Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Συνδεσμος Μουσουλμανων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 17, 2009 2:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
«Η ΦΙΛΟΤΗΤΑ»
Μη Κυβερνητική Οργάνωση=Non Governmental Organization
Μη κερδοσκοπικός –διαπολιτισμικός- πολυπολυτισμικός-κοινωνικός φορέας
Αριθμ. Εγκρ. : 6354/1997
Αριθμ. Πρωτ.: 9ΠΣ 77/77709
Αθήνα : 31 Μαΐου 2009

« ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ »

Φίλες, Φίλοι και Μέλη της Κοινότητας Μουσουλμάνων Ελλάδας,

Είναι γνωστό σε όλους πιά (!), ότι τον τελευταίο καιρό ορισμένοι κύκλοι θέλησαν να δημιουργήσουν αναταραχές και να εκμεταλλευτούν την Κοινότητα των Μουσουλμάνων Ελλάδας. Για εμάς δεν έχει σημασία, εάν είναι εξωτερικοί ή εσωτερικοί, εκείνο που έχει σημασία είναι, ότι είναι εγκάθετοι, μουνάφικ (: διπλοπρόσωποι), προδότες, τραμπούκοι, τυχάρπαστοι, τυχοδιώκτες… Λες και δεν γνωρίζουμε την ιστορία μας, την ύπαρξη μας, τις ίντριγκες και τις μεθοδεύσεις τους.

Αυτοί οι κύκλοι άμεσα ή έμμεσα ζήτησαν να προβάλλουν τον εαυτό τους και τα ατομικά τους συμφέροντα, μέσα από ανύπαρκτα θέματα και ψέματα… άσχετα εάν έπεσαν στην παγίδα τους ορισμένοι πρόεδροι συλλόγων μας, σκοπό έχουν να καπελώσουν το δίκαιο αγώνα μας, να μας ενοχοποιήσουν, λες και οι Μουσουλμάνοι της Ελλάδας είναι τα τούβλα μιας οικοδομής και θέλουν μαστόρους εξωγήινους ή βαλτούς, να μας αναδείξουν ως φονταμενταλιστές, προκειμένου να προωθήσουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα σε βάρος μας, να μας στοιχειώσουν, να δημιουργήσουν τετελεσμένα, να μας διασπάσουν εσωτερικά, να δημιουργήσουν πόλωση μεταξύ των Χ.Ο. πολιτών και Μουσουλμάνων .

Αυτοί οι κύκλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και το Ιερό μας Βιβλίο, που είναι το Κοράνιο, για το σκοπό τους. Αυτό μας δείχνει καθαρά, πόσο επικίνδυνοι είναι και τι αποσκοπούν, για εμάς και χωρίς εμάς. Οι κύκλοι αυτοί δεν έχουν ούτε ιερά, αλλά ούτε όσια, όπως, δεν έχουν και τον ιστό του Ισλάμ μέσα τους. Επομένως, οι κύριοι αυτοί δεν ανήκουν ούτε στο « Ίννελ Μιοϋμινούνε Ίχβετουν », αλλά ούτε στο « Ελκιούφρου Μίλλετουν Βάχιδουν ». Γι’ αυτούς, τι θέση έχουν ανάμεσά μας, ο καθένας μας μπορεί να δώσει τον αυτοπροσδιορισμό από μόνος του. Χρειάζεται μια ματιά στην ιστορία του Ισλάμ μόνο.

Επίσης, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, ακόμα και με το διάβολο είναι σε θέση να συνεργαστούν, όπως, υποταγή σε αναρχικές-εξτρεμιστικές ομάδες, πολιτικοποίηση του Πιστεύω μας και της ένταξής μας στην απομόνωση και τη γκετοποίηση. Όλα αυτά είναι αντίθετα με το «Πιστεύω» του Ισλάμ και την ύπαρξη μας. Στο Ισλάμ δεν υπάρχει δογματισμός, ούτε δίνεται δικαίωμα στην εκμετάλλευση οποιαδήποτε μορφής.

Μετά απ’ όλα αυτά, που είδαμε-ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, ήρθε η ώρα να πούμε «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που αντιστάθηκαν απέναντι στους δυνάστες, τους εκμεταλλευτές και τους βρώμικους κύκλους. Αυτοί οι άξιοι άνθρωποι είναι το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μουσουλμάνων Ελλάδας, η Επιστημονική Ομάδα της «Φιλότητας», οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και των Συλλόγων μας, οι Εκπρόσωποι των Παροικιών, οι μεταφραστές μας και όποιοι συμβάλλανε στην αποκλιμάκωση της κρίσης και της πόλωσης στον τόπο μας.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Σύνδεσμο Μουσουλμάνων Ελλάδας. Ευχαριστίες εκφράζονται ακόμη στα Μ.Μ.Ε. που πρόβαλλαν τις απόψεις μας ως έχουν και δεν τις αλλοίωσαν, όπως κάποιο άλλοι, στο βωμό συμφερόντων.

Διότι αυτοί οι άλλοι ( τα Μ.Μ.Ε. και οι κύκλοι ), γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ως Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας, έχουμε πάρει θέσεις, για όλα τα θέματα ζητήματα που αφορούν εμάς (τους Μουσουλμάνους ) από την ίδρυση (1997) μας μέχρι σήμερα. Σε όποιο Υπουργείο και να πάτε θα βρείτε αιτήματα μας και από το 2002 που ως Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας, έχουμε καταθέσει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και το ΥΠ/ΕΣ, όπως το «Σχέδιο Ολοκληρωμένης Δράσης, για τους Ημεδαπούς και Αλλοδαπούς Μουσουλμάνους» που περιλαμβάνει το σύνολο των προβλημάτων μας και τις λύσεις που προτείνουμε.

Είναι γνωστό μετά το 2006 κάθε χρόνο βγάζουμε τις ετήσιες εκθέσεις μας. Όμως, να είναι σίγουροι ότι το παιχνίδι που θέλουν να παίξουν σε βάρος μας, θα αποτύχουν, όπως αποτύχανε και τώρα. Διότι καίγοντας ένα Χώρο Λατρείας μας, είμαστε σε θέση να δημιουργήσαμε δέκα και χωρίς τη βοήθεια κανενός. Εμείς πιστεύουμε στο Θεό και στην θέληση Του. Αιτήσεις και καλέσματα τέτοια δεν δεχόμαστε, ας το καταλάβουν πιά!

Επίσης, ποιος τους είπε ότι δεν γνωρίζουμε το αυτονόητο και ότι τους χρειαζόμαστε για δεκανίκια. Τέτοιο θέμα δεν υπήρχε, αλλά ούτε πρόκειται να υπάρχει. Τα δικαιώματα μας είναι καταχωρημένα από το Σύνταγμα της Χώρας μας και είναι καιρός να μπει σε εφαρμογή, προκειμένου να δοθεί τέλος στην ομηρεία μας. Ουδείς αμφισβητεί ότι είμαστε η «δεύτερη» και «αναγνωρισμένη» Θρησκεία σ’ αυτό το τόπο.

Εμείς πιστεύουμε στη Δημοκρατία και μέσα σε μια Δημοκρατία πάντοτε υπάρχουν λύσεις, αρκεί να τις θέλουν, ώστε να επικρατήσει ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια προς την άλλη πλευρά. Αυτοί που δεν επιθυμούν τη διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων δεν είμαστε εμείς κατά κύριο λόγο, αλλά μέρος της Διοικούσας Ομάδας, της «κυρίαρχης ομάδας», όπως λέγεται. Αν και κάτω από τις επικρατούσες συνθήκες, δεν ξέρουμε ποιος πια κυριαρχεί στον κόσμο, αν όχι η αδικία κατά των «μη εχόντων». Οι «κύκλοι της σκιάς» στο βωμό της ταπείνωσης μας, δεν διστάζουν να καταπατούν ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα της Χώρας μας, όπως και την ειρηνική συνύπαρξή μας στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης.

Όμως, εμείς θα επιμείνουμε στις απόψεις μας και θα κερδίσουμε αυτά που μας ανήκουν. Διότι είναι πανανθρώπινο δικαίωμα μας και μέσω «βρώμικων» κύκλων δεν τα θέλουμε και να μείνουν μακριά μας, όπως και η προσφορά τους. Με το «Πιστεύω» μας, που είναι το Ισλάμ, δεν μπορεί να παίξει κανένας, αλλά ούτε μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε ως άλλοθι, γι’ αυτά που βλέπουμε και ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Ως Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας, δεν θέλουμε να είμαστε πεδίο απασχόλησης, έρευνας και δεύτερης διαλογής, αλλά ούτε θέλουμε πινακίδες , διότι είμαστε οι «Άλλοι» της διπλανής πόρτας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της «Φιλότητας»

Ο Πρόεδρος Το Μέλος


Μεχμέτ Ιμάμ Γιουσούφ Ε. Αχμάντ
Οικονομολόγος-Ερευνητής Εκπρόσωπος Ιρακινών στην «Φιλότητα»
Κεντρικά: Βουρδουμπά 19/Α, 11145, Κάτω Πατήσια, Αθήνα. Τηλ./φαξ: 210-2022662, 697-5508554 e-mail: filotita@mail.gr
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες