Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τεχνάσματα για τη νομιμοποίηση της αλλοδαπής εισβολής

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 14, 2009 3:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τεχνάσματα για τη νομιμοποίηση της αλλοδαπής εισβολής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τεχνάσματα για τη νομιμοποίηση της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής της χώρας μας


«Ξαφνικά, σαν να ξεπετάχτηκε από το κεφάλι της Αθηνάς, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έγινε το κεντρικό ζήτημα της πολιτικής και τηλεοπτικής εμπορίας. Όλη αυτή η καταναλωτική νεροποντή γύρω από τους λαθρομετανάστες είναι μια απάτη…».

Αυτά τα γράφαμε, αμέσως μετά τις εκλογές, όταν τα ιστορικά ποσοστά της αποχής θορύβησαν συθέμελα το κοινωνικό και πολιτικό κατεστημένο και αναγκάστηκαν πλέον να ρίξουν στην καταναλωτική αγορά το πρόβλημα των προβλημάτων το οποίο είχαν αφανίσει κυριολεκτικά.
Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3495

Τώρα πλειοδοτούν αφηνιασμένα οι πάντες. Είναι να γελά κανείς με τον πανικό τους και κυρίως με τις εναγώνιες προσπάθειες που κάνουν να «αλέσουν» το πρόβλημα μέσα σε νέες εκλογικές φόρμες απάτης.

Βεβαίως, με την ουσία του προβλήματος ουδείς ασχολείται. Διπλωματικές εξαγγελίες μόνο διαχειριστικού χαρακτήρα. Ένας κομματικός πυρετός δημαγωγικού «αγώνα δρόμου» γύρω από μέτρα «ασπιρίνες» τα οποία θα εκτονώνουν την οργή, θα ρίχνουν στάχτη στα μάτια και θα εξαπατούν.

Η κυβέρνηση πανικόβλητη μιλάει για «χώρους φιλοξενίας» και για άλλα μέτρα «εκκαθάρισης» του κέντρου της Αθήνας. Δηλαδή, απλώς επιχειρεί να μεταφέρει το πρόβλημα αλλού.

Και επιπλέον: Παρέχει στους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» (τα «γρανάζια» των πολυεθνικών συμμοριών) τα «όπλα» για να μιλούν για «στρατόπεδα συγκεντρώσεως», «διώξεις των μεταναστών», και λοιπά, έτσι ώστε να γίνονται «μοχλός» πίεσης για την ολοκληρωτική νομιμοποίηση της «λαθραίας» εισαγωγής-εισβολής.

Ο στρατηγικός στόχος του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου και όλου του πολιτικού κόσμου (υπαλληλικό προσωπικό της Νέας Τάξης) είναι ένας και μοναδικός: Η νομιμοποίηση της «λαθραίας» εισαγωγής, όλων δηλαδή των εξαθλιωμένων δούλων και ο εποικισμός της χώρας από ετερογενή ξένα πλήθη (ανταγωνιστικά και διχαστικά γκέτο), πολιτισμικά διαφορετικά, πολιτικά καθυστερημένα, χωρίς ίχνος «εθνικής» συνοχής, αγωνιστικών παραδόσεων και ταξικής συνείδησης.

Γι’ αυτό πάνω στην ουσία δεν μιλάει κανείς. Όλοι επικαλύπτουν και αποκρύπτουν την ουσία, δηλαδή τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και την ισοπέδωση των πάντων:

Ισοπέδωση των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών κατακτήσεων του ελληνικού λαού.
Ισοπέδωση της ίδιας της έννοιας της εργατικής τάξης ως πολιτική τάξη.
Ισοπέδωση των εθνικών και πολιτισμικών μορφών οργάνωσης και συνείδησης.

Όλα τα ιστορικά κεκτημένα του ελληνικού λαού απειλούνται και ο πολιτικός κόσμος που αγωνίστηκε έμπρακτα και επί δεκαετίες για να φτάσουμε εδώ, τώρα περιστρέφεται στη διαχείριση του εφιάλτη, δημαγωγώντας ασυστόλως. Δεν τον απασχολεί η «νόσος», αλλά κάποια εμφανή εξωτερικά συμπτώματα της «νόσου» και αναζητά διαχειριστικές φόρμουλες για να μη γίνονται τόσο εμφανή τα συμπτώματα.

Τώρα, π.χ. ο Αλαβάνος και ο Κουβέλης θυμήθηκαν ότι έχει ευθύνες η Ε.Ε. που έκανε την Ελλάδα «αποθήκη μεταναστών». Τόσα χρόνια αυτοί οι «κοινωνικά ευαίσθητοι» δεν είχαν πάρει τίποτα χαμπάρι και ούρλιαζαν εναντίον εκείνων που έθεταν το πρόβλημα και τους στόλιζαν με αφορισμούς: «Ρατσιστές», «φασίστες» κ.λπ.

Τώρα που αφανίζονται εκλογικά τα «στρίβουν» πονηρά μιλώντας για «αποθήκη μεταναστών»! Δεν γνώριζαν τον κανονισμό της Ε.Ε. «Δουβλίνο ΙΙ» 343/2003 του) που επέβαλλε στην Ελλάδα να δέχεται τους λαθρομετανάστες; Τώρα «ξύπνησαν»;

Εκεί, όμως όπου η πολιτική υποκρισία και απάτη κτυπάει κόκκινο είναι το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του Γ. Παπανδρέου.

Ενώ το ΠΑΣΟΚ στις «εκσυγχρονιστικές» του τετραετίες διόγκωσε θηριωδώς το πρόβλημα, άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στις «λαθραίες» εισαγωγές και σφυρηλάτησε τα ιδεολογικά όπλα του αντιεθνικισμού και αντιρατσισμού για να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία και να αποδεχτεί τον αλλοδαπό εφιάλτη, τώρα εμφανίζεται ο Γιωργάκης σαν να ήρθε από άλλο πλανήτη!!!

Τώρα μιλούν όλοι αυτοί, οι κυβερνητικά ξεσκολισμένοι πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ, σαν μη γνωρίζουν ότι ήταν αυτοί πρώτοι που «εκτέλεσαν» χωρίς καμία συστολή και χωρίς κανένα όριο τις απαιτήσεις των «νταβάδων» (ξένων και εγχώριων) στις κατακλυσμιαίες «λαθραίες» εισαγωγές.

Ήταν αυτοί που πρώτοι έθρεψαν και γιγάντωσαν όλες τις «εστίες» των παρακρατικών μηχανισμών και Μ.Κ.Ο, όλες τις επιδοτούμενες μήτρες του «αντιρατσισμού».

Ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ως συμβούλους του ανθρώπους των «Παρατηρίων» του Σόρος και άλλων ευαγών «ιδρυμάτων». Ήταν ο ίδιος ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που μέχρι χθες είχε στενό του συνεργάτη το γνωστό σε όλους για τη «δράση» του Βαλλιανάτο!!!

Ήταν, επίσης, ο ίδιος υπουργός Εξωτερικών ο οποίος αποδέχτηκε τον κανονισμό «Δουβλίνο ΙΙ» του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Τώρα μας λέει: «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες.»

Ένα νέο δημαγωγικό τρικ, διότι όχι μόνο δεν προτείνει τίποτα για τον γιγάντιο όγκο των «λαθραίων» αλλοδαπών, αλλά αντίθετα ζητά τη νομιμοποίησή τους, όπως θα δούμε παρακάτω.

Πετάει ένα πυροτέχνημα που χαϊδεύει τα αυτιά των ηλιθίων (έτσι αντιμετωπίζει ο Γιωργάκης τον ελληνικό λαό), όπως ζητά και «Ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων» και άλλες τέτοιες ανέξοδες ρητορείες για να παρακάμψει την ουσία: το τι θα γίνει με τον τερατώδη όγκο των αλλοδαπών που υπάρχουν.

ΟΛΟΙ μιλάνε για το τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, για το αόριστο μέλλον. Το παρόν το παρακάμπτουν και το εξαφανίζουν.

Ακριβέστερα ακολουθούν τη θέση του Γιώργου Καραμπελιά: «Ό γέγονε, γέγονε».

Ο Γιωργάκης πατώντας σε αυτό το «ο γέγονε, γέγονε», ξετυλίγει τις «ιδέες» του και αυτό-αποκαλύπτεται. Μη τυχών και παρασυρθεί κανένας από τα λεκτικά πυροτεχνήματα!

Η ουσία του θέσεων του Γ.Π. βρίσκεται εδώ:

«Ένταξη των νομίμων μεταναστών στην κοινωνία μας. Με σοβαρές πολιτικές στο χώρο της παιδείας, της καταπολέμησης της μαύρης εργασίας, της απόδοσης του δικαιώματος της ιθαγένειας σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και ιδιαίτερα στους νέους της δεύτερης γενιάς.»

Αν αφαιρέσουμε τις κούφιες ρητορείες, σκέτος κοπανιστός αέρας (περί «παιδείας» και καταπολέμησης της «μαύρης εργασίας», με εκατομμύρια στρατιές ανέργων κ.λπ), μένει η ουσία: Νομιμοποίηση της «λαθραίας» εισαγωγής και «ένταξη» με την «απόδοση του δικαιώματος της ιθαγένειας»!!!

Αυτά περί «ένταξης» είναι και αυτό κοπανιστός αέρας. Οι εντάξεις κοινωνικά και πολιτισμικά δεν «αποδίδονται» με νόμους. Αυτό που αποδίδεται, και αυτό εννοεί ο Γιωργάκης, είναι η «Ιθαγένεια», δηλαδή το δικαίωμα ψήφου!!!

Να λοιπόν η πραγματική θέση του Γιώργου Παπανδρέου, χωρίς πυροτεχνήματα και δημαγωγικές κορώνες: Νομιμοποίηση των «λαθραίων» και παροχή ψήφου.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θέλει τον αλλοδαπό εφιάλτη να τον νομιμοποιήσει και να τον καταστήσει κυρίαρχο εκλογικό παράγοντα που θα αποφασίζει για την τύχη του ελληνικού λαού. Δηλαδή τα ξένα στοιχεία, ταξικά και πολιτικά καθυστερημένα (δραματικά καθυστερημένα, τυχοδιωκτικά και χειραγωγούμενα), εθνικά και πολιτισμικά διαφορετικά, αλλά και εχθρικά θα αποφασίζουν για τον ελληνικό λαό.

Τη νομιμοποίηση της εισβολής και κατοχής της χώρας μας επιδιώκει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό ακριβώς που επιδιώκει σταθερά και συστηματικά το πλανητικό κεφάλαιο, οι νεοταξικοί μηχανισμοί του και τα επιδοτούμενα «πρακτορεία» στη χώρα μας…

Αυτό φυσικά επιδιώκει και η Ν.Δ., αλλά με κάποιες αναστολές και εσωτερικές αντιστάσεις λόγω των «εθνικών συνδρόμων» της εκλογικής της βάσης.

Φυσικά λογαριάζουν χωρίς τον ελληνικό λαό. Εναγωνίως μοχθούν ΟΛΟΙ να τον ξεγελάσουν με διάφορα «κόλπα», αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Η οργή αρχίζει ήδη να ξεχειλίζει





Υ.Γ.

Διαβάστε παρακάτω μια διαφορετική λογική αντιμετώπισης, με διεκδικήσεις μεταβατικού χαρακτήρα και στηριγμένες από το λαό:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20952#20952



Λήψη άμεσων μέτρων


Η κατάσταση είναι σε τέτοιο προχωρημένο στάδιο διαλυτικής διάβρωσης της ελληνικής κοινωνίας που απαιτούνται άμεσα και ριζικά μέτρα. Αυτά φυσικά δεν πρόκειται να τα πάρει καμία κυβέρνηση ούτε να τα στηρίξει πρακτικά κανένα κόμμα. Μπορεί, όμως, να τα επιβάλλει ο ελληνικός λαός, αν οργανωθεί και αγωνιστεί γι’ αυτά.
Άμεσες, συνεπώς, μεταβατικές διεκδικήσεις του εργατικού και λαϊκού κινήματος (επαναλαμβάνουμε, μόνο οι λαϊκές κινητοποιήσεις μπορεί να τις προωθήσουν και να τις επιβάλουν) είναι:

α). Σταμάτημα όλων των δουλεμπορικών σκαφών και άμεση επιστροφή στα παράλια προέλευσής τους.

β). Άμεση επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.

γ). Άμεση εξέταση όλων των αιτημάτων πολιτικού ασύλου και απόρριψη της συντριπτικής πλειοψηφίας, αφού είναι γνωστό ότι ελάχιστοι από όσους τα υποβάλλουν είναι πολιτικά διωκόμενοι.

δ). Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 5 ετών, μη εξαγοράσιμη στους εργοδότες που απασχολούν λαθρομετανάστες και χρέωσή τους με τα έξοδα επαναπροώθησης του αλλοδαπού. Δήμευση της περιουσίας όσων εργοδοτών επαναλάβουν το αδίκημα αυτό.

ε). Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 5 ετών, μη εξαγοράσιμη σε όσους ενοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες.

ζ). Σταμάτημα έκδοσης νέων αδειών παραμονής εργασίας

η). Πρόσληψη κατά προτεραιότητα Ελλήνων στις κενές θέσεις εργασίας.

θ). Ενίσχυση της ευρωπαϊκής ακτοφυλακής.

Ο ελληνικός λαός πάνω σε αυτά τα αιτήματα μπορεί να ενωθεί, να αγωνιστεί και να νικήσει.
Και εδώ θα ξεβρακωθούν και οι εχθροί του που παριστάνουν τους φίλους…







_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες