Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΝΤΡΟΠΗ. Ποια Ευρώπη της Δημοκρατίας;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 12, 2009 10:45 am    Θέμα δημοσίευσης: ΝΤΡΟΠΗ. Ποια Ευρώπη της Δημοκρατίας; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παρμένο από το "Κλασσικοπερίπτωση"

http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/blog-post_5415.html


ΝΤΡΟΠΗ! Ποια Ευρώπη της δημοκρατίας και της προόδου; Ποια ανθρωπιστική Βοήθεια; Μάλλον η Ευρώπη των ΗΠΑ !

Σχόλιο απο την klasikoperiptosi

Τότε που το Ισραήλ εμπρός στα μάτια όλου του κόσμου και των απαθών κυβερνήσεων και διεθνών οργανισμών, σφαγίαζε καθημερινά εκατοντάδες αμάχους στη Γάζα,εμείς και χιλιάδες άλλοι bloggers σε όλο τον κόσμο, γράφαμε καθημερινά και ενημερώναμε για αυτά τα εγκλήματα του Ισραήλ εναντίον όχι μόνο των Παλαιστινίων αλλά εναντίον της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι περισσότεροι εξ ημών γυρίσαμε απο το άλλο πλευρό και συνεχίσαμε τον ύπνο μας όταν σταμάτησε ο θόρυβος των εκρήξεων απο τις βόμβες λευκού φωσφόρου και απο τις κραυγές των παιδιών που καίγονταν σαν λαμπάδες.

Οι φωνές των πεινασμένων "ελεύθερων πολιορκημένων" της Γάζας έγιναν αδύναμες και δεν φτάνουν πιά στ΄αυτιά μας, ο ρόγχος του αργού θανάτου των δυστυχισμένων Παλαιστινίων δυστυχώς επικαλύφθηκε απο τις κραυγές της "μετακόμισης" του χορτασμένου παχύσαρκου ψευτοχριστιανού της νεοδημοκρατικής "πολυκατοικίας".

Ευτυχώς που υπάρχει και το blog "SIBILA" για να μας θυμίζει που και που ότι ο ρόλος μας δεν σταμάτησε με το τέλος των μαζικών σφαγών στη Γάζα.Είναι αλήθεια ότι αυτο το ιστολόγιο δεν σταμάτησε ποτέ να μας ενημερώνει για το τί συμβαίνει σε εκείνο τον μαρτυρικό τόπο.Το ευχαριστούμε για τις "τσιμπιές" που μας δίνει και μας αφυπνίζει, ώστε έστω και αργοπορημένοι να αναδημοσιεύουμε ειδήσεις σαν αυτή πιο κάτω,που διαβάσαμε στο:


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
*****************

Μια ακόμη επιβεβαίωση του γεγονότος πως η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η λεγόμενη «ελληνική» κυβέρνηση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από κολαούζοι και χωροφύλακες των ΗΠΑ και Ισραήλ!

Απαγορεύτηκε η είσοδος στη Γάζα σε ΕΛΛΗΝΕΣ εκπαιδευτικούς, ώστε να μην γίνει σχολείο για τα παιδιά της Γάζας!

Η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός που συγκέντρωσε βοήθεια για τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους», για το δοκιμαζόμενο από την εθνοκάθαρση των «πολιτισμένων» της δύσης, δεν επιτρέπεται να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια!

Άραγε πόσα ελληνικά πολιτικά κόμματα, τόσο στην ελληνική βουλή, όσο και στο νεοεκλεγμένο ευρωκοινοβούλιο, θα τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν για τη ναζιστική πολιτική του αποκλεισμού της Γάζας;
Πότε στην παγκόσμια ιστορία, δικτάτορες, ναζισμός, φασισμός, εκτέλεσαν τέτοια απάνθρωπη γενοκτονία;

Η καταγγελία των εκπαιδευτικών, που περιλαμβάνουμε ολόκληρη, αποτελεί μια κραυγή δημοκρατίας και ανθρωπισμού, τιμάει αυτούς τους εκπαιδευτικούς και αποτελεί ένα χαστούκι για τους υποκριτές της ελληνικής πολιτικής ζωής! Ντροπή σας Γραμματείς και Φαρισαίοι!

ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ!

Απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών
στη Γάζα!

Ο παλαιστινιακός λαός τα τελευταία 60 χρόνια αγωνίζεται για να αποκτήσει ελεύθερη πατρίδα και στον αγώνα αυτό συμπαραστέκεται σύσσωμος ο ελληνικός λαός.

Μπροστά σε αυτό το συνεχιζόμενο έγκλημα ο εκπαιδευτικός κόσμος δεν έμεινε αδιάφορος: οργάνωσε αντιπολεμικά μαθήματα στις τάξεις, συμμετείχε στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε δεκάδες πόλεις, συγκέντρωσε χρήματα με σκοπό την ανέγερση ενός κατεστραμμένου- από τον ισραηλινό στρατό- σχολείου στη Γάζα και επικοινώνησε με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της δοκιμαζόμενης αυτής γωνιάς του πλανήτη εκφράζοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του.

Στις 11 Ιουνίου 2009 είχε προγραμματιστεί η αναχώρηση αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών για τη Γάζα με σκοπό, την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την επιτόπου εκτίμηση της κατάστασης του συγκεκριμένου σχολείου για να διασφαλιστεί ότι η οικονομική βοήθεια θα φτάσει σε αυτό και θα χρησιμοποιηθεί για την ανοικοδόμησή του.
Έγκαιρα ενημερώθηκε το ΥΠΕΞ, η ελληνική πρεσβεία στο Κάιρο αλλά και το ελληνικό προξενείο στα Ιεροσόλυμα έτσι ώστε να διευκολυνθεί η αντιπροσωπεία στο έργο της.

Οι κυβερνήσεις της Αιγύπτου και του Ισραήλ συνεχίζοντας τον απαράδεκτο αποκλεισμό αρνήθηκαν να επιτρέψουν την είσοδο της αντιπροσωπείας στη Γάζα επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας!

Είναι φανερό ότι θέλουν να αποτρέψουν τη συμπαράσταση των λαών και να συνεχίσουν απερίσπαστοι την προσπάθεια εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού.
Δεν μας πτοούν τέτοιες απαγορεύσεις.

Συνεχίζουμε να συμπαραστεκόμαστε στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους, να συγκεντρώνουμε χρήματα(έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα 46.000 ευρώ) για να ξαναχτίσουμε ένα βομβαρδισμένο σχολείο στη Γάζα.

Δηλώνουμε περισσότερο αποφασισμένοι να παραδώσουμε την οικονομική βοήθεια στους ίδιους τους συναδέλφους μας στη Γάζα.


ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.: Α΄Αθήνας, Αθηνά, Αργοσαρωνικού, Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, Αριστοτέλης, Βόνιτσας, «Γληνός», Γλυφάδας, «Κ. Σωτηρίου», Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», «Παρθενώνα», Νέας Σμύρνης, Νίκαιας-Πειραιά, Πειραιά-«Ρήγας Φεραίος», Πειραιά-«η Πρόοδος»
ΕΛΜΕ: Α΄Αθήνας, Β΄ Αθήνας, Γ΄Αθήνας, Ε΄Αθήνας, Ε΄Ανατολικής Αττικής, Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, Β ΄Δυτικής Αττικής,Β΄ Δωδεκανήσου, Β΄ Εβρου, Ελευσίνας, Καλλιθέας-Ν.Σμύρνης- Μοσχάτου, Πειραιά, Φθιώτιδας
Αριθμός λογαριασμού
4260100830920 ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Επικοινωνία: enasxoleiogiatigazablogspot.com
e-mail enasxoleiogiatigaza@gmail.com
ΤΗΛ. 6972210342, Γαλάνης Γιώργος

* ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ακούτε, βλέπετε;
* Προς συμμετέχοντες στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για τα παιδιά της Γάζας και ειδικότερα στα Συνδικάτα και φορείς: ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ;
Πρόεδροι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, πως μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας; Ή μήπως δεν διάθετε συνείδηση; ΝΤΡΟΠΗ!



_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 29, 2009 7:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/06/blog-post_2904.html


Ποιο διεθνές δίκαιο; Οι λακέδες των αμερικανών στην Ονδούρα παραβίασαν κάθε αρχή διεθνούς δικαίου! Απήγαγαν πρεσβευτές

◄ Η σοσιαλίστρια υπουργός εξωτερικών Patricia Rodas.
NO AL GOLPE IN HONDURAS!


Την πρεσβευτική ιδιότητα σεβάστηκε ακόμη και ο Χίτλερ. Ο νέος πλανητάρχης έριξε τη μάσκα της δήθεν «νέας πολιτικής»!

Οι πραξικοπηματίες έχουν απαγάγει τους πρεσβευτές της Νικαράγουας, της Κούβας, της Βενεζουέλας και την υπουργό εξωτερικών Patricia Rodas.

Μετά από 5 ώρες οι πρεσβευτές, αφού ξυλοκοπήθηκαν, αφέθηκαν «ελεύθεροι».

Παραμένει κρατούμενη σε αεροπορική στρατιωτική βάση η σοσιαλίστρια υπουργός εξωτερικών Patricia Rodas.
Γιώργο Παπανδρέου, 12 ώρες μετά το πραξικόπημα και η Σοσιαλιστική Διεθνής δεν έχει εκδώσει ούτε μια ανακοίνωση 2 λέξεων!
Τι συμβαίνει;
Μόνον ο ισπανός σοσιαλιστής ηγέτης τόλμησε και κατάγγειλε το πραξικόπημα!

► Μην πιστεύετε τα επίσημα ΜΜΕ, ο λαός της Ονδούρας ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ! Συνεχίζει να ψηφίζει παρά τις απειλές των στρατιωτικών!

► Ο Οργανισμός Χωρών Λατινικής Αμερικής καταδικάζει το πραξικόπημα. Συγκλονιστική η διάσκεψη που θυμίζουν τον Αλιέντε και τα αμερικάνικα εγκλήματα...

► Φθάνουν οι πρώτες συγκλονιστικές εικόνες από την Ονδούρα, μετά το αμερικανοκίνητο πραξικόπημα

► Μνήμες από το αμερικανοκίνητο πραξικόπημα της 21ης Απρίλη... Τα "πολιτισμένα" γουρούνια της Ευρώπης σιωπούν!

► Ο Ισπανός σοσιαλιστής ηγέτης José Zapatero καταδικάζει το πραξικόπημα. Ο πρώτος ευρωπαίος πολιτικός που καταγγέλει το πραξικόπημα στην Ονδούρα...

► Τι θα πουν σ' αυτό το λαό οι προοδευτικοί ευρωπαίοι;

► Ο Οργανισμός Χωρών Λατινικής Αμερικής καταδικάζει το πραξικόπημα. Συγκλονιστική η διάσκεψη που θυμίζουν τον Αλιέντε και τα αμερικάνικα εγκλήματα...

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες