Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 16, 2009 7:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το παρακάτω κείμενο είναι από το πολύ αγαπητό και μαχητικό φίλο «κλασσικοπερίπτωση».
Όπως, όλοι μας, νιώθουμε πνιγμένοι και προσπαθούμε, συχνά, να πιαστούμε από τα μαλλιά μας, ελπίζοντας σε ένα, έστω ελάχιστο, σοσιαλιστικό Λόγο και Πράξη, από τα ιστορικά συντρίμμια της «Σοσιαλιστικής Αλλαγής»!!!
Φίλε μου αγαπητέ η σημερινή σοσιαλδημοκρατία είναι η πιο μοχθηρή «νέα Δεξιά»...
Είναι χειρότερος ο Γιωργάκης ΟΛΩΝ…
Αυτά τα λέει στην Αντιπολίτευση, ανέξοδα και πάλι εφιαλτικά.
Αναλογίσου τι θα πράξει αν γίνει κυβέρνηση….


Διάβασε κι εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21097#21097



ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;


http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/07/blog-post_16.html

Στο 12ο συμπόσιο της Σύμης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Σκιάθο ο δυνητικά επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας Γ.Παπανδρέου επιτέθηκε στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την όχι άδικα "κυβέρνηση της ανομίας και της συγκάλυψης".


Δεν άφησε έξω απο την κριτική του την τελευταία γκάφα του ΥΠΕΣ Προκόπη Παυλόπουλου να παύσει τον αρχηγό της ΕΥΠ λίγες ώρες μετά την επιτυχή συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών στην εξάρθρωση της συμμορίας των 16 και ακόμα λιγότερες ώρες μετά την διαρροή των υποκλαπέντων τηλεφωνικών συνομιλιών των μελών της συμμορίας στις οποίες εκτίθενται στελέχη υπουργείων αξιωματικοί δικαστικοί διευθυντές κλπ.

Πολύ καλά έκανε ο Γ. Παπανδρέου
και ως πολιτικός και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατακεραυνώσει τις πρωτοφανείς πρακτικές τη κυβέρνησης η οποία προκαλεί με τις μεθοδεύσεις της ακόμα και τους τυφλούς και τους κουφούς.

Στη συνέχεια είπε ότι "το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο και όραμα για τον πολίτη".

Μέχρι εδώ καλά, όμως τα χαμόγελα πάγωσαν όταν αμέσως μετά έπαιρνε τη μπουκιά απο το στόμα λέγοντας ότι αυτό το σχέδιο και το όραμα δεν αρκεί "Γι΄αυτό το θέτουμε στην κρησάρα των καλύτερων και προοδευτικότερων μυαλών του κόσμου,προσωπικοτήτων που θα συμβάλλουν και θα βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων με βάση την πράσινη ανάπτυξη για να πάει η Ελλάδα μπροστά και για την καλύτερη δημοκρατική διακυβέρνηση".

Τα πιο σπουδαία όμως τα είπε αναφερόμενος στην οικονομική κρίση για την οποία έκανε πέντε διαπιστώσεις. Και πάλι εκεί που είπαμε "Δόξα τω Θεώ" που βρέθηκε ένας ...χριστιανός να μιλήσει για τις τράπεζες και τον βρώμικο ρόλο τους, για την αποτυχία του νεοφιλελευθερισμού και της "αυτορύθμισης" των αγορών, σταυροκοπηθήκαμε λέγοντας "βοήθα Παναγιά μου" όταν ακούσαμε ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.

Επειδή το πρώτο πράγμα που μας έμαθαν οι γονείς μας είναι να μασάμε καλά την τροφή πριν την καταπιούμε γι΄αυτό και "θέτουμε στην κρησάρα του Έλληνα ψηφοφόρου" τα δύο αυτά σημεία απο τον λόγο του κ. Παπανδρέου στο προαναφερθέν συμπόσιο.

Στη δική μας πάντως κρησάρα σκάλωσαν αφ΄ενός η ...προτροπή για παραχώρηση της πράσινης ανάπτυξης στα " καλύτερα και προοδευτικότερα μυαλά του κόσμου", και αφ΄ετέρου η ευθεία ομολογία της ύπαρξης μιας "παγκόσμιας διακυβέρνησης" με την μορφή της διαπίστωσης ότι απλώς αυτό που χρειάζεται είναι μια "αναδιάρθρωση του συστήματος και η δημιουργία νέων θεσμών".

Και τα δύο σημεία μας προβληματίζουν και μας δημιουργούν εύλογες ανησυχίες για το αν το "ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ" θα έχει όπως οι καιροί απαιτούν έναν ευθύ και διαυγή σοσιαλιστικό και πατριωτικό προσανατολισμό.


Δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς το πρόβλημα της ανάπτυξης της χώρας μας είτε αυτή αυτή είναι πράσινη, είτε κόκκινη, είτε καφέ, θα επιλυθεί με την εισαγωγή των "καλυτερων και προοδευτικώτερων μυαλών του κόσμου" τα οποία μάλιστα θα βοηθήσουν και στην" βελτίωση της δημοκρατικής διακυβέρνησης".

Αν λοιπόν με την μέθοδο του σαλαμιού περικόψουμε λίγο -λίγο όλα αυτά που καθορίζει και επιτάσσει επαρκώς και με σαφήνεια το
σύνταγμα της Ελλάδος ως υποχρεώσεις των κυβερνώντων και των κυβερνωμένων, όχι μόνο δεν θα αναπτυχθούμε αλλά θα θέσουμε σε τεράστιο κίνδυνο τα τελευταία συνταγματικα εχέγγυα της δημοκρατίας.

Η ΝΔ με την εκβιαστική αντισυνταγματική επιβολή του ΑΜΚΑ , της ΚΑΡΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ και με όλα τα υπόλοιπα συμπληρωματικά μέτρα (κάμερες συλλογή γενετικού υλικού,τράπεζες DNA), απέδειξε ότι δίνει πολύ μεγάλη βάση στην αναδιάρθρωση του συστήματος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και την δημιουργία νέων θεσμών.


Το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο;

Θα είναι ο κ. Παπανδρέου ο πρωθυπουργός που θα συνεχίσει απο εκεί που σταμάτησε ο κ. Καραμανλής; Δηλαδή θα επιμείνει στην τέταρτη διαπίστωση που έκανε στο 12ο συμπόσιο της Σύμης για την αναγκαιότητα της αναδιάρθρωσης μιας "παγκόσμιας διακυβέρνησης";

Για να προλάβουμε τα σχόλια των ενοχλημένων υπερασπιστών της σοσιαλιστικής μετάλλαξης, φυσικά και δεν μας ενδιαφέρει η διασταλτική ερμηνεία των παραπάνω λεχθέντων ούτε το "στρογγύλεμα" των αιχμών που προκύπτουν απο τις διαπιστώσεις του εν δυνάμει μελλοντικού πρωθυπουργού.

Ο 'Ελληνας όσο και να του "λιμάρεις" το μυαλό δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι θα έχει στοιχειώδεις συνθήκες δημοκρατικού πολιτεύματος κάτω απο την ασφυκτική πίεση μιας " παγκόσμιας διακυβέρνησης" όσο και αν αυτή αναδιαρθρωθεί.

Αν δεχτούμε όπως διαπιστώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχει μια "παγκόσμια διακυβέρνηση" τότε θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε απο ποιόν αυτή εφαρμόζεται και με ποιών λαών τις εντολές το πράττει.

Αν λοιπόν όπως ξέρουμε όλοι μας δεν έχει ...εκλεγεί μια "παγκόσμια κυβέρνηση" η οποία έχει και την ευθύνη της " διακυβέρνησης" ,τότε μιλάμε για μια "παγκόσμια δικτατορία" η οποία απλώς χρησιμοποιεί τις εθνικές κυβερνήσεις ως τοπικούς επιθεωρητές με στόχο την εδραίωση της εξουσίας της.


Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, δεν υποστηρίζουμε τον ιμιτασιόν πατριωτικό προσανατολισμό του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη.

Δεν μπορεί ο ΛΑ."Ο".Σ να παίξει άλλο ρόλο παρά του εργολάβου κατευναστή της δίκαιης οργής μιας μερίδας πολιτών που βλέπουν την πατρίδα τους να βουλιάζει στην "αγκαλιά" αυτής της "παγκόσμιας διακυβέρνησης".

Αν το κόμμα του "ισογείου" της πολυκατοικίας της ΝΔ είχε γνήσιο πατριωτικό προσανατολισμό και αληθινή ορθόδοξη χριστιανική αντίληψη, τότε δεν θα έμενε στα ελλαδεμπορικά τσιτάτα και σε αρχαιολατρικούς υστερισμούς, αλλά θα αντιδρούσε έμπρακτα και ευθέως σε όλες τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των πάνω ορόφων της πολυκατοικίας,πράγμαπου φυσικά δεν το έκανε αλλά αντιθέτως τις υπερψήφισε.

Αυτά για όσους χαρίζουν άκοπα τον πατριωτισμό σε ακροδεξιά και εθνικοσοσιαλιστικά νεο-εποχίτικα μορφώματα.


Η απόρριψη του νεο-φιλελευθερισμού και των κεντροδεξιών παραφυάδων του και η στροφή της ελληνικής πολιτικής σε μια γνήσια δημοκρατική και πατριωτική πορεία θα εξασφαλίσουν και την ανάπτυξη και την βελτίωση της δημοκρατίας στη χώρα μας ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε με αξιοπρέπεια τα αγαθά της ελευθερίας και του αυτεξούσιου που τελικά είναι και τα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός πολιτισμού.



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κ.Κυριακόπουλος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 18, 2009 9:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ??? ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ! ! !


Οι φιλότιμες προσπάθειες των υποψηφίων, ανθυποψηφίων κλπ παρατρεχάμενων της .φερόμενης ως αυριανής κυβερνητικής εξουσίας, δίνουν και παίρνουν.


Οφείλουμε δε να πούμε ότι είναι καθ όλα σεβαστές, όσο παραμένουν στα όρια του θεμιτού και δεν μετακομίζουν στο γνωστό .. «καθ υπέρβασιν» όπως κατά κανόνα κάνουν στο φορτσάρισμα της προεκλογικής περιόδου.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/


Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της προσπάθειας λάβαμε ένα mail από τον Δρ. Αναστάσιο Κουτσούκο, το οποίο θα επιχειρήσουμε να κατανοήσουμε, και αυτοτελώς αλλά και σε αντιδιαστολή με τη γνωστή «δήλωση» της Κας Καρακλιούμη.

Άλλωστε το να κατανοεί κανείς επαρκώς την ποικιλομορφία του εκφραστικού κώδικα που χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ, είναι αν μη τι άλλο .κατάκτηση για τον .πολιτικό μας πολιτισμό.

ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:

«Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 12ο ετήσιο «Συμπόσιο της Σύμης» στη Σκιάθο από τις 12-16 Ιουλίου. Υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, πολιτικοί, θρησκευτικοί ηγέτες, διπλωμάτες, επιστήμονες και ακτιβιστές συμμετείχαν στις εργασίες, ώστε να προωθήσουν προοδευτικές πολιτικές λύσεις σε παγκόσμιες προκλήσεις. Ο τίτλος του Συμποσίου για τη χρονιά αυτή ήταν «Πρώτα οι Πολίτες - Προοδευτική Διακυβέρνηση, Πράσινη Οικονομία και Δίκαιη Κοινωνία», που επιλέχθηκε εξαιτίας της πρωτόγνωρης οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης που βιώνει ο πλανήτης.»

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Ο κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:


«Στο συμπόσιο συμμετείχαν σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες.. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συμμετοχή του, Wlodzimierz Cimoszewizc, πρώην πρωθυπουργού της Πολωνίας, Mats Karlsson, αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας, Gerd Leipold, νυν προέδρου της Greenpeace International, Kumi Naidoo, ιδρυτή της CIVICUS World Alliance και επιλεγμένου πρόεδρου της Greenpeace International, Cem Ozdemir, προέδρου του κόμματος των Πρασίνων της Γερμανίας, Leif Pagrotsky, πρώην υπουργού Εμπορίου και Βιομηχανίας και υπουργού Παιδείας της Σουηδίας, Segolene Royal, πρώην υποψήφιας για την Προεδρία της Γαλλίας και Joseph Stiglitz, Νομπελίστα και Καθηγητή Οικονομικών στο Παν/μιο Columbia»

ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΕΜΕΙΣ. ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ:


1. Αυτοί οι «πράσινοι» είναι από κείνα τα παληκαρόπουλα του Γιόσκα Φίσσερ που συνηγόρησαν στο βομβαρδισμό της Σερβίας ή είναι κάποια άλλη .. χλόη των αγρών και εμείς απλά τους αδικούμε???

2.
Η . «προοδευτική διακυβέρνηση και η δίκαιη κοινωνία» που ευαγγελίστηκε το «Συμπόσιο της Σύμης», μ αυτούς τους πράσινους θα την καλωσορίσουμε. μ αυτούς τους τραπεζίτες που γέννησαν την κρίση. και με τον «νομπελίστα» της Κολούμπια???

3. Αυτός ο συρφετός κ. Κουτσούκο είναι τα «καλύτερα προοδευτικά μυαλά του κόσμου» τα οποία προανήγγειλε η Κα. Καρακλιούμη???

ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝ ΠΑΡ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ ! ! !

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:

«Οι εξελίξεις που βλέπουμε μας ξαφνιάζουν, διότι είναι καινούργιες για τη χώρα μας, όπως η αύξηση της εγκληματικότητας σε ένα βαθμό που πραγματικά έχει δημιουργήσει τεράστια κρίση στην ελληνική κοινωνία, όπως και οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τις απαγωγές που είχαν γίνει. Έχουμε τη συγκέντρωση πλούτου σε λίγους, εξουσίας, μέσων ενημέρωσης, έχουμε ένα σύστημα το οποίο περνά από μια βαθιά κρίση. Εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε βαθιές τομές, γνωρίζοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν, τα προβλήματα που υπάρχουν και έχοντας την αποφασιστικότητα που χρειάζεται. Ξέρουν ότι μπορούμε να αλλάξουμε πορεία. Το ξέρουμε κι εμείς. Ξέρουμε κι εμείς πια, μετά τις Ευρωεκλογές, ότι το θέλει ο Ελληνικός λαός και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε πορεία.»

ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ .ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ:

1. Σας ξαφνιάζουν ε? Όσο ξαφνιάζει κι εμάς το θράσος σας ή κάτι τις λιγότερο???

2.
Δεν έχετε καμία ευθύνη για την εγκληματικότητα κ. Κουτσούκο εσείς? Δεν είστε εσείς που πρώτοι ανοίξατε τις κερκόπορτες για τη λαθρομετανάστευση που όχι μόνο είναι απόλυτα συνυφασμένη με την εγκληματικότητα αλλά την «αναβάθμισε» και ποιοτικά???

3. Δεν είστε εσείς κ. Κουτσούκο που επί των ημερών σας γέμισε η Ελλάδα καλάσνικωφ???

4. Δεν είναι ο αρχηγός σας ο φερόμενος ως αυριανός πρωθυπουργός αυτός που μιλά για απόδοση υπηκοότητας στις λαθρομεταναστευτικές ορδές???

5. Εσείς «αποκεντρώσατε» τον πλούτο κ. Κουτσούκο??? Τινί τρόπω άραγε??? Μήπως με τα κλεμμένα του χρηματιστηρίου??? Μήπως με τις ζημενσομίζες του Τσουκάτου???

6.
Μα φυσικά και ξέρουμε ότι μπορείτε ν αλλάξετε πορεία κ. Κουτσούκο.
Με την κατεύθυνση αυτής της περαιτέρω αλλαγής έχουμε μια .μικρή ένσταση.
Είμαστε λίγο δύστροποι βλέπετε και δε θέλουμε να μας αλλάξετε την πορεία - μαζί και τα φώτα - στην κατεύθυνση που όρισαν τα φωτισμένα μυαλά της BILDERBERG και που εξειδικεύσατε έτι περαιτέρω στο «Συμπόσιο της Σύμης»

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ:

«Εκ μέρους της νέας γενιάς πέρσι είχαμε μια θετική διαμαρτυρία, η οποία ζήτησε μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις αυτές, αλλά και χρόνο για τις δικές της συζητήσεις και τις απόψεις της. Γι' αυτό το λόγο, ζήτησα από μερικούς από αυτούς τους νέους να συνευρεθούν, να συζητήσουν και να μας προτείνουν κάποιες ιδέες, ιδιαίτερα για θέματα κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτύου. Έτσι, θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε τις επαφές μας μαζί σας τα επόμενα χρόνια, αλλά και να βελτιώσουμε τη διαδικασία δικτύωσής μας με τη νέα γενιά»...


«Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με ήθος και μαχητικότητα!! Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Η δεξιά δεν θα παραδοθεί από μόνη της!! Πολίτες, ρίξτε με μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις την φεουδαρχία που ξεψυχά, αλλά κανείς δεν τολμά να την «διαδεχτεί». Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Η νίκη είναι δική σας. Τις εκλογές θα τις φέρει ο λαός!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!" Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση»

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ..


1. Η . «θετική διαμαρτυρία» της αγέρωχης νέας γενιάς ήταν τα σύγχρονα Δεκεμβριανά που κατέστρεψαν την Αθήνα κ Κουτσούκο ή μήπως εννοείτε τις μαθητικές κινητοποιήσεις για την εκπαιδευτική απορρύθμιση την οποία και αναφανδόν στηρίξατε???

2.
Τα περήφανα γηρατειά είναι εκείνα τα γεροντάκια που τσακίζατε στην Αθήνα λίγο πριν ξεγελάσουν οι άλλοι το λαό και του κλέψουν την ψήφο του???

3.
Γι αυτό το παλλαϊκό ποτάμι που ζητά εθνική αξιοπρέπεια και όχι ραγιαδισμό του στυλ «ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ» που εσείς εγκαινιάσατε με το σημερινό αρχηγό σας στο πηδάλιο της εξωτερικής πολιτικής, τι έχετε να πείτε???

Κύριε Κουτσούκο.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ.

ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ...

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΞΕ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ.

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ «ΛΑΘΗ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ.

ΜΗ ΜΟΥ ΘΥΜΩΣΕΤΕ.
ΜΗΝ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ «ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ».
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
.


Η κ. ΚΑΡΑΚΛΙΟΥΜΗ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ:


ΤΑ ΠΙΟ «ΣΠΑΝΙΑ ΣΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» (τα οποία εσείς μας εξειδικεύσατε περαιτέρω) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ: «Εξαιτίας της κρίσης, επιβάλλεται αναδιάρθρωση του συστήματος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, με δημιουργία νέων θεσμών, νέων οργανισμών, αλλά και αναδιάρθρωση των υπαρχόντων. Και τέλος διαπιστώθηκε ότι η Ευρώπη ουσιαστικά δεν έχει αναδείξει την ηγεσία που θα μπορούσε, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών.»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙΜΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ (αν κι εφ όσον σέβεται τον εαυτό του) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ «ΜΟΥΝΤΖΩΣΕΙ» ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ...

ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ κας ΚΑΡΑΚΛΙΟΥΜΗ, ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ:

«ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΒΡΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΟ»

ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ.

ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, «ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.


Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 19, 2009 8:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://politikosafari.blogspot.com/2009/07/blog-post_19.html




ΕΦΑΓΕ..ΠΟΡΤΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ....


Τήν αναγνώριση της "διαφορετικότητας των ομοφυλοφιλων", ζήτησε το Πασοκ, σε μία... έκρηξη δημοκρατικής συνέπειας, προφανώς γιά να προσελκύσει εκλογικά κοινωνικ ές ομάδες με "διαφορετικότητα" και έτσι μέσα στο καλοκαίρι κατέθεσε πρόυαση νόμου στη Βουλή , που ανοίγει το δρόμο γιά τούς γάμους των ομοφυλοφίλων

Μάλιστα η εισηγήτρια
(που να δεχθεί άνδρας βουλευτής να την υποστηριξει), Εύα Καιλή επικαλέσθηκε και τις ..πιέσεις που δέχεται η Ελλάδα απο την Ευρωπαική Ένωση γιά τον γάμο των ομοφυλοφίλων.΄

Πάντως , εκτός από την Ν.Δ. τη πρόταση καταψήφισε και το Κ.Κ.Ε.

Άν η Ευρώπη γέμισε "αδελφές", εμείς τι φταίμε;



Επιστροφή στην κορυφή
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 20, 2009 11:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://olympia.gr/2009/07/20/socialist-party-symposium/#more-5048

Αποστειρωμένος – μεταλλαγμένος σοσιαλισμός

Φαντάζουν απόμακροι οι πύρινοι λόγοι του Ανδρέα που μάγευαν τα πλήθη με ένα κράμα κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και σιγουριά για την επίτευξη των στόχων.

Όπου οι στόχοι ήταν συνώνυμοι του Σοσιαλισμού. Κοινωνική δικαιοσύνη και αρμονία με το Περιβάλλον.

Πόσο μακρινά φαντάζουν όλα αυτά ιδιαίτερα μετά το περιβόητο συνέδριο της Σύμης. Χλίδα, αποστείρωση, αδιαφανείς χορηγοί αλλά και η θλιβερή παρουσία της Σεγκολέν.

Τη Σεγκολέν τη θυμόμασταν στο τελευταίο συνέδριο των Γάλλων σοσιαλιστών πριν την ήττα από τον Σαρκοζί, να προσπαθεί με κορώνες του ‘67 να συσπειρώσει έναν κόσμο που είχε απωλέσει προ πολλού ιδεολογίες και αγώνες.

Αξέχαστη η αντίδραση τους στη γραφική ατάκα “Η Δεξιά” όπου τα μειδιάματα των συνέδρων δε μπορούσαν να κρυφτούν ούτε από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη (ο γάλλος Μπιρσίμ δηλαδή).

Τότε είχαμε μείνει με την εντύπωση πως η Γυναίκα απλά προσπαθούσε να διαφημίσει ένα μαγαζάκι λόγω φίρμας και όχι ποιότητας. Μέχρι που την είδαμε στο Συμπόσιο. Απρόσιτη, με αυτοκρατορική διάθεση και πλήθος φοβικών συνδρόμων, ένα κράμα Λουδοβίκου και Γούντι Άλλεν.

Μην με αγγίζετε!
Ότι θέλετε γραπτώς!
Φύγετε παρακαλώ, ενοχλούμαι!


Αποξενωμένη όχι μόνο από την κοινωνία, αλλά και από την ίδια τη φύση. Απέχθεια για το φυσικό περιβάλλον, κλεισμένη σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο, μακρυά από αέρα και θάλασσα, μακρυά από τους πυλώνες του ίδιου του Σοσιαλισμού: Την Φύση και την Κοινωνία.

Θλιβερό σημάδι μιας παρακμής ενός ολόκληρου κόσμου που γαλούχησε μια ολόκληρη γενιά. Διαφημιστές της μεταλλαγμένης πράσινης ανάπτυξης, του βιασμού της Γης προς όφελος των πολυεθνικών.

Πολυεθνικές
που φαίνεται προσέφεραν και προσφέρουν αφειδώς στους υποτιθέμενους εχθρούς αφού το Συμπόσιο δεν είχε εισιτήριο. Αντίθετα είχε χλιδή. Ποιός πλήρωσε το μάρμαρο ρωτάει φίλος παραθέτοντας στοιχεία και ερώτημα:

Τώρα που τέλειωσε το σοσιαλιστικό συμπόσιο της Σύμης στη Σκιάθο, καλόν είναι το ΠΑΣΟΚ να δημοσιοποιήσει το κόστος του καθώς και την πηγή προέλευσης των χρημάτων.


Φημολογείται ότι πάνω από τετρακόσιοι σοσιαλιστές από όλη την Ευρώπη και την Αμερική έφαγαν, ήπιαν και διασκέδασαν τζάμπα επί πέντε ημέρες αφήνοντας «φέσι» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Στο όνομα λοιπόν της διαφάνειας για την οποία έχει δεσμευτεί ο Παπανδρέου και κατ΄ εντολήν του ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ας δημοσιοποιήσουν τα τιμολόγια, τον τρόπο πληρωμής τους και το «πόθεν έσχες» του σχετικού κονδυλίου.

Και τούτο γιατί πολλά ακούγονται για … χορηγίες ιδιωτικής τράπεζας με στελέχη της οποίας ο Παπανδρέου διατηρεί άριστες σχέσεις έχοντας μάλιστα γευματίσει πριν από λίγους μήνες στο σπίτι ενός εξ΄αυτών στην Εκάλη.

Οι πελατειακές σχέσεις που λέγαμε;

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες