Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καρατζαφέρης: «Αποθήκη» ποικίλων καιροσκόπων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 04, 2009 11:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Καρατζαφέρης: «Αποθήκη» ποικίλων καιροσκόπων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καρατζαφέρης: «Αποθήκη» πολιτικάντηδων
και ποικίλων καιροσκόπων


Η αθλιότητα της πολιτικής συνίσταται σε τούτο: Στην έλλειψη ιδεολογικών και πολιτικών πεποιθήσεων, συνακόλουθα και ηθικών αρχών και στην καλλιέργεια της πολτοποίησης των πάντων.

Αυτή την πολτοποίηση των πάντων επιδιώκουν σήμερα οι πλανητικοί και οι εγχώριοι μηχανισμοί εξουσίας. Η Νέα Τάξη θέλει να καταργήσει την Ιστορία, τις Ιδεολογίες, την Πολιτική, την Αισθητική, την Ηθική, τα πάντα (έχουν αναλυθεί διεξοδικά). Θέλει να επιβάλει τη δική της ιδεολογία και ηθική: Της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης και αποτέφρωσης ιδεών και ανθρώπων, κοινωνιών και λαών, εθνικών θεσμών, κομμάτων και ηθικών αξιών.

Ποικίλοι είναι οι μηχανισμοί και τα «εργαλεία» αυτής της εφιαλτικής ισοπέδωσης.

Ο κεντρικός άξονας περιστροφής όλων αυτών των «εργαλείων» είναι τα ΜΜΕ.

Τα «εργαλεία»-κόμματα διαπλέκονται και περιστρέφονται γύρω από αυτόν το άξονα, ιδιαίτερα αυτά που αποτελούν άμεσο εξάρτημα των ΜΜΕ.

Ο Καρατζαφέρης αποτελεί ένα από τα πιο μοχθηρά γρανάζια των ΜΜΕ: Γεννήθηκε από δω, τρέφεται από δω και εξαρτάται καταλυτικά από δω.

Δεν είναι, συνεπώς, παράδοξο γιατί ο Καρατζαφέρης αποτελεί, παρά τις «πατριωτικές» δημαγωγίες, την πιο δόλια και μοχθηρή γκριμάτσα της νεοταξικής φιλοσοφίας και πολιτικής ηθικής.

Δεν είναι παράδοξο γιατί αποτελεί την «αποθήκη» των ποικίλων (αποτυχημένων κατά κανόνα) πολιτικάντηδων, την «αποθήκη» των ποικίλων αμοραλιστών και «ακραίων» καιροσκόπων, καθώς και την «αποθήκη» των ποικίλων «κοπράνων» των «νταβατζήδικων» ΜΜΕ και ιδιαίτερα αυτών του νεοταξικού τηλεθεάματος.

Το σύνθημα αυτής της πιο αιχμηρής καθεστωτικής «τσόντας» είναι: «Καιροσκόποι, πολιτικάντηδες και τηλεοπτικά «κόπρανα» όλης της χώρας ενωθείτε»!!!

Και όλοι οι καιροσκόποι και οι πολιτικάντηδες τρέχουν, μήπως και βγούνε βουλευτάκια, μια και αυτό δεν μπορούν να το πετύχουν στα κόμματα που υπήρχαν ή αυτά τα κόμματα τους έχουν «ξεράσει»…

Τρέχουν όλοι αυτοί οι «γλεντοκόποι» της πολιτικής, μέσα στο σημερινό «Συμπόσιο της πολιτικής πανούκλας» (της σήψης και της αποτέφρωσης των πάντων) να επωφεληθούν και να «αρπάξουν» καμιά κοινοβουλευτικοί εδρούλα που τόσο τους έλειψε και λαχταρούν.


Και από πάνω αυτοί οι ταρτούφοι και «τσαλαβούτες» μάς το παίζουν και «ιδεολόγοι» που όλα τα κάνουν για την έρημη πατρίδα!!!

Η αηδία πολλαπλασιάζεται από τη φρίκη…


Και από κοντά τρέχουν και τα ποικίλα «κόπρανα» της τηλεοπτικής (ή άλλης) διαστροφής και των μεσημεριανών παραθύρων, για να σώσουν και αυτά την Ελλάδα!!!

ΟΛΑ τα υποπροϊόντα της πολιτικής και ηθικής παρακμής τσαλαβουτούν μέσα στον καθεστωτικό βούρκο ασθμαίνοντας και τρέμοντας μήπως και σταματήσει η «χρυσή βροχή» του «Συμποσίου της πολιτικής πανούκλας».

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται στις σειρήνες του αμοραλισμού, όπως ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, της Θεσσαλονίκης, Λευτέρης Κωνσταντινίδης. «Είμαι πολύ αριστερός για να χωρέσω σε ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ».

Ο Καρατζαφέρης, λοιπόν, αυτή η πιο αποτρόπαια φιγούρα του καιροσκοπισμού, μαζί με την «αποθήκη» του θα σώσουν την Ελλάδα!!!

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 04, 2009 12:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νταβέλη φαίνεται από το ύφος σου ότι "τα πήρες" πολύ άσχημα όταν έμαθες ότι συναντήθηκε ο Καρατζαφέρης με τον Ψινάκη! Εγώ ομολογώ πως όταν το έμαθα ξεράθηκα στα γέλια!! Δεν το πίστευα ρε συ,ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο! Φαντάζεσαι να μπει και υποψήφιος βουλευτής?? "Θεά" τον έκανε ο Καρατζαφ Laughing Να δεις πάντως που θα υπάρχουν άνθρωποι που σε περίπτωση υποψηφιότητας του θα τον ψηφίσουνε!! Πολύς καμένος κόσμος υπάρχει...
Επιστροφή στην κορυφή
ψιψινα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 04, 2009 6:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μακεδών έγραψε:
Πολύς καμένος κόσμος υπάρχει...





που.....ης ναναι και οτι ναναι! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ψαχτήρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 04, 2009 7:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έχει ξεπεράσει και το δάσκαλό του τον Μητσοτάκη

Καιροσκοπισμός σημαίνει να καθορίζεις τις απόψεις σου από τα συμφέροντα της στιγμής.
Ο Καρατζαφέρης αποτελεί το άκρον άωτον του καιροσκοπισμού. Ξυπνάει το πρωί και λέει τα αντίθετα από αυτά που έλεγε πριν κοιμηθεί…

Διαβάστε τι έλεγε για τον Ψινάκι πέρσι:


http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_2599.html


H MEΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

"ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ"



Στην ομιλία του κατα τη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τη νεολαία πέρυσι, στις 21 Μαρτίου 2008 ο Καρατζαφέρης είχε πει για τον Ψινάκη :

"∆εν θέλουν οι νέοι ινδάλµατα; Θυµάµαι να πηγαίνω µε τον αδερφό µου στο Λυκαβηττό - για να ακούσουµε Παύλο Μπακογιάννη και «Ντόιτσε Βέλε». ∆εν ήταν αυτός ένας άνθρωπος - παράδειγµα για τη νεολαία; Ποια είναι σήµερα τα αντίστοιχα ινδάλµατα της νεολαίας; Μήπως ο κ. Ψινάκης; Υπάρχει...σήµερα πάρτυ της υψηλής κοινωνίας το οποίο να θεωρηθεί επιτυχηµένο αν δεν παρευρίσκεται ο κ. Ψινάκης; ∆εν υπάρχουν σήµερα νέα παιδιά που λένε «πάµε να κολλήσουµε δίπλα του για να γίνουµε κάποιοι;
Αυτά τα ινδάλµατα πλασάρουν σήµερα τα κανάλια. Θυµάµαι τότε που ήµουν νέος υπήρχαν στο χώρο του πολιτισµού κάποιοι που έκαναν καριέρα, βραχύβια όπως αποδείχτηκε, επειδή ήξεραν π.χ. τον Φίνο και κάποιοι άλλοι που προτίµησαν το δύσκολο δρόµο του θεάτρου, του «σανιδιού», όπως ο κ. Καζάκος και έµειναν στο χώρο µε τον ιδρώτα, το κόπο τους, το ταλέντο τους. Ανθρώπους σαν τον κ. Καζάκο θέλω εγώ σήµερα. ∆εν θέλω παιδιά σαν εκείνους τους «ζεν πρεµιέ» που χάθηκαν µετά τη δεύτερη ταινία"


Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 04, 2009 10:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καιροσκοπικές παρασιωπήσεις

Γύρω από τους καιροσκοπικούς τυχοδιωκτισμούς του Καρατζαφέρη διαπιστώνω και μια καιροσκοπική «μουγκαμάρα» από τον αυτό-ονομαζόμενο «εθνικό χώρο»!!!

Τσιμουδιά δεν έχουν βγάλει ακόμα για όλα αυτά τα απίθανα που διαδραματίζονται στον ΛΑ.Ο.Σ.

Αυτή είναι η «ιδεολογική» τους αδιαλλαξία, καθαρότητα και εντιμότητα;

Η ΣΙΩΠΗ, σε τέτοιες απάτες, είναι η «πατριωτική» τους θέση;

ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ότι όσο δυναμώνει καθεστωτικά η θέση του Καρατζαφερη τόσο και θα χαμηλώνουν τη σημαία τους οι «εθνικιστές» κάθε είδους: Φως στο τούνελ της εξουσίας…

Διαφορετικά δεν εξηγείται να καταπίνουν:

α) Την είσοδο κάθε αριβίστα πολιτικάντη από τα κυβερνητικά κόμματα.

β) Το «ψάρεμα» τηλεοπτικών «σκυβάλων» και λοιπών «διαστροφών», καθώς και ποδοσφαιριστών και άλλων «πατριωτών»!!!

γ). Τις δηλώσεις του Καρατζαφέρη ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί «υπό όρους», ακόμα και με το ΠΑΣΟΚ!!!

δ). Την κοτσάνα Καρατζαφέρη που δείχνει τη φιλοσοφική του χυδαιότητα: "Θέλω...να βάλω εις την πολιτική ανθρώπους που έχουν γυρισμένη την πλάτη, στην πολιτική.."!!!!!

Τέτοια απολιτικά υποζύγια γυρεύει για να δώσει πολιτική πνοή και ζωή στον προδομένο «πατριωτισμό»!!!

Τέτοια υποζύγια που επιδιώκει η Νέα Τάξη να μας κάνει όλους.

Η Πολιτική, όμως, δεν γυρίζει την πλάτη σε κανένα, ούτε σε αυτούς που καταπίνουν την γλώσσα τους μπροστά σε όλα αυτά…

Η Πολιτική ξεμασκαρεύει αργά ή γρήγορα τους κάλπικους παράδες…

ΣΗΜΕΡΑ είναι η περίοδος του «ΓΡΗΓΟΡΑ»…




Επιστροφή στην κορυφή
Λιόντας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 04, 2009 11:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τελικά δε μπορώ να καταλάβω, ο Καρατζαφύρερ (που δεν είναι ούτε αυτό, γιατί δεν πιστεύει τελικά σε τίποτα), φταίει ή αυτοί που τον εκλέγουν;
Προσωπικά έχω την εξής εμπειρία, συγγενής μου, σπουδαγμένος στην Γερμανία το 1970, παλιός αγωνιστής του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέας τοπικής, που το 81΄το σπίτι του μύριζε μπογιά από τα πανό για την Αλλαγή, που βρήκε δουλειά από το ΠΑΣΟΚ, σήμερα, έχει κολλήσει το πρόσωπο του στην ΤV, και ψηφίζει ΛΑΟΣ...
Υποστηρίζει ότι σιχάθηκε τους κλέφτες και ότι τον νοιάζουν μόνο τα εθνικά θέματα γιαυτό ψηφίζει ΛΑΟΣ.
Του έχω δείξει σχετικά video ( http://www.youtube.com/watch?v=QF2zXDwJs-w ) με τις ακροδεξιές απόψεις του Καρατζαφύρερ , άρθρα από παραιτηθέντα μέλη του, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Αν λοιπόν αυτός, ένας άνθρωπος επιστήμονας, που με κάποια πολιτική άποψη (κάποτε), σκέφτεται έτσι, τι να περιμένουμε από τους υπόλοιπους;
Φυσικά μπορούμε να πούμε ότι η συστηματική απαξίωση του πολιτικού συστήματος εκεί οδηγεί, αλλά δε θα πρέπει να αντιδράσουμε πριν "δοκιμάσουμε" την εμπειρία του ΛΑΟΣ;[/url]
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΦΕΛΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 05, 2009 2:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΑΔΑ..!!

www.youtube.comwww.troktiko.blogspot.com – 5.9.09
=============================================
17.11.1997 – ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Μερικά πολύ ενδιαφέροντα,απομαγνητοφωνημένα, αποσπάσματα, από μια αποκαλυπτική ομιλία του Γ.Καρατζαφέρη, στο τηλεοπτικό κανάλι του, το 1997, για τη 21η Απριλίου και
ιδιαίτερα για το Πολυτεχνείο,τη μέρα της γιορτής του Πολυτεχνείου..


Τον βλέπουμε να μιλά με το γνωστό άνετο στυλ του, ενώ ακούμε μουσικές φανφάρες και βλέπουμε πλούσιο οπτικό υλικό
Μπορεί να δει και ν’ ακούσει ο καθένας ολόκληρη την ομιλία του στο www.troktiko.blogspot.com ή στο www.youtube.com.

Υπάρχουν και κάποιες σύντομες παλιότερες αλλά και πρόσφατες,αλληλοσυγκρουόμενες, δηλώσεις του περί «Χρυσής Αυγής», περί Μητσοτάκη, περί Ηλία Ψινάκη και περί άλλων πολλών, στις ίδιες ιστοσελίδες.
Aξίζει τον κόπο να αναρωτηθεί κανείς για ποιο λόγο, με τόση ευκολία αυτός ο άνθρωπος λέει ό,τι του καπνίσει, χωρίς να σκεφτεί ότι άλλα έλεγε πριν και άλλα λέει τώρα.

Παμπόνηρο, επικοινωνιακό, παιχνίδι ή σκέτη ηλιθιότητα;
Τα συμπεράσματα δικά σας..


2009
‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Γ.Καρατζαφέρης

« …..Σήμερα είναι, πώς τη λένε, εκεί στο Πολυτεχνείο..Α,ναι..Γιορτή της Δημοκρατίας..Εγώ λοιπόν θα πω αυτά όπως τα πιστεύω κι όπως είναι…………………..
Πρώτα-πρώτα για την 21 Απριλίου..Την έχουν πει χούντα,την έχουν πει κίνημα και τη λένε και επανάσταση..Δεν δυσκολεύομαι να συμφωνήσω και με τα τρία……………….
Πρέπει λοιπόν να δεχτούμε από την αρχή ότι όταν ένα κίνημα πετύχει, δημιουργεί αμέσως δίκαιο και πλέον ονομάζεται επανάσταση.Το πόσα καλά η κακά έκανε αυτό το κίνημα,θέλει πολλή κουβέντα. Το γεγονός όμως είναι ότι ο Παπαδόπουλος,τις πρώτες μέρες της επαναστάσεως,είχε μια λαική αποδοχή.Όπως και ο ευφυής οικονομολόγος Μακαρέζος και ο μπαρμπαγιάννης ο Λαδάς, ο φτωχός άνθρωπος από την Καλαμάτα,με τα καθαρά χέρια………………….
Και στις 17 Νοεμβρίου 1973, ξεσπάει το Πολυτεχνείο.Υπάρχουν άνθρωποι που βεβαιώνουν ότι είδανε κάποιους εκ των πρωταγωνιστών του Πολυτεχνείου, οι οποίοι εν συνεχεία ηυτύχησαν πολιτικά,να πηγαίνουν στο Πολυτεχνείο με αυτοκίνητα της αμερικάνικης πρεσβείας..Όταν πολύ σύντομα ανοίξουν τα αρχεία, θα δούμε πώς,γιατί και τα λοιπά…………………………..
Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι μέσα στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς..Κα-νείς…………….
Και από τότε,κάθε χρόνο,κάποιοι κουλτουριάρηδες, τρώγοντας το μαλλί της γριάς,φωνάζουνε ζήτω το Πολυτεχνείο..Δεν καταλαβαίνω..Τι θα πει ζήτω το Πολυτεχνείο; Τι πετύχαμε από το Πολυτεχνείο;;……..
Εμείς λοιπόν, τι ζητάμε τώρα; Η δική μας πρόταση είναι μια ρήξη συνολική.. Με όλο το σύστημα..Και το ταχύτερο δυνατόν.. Και να τα κάνουμε όλα λαμπόγιαλο………….!!!

------------------------------------------------------------

www.troktiko.blogspot.gr – 4.9.09
--------------------------------------------
Στην ομιλία του κατα τη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τη νεολαία πέρυσι, στις 21 Μαρτίου 2008 ο Καρατζαφέρης είχε πει για τον Ψινάκη :

"∆εν θέλουν οι νέοι ινδάλµατα; Θυµάµαι να πηγαίνω µε τον αδερφό µου στο Λυκαβηττό - για να ακούσουµε Παύλο Μπακογιάννη και «Ντόιτσε Βέλε». ∆εν ήταν αυτός ένας άνθρωπος - παράδειγµα για τη νεολαία; Ποια είναι σήµερα τα αντίστοιχα ινδάλµατα της νεολαίας; Μήπως ο κ. Ψινάκης;
Υπάρχει σήµερα πάρτυ της υψηλής κοινωνίας το οποίο να θεωρηθεί επιτυχηµένο αν δεν παρευρίσκεται ο κ. Ψινάκης; ∆εν υπάρχουν σήµερα νέα παιδιά που λένε «πάµε να κολλήσουµε δίπλα του για να γίνουµε κάποιοι;»

Αυτά τα ινδάλµατα πλασάρουν σήµερα τα κανάλια. Θυµάµαι τότε που ήµουν νέος υπήρχαν στο χώρο του πολιτισµού κάποιοι που έκαναν καριέρα, βραχύβια όπως αποδείχτηκε, επειδή ήξεραν π.χ. τον Φίνο και κάποιοι άλλοι που προτίµησαν το δύσκολο δρόµο του θεάτρου, του «σανιδιού», όπως ο κ. Καζάκος και έµειναν στο χώρο µε τον ιδρώτα, το κόπο τους, το ταλέντο τους. Ανθρώπους σαν τον κ. Καζάκο θέλω εγώ σήµερα. ∆εν θέλω παιδιά σαν εκείνους τους «ζεν πρεµιέ» που χάθηκαν µετά τη δεύτερη ταινία"


--------------------------------------------------------
www.troktiko.blogspot.com
‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
Παρασκευή, 4 Σεπτέμβριος 2009
H κοτσάνα της ημέρας


Πρετεντέρης: "Μήπως επιθυμείτε λαμπερά ονόματα για να σας φέρουν καμία ψήφο;"

Καρατζαφέρης:
" Υπάρχει πολιτικό σκεπτικό.. Θέλω...να βάλω εις την πολιτική ανθρώπους που έχουν γυρισμένη την πλάτη,στην πολιτική.."!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 05, 2009 5:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επειδή είμαι πολύ καχύποπτος (οι πολιτικάντηδες βρίσκονται σε οργασμιακή κινητικότητα), «υποπτεύομαι» τη ΣΙΩΠΗ Παπαθεμελή-Ζουράρι…

Τι γίνεται και δεν «κινούνται» 25 μέρες πριν από τις εκλογές;

Μήπως, λέω μήπως, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ και αυτοί;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 06, 2009 9:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αντιβίωση,γιατί σου κάνει εντύπωση ότι ο Καρατζαφέρης δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ?? Εδώ είχε δηλώσει,πριν τις εκλογές του 2007,ότι πιστεύει στις κυβερνήσεις συνεργασίας και είναι έτοιμος να συνεργαστεί ακόμη και με..το ΚΚΕ!!! Τα ξέχασες αυτά? Ή ξέχασες τις δηλώσεις που έκανε περί 17 Νοέμβρη,ότι θα πάρει αποσπάσματα από τις προκηρύξεις της και θα τα βάλει στο πρόγραμμα του? Confused Ο άνθρωπος δεν παλεύεται! Πλέον κανένα κόμμα σωστό δεν υπάρχει...Εγώ το σκέφτομαι να ψηφίσω άκυρο.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 06, 2009 11:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ολα τα γνωρίζουμε φίλε και όπως και εσύ γνωρίζεις ότι τα έχουμε γράψει και αναλύσει διεξοδικά.
Απλώς τα θυμίζουμε μερικά "παλαβά", μήπως, λέμε μήπως (αν και δεν το ελπίζουμε), ανοίξουν τα μάτια τους κάποιοι αφελείς...

Σε λίγο θα υπάρξει άρθρο του Θύμιου γενικότερο...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες