Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αίμα και λαχανόζουμο

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 10, 2009 12:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αίμα και λαχανόζουμο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα εξαιρετικό άρθρο από τον Παπα-Ηλία
ΕΔΩ:
http://papailiasyfantis.wordpress.com/




αίμα και λαχανόζουμο…


Κάποιοι περιμένουν στη «γωνία», για να τους δοθεί η παραμικρή αφορμή, ώστε να ξεσπάσουν σε παραληρήματα λύσσας εναντίον του χριστιανισμού.

Κάποιος, για παράδειγμα, φίλος-φανατικός υπέρμαχος του καπιταλισμού- μας είχε πληροφορήσει-μέσω του ιντερνέτ- ότι η 23η Αυγούστου είχε οριστεί ως ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Χιτλερισμού.

Και θέσαμε το εύλογο ερώτημα: Γιατί μόνο ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Χιτλερισμού; Και όχι και όλων των άλλων χασάπηδων των λαών! Και ιδιαίτερα του Καπιταλισμού, του οποίου τα θύματα ανέρχονται σε εκατομμύρια ετησίως, εξαιτίας της αγρίας εκμετάλλευσης σε βάρος των λαών.

Αλλά…Όταν στις περιπτώσεις αυτές επισημαίνεις την εστία απ’ την οποία εκπορεύονται και τη σκοπιμότητα για την οποία εφευρίσκονται οι τέτοιου είδους «μνήμες», αμέσως και με μεγάλη οξύτητα αντιπαραβάλλουν το θέμα των εγκλημάτων του χριστιανισμού. Και έχουν να παρουσιάσουν-σχετικά με τα κακουργήματά «του»- λεπτομερέστατα ενημερωμένο «φάκελο». Όμως…Ο βαθύτερος λόγος, για τον οποίο οι απανταχού της Γης αρχιερείς του Μαμωνά πολεμούν με λυσσώδη μανία το χριστιανισμό και προσπαθούν με όλους τους δυνατούς τρόπους να τον ξεριζώσουν απ’ τις καρδιές των ανθρώπων και ιδιαίτερα των νέων, δεν είναι τα κακουργήματά του. Είναι η περί δικαιοσύνης και ειρήνης και αγάπης κλπ, διδασκαλία του.
Που συμπυκνώνει και εκφράζει τους πόθους και τα οράματα της συντριπτικής πλειονότητας των ανθρώπων.
Και συνιστά εκρηκτική δύναμη αφάνταστα ισχυρότερη από όλα τα δολοφονικά οπλοστάσια των απανταχού της Γης φονιάδων των λαών…

Και αυτό είναι που φοβούνται και τρέμουν οι λήσταρχοι των λαών, που έχουν κάμει νόμο και καθεστώς την αδικία και τον πόλεμο. Και όχι τα φοβερά κακουργήματα, που διέπραξε ο χριστιανισμός. Και αυτή είναι η σαφής και οι ξεκάθαρη απάντηση, στις οποιεσδήποτε αιτιάσεις εναντίον του χριστιανισμού.

Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ασφαλώς πολλοί και διάφοροι άχριστοι (=χωρίς Χριστό) «χριστιανοί» όλων των αποχρώσεων, που διέπραξαν κακουργήματα και γενοκτονίες σε βάρος ατόμων και λαών: Αιρετικών και αλλόθρησκων ή αλλοεθνών. Όπως σε άλλες εποχές οι σταυροφόροι και οι ιεροεξεταστές. Και στις μέρες μας ο Μπους και οι διάφοροι νατοϊκοί ταρτούφοι. Συνεπικουρούμενοι και από κάποιους κληρικούς των διαμαρτυρομένων ή των παπικών…

Αλλά μήπως τα ίδια δεν κάνουν και σε βάρος των ομοεθνών και ομόθρησκων; Σε βάρος των οποίων με τη ληστρική νομιμότητα επιδίδονται σε ανελέητη λεηλασία! Όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες, όπου επικρατεί ο καπιταλισμός (Ε.Ε, ΗΠΑ, κλπ). Και βεβαίως και στην Ελλάδα. Δεδομένου ότι θεός των απανταχού της Γης καπιταλιστών είναι ο Μαμωνάς. Ενώ θρησκεία τους είναι ο σατανισμός και ηθική τους ο αμοραλισμός…

Που σημαίνει ότι μπορεί κάποιοι απ’ τους, λεγόμενους, χριστιανούς να διαπράττουν κακουργήματα, αλλά δεν έχουν καμιά σχέση με το χριστιανισμό ούτε αυτοί ούτε η κακουργία τους.

Σε αντίθεση με τόσους άλλους «ισμούς». Όπως, για παράδειγμα ο καπιταλισμός. Που συνιστά διαρκές έγκλημα σε βάρος της ανθρωπότητας. Αφού έχει γεμίσει τη Γη με τα ολοκαυτώματα των λαών, που κάθε φορά επιλέγονται, για να θυσιαστούν στο βωμό του Μαμωνά. Και που ουσιαστικά είναι τρισχειρότερος ακόμη και του κανιβαλισμού. Γιατί οι κανίβαλοι σκοτώνουν, για να κορέσουν την πείνα τους, ενώ ο καπιταλισμός δολοφονεί, για να ικανοποιεί την ακόρεστη διαστροφή του….

Και είναι αυτός ακριβώς-όπως παλιότερα η φεουδαρχία- που καπηλεύτηκε και καπηλεύεται και χρησιμοποιεί το χριστιανισμό, ως ανήθικο ηθικό στήριγμα των κακουργημάτων του. Με τη συμπαράσταση βέβαια και πάμπολλων κληρικών όλων των δογματικών αποχρώσεων.
Αλλά…Στο χριστιανισμό δεν ισχύει η άποψη ότι αυτοί, τους οποίους σκοτώνουν οι «δικοί μας», είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού, που έχουν στις φλέβες τους λαχανόζουμο και όχι αίμα.

Πράγμα που ισχύει και για τα θύματα του χιτλερισμού και του σταλινισμού. Που ασφαλώς είχαν στις φλέβες τους αίμα. Και η καρδιά τους πονούσε για τα δεινά τα δικά τους κι των συνανθρώπων τους. Μεταξύ των οποίων ήταν-αν δεν με απατά η μνήμη- και καμιά πεντακοσαριά χιλιάδες Έλληνες. Και μάλιστα κάποιοι χωριανοί μας ή και δικοί μας άνθρωποι….

Αλλά και οι Παλαιστίνιοι και οι Ιρακινοί και οι Αφγανοί και όποιοι άλλοι εξοντώθηκαν και εξοντώνονται απ’ το σιωνισμό, τον αμερικανισμό και το νατοϊσμό είχαν και έχουν στις φλέβες τους αίμα και όχι λαχανόζουμο.

Όπως και οι Αρμένιοι και οι Έλληνες της Μ. Ασίας, που εξοντώθηκαν απ’ την τουρκική βαρβαρότητα. Και τα εκατομμύρια εκείνων που πεθαίνουν εξαιτίας της εκμετάλλευσης και της αδικίας και των σκηνοθετημένων πολέμων εκ μέρους του καπιταλισμού.

Και όσοι τώρα δεινοπαθούν εξαιτίας της, λεγόμενης, οικονομικής κρίσης. Που και αυτή είναι εφεύρημα και κατασκεύασμα των αρχιερέων του καπιταλισμού!

Όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φυλής, θρησκεύματος, κλπ, έχουν το ίδιο αίμα. Και έχουν ίδια το δικαίωμα στην ελευθερία και τη δικαιοσύνη. Και στον απόλυτο σεβασμό μας. Σε οποιαδήποτε εθνότητα, φυλή ή θρησκεία και αν ανήκουν…

Από τα παιδιά των Παλαιστινίων και των Ιρακινών και των Αφγανών, μέχρι το κοριτσάκι του Ομπάμα…

Παπα-Ηλίαςhttp://papailiasyfantis.wordpress.com
http://papailiasyfantis.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες