Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το αμυντικό οικοδόμημα της χώρας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 16, 2009 9:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Το αμυντικό οικοδόμημα της χώρας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το αμυντικό οικοδόμημα της χώρας

Ένα κείμενο καταγγελία από το «Κλασσικοπερίπτωση».
Να αποσαφηνίσουμε, όμως, για να μη δημιουργούμε αυταπάτες:
Ολόκληρο το κυβερνητικό οικοδόμημα και τα κόμματά του (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και «τσόντες») αποτελούν τους διεκπεραιωτές και ιμάντες της πλανητικής πολιτικής της Νέας Τάξης: μιας πολιτικής που υπονομεύει κάθε δομή εθνική.
Συνεπώς δεν πρόκειται περί «ανίκανης κυβέρνησης» (είναι ικανότατη για να υλοποιεί τις βουλές των διεθνών ελίτ εξουσίας).
Και το σημαντικότερο, ίσως: Οι καταγγελίες δεν θα πρέπει επικεντρώνονται μονομερώς στη παρούσα κυβέρνηση, αλλά εξίσου και στον άλλο κυβερνητικό πόλο και τις ποικίλες καθεστωτικές «τσόντες». Σε τι διαφέρει αλήθεια το ΠΑΣΟΚ; Και τι χειρότερα έκανε αυτή η κυβέρνηση από τις «εκσυγχρονιστικές» κυβερνήσεις ή πόσο λιγότερο «δεξιά» ήταν ο «εκσυγχρονισμός».
Αυτή η μονομέρεια δημιουργεί τη θανάσιμη αυταπάτη ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μια άλλη πολιτική, είναι «εθνικά» πιο ρωμαλέο!!!
Έτσι προβάλλεται εμμέσως…
Η καταγγελτική κατεδάφιση της Ν.Δ. (πολύ ορθή) δεν πρέπει να αφήνει καμία παρανόηση και να προκαλεί αυταπάτες σχετικά και με τον άλλο κυβερνητικό πόλο και τις ποικίλες «τσόντες» του κυβερνητικού οικοδομήματος…




ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ "ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ" ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;

http://www.klasikoperiptosi.blogspot.com/

Στις 9 Ιουνίου ελληνικά πολεμικά πλοία απέπλευσαν από τη ναυτική βάση του Ναυστάθμου της Σαλαμίνας προκειμένου να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη άσκηση "καταιγίδα".

Στα ανοιχτά της Κέας
σουλατσάριζε μια κανονιοφόρος του τούρκικου πολεμικού ναυτικού η αποστολή της οποίας δεν ήταν φυσικά η τουριστική περιήγηση στα ελληνικά χωρικά ύδατα αλλά η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ των κινήσεων του ελληνικού στόλου.

Πρέπει να ένοιωσαν ανακούφιση στο πρωθυπουργικό περιβάλλον που οι Τούρκοι σεβόμενοι τη θλίψη του πρωθυπουργού από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δεν έκαναν τη βόλτα τους μπροστά από το σπίτι του στη Ραφήνα όπως είχε κάνει προ καιρού η τούρκικη φρεγάτα "Turgut Reis".

Μετά από αυτή την "ευχάριστη" διαπίστωση, η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε σε αυτή την ιδιαίτερης σημειολογικής αξίας εισβολή της τούρκικης κανονιοφόρου, η οποία διέπραττε με προκλητική θρασύτητα το έγκλημα της κατασκοπείας εντός της ελληνικής επικράτειας, με τον γνωστό σε όλους μας πια άνευρο και χλιαρό τρόπο.

Έτσι, όλα τα αμυντικά αντανακλαστικά της χώρας μας
και η αίσθηση του καθήκοντος, συμπυκνώθηκαν σε ένα τηλεφώνημα "διαμαρτυρίας" του Έλληνα αρχηγού του ΓΕΝ αντιναυάρχου Γ.Καραμαλίκη στον Τούρκο ομόλογό του ναύαρχο Μ.Μετίν Ατάτς. Ο Τούρκος ναύαρχος μας ...διαβεβαίωσε ότι η κανονιοφόρος του πραγματοποιούσε "αβλαβή διέλευση" από τα ελληνικά χωρικά ύδατα και αφού μας "ενόχλησε" θα την διέταζε να πάει λίγα μίλια ανατολικώτερα ώστε να συνεχίσει το σουλάτσο της στα διεθνή ύδατα.

Λίγες ημέρες πριν ο Έλληνας Α-ΓΕΝ είχε επισκεφθεί την Τουρκία ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Τούρκου ομόλογου του, πράγμα που ορθώς δεν έπραξε ο Έλληνας Α-ΓΕΑ προφασιζόμενος φόρτο εργασίας όταν προσεκλήθη και αυτός αντίστοιχα. Η άρνηση αυτή του αρχηγού της πολεμικής αεροπορίας προκάλεσε τον θυμό των Τούρκων, οι οποίοι για να δείξουν στους πάντες ότι αυτοί είναι οι χωροφύλακες του Αιγαίου πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι αυτή τη φορά σχεδόν πάνω από τις στέγες των σπιτιών.

Φαίνεται ο αρχηγός της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας διείδε αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πολιτικοί του προϊστάμενοι, ότι δηλαδή οι Τούρκοι σε μια κίνηση διπλωματικού ελιγμού θέλουν να επιβάλλουν ένα ιδιόμορφο savoir vivre σε ότι αφορά τις πτήσεις των πολεμικών αεροσκαφών στον ελληνικό εναέριο χώρο. Πιο συγκεκριμένα, η Τουρκία θέλει πριν ακόμα αναλάβει ενεργό δράση ο ομοεθνής τους διοικητής στο ΝΑΤΟΪΚΟ στρατηγείο της Λάρισας, να εξασφαλίσει την "ευγενική" κατανόηση της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας έτσι ώστε όταν τα τούρκικα αεροπλάνα εισβάλλουν στο ελληνικό FIR, να μπορούν να πηγαίνουν όπου θέλουν χωρίς να χαρακτηρίζονται από τις ελληνικές υπηρεσίες ως "ύποπτα" ή "εχθρικά".

Το γαρύφαλλο όμως στον προσφερόμενο τούρκικο μπακλαβά είναι ο τελευταίος και πιο κουτοπόνηρος κανόνας αυτού του προτεινόμενου κώδικα καλής συμπεριφοράς. ΟΛΑ τα πολεμικά αεροσκάφη που ίπτανται στην περιοχή του Αιγαίου να είναι αφοπλισμένα. Για τα τούρκικα το καταλαβαίνω αφού μπαίνουν στον εναέριο χώρο μιας ξένης χώρας, για τα ελληνικά όμως ποιος ο λόγος ;Μήπως τους είπαν ότι τα f16 και τα mirage τα έχουμε για να διώχνουν τα πουλιά;

Φυσικά όλες αυτές οι άγαρμπες και προκλητικές στρατιωτικές ή διπλωματικές κινήσεις των Τούρκων έχουν ένα και μοναδικό στόχο, την de facto μετατροπή του Αιγαίου σε γκρίζα αμφισβητούμενη ζώνη και σταδιακά την προσβολή των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Καλές οι αναλύσεις και οι διαπιστώσεις όμως εκτός από τον εξωτερικό και ευδιάκριτο εχθρό, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους εσωτερικούς εχθρούς.

Δεν μιλώ για την ανίκανη και άνευρη κυβέρνηση η οποία στερείται και των στοιχειωδών εθνικών αντανακλαστικών, αλλά για όλες εκείνες τις κατάμαυρες απολήξεις των πλοκαμιών της Pax Americana και της "Νέας Εποχής" που φόρεσαν τη μουτσούνα του "πατριώτη" και προσπαθούν να "μαντρώσουν" κάθε αγνή ελληνική πατριωτική φωνή στο χουντο-φασιστικό τους σταύλο. Αυτοί που με γκαιμπελική μέθοδο φανερώνουν πέντε-έξι αλήθειες για να αποκρύψουν τα μεγάλα ψέμματα, δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα διαφορετικό από αυτό που έκαναν οι απριλιανοί νονοί τους όταν παρέδιδαν την μαρτυρική Κύπρο στους Τούρκους.

Αυτοί που ενώ μιλούν για ορθοδοξία την φτύνουν με τον πιο χυδαίο τρόπο δίνοντας κομματική στέγη σε όλους τους νεο-παγανιστές και νεο-ειδωλολάτρες. Μια απλή επίσκεψη στους διαδικτυακούς τόπους αυτών των αρχαιόπληκτων οπαδών τους και μισθοφόρων της νέας τάξης, θα κάνει και τον πιο χλιαρό ορθόδοξο χριστιανό να ανατριχιάσει με τις ύβρεις που εκτοξεύουν εναντίον της ορθόδοξης εκκλησίας και της Κεφαλής της δηλαδή του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Προσοχή λοιπόν γιατί όχι μόνο η "πολυκατοικία" αλλά όλη η "γειτονιά" είναι γεμάτη από τη μολυσματική μπόχα της "Νέας Εποχής".

Όσον αφορά τα αλαζονικά αργόσυρτα περπατήματα του υπουργικού παγωνιού και τα χαμόγελα της οδοντόκρεμας, το μόνο που δείχνουν είναι την αμηχανία εκείνου που λερώθηκε πάνω του κάνοντας τον ανήξερο και τον ατάραχο. Αυτές οι επικοινωνιακές θεατρινίστικες φιγούρες μπορεί να προσέδιδαν επίφαση κύρους στον κομματάρχη της εποχής του Μαυρογιαλούρου, σήμερα όμως προκαλούν οργή και αγανάκτηση στον αφυπνισμένο και βαθύτατα αηδιασμένο Έλληνα πολίτη.

Οργή και αηδία προκαλούν και οι ψευτο-αριστερές παραφυάδες του νεοταξικού ιδεολογικού χυλού που παραπατούν ανάμεσα στον ενδοτισμό και την υποταγή, θεωρώντας κάθε αίσθημα αγάπης στην πατρίδα βρώμικο, παρωχημένο, κιτς και εθνικιστικό.

Κανείς από τους επαγγελματίες της πολιτικής, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν κατάλαβε ότι κάτω απο το χώμα που πατάνε οι ρόδες της μαύρης LEXUS που τους χάρισε το υστέρημα του ελληνικού λαού, υπάρχει και "μιλάει" ακόμα το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων Αγωνιστών, Μαρτύρων και Ομολογητών.

Για εκείνους η ζωή δεν άξιζε τίποτε αν δεν είχε σαν συστατικό της το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας και του αυτεξούσιου και την προσέφεραν για να μπορούμε εμείς σήμερα να καμωνόμαστε τους αριστοκράτες αυτάρκεις Ευρωπαίους.

Κάποτε πρέπει να πάψουμε να φτύνουμε στον ουρανό ή στο ευλογημένο ελληνικό χώμα αλλά στον κόρφο μας γιατί μας περιμένουν δύσκολα χρόνια.


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες