Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο ολοκληρωτισμός της απάτης και του ψεύδους

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 10:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο ολοκληρωτισμός της απάτης και του ψεύδους Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ολοκληρωτισμός της απάτης και του ψεύδους

Η θέση που κρατάει το ψέμα στην κοινωνική και πολιτική μας ζωή σού φέρνει παραζάλη. Τα πιο απλά γεγονότα παραμορφώνονται. ¶λλα κατασκευάζονται από τους δικτατορικούς μηχανισμούς διαμόρφωσης και ελέγχου της «κοινής γνώμης».

Δεν εννοούμε φυσικά τις συνηθισμένες παραμορφώσεις που προέρχονται από τις κοινωνικές αντιθέσεις, από τους μικροανταγωνισμούς και από την ψυχολογική ατέλεια. Βρισκόμαστε πολύ μακριά από αυτό το ψεύδος.

Σήμερα βρισκόμαστε στην εποχή της απόλυτης ψευτιάς, της αχαλίνωτης και ολοκληρωτικής ψευτιάς που σερβίρουν τα μονοπώλια του Τύπου και του θηριώδους τηλεθεάματος για να αιχμαλωτίσουν, αλλά και εξοντώσουν την κοινωνική συνείδηση.

Πηχτά κύματα ψευτιάς ξεπηδούν καθημερινά, σαν δαιμονισμένη καταιγίδα, και κατακλύζουν τα πάντα. Η γλοιώδης συνοχή αυτού του καταιγιστικού, ολοκληρωτικού ψεύδους δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Ξεπερνάει ακόμα και τα πλέον ολοκληρωτικά καθεστώτα του παρελθόντος.

Ο Ολοκληρωτισμός του ψεύδους σήμερα είναι απείρως πιο επικίνδυνος από κάθε δικτατορικό καθεστώς του παρελθόντος, ακριβώς γιατί σερβίρεται με τη λεοντή του πλουραλισμού και της «ελεύθερης ενημέρωσης».

Ζούμε τον μαζικό, πλανητικό, ωμό και μοχθηρό ολοκληρωτισμό των ΜΜΕ, ένα καθεστώς που δολοφονεί ανελέητα τη σκέψη και τη συνείδηση των ανθρώπων.

ΚΑΙ αυτό το αποτρόπαιο καθεστώς, χωρίς ιστορικό προηγούμενο, επελαύνει στο όνομα της «δημοκρατίας» και της «ελευθερίας» της σκέψης και της ενημέρωσης.

Και είναι αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς του ψεύδους,
της απάτης και του εκμαυλισμού των συνειδήσεων που προωθεί μεθοδευμένα, αλλά και υστερικά τους μακάβριους σχεδιασμούς των πλανητικών κέντρων εξουσίας:Την ολοκληρωτική αποδόμηση της κοινωνικής και εθνικής μας υπόστασης.

Ο πρώτος σταθμός: Η αυτοδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου και η συντριβή του Κώστα Καραμανλή!!!

Ο δεύτερος σταθμός: Ο τεμαχισμός όλων των κομμάτων,δημιουργία οικουμενικών σχημάτων και η αναπαλαίωση του κομματικού χάρτη με την επιβολή των καθαρόαιμων αμερικανοτσολιάδων: Κόμματα προτεκτοράτα των πλανηταρχών, ηγέτες που θα εκτελούν πειθήνια τις εντολές των ισχυρών «νταβάδων και θα το διαλαλούν ανοικτά. Δηλαδή κόμματα-υπηρεσίες (όπως οι μυστικές υπηρεσίες) των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας.

Αυτοί είναι οι λόγοι που μας υπαγόρευσαν το προηγούμενο άρθρο : «Κλείστε τα κανάλια και μη διαβάζετε τον Τύπο»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21538#21538


Σήμερα μόνο οι αθεράπευτα τυφλοί (οι κομματικά αγκυλωμένοι και οι υστερικοί της μικροκομματικής αλλοτρίωσης) δεν μπορούν να διακρίνουν αυτούς του μακάβριους σχεδιασμούς των «νταβάδων» (ξένων και εγχώριων).

Είναι τέτοια η υστερία του ολοκληρωτικού ψεύδους των ΜΜΕ που όχι μόνο η πραγματικότητα έχει εξοριστεί, όχι μόνο η αλήθεια των γεγονότων και των πολιτικών προγραμμάτων έχει αφανιστεί, όχι μόνο η δεδηλωμένη αμερικανοδουλεία του Γιώργου Παπανδρέου, της Ντόρας και Σία μένουν προκλητικά στο απυρόβλητο, ΑΛΛΑ κατασκευάζονται και άπειρα χοντροκομμένα ψεύδη προκειμένου να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό στην κάλπη.

Είναι θρασύτατη και αυθάδης υστερία ψεύδους
να βγαίνουν, π.χ., εφημερίδες και να λένε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα χαρίσει τα χρέη των πολιτών προς τις τράπεζες.

Ένα ψεύδος που παίρνει τις διαστάσεις της ολοκληρωτικής σχιζοφρένειας με την αναπαραγωγή του από άλλα ΜΜΕ και από κάποιους αξιοθρήνητους μπλόγκερ.

ΟΧΙ μόνο δεν ξεσκεπάζεται η απάτη από ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ, αλλά και κυκλοφορεί σαν αλήθεια και πλατιά…


Χαρακτηριστικές είναι επίσης, αυτού του ολοκληρωτισμού της απάτης και του ψεύδους, οι μεταλλαγές και οι μεταστροφές της «αλητείας» των ΜΜΕ.

Εκεί που γλείφανε, ξαφνικά, μέσα σε μια νύχτα φτύνουν και το αντίθετο.

Όλοι σπεύδουν με νευρική βιασύνη να «συνωστιστούν» στα νέα πολιτικά δεδομένα που κατασκεύασαν οι «νταβάδες», με την ορμή του γενίτσαρου για να δείξουν τη «διαγωγή» της δουλικότητάς τους και να εξασφαλίσουν και κανένα αργύριο…

Το ίδιο γίνεται και με πολλούς άθλιους μπόγκερ. Προσκύνησαν την κυβέρνηση (αρμέγοντας κανένα αργύριο ή ελπίζοντας στο άρμεγμα), κατόπιν, με την αφετηρία της κυβερνητικής πτώσης, ταλαντεύτηκαν σαν τους ανεμοδείκτες σε όλο το πολιτικό τόξο και σήμερα που προβάλλει καθαρά ο νέος, έστω και προσωρινός, άνθρωπος των «νταβάδων», μεταβλήθηκαν σε υστερικούς υμνητές του Γιωργάκη.

Από το «Η Ελλάδα στους Έλληνες» του Ανδρέα, τώρα φωνάζουν: «Η Ελλάδα στους ξένους» του Γιωργάκη!!!

Από «άσπονδοι εχθροί» του Γιωργάκη τώρα τον υμνολογούν χειρότερα και από τους ανθρώπους του Γιωργάκη.

Τι αθλιότητα!!!

«Κλείστε τα κανάλια και μη διαβάζετε τον Τύπο». Μη βάζετε την υπογραφή σας στο ψεύδος και τη δολοφονία της σκέψης και της συνείδησης…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 12:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το αμερικανικό δίκτυο-Ντόρα

Έχουμε γράψει κατά κόρον, παλαιότερα, για τα αμερικανικά δίκτυα τα διαπλεκόμενα άμεσα και «δηναστευτκικά» με τους Έλληνες «Ντάβαδες».

Ενδεικτικά αναφέρουμε από τα πολλά που έχουμε γράψει (ψάξτε στο ΡΕΣΑΛΤΟ να τα βρείτε) το ακόλουθο: «Τα νέα δίκτυα της πληροφορίας και της Ενημέρωσης»

Υπάρχει στην παρακάτω ενότητα:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2615


Εξάλλου, έχουν υπάρξει και καταγγελίες από κάποιους τολμηρούς δημοσιογράφους (Δελαστίκ) για την αμερικανική κηδεμονία των ΜΜΕ.

Το αμερικανικό δίκτυο δημιουργεί και νέους «βαρόνους» στα ΜΜΕ, καθώς και νέες στρατολογήσεις δημοσιογράφων και μπλογκ.

Τα νέα αυτά υποδίκτυα είναι «συγκοινωνούντα δοχεία: Προωθούν τους εκλεκτούς τους σε όλα τα κόμματα. Ιδιαίτερα τους κόμβους των «εκλεκτών» : Γιωργάκη και Ντόρα!!!

Ένα από τα νέα αυτά δίκτυα είναι του Λαυρεντιάδη: τα «ντορικά πλοκάμια του απλώνονται παντού και στους μπλογκερς. ΓιΆ αυτό βλέπουμε και πολλούς μπλογκερ, σαν παραζαλισμένες κότες, να «ξερνάνε» απίθανα πράγματα και να κάνουν θεαματικές κωλοτούμπες (θα μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα μετά τις εκλογές).

Τώρα διαβάστε το αποκαλυπτικό κείμενο από «taxalia»:
http://taxalia.blogspot.com/2009/09/blog-post_1978.html


Ο Κώστας Καραμανλής και η Ανίτα Πάνια

Είναι γνωστό στους "παροικούντες την Ιερουσαλήμ", ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, έχει έναν πανίσχυρο δικό της μηχανισμό, αποτελούμενο από ικανούς και έξυπνους ανθρώπους. Ένα μηχανισμό, που επεμβαίνει αποτελεσματικά για να προστατέψει τη δημόσια εικόνα της Υπουργού Εξωτερικών. Δεν χρειάζονται περισπούδαστες αναλύσεις, ούτε "αποκαλύψεις", για τους κουμπάρους της οικογένειας, τον Βασιλάκη, τον Πολίτη, τον Ξενάκη, το Λαυρεντιάδη, κάποια blogs, που ξαφνικά έγιναν Ν.Δ. αλλά αποδομούν (αλά ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) τον Καραμανλή και λοιπά.

Οι "πελάτες" της blogόσφαιρας, είναι αρκετά έξυπνοι, αλλά και ενημερωμένοι.
Καταλαβαίνουν ποιός κρύβεται πίσω από κάθε δημοσίευμα, καταλαβαίνουν επίσης για ποιό λόγο ξέμεινε ο Καραμανλής από φίλους. Όλοι οι φίλοι του Καραμανλή έχουν εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή, εκτός από τον... Ευριπίδη Στυλιανίδη. Το μοναδικό Υπουργό, που δεν πρόλαβε να "φάει" το αχόρταγο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Αν και ο απρόβλεπτος Καραμανλής, προλαβαίνει να τον διώξει και αυτόν μέχρι την επόμενη Κυριακή, κάνοντας για μια ακόμη φορά τα χατίρια των "νταβατζήδων" !

Όμως το ερώτημα για κάθε ανήσυχο πολίτη, που προσπαθεί να τοποθετηθεί απέναντι στο πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο, δεν είναι τι κάνει η ΥΠ.ΕΞ. ή οι διαπλεκόμενοι.

Είναι τι κάνει ο φερόμενος ως θύμα διαπλοκής, ακόμη και μέσα από το κόμμα του.

Ο Πρωθυπουργός δεν κατήγγειλε ούτε μια φορά υπονόμευσή του. Αφήνει τους οπαδούς του, να πλέκουν σενάρια συνομωσίας. Ακόμη και τα κορυφαία πολυσυζητημένα σενάρια όπως το "τον έφαγαν οι Αμερικάνοι, επειδή υπέγραψε τη συμφωνία για τον αγωγό" και άλλα παρόμοια, τα εξυφαίνουν οι οπαδοί του, για να εξηγήσουν τα ανεξήγητα.

Όμως ο ρόλος του οπαδού, δεν είναι να προσπαθεί να στήσει προστατευτική ασπίδα γύρω από τον ηγέτη του, ο οποίος παραμένει μουγκός !

Αν θεωρεί ο Καραμανλής, ότι τον υπονομεύει κάποιος μέσα στο κόμμα, ας το πει έντιμα. Είναι υποχρέωσή του ! Δεν μπορεί να αφήνονται οι οπαδοί να κάνουν "μαντεψιές". Αυτά είναι για τις εκπομπές της Ανίτας Πάνια, όχι για ένα μεγάλο ιστορικό κόμμα.

Γιατί να βγάλουν "τον όφι από την οπή", οι οπαδοί ενός αργοκίνητου ηγέτη, που δεν δίνει τέλος στα σενάρια συνομωσίας, που διαλύουν το κόμμα του;

Γιατί να πιστέψουμε ότι η Ντόρα "συνομωτεί" εναντίον του Καραμανλή και να μη δεχθούμε ότι η Ντόρα είναι και πλαισιώνεται από ικανούς, ενώ ο Καραμανλής από ανίκανους; Ή ότι ο Καραμανλής βαρέθηκε και δίνει το δαχτυλίδι της διαδοχής, στην κυρία Μπακογιάννη;

Και όπως ειπώθηκε παλαιόθεν:
μια αγέλη λεόντων, με αρχηγό ένα πρόβατο, ηττάται πάντα από μια αγέλη προβάτων, με αρχηγό έναν λέοντα.

Και οι οπαδοί των κομμάτων θέλουν "λέοντα" μπροστάρη, όχι πρόβατο, που φοβάται να πει τη λέξη "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΝΤΙ-ΛΑΛΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 2:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΟ «ΣΠΑΚΑΤΟ» ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΝ «ΑΛΜΑ»

Ο Θ. Κολοκοτρώνης διηγείται τον παρακάτω διάλογο με το στρατηγό Χάμιλτον:

Μίαν φοράν, όταν επήραμεν το Ναύπλιον, ήλθε ο ¶μιλτων να με ιδή. Μου είπε ότι: «Πρέπει οι Έλληνες να ζητήσουν συμβιβασμόν και η Αγγλία να μεσιτεύση».

Εγώ του αποκρίθηκα ότι: «Αυτό δεν γίνεται ποτέ, ελευθερία ή θάνατος. Εμείς, καπετάν ¶μιλτων, ποτέ συμβιβασμόν δεν εκάμαμεν με τον Τούρκο. ¶λλους έκοψε, άλλους εσκλάβωσε με το σπαθί και άλλοι, καθώς εμείς, εζούσαμεν ελεύθεροι από γενεά εις γενεά. Ο βασιλεύς μας εσκοτώθη, καμμία συνθήκη δεν έκαμε. Η φρουρά του είχε παντοτινόν πόλεμον με τους Τούρκους και δύο φρούρια ήταν πάντοτε ανυπότακτα».

Με είπε: «Ποία είναι η βασιλική φρουρά του, ποία είναι τα φρούρια;».

«Η φρουρά του βασιλέως μας είναι οι λεγόμενοι κλέφτες, τα φρούρια, η Μάνη και το Σούλι και τα βουνά».

Έτσι δεν με ομίλησε πλέον.

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 3:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εφημερίδα


Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 3:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το Μπλογκ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Αμάν το μάτι μου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 5:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://amantomatimou.wordpress.com/

Μπομπόλα δώσΆτα όλα!


Πάρε κόσμε, και δάνεια χαρίζουμε!
Δάκρυσε η Ελλάδα από τις εξαγγελίες Μπόμπολα.
Φάε κουτόχορτο μαλάκα Ελληνικέ λαέ από τους δημοσιοκάφρους της σαπίλας και της μίζας. Από τους έμπορους της αλητείας και της λαμογιάς.
Ψήφισε τον καθυστερημένο υπάλληλο του Μπόμπολα και του Θέμου Απατεωνιάδη από τη Μινεσσότα, και την Δευτέρα το πρωί ….. κάτσε και περίμενε να σου χαριστούν τα δάνεια.


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες