009 8:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Αποκαϊδια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι αναρχοφασίστες ξαναχτύπησαν, ο ρόλος τους γνωστός, όργανα τησ Νέας τάξης, βολεμένοι, τεμπέληδες που παλεύουν για το δικαίωμα στην ραστώνη. Οι εργαζόμενοι που βαθιά μέσα στο πετσί τουσ βιώνουν την εκμετάλευση γνωρίζουν το χρώμα και το σχήμα της προόδου. Η γεωμετρία της προόδου δεν είναι τα ασυνάρτητα και ασταθή σχήματα της νέας τάξης, δεν είναι ο χυλός της πολυπολιτισμικότητας. Η ασχήμια αυτή εξυπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο και κυρίως το υπερεθνικό.

Οι Ναζι εκαιγαν βιβλία και οι αναρχοναζί το ίδιο κάνουν, η διαφορά είναι στην χρονολογία.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες