Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα Συνέδρια μαϊμού

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 05, 2009 9:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Τα Συνέδρια μαϊμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα Συνέδρια μαϊμού

Βρισκόμαστε στον αστερισμό των «μαϊμούδων»: να μας συγχωρήσουν τα συμπαθέστατα ζωάκια για το «ρατσισμό» εναντίον τους…

Η πολιτική μας ζωή καταδυναστεύεται από ρεπορτάζ «μαϊμού», από τρομοκράτες «μαϊμού» (οι πράκτορες με «αριστερές μεταμφιέσεις), από πολιτικούς «μαϊμού» (θορυβούν «λαϊκά» και «ηθικά» και εκτελούν αντιλαϊκές και βρώμικες «εντολές») και πολλά άλλα.

Τα Συνέδρια «μαϊμού» ήταν πάντα το αγαπημένο χόμπι των γραφειοκρατικών κομματικών μηχανισμών. Αποτύπωναν με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο τον εκφυλισμό των κομμάτων, την αφυδάτωση του ιδεολογικού και πολιτικού λόγου και τη δολοφονία κάθε ουσιαστικού πολιτικού διαλόγου.

Ιδιαίτερα για την Αριστερά τα Συνέδρια «μαϊμού» ήταν «τέχνη». Η σταλινική σχολή της πλαστογραφίας έδωσε τα μεγαλύτερα «δημιουργήματα»…

Η «αριστερά» μετέτρεψε το ανώτατο αυτό όργανο ενός επαναστατικού κόμματος, από όργανο πραγματικού δημοκρατικού διαλόγου, πολιτικών επεξεργασιών, αποφάσεων και οργάνωσης, σε δολοφονία κάθε ιδέας πολιτικής και οργανωτικής. Η μετάλλαξη, η αστική διάβρωση και αποσύνθεση της «αριστεράς» διαγράφεται και καταγράφεται καθαρά μέσα από τα «μαϊμουδίστικα» συνέδριά της…

Σήμερα ζούμε,
τον ολοκληρωτικό εκφυλισμό κάθε έννοιας Συνεδρίου. Σήμερα αυτά έχουν μετατραπεί σε θεατρικές παραστάσεις των γραφειοκρατικών, κομματικών κλικών.

Ο ΛΑ.Ο.Σ., όπως σε όλα τα ζητήματα, έτσι και εδώ καταγράφει την ολοκληρωτική πολιτική παρακμή, την παράκρουση της αποσύνθεσης, το στίγμα του ακραίου αμοραλισμού και πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

Δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς.
Αυτό το απόστημα της πολιτικής σήψης και παρακμής δεν θα μπορούσε παρά να πάρει και τις ανάλογες οργανωτικές φόρμες. Η οργανωτική φόρμα καθορίζεται από το «πολιτικό», έπεται του «πολιτικού», κωδικοποιεί το «πολιτικό». Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και οι πολιτικές «μαϊμουδιές» αποτυπώνονται και στα οργανωτικά.

Όλο αυτό το θεατρικό σκηνικό του Συνεδρίου του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν μια παράσταση για ένα ρόλο: του Καρατζαφέρη!

Ήταν το χυδαίο λιβάνισμα στη χυδαία μπουρδολογία και στο εξίσου χυδαίο αυτολιβάνισμα του Καρατζαφέρη. Υπήρχε μόνο ο Καρατζαφέρης που λιβάνιζε τον εαυτό του και τις μπούρδες του και οι κομπάρσοι που λιβάνιζαν και χειροκροτούσαν τον αυτολιβανιζόμενο!!!

Το άκρον άωτο της πολιτικής παρακμής και της φασιστικοειδούς ανατριχίλας.

Μια μακάβρια γκριμάτσα της φασιστικοειδούς έπαρσης του «υπερ-εγώ» και της δουλείας του «εμείς» στο «υπερ-εγώ» του αρχηγού.

Ούτε μια νότα πολιτική, ούτε ακόμα μια «άλλη άποψη», ούτε ίχνος διαλόγου. Ένα συνεχές και υστερικό παραμιλητό στον «αρχηγό», σε έναν κλόουν της πολιτικής, σε έναν στυγνό έμπορα ανθρώπων, ιδεών και πραγμάτων, με δραματική θεωρητική και γνωστική ανεπάρκεια και με μυαλό αυτό του μπακάλη, ούτε καν δηλαδή του μεγαλέμπορα…

Ακόμα και στα παρακμιακά αυτά αστικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.), ακόμα και στα πλέον σταλινικά κόμματα, διατυπώνονται κάποιες διαφορετικές απόψεις, κάποιες «τριβές» στο εσωτερικό των μηχανισμών τους.

Στο Συνέδριο του Καρτατζαφέρη και αυτό είναι αδιανόητο.

Εδώ ο «μηχανισμός» είναι ένα πρόσωπο: Ο Καρατζαφέρης. Γι’ αυτό εδώ το μακάβριο πρόσωπο του ολοκληρωτισμού της σήψης απαστράπτει. Όλη η δυσωδία της παρακμής και οι πνιγηρές αναθυμιάσεις της καθεστωτικής σαπίλας, αλλά και όλη η διανοητική καχεξία και γελοιότητα, εδώ επικεντρώνονται και συμπυκνώνονται σε ένα πρόσωπο, δεν διαθλώνται…

Ίσως αυτός και να είναι ο λόγος που τα δύο τρίτα των κληθέντων δεν προσήλθαν σε αυτό το Συνέδριο «μαϊμού». Δεν άντεχαν ούτε αυτοί, φίλοι και μέλη του ΛΑ.Ο.Σ…

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε αυτή η «ακροδεξιά καρικατούρα να μην επιτεθεί στα μπλογκ. Είναι τα μόνα που τον ξεσκεπάζουν και αποκαλύπτουν την καταθλιπτική πολιτική του κενότητα, τα καραγκιοζιλίκια του, τους θηριώδεις τυχοδιωκτισμούς του και τη φασιστική νοοτροπία και ψυχολογία του.

Ενώ τα καθεστωτικά ΜΜΕ τον προβάλλουν δαιμονισμένα και ανάγουν κάθε ηλιθιότητά του σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα.

Αποτελεί και αυτό ένα δείγμα της ακραίας και ολοκληρωτικής καθεστωτικής του θέσης και πράξης:
Οι εστίες της παγκοσμιοποίησης και της τερατώδους διαπλοκής (ΜΜΕ) μένουν στο απυρόβλητο και οι φωνές των ιστοχώρων (οι λαϊκές κραυγές, έστω και αν υπάρχουν κι εδώ οι προεκτάσεις της διαπλεκόμενης βρώμας) ΑΦΟΡΙΖΟΝΤΑΙ και συκοφαντούνται από αυτόν το «εχθρό» του συστήματος.

Τη φίμωση αυτών των φωνών ζητάει και ο Καρατζαφέρης, γλείφοντας εμετικά τους «νταβάδες»: του «νταβάδες» του…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 05, 2009 5:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.greekalert.com/2009/07/blog-post_8763.html



Ερωτήσεις προς την ηγεσία του ΛΑΟΣ

Αληθεύουν αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο;


Αληθεύει πως ο Γ.Γ. της Κ.Ε του ΛΑΟΣ κος Μπαμίχας
αναφερόμενος γενικά στους Ελληνες bloggers μας αποκάλεσε ...έρποντα σκουλήκια του ιντερνέτ;;;;;;


Αληθεύει πως ο Καρατζαφέρης
μίλησε για ύποπτες «εκφράσεις» από blogs που θέλουν να ελέγξουν το κόμμα;;;;;

και αν αληθεύουν αυτά....


γιατί
δεν μίλησαν συγκεκριμένα και μίλησαν γενικόλογα απαξιώνοντας τα Ελληνικά ιστολόγια στο σύνολο τους; δεν καταλαβαίνουν πως απαξιώνουν ακόμη και τα δικά τους blogs;
γιατί δεν είπαν συγκεκριμένα ποιούς εννοούν σκουλήκια; γιατί δεν είπαν συγκεκριμένα ποιές είναι αυτές οι ύποπτες "εκφράσεις" που θέλουν να ελέγξουν το κόμμα τους και πως;
και τι εννοούν έλεγχο τους κόμματος;
κινδυνεύει η προεδριά Καρατζαφέρη από τα blogs;
η απλά ενοχλεί τον πρόεδρο η κριτική και ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα για όλα τα ιστολόγια;

Δεν απαιτούμε απαντήσεις...
ελπίζουμε απλά πως θα βρεθεί το φιλότιμο να δοθούν απαντήσεις..
.

http://www.greekalert.com/2009/07/blog-post_8763.html
Επιστροφή στην κορυφή
Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Δημοσιεύσεις: 23
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 05, 2009 9:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ...ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑ
...ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΑΙ ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ! ! !

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ έναν τρόπο πλασματικό, λαθροχειρικό αλλά και πασιφανέστατα ενοχικό επιχειρεί η ηγεσία του ΛΑΟΣ και συγκεκριμένα ο πρόεδρός του Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ στο συνέδριο του κόμματος, να αποστασιοποιηθεί απο τη θεωρία της πολυκατοικίας (επομένως από την ιδεολογικοπολιτική του ταύτιση με το νεοφιλελευθερισμό), εισάγοντας την έννοια του "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΥ" και μάλιστα αναγορεύοντας την σε ...πολιτική θεωρία.

Επί του θέματος θα επανέλθουμε με τρόπο σαφέστατο και απόλυτα συγκεκριμένο τις επόμενες μέρες.

Εχει όμως σημασία να καταδείξουμε προς το παρόν, την προχειρότητα αλλά ταυτόχρονα και την αγωνία, με την οποία επιχειρείται να καλυφθεί όπως - όπως το διαπιστωμένο κενό της έλλειψης ιδεολογίας και ιδεολογικών επεξεργασιών ικανών να φωτίζουν τη δράση των πολιτικών δυνάμεων στις σύγχρονες συνθήκες.

Μιας ιδεολογίας ικανής να δίνει ολοκληρωμένες απαντήσεις στο σύνολο του φάσματος των πολιτικών - κοινωνικών προβλημάτων, και να μην εξαντλείται σε μονομέρεις που συγκυριακά ευνοούνται λόγω των τρεχουσών εξελίξεων.

Κι αυτή η προχειρότητα και η αγωνία, για τον ΛΑΟΣ αποκτά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αφού επιχειρεί μέσα από μια πλασματική αναζήτηση ιδεολογικής ταυτότητας, να συγκαλύψει την πραγματική - ανεξίτηλη ταυτότητά του.

Εχει σημασία επίσης να επισημάνουμε την έλλειψη βιωσιμότητας και πολιτικής προοπτικής - κι ας μην φαίνεται αυτό από την πρώτη ματιά - στις τρέχουσες συνθήκες, όπου οι κυρίαρχες πολιτικές ενδοτισμού, αφήνουν να διαφαίνεται μια επίπλαστη και εν πολλοίς αμφιλεγόμενη δυναμική, σε πολιτικούς σχηματισμούς που συγκυριακά ευνοούνται από την εθνοκεντρική πολιτική συνθηματολογία.

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ. ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Πατριωτικός Παρεμβατισμός

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αναφερόμενος στο πρόγραμμα του κόμματος, είπε ότι φέρνει μια νέα πολιτική θεωρία, αυτή του Πατριωτικού Παρεμβατισμού, που είναι, όπως τόνισε, η απάντηση στο νεοφιλελευθερισμό και το σοσιαλισμό έχοντας ως προτεραιότητα τον πολίτη.

Στον Πατριωτικό Παρεμβατισμό, είπε, τον έλεγχο θα τον έχουν οι πολίτες και στόχος θα είναι η καταπολέμηση της φτώχειας. Είπε ότι στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει κανένας άνεργος, καθώς, όσοι δεν θα έχουν δουλειά θα κατατάσσονται σε ένα στρατιωτικού τύπου σώμα (όπως η παλιά ΜΟΜΑ), για πέντε χρόνια, με πλήρεις μισθολογικές και ασφαλιστικές παροχές.


_________________
Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ανιχνευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 05, 2009 10:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://politikosafari.blogspot.com/2009/07/blogs.html



Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ BLOGS

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΗ


Μέ Ε -Μail φίλος μας ενημερώνει ότι ο "πρόεδρος" Γιώργος Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ,
σήμερα από το βήμα του συνεδρίου του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε απαξιωτικά στα Ελληνικά blogs και είπε ότι του κάνουν πόλεμο γιατί δεν τους δίνει...θέσεις και αξιώματα!!!!
"Πρόεδρε" Γιώργο εξηγησέ μας τι θέσεις και αξιώματα μπορείς να δώσεις εσυ στους bloggers; Άσε πού εσύ είσαι του "πάρε" και όχι του "δώσε".
Κατανοούμε όμως τον "Πρόεδρο" Γιώργο πού είναι εναντίων των blogs, διότι τα blogs δεν έχουν εξάρτηση, είναι ανεξάρτητες φωνές και αποκαλύπτουν παντός είδους βρωμιές
Έχει λόγους να φοβάται τίποτα ο "Πρόεδρος" Καρατζαφέρης;
Ο βουλευτής του (και γιός τού Αρχηγού της 4ης Αυγούστου και υμνητή της ΧΟΥΝΤΑΣ Κ.Πλεύρη), Θανάσης Πλεύρης , μέσα σε ένα χρόνο έχει καταθέσει δύο ερωτήσεις σε δύο διαφορετικούς υπουργούς Χατζηγάκη και Δένδια γιά να φιμωθούν τα blogs.
Ένα τεράστιο θέμα στο οποίο θα αναφερθούμε αύριο αφού θα έχουμε συλέξει πλήρη στοιχεία.
Είναι καιρός να γνωρισθούμε καλύτερα!
Διάφορα ευτράπελα και κουταμάρες από το συνέδριο τού ΛΑΟΣ , μπορειτε να διαβάσετε και στο http://pierioi.blogspot.com/

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 05, 2009 11:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κυριάκο θέτεις πολύ ορθά το ζήτημα.
Ο Καρατζαφέρης πάει τώρα να γίνει και «θεωρητικός»!!!
Κατασκευάζει ένα αντιεπιστημονικό ιδεολόγημα ανάγοντας τον πατριωτισμό σε Ιδεολογία. Γνωστή η φύτρα…
Μόνο που αυτή η φύτρα του εθνικού καπιταλισμού έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Χρησιμοποιείται συνεπώς, αυτό το παρωχημένο ιστορικά, γνωστό ιδεολόγημα, για να «ξύσει» τα «δεξιά» σύνδρομα.
Παραθέτουμε ένα σχετικό κείμενο, από τα πολλά που έχουμε γράψει πάνω σε αυτές τις δημαγωγικές απάτης.


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2502



Η απάτη των πατριδοκάπηλων
Ή
Απλά μαθήματα για αρχάριους


Πατριδοκαπηλία είναι να εμπορεύεσαι και να καπηλεύεσαι τα πατριωτικά αισθήματα. Να μιλάς δημαγωγικά υπέρ πατρίδος και να κλείνεις σε όλες τις πτώσεις τη λέξη «πατρίδα», χωρίς ποτέ να εξηγείς τι εννοείς και ιδιαίτερα χωρίς ποτέ να εξηγείς πώς σήμερα, που η Νέα Τάξη ισοπεδώνει τα έθνη (τις πατρίδες) μπορεί να διασωθεί το έθνος και η πατρίδα του καθενός.
Οι πατρίδες και το έθνος δεν είναι ιδεολογίες. Είναι συγκροτημένες ιστορικές δομές της ανθρωπότητας, με τις συνακόλουθες ψυχολογικές και συναισθηματικές «εθνικές δομές» συνείδησης.
Το να λέμε ότι όλους μας συνδέει η πατρίδα, η Ελλάδα, είναι μια σοφιστεία απάτης. Με αυτή την απάτη οι κυρίαρχες τάξεις εξαπατούσαν τους λαούς για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους που δεν είχαν πατρίδα. Άλλη η πατρίδα του κεφαλαίου και άλλη η πατρίδα των θυμάτων της εκμετάλλευσης: Της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Και αυτοί που πρόδιδαν πάντα κάθε πατρίδα, κάθε ιερό και όσιο ήταν ΟΧΙ οι λαοί, αλλά οι δυνάστες του: Το κεφάλαιο.
Και ήταν αυτό το καθεστώς του κεφαλαίου, με τα κόμματά του και τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς του που καπηλευόντουσαν αγρίως τα πατριωτικά αισθήματα των λαών, που ανύψωσαν το «εθνικό αίσθημα» στην ιδεολογία του μιλιταριστικού εθνικισμού, με την ακραία του μορφή το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού.

Αυτοί που υπόσκαπταν πάντα την πατρίδα ήταν οι καπηλευτές της πατρίδας: Το κεφάλαιο που δεν έχει πατρίδα…
Τα λαϊκά κινήματα και η Αριστερά υπόσκαπταν την πατρίδα του κεφαλαίου. Αγωνιζόντουσαν για να έρθουν αυτές οι κοινωνικές συνθήκες που τα έθνη και οι πατρίδες να απελευθερωθούν από τους καταστροφείς τους. Να ανήκουν, με άλλα λόγια στους λαούς τους.

Σήμερα, όποιος χρησιμοποιεί αφηρημένα τη λέξη «πατρίδα» δεν είναι απλώς καπηλευτής, αλλά και απατεώνας ολκής. Σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει κανένα «έθνος» και καμιά πατρίδα μέσα στα πλαίσια του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού, σε καθεστώς Νέας Τάξης. Και για να μην χρησιμοποιούμε τη Νέα Τάξη αφηρημένα (πού τόσο αρέσκονται οι πολιτικοί απατεώνες), διευκρινίζουμε: Η Νέα Τάξη είναι η πολιτική παράμετρος του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού. Είναι η εξουσία της παγκόσμιας καπιταλιστικής αγοράς των υπερεθνικών.
Οι δημαγωγοί, ιδιαίτερα της ακροδεξιάς κοπής, κάνουν ότι δεν τα γνωρίζουν όλα αυτά και φλυαρούν κατά της Νέας Τάξης γενικά και αφηρημένα.

Μέσα, συνεπώς, σε αυτά τα ιστορικά πλαίσια δεν μπορεί να λες ότι αγωνίζεσαι για την πατρίδα και το έθνος, χωρίς να θέτεις σαν πρωταρχική προτεραιότητα τον αγώνα εναντίον της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης που αλώνουν τα έθνη και της πατρίδες.
Έθνη και πατρίδες δεν μπορούν να υπάρξουν σήμερα μέσα στον παγκοσμιοποιημένο καπιταλισμό. Ούτε είναι δυνατόν ΠΟΤΕ να γυρίσουμε τον τροχό της ιστορίας προς τα πίσω: στην εποχή συγκρότησης των ανεξάρτητων εθνικών κρατών…


Όποιος συνεπώς μιλάει για πατρίδα και έθνος γενικά χωρίς να θέτει τις προϋποθέσεις που μπορεί να διασωθούν τα έθνη και οι πατρίδες, χωρίς να προτάσσει τον αγώνα για την ανατροπή του καπιταλισμού, είναι πολιτικός απατεώνας που εμπορεύεται τα πατριωτικά αισθήματα για να υποτάξει τους λαούς στη σιδερένια λογική της παγκοσμιοποίησης: Στην καταστροφή των εθνών!!!
Τα έθνη και οι πατρίδες θα σωθούν μόνο αν ανατραπεί η εξουσία του κεφαλαίου που αλώνει τα έθνη και τις πατρίδες. Θα σωθούν αν περάσουμε σε ένα άλλο κοινωνικό σύστημα που οι λαοί και τα έθνη θα έχουν απελευθερωθεί από την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Μόνο όταν οι λαοί και τα έθνη τους καθορίζουν τις τύχες τους, οι έννοιες «έθνος» και «πατρίδα» θα αποκτήσουν το πραγματικό τους περιεχόμενο.

Ας μας πουν, λοιπόν, οι «υπερπατριώτες» φωνακλάδες πώς τη βλέπουν την πατρίδα και πώς μπορεί να διασωθούν τα έθνη. Ποια κοινωνία θέλουν και πώς μπορεί να υλοποιηθεί. Τι είναι η Νέα Τάξη που ισοπεδώνει τα έθνη και πώς μπορεί να ανατραπεί. Γιατί, υπογραμμίζω ξανά, ότι το να δέχεσαι τον καπιταλισμό, σήμερα, και να μιλάς ταυτόχρονα για έθνος είναι ΟΥΤΟΠΙΑ: Έγκλημα εξαπάτησης!!!
Τα άλλα είναι κούφια λόγια για να κοροϊδεύουν τους αφελείς…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κ.Κυριακόπουλος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 06, 2009 11:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ήταν ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ…

Φυσικά δεν ήταν αυτός ο στόχος μέσα στις προσδοκίες των οργανωτών.
Αλλά η συγκυριακή έπαρση κατά κανόνα δεν επιτρέπει στη λογική να ακτινογραφήσει με τρόπο νηφάλιο την πραγματικότητα και την αλήθεια.

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/

Η βαρύγδουπη συνθηματολογία, περιλαμβάνει λέξεις – θέσεις που πολύ συχνά κουβαλάνε στην πλάτη τους ένα βαρύ νοηματικό φορτίο.
Όταν συμπίπτει αυτά τα συνθήματα γύρω από τα οποία εξαντλείται το σύνολο της πολιτικής παρουσίας των φορέων τους, να αντιστοιχίζονται και με μια πραγματικότητα αδιαμφισβήτητα εκρηκτική, τότε οι φορείς τους βλέπουν τα ταμεία τους να γεμίζουν εύκολα και γρήγορα, στο πεδίο της τρέχουσας πολιτικής αντιπαράθεσης.

Κανείς δεν τους είπε όμως ότι φόρτωναν αυτή την ιδιότυπη αποταμίευση σε τρύπιες τσέπες…

Στη σύντομη πολιτική του διαδρομή το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη κατά κανόνα ετεροκαθορίστηκε.
Επιβεβαίωσε με τη στάση του και την τακτική του, πως η ανάγκη ύπαρξής του δεν ήταν η δική του ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση, αλλά η πολιτική ανεπάρκεια της …πολυκατοικίας.
Και είναι αυτονόητο…
Και ήταν ΚΑΙ μοιραίο.

Ήταν λοιπόν ένα κόμμα που ξεπήδησε μέσα από τον τακτικισμό…
Ανδρώθηκε και οδηγήθηκε στο συνέδριό του παραδέρνοντας στον τακτικισμό…
Και αποφάσισε υποκλινόμενο στον τακτικισμό να βάλει ταφόπλακα στην πολιτική του παρουσία.

Αλλά αυτή είναι η μοίρα των διαττόντων… των τυχάρπαστων… των καιροσκόπων στην πολιτική.
Διότι τη βιωσιμότητα και την προοπτική, την εξασφαλίζουν τα θεμέλια των ολοκληρωμένων πολιτικών επεξεργασιών, και τη σφυρηλατούν οι ξεκάθαρες ιδεολογικές προσεγγίσεις για το κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι.
Αυτά είναι που καθορίζουν όχι μόνο το στίγμα της στάσης του πολιτικού κόμματος στην τρέχουσα πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και το χαρακτήρα και το στίγμα των στόχων του και την προοπτική του.

Το σόφισμα του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΥ» δεν είναι το ανθεκτικό σκαρί που μπορεί να σχεδιάσει κανείς μεσοπέλαγα πολιτικά ταξίδια.
Μια κακοφτιαγμένη σχεδία είναι που τίθεται εν αμφιβόλω η ικανότητα της να φτάσει ακόμα και με μπουνάτσα μέχρι τη Σαλαμίνα στην καλύτερη περίπτωση.

Όχι γιατί ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ πατριωτικός παρεμβατισμός έχει στοιχεία ενοχικά που δικαιούται κανείς να τα προσπερνά αβασάνιστα.
Το αντίθετο μάλιστα…

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ πατριωτικός παρεμβατισμός…
Είναι Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ για το σύγχρονο ελληνισμό και για τις επιθέσεις που δέχεται…

Είναι η καθημερινή ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΗ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ απάντηση στα φαινόμενα του εκφυλιστικού εθνομηδενισμού που επιχειρούν να δηλητηριάσουν μ αυτά τη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία, και που οφείλουμε να μην παραβλέψουμε την ανάλογη ισοπεδωτική αντίληψη που επιχειρείται και διεθνώς.
Όμως…
Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ» δεν είναι ιδεολογία….
Δεν είναι θεωρία…
Και δε θα γίνει ποτέ, όσο και αν η …Καρατζαφέρειος λαθροχειρία επιχειρεί πίσω από πλαστικά ψευτοϊδεολογήματα να αναλάβει τη διαχείριση μιας χρεοκοπημένης πολυκατοικίας.

Η απάντηση στον εθνομηδενισμό δεν είναι η ακατάσχετη και άχρωμη πατριδοκαπηλία έστω κι αν κακότεχνα επιχειρείται να της προσδώσουν καιροσκοπικά το ονοματεπώνυμο του «εθνικού παρεμβατισμού», με αφυδατωμένο – ως προς την ουσία - περιεχόμενο και με ολοφάνερες δημοκοπικές επιδιώξεις.

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ εθνικός παρεμβατισμός, είναι…
Μέρος μιας τακτικής,
Κομμάτι μιας συνολικότερης πολιτικής στάσης,
Ενταγμένος μέσα σε γενικότερες επεξεργασίες πολιτικές, με τρόπο που δεν θα είναι ιδεολογικά αποχρωματισμένος, που δεν θα είναι ετεροκαθοριζόμενη ως πρακτική, αλλά αρμονικά συνδυασμένη με μια καθολικότερη πολιτική πρόταση με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με όραμα, με σαφείς πολιτικές και κοινωνικές στοχεύσεις.

Για τον ΛΑ.Ο.Σ ποτέ δεν ήταν, και ποτέ δε θα μπορέσει να είναι κάτι ανάλογο.
Είναι απλώς μια απέλπιδα προσπάθεια καιροσκοπικού κουκουλώματος του διαττοντισμού του.

Κι αυτή η λαθροχειρία που επιχειρήθηκε είναι και η αρχή του τέλους του οσονούπω…
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 07, 2009 9:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.greekalert.com/2009/07/blog-post_4198.html


Βρες το πολιτικό θάρρος...


Εχθές κάναμε μία ανάρτηση σχετικά με δηλώσεις του Γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΛΑΟΣ Μπαμίχα και του προέδρου Γ. Καρατζαφέρη κατά των blogs γενικά.

Στο SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR αναρτήθηκε η παρακάτω σχετική απάντηση του κυρίου Μπαμίχα

Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και αφορούν απόσπασμα της ομιλίας μου σχετικά με τα bloggs και τους blogers, αισθάνομαι υποχρεωμένος να παράσχω τις πιο κάτω διευκρινίσεις.
H αναφορά μου στο 4ο Συνέδριο του Λαϊκού Ορδοδόξου Συναγερμού, σε "γλοιώδη σκουλίκια του πολιτικού Ιντερνετ" , είναι αυτονόητο ότι με αυτήν την έκφραση ήθελα να κατηγορήσω εκείνους, που οι ίδιοι ξέρουν γιατί πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους έτσι.
Ειδάλλως, με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να εκδηλώσω την φιλία και την εκτίμησή μου, στο υγιές σώμα των blogers, που αποστολή τους είναι να μεταφέρουν ελεύθερα τις απόψεις των Ελλήνων πολιτών.
Με την οφειλόμενη τιμή και εκτίμηση

Απόστολος
Μπαμίχας Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ

greekalert

Κύριε Μπαμίχα βρείτε το πολιτικό θάρρος να πείτε τα πράγματα με το ονομά τους,
χωρίς να μπλέκεται με αόριστες και γενικόλογες δήθεν "διευκρινήσεις" τα ξερά με τα χλωρά...

Γιατί αλλιώς το μόνο που καταφέρνετε, είναι να ενισχύετε και με το δικό σας παράδειγμα, πως στα Ελληνικά κόμματα τις θέσεις δεν τις παίρνουν οι αξιότεροι αλλά οι προτεινόμενοι από τις γραμμές του εκάστοτε προέδρου.


Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 07, 2009 12:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα λιβανιστήρια ενός πολιτικού καιροσκόπου

Η παθητική υπακοή και η λατρεία προς τον αρχηγό είναι «ήθη» βγαλμένα μέσα από τα φασιστικά ιδεολογήματα του ολοκληρωτισμού. Είναι «ήθη» που κατασκευάζουν δούλους και λακέδες…

Στις «ακροδεξιές», κομματικές καρικατούρες αυτή η «ηθική» παίρνει τη μορφή της κακόγουστης γελοιογραφίας. Ακριβώς γιατί τα κόμματα αυτά είναι κόμματα «πρόσωπα», δίχως καμία οργανική σύνδεση με τη λαϊκή, υστερική απελπισία, η οποία αποτελεί και το κοινωνικό βάθρο ενός αυθεντικού φασιστικού κόμματος.

Αυτό το «κοινωνικό υλικό» της απελπισμένης υστερίας το οργανώνουν οι πλανητικοί μηχανισμού της Νέας Τάξης σήμερα, με τα «αριστερά» γρανάζια, τα «τάγματα εφόδου» και τις «ακροδεξιές» καρικατούρες τις οποίες προβάλλουν αφηνιασμένα, αλλά και τις ανεμίζουν σαν «σκιάχτρα».

Ο Καρατζαφέρης είναι μια τέτοια «ακροδεξιά» καρικατούρα, το αναγκαίο αναλώσιμο «γραναζάκι» για την πιο αποτελεσματική λειτουργία της καθεστωτικής απάτης και των προβοκατόρικων παρακρατικών προβοκατσιών.

Σαν καρικατούρα, συνεπώς, αποτυπώνει όλο το γελοιογραφικό «φασιστικό» αμοραλισμό και τυχοδιωκτισμό, όλα τα «ήθη» του υμνολογικού λιβανίσματος στον «αρχηγό». Εδώ ο «αρχηγός» δεν αποφασίζει και διατάσει μόνο, αλλά είναι αυτός, ο μοναδικός το κόμμα!!!

Γι’ αυτό μέσα σε αυτό το τυχοδιωκτικό συνονθύλευμα δεν μπορεί να επιβιώσουν παρά μόνο οι ταλαντούχοι καιροσκόποι, οι μεγάλοι και επιτήδειοι γλείφτες (αυτοί που έχουν ανάγει το γλείψιμο σε «επιστήμη» και «αρετή»), οι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες, όλος αυτός ο κόπρος των τυχοδιωκτών που «ξεράστηκε» από τα καθεστωτικά κόμματα και αναζητά με αρρωστημένο πάθος μια θέση στο κοινοβούλιο και στο καθεστωτικό οικοδόμημα.

Είναι να γελάς και να αηδιάζεις ταυτόχρονα όταν βλέπεις ότι οι «επιτήδειοι» αυτοί αμοραλιστές χωρίς όρια, επιχειρούν, με απύθμενο θράσος, να «τεκμηριώσουν» και «θεωρητικά» τον αχαλίνωτο καιροσκοπισμό τους.

Μια τέτοια φιγούρα είναι ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος. Προβάλλει, ο άμοιρος, τον Καρατζαφέρη, ως μια «νέα πολιτική στρατηγική». Ποια είναι; «Η πολιτική επανανομιμοποίηση της Εθνικής Ιδεολογίας».

Τόσο θεωρητικά, ιστορικά και πολιτικά άσχετος είναι που μιλάει για «εθνική ιδεολογία», που ταυτίζει τον «πατριωτισμό» με την «εθνική ιδεολογία», που τον ανάγει σε ΙΔΕΛΟΓΙΑ!!!

Και επιχειρεί να εμπορευτεί και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Μόνο που ο Ανδρέας που εμπορεύεται τόσο ασύστολα δεν είχε ανακηρύξει τον «πατριωτισμό» σε ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Η ιδεολογία του ήταν ο σοσιαλισμός, ανεξάρτητα πώς τον «πλάσαρε».

Και το ΕΑΜ που ήταν «εθνικό» δεν είχε το «εθνικό» ως ιδεολογία.

Αυτοί που ύψωσαν το «εθνικό» και το «πατριωτικό» σε ιδεολογία ήταν οι πατριδοκάπηλοι και ο «εθνικός καπιταλισμός».

Αυτά τα αλφαβητικά ζητήματα (τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά), φαίνεται να τα αγνοεί ο πάλαι ποτέ «σοσιαλιστής», κ. Χρυσανθακόπουλος.

Δεν τα αγνοεί. Απλώς θέλει να κατασκευάσει μια «θεωρητική φόρμουλα» για να γλείψει τον «ηγεμόνα». Και φυσικά αντιγράφει τα ιδεολογήματα της παραδοσιακής δεξιάς και ακροδεξιάς, δηλαδή τα παρωχημένα κλισέ του «εθνικού» ελληνικού κεφαλαίου.

Δεν λέει απολύτως τίποτα καινούργιο, αυτός ο «νέος θεωρητικός» της «ακροδεξιάς» καρικατούρας. Όλα αυτά περί «εθνικής ιδεολογίας» και «πατριωτισμού» έχουν ανασυρθεί από το ιδεολογικό οπλοστάσιο των εθνικών ιμπεριαλισμών και των ποικίλων δικτατόρων.

Φυσικά για την ουσία ούτε λέξη.
Ποιος είναι αυτός «Ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός του ΛΑ.Ο.Σ» που «προωθεί μια Νέα Εθνική Στρατηγική»;

Είναι στρατηγική η πατρίδα; Ποια πατρίδα; Η καπιταλιστική «πατρίδα», αυτή του κεφαλαίου και του κράτους του; Αυτή η «πατρίδα» οδήγησε στο σημερινό εφιάλτη και όχι γιατί δεν υπήρχαν Καρατζαφέρηδες.

Και ο Ανδρέας που έλεγε η «Ελλάδα στους Έλληνες», κυρίαρχος λαϊκά ήταν. Γιατί η Ελλάδα απομακρύνθηκε από τους Έλληνες;

Πώς μπορεί να υπάρξει, σήμερα «έθνος» και «πατρίδα», όταν τα πάντα είναι υποταγμένα στην πλανητική, ιμπεριαλιστική «πατρίδα»; Μπορεί να υπάρξει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ καπιταλιστικό εθνικό κράτος και πώς;

Δεν θα ασχοληθούμε με όλες αυτές τις μπούρδες των ποικίλων λαμογιών. Τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και προκαλούμε οποιονδήποτε να μας αντικρούσει με επιστημονικά επιχειρήματα και όχι με δημαγωγικές πατριδοκαπηλείες και γαυγίσματα.

Φυσικά ο Χρυσανθακόπουλος τα λέει όλα αυτά τα αυθαίρετα «θεωρητικά» λιβανιστήρια για να καταλήξει στην «ουσία» του:

«Ο Γ Καρατζαφέρης άνοιξε τα ψηφοδέλτια του κινήματός του με στόχο την εκλογή υπερδιπλάσιου αριθμού βουλευτών σε όλη την χώρα. Θέλει πράγματι ο κινηματικός χαρακτήρας του ΛΑ.Ο.Σ να επιτευχθεί με αμφίπλευρη διεύρυνση πέρα από τον κλασσικό διαχωρισμό Δεξιά-Αριστερά!! Γι αυτό το σύνθημα «Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς» είναι η επισφράγιση της σταθερής πλεύσης του ΛΑ.Ο.Σ. Αν καταλάβατε «ο κύβος ερίφθη»!!»

Καταλάβατε; Ο καυγάς είναι για το πάπλωμα: Τα ψηφοδέλτια πέρα από ιδεολογικούς και πολιτικούς δαιχωρισμούς.

Βρε Φουκογιάμα είσαι πολύ πιο πίσω από τον Χρυσανθακόπουλο. Αυτός καταργεί και την ιδεολογία και την ιστορική διαμόρφωση (ιστορία) και τους πολιτικούς διαχωρισμούς.

Πράγματι ο κύβος ερίφθη για κάθε πολιτικάντη και καιροσκόπο που δεν έχει ελπίδες στα μεγάλα κόμματα να σπεύσει ταχέως και να συνωστιστεί στον Καρατζαφέρη αναζητώντας καλύτερη τύχη για μια θεσούλα στη Βουλή.

Τον δικό του αβυσσαλέο καιροσκοπισμό και αμοραλισμό ανάγει σε «αρετή» ο Χρυσανθακόπουλος, με κάποιες «θεωρητικές λαμογιές» περί «εθνικής ιδεολογίας».

Ο άνθρωπος που μέχρι το παραπέντε εκλιπαρούσε το Γιώργο Παπανδρέου να τον βάλει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και αμέσως μετά την απόρριψη έτρεξε στον Καρατζαφέρη, μας παραδίδει μαθήματα πολιτικού ήθους και Πασοκικού «πατριωτισμού».

Θα ήταν πολιτικά έντιμος αν έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους: «Λαμόγια, τυχοδιώκτες και αποτυχημένοι όλων των κομμάτων ΕΝΩΘΕΙΤΕ, χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη».

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 07, 2009 10:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι χειροκροτητές και κλακαδόροι στερούνται εγκεφάλου. Το μόνο τους προσόν είναι οι ύμνοι και τα λιβανιστήρια στον «αρχηγό» τους.
Δεν μπορούν, συνεπώς, ΠΟΤΕ να σκεφτούν πολιτικά και να κατανοήσουν το πολιτικό πάθος και τον «πόλεμο των ιδεών». Την πολεμική κριτική την προσλαμβάνουν ως «βρισιά», το πολιτικό, αγωνιστικό πάθος ως «εμπάθεια», τη θεωρητική και πολιτική απόδειξη ως «λασπολογία».

Πολλοί τέτοιοι φουκαράδες χειροκροτητές του Καρατζαφέρη, ανίκανοι παντελώς να αρθρώσουν και ψήγματα πολιτικού λόγου μας κατηγορούν για «εμπάθεια» και ότι βρίζουμε και λασπολογούμε.

Είναι τόσο φτωχοί στο μυαλό που δεν γνωρίζουν ούτε την έννοια της εμπάθειας. Κρίνουν μια πολεμική ιδεών με όρους ψυχολογίας, αλλά και αυτούς χωρίς να τους έχουν κατανοήσει.

Για να είσαι εμπαθής με κάποιον πρέπει να σου έχει κάνει κάτι ή να τον ζηλεύεις.

Σε προσωπικό επίπεδο τίποτα δεν μας έχει κάνει ο Καρατζαφέρης και οι άνθρωποι του θιάσου του.

Αντίθετα επί χρόνια μας κολάκευαν, μας υμνολογούσαν και μας παρακαλούσαν να «ενταχθούμε» και μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια.

Δεν θα μπορούσαμε, συνεπώς να είμαστε «εμπαθείς» προσωπικά απέναντι σε ανθρώπους που μας «θαύμαζαν» και μας «κολάκευαν» τα «προσωπικά μας ένστικτα».

Και φυσικά ούτε φθόνο μπορούσε να έχουμε απέναντί τους. Τι να ζηλέψουμε αλήθεια από δαύτους; Αυτά που έχουμε απορρίψει και αγωνιζόμαστε μια ζωή, με μεγάλο προσωπικό κόστος, ΕΝΑΝΤΙΟΝ τους;

Τέλος ποιες είναι οι βρισιές και οι λασπολογίες;
Η σκληρή πολιτική κριτική, το ιδεολογικό και πολιτικό ξεμασκάρεμα ή οι αποκαλύψεις του τυχοδιωκτισμού και του καιροσκοπισμού του Καρατζαφέρη και των πολιτικάντηδων;

Θα βάλουμε οποιοδήποτε κείμενο που θα απαντά σοβαρά στην πολεμική μας και θα αποδεικνύει τις βρισιές και τις λασπολογίες μας.


Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Διαβάστε τώρα και κάποιες άλλες αποκαλύψεις από άλλους, πάνω σε άλλα πρόσωπα του «Θιάσου».



http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/07/blog-post_8932.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ο "διεγραμμένος" ΜΑΣΩΝΟΣ Καραποστόλου ΕΞΕΛΕΓΗ στην Κεντρική Επιτροπή του ΛΑΟΣ!!!
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;;;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο...ΝΑΙΤΗΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟ";-ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ!



Για του λόγου το αληθές,
παραθέτουμε τη λίστα με τα ονόματα των εκλεχθέντων (εικόνα αριστερά),όπως τη βρήκαμε στο επίσημο σάιτ του κόμματος: ΤΕΛΙΚΑ,ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ Ή ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ;ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΚΤΟΝΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ;

Και για όσους λένε ότι "οι Ναίτες δεν είναι Μασώνοι",ας διαβασουν τα παρακάτω:

Οι Ναΐτες Ιππότες είναι ένα διεθνές Τεκτονικό Τάγμα επηρεασμένο από το ιστορικό Τάγμα των Ιπποτών του Ναού και στενά συνδεδεμένο με τον Ελευθεροτεκτονισμό.

Ο πλήρης τίτλος του Τάγματος είναι Τα Ενωμένα Θρησκευτικά, Στρατιωτικά και Τεκτονικά Τάγματα του Ναού και του Αγ. Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, της Παλαιστίνης, της Ρόδου και της Μάλτας. Στην Ελλάδα εκπροσώπηση υπάρχει από το ‘’’Μέγα Σκήνωμα της Ελλάδας’’’ που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος και από το ‘’’Μέγα Στρατόπεδο των Ιπποτών του Ναού της Ελλάδας’’’ που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Μεγάλη Στοά της Ελλάδας.

Στα μέσα του 17ου αιώνα Ελευθεροτέκτονες άρχισαν να ενσωματώνουν σύμβολα και παραδόσεις του μεσαιωνικού τάγματος των ‘’Ιπποτών του Ναού’’. Το πρωτότυπο μεσαιωνικό Τάγμα των Ιπποτών του Ναού ιδρύθηκε μετά την Πρώτη Σταυροφορία, και υπήρχε περίπου από το 1118 έως το 1312. Δεν υπάρχουν γνωστά ιστορικά τεκμήρια που να συνδέουν τους Ιππότες του Ναού του μεσαίωνα και τον ‘’Τεκτονικό’’ Ναϊτισμό.[5] Τα δύο τάγματα διαφέρουν ώς προς την δραστηριότητά τους, αλλά έχουν κάποια κοινά ιδεολογικά σημεία και σύμβολα.

Οι Ναΐτες Ιππότες συναντώνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που ονομάζουν «Διοικητήρια». Μέλος των Ναϊτών μπορεί να γίνει κάθε Διδάσκαλος Ελευθεροτέκτονας Χριστιανικής Πίστεως (σε κάποιες επικράτιες μέλη μπορούν να γίνουν και Διδάσκαλοι Ελευθεροτέκτονες που δέν είναι Χριστιανοί, αρκεί να ορκιστούν οτι θα υπερασπιστούν την Χριστιανική Πίστη), αφού έχει ήδη τιμηθεί με τον βαθμό της «Βασιλικής Αψίδας». Σε κάποιες επικράτιες απαιτήται ο Διδάσκαλος Ελευθεροτέκτονας να συμμετέχει σε κάποιο «Κρυπτικό Τεκτονικό Συμβούλιο», ενώ σε άλλες είναι προαιρετικό.

Όπως σε όλες τις Τεκτονικές οργανώσεις, για να γίνει κάποιος μέλος του Τάγματος πρέπει να έχει υγιείς ηθικές αξίες, η φήμη του να είναι υποδειγματική και να πιστεύει στο ‘’Υπέρτατο Όν’’.
Πηγή.

Διαβάστε κι αυτό,όπως και το πολύ καλό άρθρο του Ίχνος.

Εμείς,ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ;


Περιμένουμε...μέχρι τότε,μια λέξη μόνο ταιριάζει:ΝΤΡΟΠΗ!







_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 08, 2009 9:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο έμμισθος υπάλληλος-υμνητής του Καρατζαφέρη είχε το θράσος να μας πάρει τηλέφωνο για να μας ζητήσει το λόγο. Φυσικά με τέτοια γλοιώδη πολιτικά υποκείμενα δεν κάνουμε κανένα προσωπικό διάλογο. Μας άφησε λοιπόν μήνυμα στον τηλεφωνητή ότι παίζουμε το παιχνίδι του Καραμανλή και του συστήματος!!!
Θα περιμένουμε να τα εκφράσει δημόσια και γραφτά για να γελάσουμε λίγο και για να αντιληφθούν οι πάντες το τι σημαίνει να είσαι «λακές» και πουλημένος, «λαμόγιο» και διεφθαρμένος.
Είναι γνωστή η ιστορία του, όπως και η δική μας.
Γνωστές και οι πιέσεις του στο ΡΕΣΑΛΤΟ να ζητήσουμε οικονομική βοήθεια από διάφορα «κέντρα», δηλαδή να τα «πιάσουμε»!!!
Πάει πολύ οι «ακαθαρσίες» να το παίζουν και «εχθροί» του συστήματος, του ΠΑΣΟΚ, του Καραμανλή και του ΚΚΕ…
Αναμένουμε…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 11, 2009 12:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/07/blog-post_4985.html



ΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΕ;

Για όσους δεν θυμούνται ποιός είναι ο κ. Χρυσανθακόπουλος αφιερωμένο το πιο κάτω κείμενο που πήραμε απο το

http://ropewalker.pblogs.gr/2009/07/pasok-la-o-s-ena-froytaki-dromos-hrysanthakopoylos-gia-opoion-de.html


«Αγαπητέ Νίκο, πήρα τηλέφωνο και ενημέρωσα και τον Αλέκο Ακριβάκη.
» Σε ενημερώνω ότι κατά λάθος προχτές στο ηλεκτρονικό μαγνητοφωνάκι που έχω και σας έδειξα χαριτολογώντας για τις συνομιλίες μου με τους δημοσιογράφους καταγράφηκε η συνομιλία μας. Πάτησα το Hold και δεν πάτησα το Stop μαζί.
» ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ και ουδέποτε υπάρχει ή θα υπάρξει τίποτε από αυτή. Το είπα δημοσίως και σας ζήτησα συγγνώμη.
» Το είπα ως απόδειξη ειλικρίνειας και ευθύτητας ενός αφελούς, αλλά τίμιου συνομιλητή.
» Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση της Επιτροπής Διαλόγου από μέρους μου.
» Συγγνώμη και πάλι για να μην υπάρχουν σκιές στις προσωπικές μας σχέσεις.
» Με εκτίμηση Αλέκος Χρυσανθακόπουλος».


***
Αυτό το απίθανο κείμενο, που περιγράφει απίθανα πράγματα, είναι μια επιστολή του Γενάρη του 2004, γραμμένη από τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τον Χρυσανθακόπουλο, με αποδέκτη τον τότε γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Λεβογιάννη.
Με εκείνη την επιστολή, ο πρώην βουλευτής Χρυσανθακόπουλος, ενημέρωνε τον «σύντροφό» του, ότι ...κατά λάθος είχε υποκλέψει (!) τη συνομιλία που είχαν, όταν ως βουλευτής είχε κληθεί στη Χαριλάου Τρικούπη να δώσει εξηγήσεις για τη γνωστή υπόθεση με την τροπολογία Πάχτα!

Ομως, την υποκλοπή - που όπως έλεγε ο βουλευτής είναι μια τακτική που ακολουθεί στις συνομιλίες του με τους δημοσιογράφους (!) - την «έσβησε αμέσως»...



Τον ξέρετε τον κύριο της φωτογραφίας;

Να σας τον συστήσουμε: Είναι ο κύριος Αλέκος Χρυσανθακόπουλος από την Αχαΐα.
Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ. Εκλεκτός πολίτης. Ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας ήταν τζογαδόρος στα «φρουτάκια» και τους «κουλοχέρηδες» (που παράνομα λειτουργούσαν) και ένθερμος υποστηριχτής της ύπαρξης αυτού του ...αγαθοεργούς λειτουργήματος, την περίοδο μάλιστα που η Βουλή τον ορίζει επικεφαλής της άτυπης κοινοβουλευτικής ομάδας για τα τυχερά παίχνίδια, για να καταθέσει προτάσεις αντιμετώπισης του προβλήματος. Ως επιφανές στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ έχει τεθεί στην πρώτη γραμμή της αντικομμουνιστικής προπαγάνδας του κόμματός του....
_____________________________
Θα μου πείτε τώρα "περσινά ξυνά σταφύλια ,τι τα θέλεις αυτά τώρα και τα ξεθάβεις πάνε πια πέρασαν".Η απάντηση της ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ είναι απλή και βγαίνει αυθόρμητα.

Αυτοί που στήριξαν την κρατική ή την παρακρατική φαυλοκρατία της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας "δεν δικαιούνται να ομιλούν", δεν υπάρχει για αυτούς "κολυμβήθρα του Σιλωάμ" που να τους ξεπλύνει τα ανομήματα έτσι ώστε να επανεμφανίζονται σαν τιμητές και "απόστολοι" του Αυλωνίτειου δόγματος "πνεύμα και ηθική".

Ο κ. Χρυσανθακόπουλος όπως μου εκμυστηρεύθηκε γνωστός σε όλους μας φίλος, του τηλεφώνησε προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την κριτική που του έκανε ο γνωστός μας σε άρθρο του στο διαδίκτυο.

Το τέλος της συζήτησης ήταν ο χαρακτηρισμός του φίλου μας ως υπηρέτη του συστήματος.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το όνομα του "υπηρέτη του συστήματος", όμως θεωρούμε ότι το θράσος έχει και τα όριά του αφού ο γνωστός για την διασταλτική ερμηνεία του σοσιαλισμού και παραδομένος στα συμφέροντα πρώην βουλευτής, τολμά να βρίζει κάποιον που τα έβαλε με το σύστημα και το έχει πληρώσει παντοιοτρόπως.

Αυτός "ο υπηρέτης του συστήματος" μετά απο 40 χρόνια δημοσιογραφίας έχει λιγότερα στοιχεία στο Ε9 απο όσα ένας κλητήρας στο υπουργείο συγκοινωνιών.


Κύριε Χρυσανθακόπουλε
αν συνεχίσεις να μας κάνεις κηρύγματα για "πνεύμα και ηθική" θα αναγκαστούμε να σου θυμίσουμε πολλά δυσάρεστα απο την πρόσφατη πολιτική ιστορία της σύγχρονης φαυλοκρατίας.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες