Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 22, 2009 8:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/blog-post_22.html

ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ


Σήμερα όποιος Έλληνας ορθόδοξος χριστιανός αγόρασε το "ΕΘΝΟΣ" θα παρατήρησε με απορία, ότι η εφημερίδα είχε ένα ΔΙΣΕΛΙΔΟ αφιέρωμα στην πανελλήνια συγκέντρωση των "μαρτύρων" του Ιεχωβά στο κέντρο που διαθέτουν στη Μαλακάσα.

Φυσικά δεν διαφωνούμε στο ότι η δουλειά μιας εφημερίδας είναι να ενημερώνει τον κόσμο για ότι συμβαίνει εντός και εκτός των συνόρων.

Όταν όμως για ένα ήσσονος δημοσιογραφικής και κοινωνικής αξίας γεγονός μια εφημερίδα κάνει δισέλιδο αφιέρωμα-προπαγάνδα τονίζοντας μάλιστα την ...πολυπολιτισμικότητα και την "πειθαρχία" των οπαδών αυτής της αίρεσης,τότε τα πράγματα ξεφεύγουν έξω απο τα όρια ακόμα και αυτών των συνηθισμένων νεο-εποχίτικων προσχημάτων.

Το "ΕΘΝΟΣ" αντί να απολογείται σήμερα για τη χτεσινή του δημοσιογραφική "πατάτα" όπου μαζί με το "ΒΗΜΑ" και την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" δημοσίευαν τα ...πεπραγμένα της συνάντησης του Καραμανλή με τον Ερντογάν , ο οποίος σημειωτέον δεν ήλθε στην Ελλάδα, προκαλεί τα 9.οοο.οοο Έλληνες ορθόδοξους Χριστιανούς ασκώντας απροσχημάτιστα προσηλυτισμό υπέρ της αμερικανικής προέλευσης χιλιαστικής κακοδοξίας.

Έχουν γίνει τόσα συνέδρια και τόσες εκδηλώσεις απο φορείς και πρόσωπα της εκκλησίας της Ελλάδας και ποτέ δεν είδαμε να καλύπτονται δημοσιογραφικά απο κανένα έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο της νεο-ταξικής καθοδήγησης.


Αντίθετα κάθε άποψη που εκφράζει την γνήσια ορθόδοξη θέση λοιδωρήθηκε και χλευάστηκε με τη σύμπραξη ακόμα και μελών της διοίκησης της εκκλησίας(δεν εξαιρούμε ούτε τους μασκαρεμένους ορθόδοξους του ΛΑΟΣ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι οποίοι χρησιμοποιούν όπως θέλουν και πάντα αποσπασματικά και σκοπίμως θολά την ορθόδοξη πίστη).

Έτσι λοιπόν φωνές σαν του π. Σαράντη Σαράντου και άλλων προσώπων που σέβονται την παράδοση και την Αποστολική διαδοχή και που αποκαλύπτουν με στοιχεία όλες τις μεθοδεύσεις των νεο-εποχιτών "εκσυγχρονισμένων" χριστιανών, θεωρούνται επικίνδυνες, ανατρεπτικές και φυσικά απαγορευμένες για το καθεστώς της ελεγχόμενης απο "ψηλά" δημοσιογραφίας.

Στο παρελθόν μάλιστα οι αποκαλύψεις του μακαριστού π. Α. Αλεβιζόπουλου για το ΚΕΦΕ και την Σαϊεντολογία ξεσήκωσαν όλους τους "ΙΟΥΣ" της δημοσιογραφίας και της πολιτικής που είτε σαν μάρτυρες σε δικαστήρια είτε σαν πληρωμένοι κοντυλοφόροι-εκτελεστές προσπάθησαν να σπιλώσουν με φασιστικές χοντράδες την υπόληψή του και με άλλα μέσα που δεν είναι της παρούσης επεδίωξαν ακόμα και την φυσική του εξόντωση.

Τι κρίμα για το "ΕΘΝΟΣ" να ταυτιστεί με τις κακοδοξίες των χιλιαστών μόνο και μόνο για να ευχαριστήσει την εντολέα μιας χιλιαστικής "παραγγελιάς".

Τι κρίμα για το κόμμα
(με το οποίο έχει επίσης ταυτιστεί) να χρεωθεί αυτό το ατόπημα της φιλικής του εφημερίδας.

Τι κρίμα για την ανεξάρτησία της δημοσιογραφίας να έχουν καταντήσει οι "λειτουργοί" της τα "γιουσουφάκια" του κάθε διαπλεκόμενου με τις αμερικανικές μυστικές και φανερές εταιρείες.

Αγαπητοί εφημεριδάρχες- καναλάρχες, όσο νωρίτερα καταλάβετε ότι το πραγματικό σας στήριγμα δεν είναι ο Σόρος ,το CDRSEE (Center for Democrasy and Reconcilliation in Southern Europe) και τα κόμματα, αλλά όλοι εμείς οι αναγνώστες και τηλεθεατές, τόσο πιο εύκολα θα γλυτώσετε απο την καταστροφή και το "λουκέττο".

Δείτε τι έγινε με τον Τράγκα και την Αγγελοπούλου, τους έταξαν ,τους στήριξαν και αφού τους έστιψαν τους πέταξαν στο καλάθι σαν τη λεμονόκουπα.

Κάποτε και οι συνδικαλιστές των εργατών της δημοσιογραφίας θα πρέπει να κάνουν και εκείνοι τις επιλογές τους ώστε να προστατεύσουν ως οφείλουν το μεροκάμματο των συναδέλφων τους, παλεύοντας για την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας και την αληθινή ελευθεροτυπία και όχι εκτελώντας απλώς διατεταγμένη υπηρεσία των σκοτεινών κέντρων της διαπλοκής και των διαφόρων "Ιών" του δημοσιογραφικού κατεστημένου.

Τέλος να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο "ΕΘΝΟΣ" που με το σημερινό του δισέλιδο πούλησε φαντάζομαι καμιά δεκαριά χιλιάδες παραπάνω φύλλα, όμως απο αύριο πολύ φοβάμαι ότι οι δεκάδες χιλιάδες δυσαρεστημένοι ορθόδοξοι αναγνώστες του θα πάψουν να ψωνίζουν απο αυτό το "μαγαζί".

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ" ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ CLUB ΜΕ ΜΕΛΗ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟΥ CLUB ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΕΣΧΗ ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες