Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το "δέλεαρ" του ηλεκτρονικού φακελώματος

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 13, 2009 11:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Το "δέλεαρ" του ηλεκτρονικού φακελώματος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το "δέλεαρ" του ηλεκτρονικού φακελώματος

«οι άρχοντες της εξουσίας
εκθειάζουν διεθνώς την πρόοδο της μεθόδου των βασανιστηρίων,
την τεχνική των δολοφονιών ανθρώπων και ιδεών,
την καλλιέργεια της σιωπής,
τον πολλαπλασιασμός της ανικανότητας
και τη σπορά του τρόμου»

Γκαλεάνο

Το ηλεκτρονικό φακέλωμα είναι η νεοταξική «πρόοδος» της τεχνικής ελέγχου του μυαλού και της συνείδησης του ανθρώπου, είναι το πιο μακάβριο μέσο εναντίον του ανθρώπου. Και αυτό περνάει μέσα από «γευστικές φόλες» και γοητευτικά δέλεαρ, έτσι, ώστε να μην έχουμε συνείδηση της οργουελιανής βαρβαρότητας…
Διαβάστε το ακόλουθο, αποκαλυπτικό κείμενο από το «Κλασσικοπερίπτωση»


http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/facebook.html

FACEBOOK ΚΑΙ Α.Μ.Κ.Α ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ "ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΟΥΣ" ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"


ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ klasikoperiptosi


(Το παρακάτω άρθρο που μας έστειλε μια φίλη αναγνώστρια δυστυχώς δεν έχει παραπομπή στην διεύθυνση της πηγής.Εάν η φίλη μας ή κάποιος άλλος φίλος, μας στείλει την διεύθυνση θα την αναρτήσουμε αμέσως.)

Το άρθρο φαίνεται ότι περιγράφει μια κατάσταση που άν είναι έτσι, τότε ακόμα και οι πιο δύσπιστοι πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά, όσον αφορά τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι δυνάμεις της "Νέας εποχής" προκειμένου να υλοποιήσουν το τελικό σχέδιό τους πριν απο την επιβολή μιας "παγκόσμιας ...κυβέρνησης".

Το σχέδιο αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο γεωπολιτικές αλλaγές , παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις, το ...τέλος των ιδεολογιών και των εθνικών πολιτισμών ,αλλά και ένα πολυπλόκαμο δίκτυο παρακολούθησης και καταγραφής δεδομένων της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής όλων μας.

Πάντα οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν και κατέγραφαν κάθε τι που αφορούσε την ζωή αυτών που θεωρούσαν εχθρούς ή υπόπτους.Τα τελευταία χρόνια όμως, ο κύκλος των υπόπτων συνεχώς διευρύνεται και έτσι σήμερα θεωρείται ως μελλοντικά "ύποπτος" ακόμα και ένα νεογέννητο, το οποίο γι΄αυτόν το λόγο πρέπει να καταγραφεί με τέτοιον τρόπο ώστε η υπόλοιπη ζωή του να είναι απολύτως γνωστή και φυσικά ελεγχόμενη.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα, μόλις γεννηθεί ένας άνθρωπος αμέσως ταυτοποιείται παίρνοντας έναν μοναδικό παγκοσμίως αριθμό.Το όνομα αυτου του αριθμού είναι διαφορετικό απο χώρα σε χώρα όμως η χρήση του και οι ιδιότητές του είναι παγκοσμίως κοινές.

Στην Ελλάδα π.χ αυτόν τον αριθμό τον ονόμασαν ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) για να τον συνδέσουν με τον φαινομενικό του σκοπό δηλαδή την βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών κάθε εμπλεκομένου φορέα με την κοινωνική ασφάλιση.Φυσικά ο πραγματικός σκοπός του ΑΜΚΑ δεν είναι αυτός, αλλά όπως είπαμε η παρακολούθηση και η καταγραφή με διαδραστικούς μάλιστα τρόπους της ζωής όλων μας.

Ο έλεγχος όμως της καθημερινότητας του πολίτη θα γίνει με την χρήση μιας κάρτας στην οποία θα είναι καταγεγραμμένος ο παγκόσμιος αριθμός μητρώου (π.χ ΑΜΚΑ) και που χωρίς αυτήν δεν θα μπορείς να πουλάς ,να αγοράζεις, να δουλεύεις , να ζήσεις.
Θα πουν ότι η τεχνολογία σου δίνει την δυνατότητα να απλοποιήσεις τη ζωή σου, να την κάνεις πιο "εύκολη" .Αυτό που δεν θα σου πούν όμως ποτέ, είναι το τίμημα που θα πληρώσεις για αυτές τις "ευκολίες".Δεν θα σου πούν ποτέ ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου καταστρέψουν τη ζωή βάζοντας στο αρχείο άρα και στην κάρτα, δεδομένα τα οποία μπορεί να σε ενοχοποιούν για οτιδήποτε, ή να σε στιγματίζουν π.χ με την "ψηφιακή ετικέτα" του επικίνδυνου σχιζοφρενούς.Μπορούν με ένα πάτημα κουμπιού να μπλοκάρουν κάθε πηγή εσόδων που σου είναι απαραίτητα για να ζήσεις και φυσικά μπορούν να ξέρουν τα πάντα για σένα αφου ο συνδυασμός των καταγραφόμενων δεδομένων στην κάρτα θα τους δείχνει το ...ψυχογράφημά σου.

Αυτά όλα δεν είναι ζητήματα που θα μας απασχολήσουν στο απώτερο μέλλον, είναι πια εύλογες ανησυχίες που έχει ο κάθε σώφρων άνθρωπος όταν βλέπει να τον υποχρεώνουν να μπει σε ένα σύστημα που θα του στερήσει μια κι έξω το αυτεξούσιο και την ελευθερία.

Το τυρί το είδαμε
, έχει την μορφή του ΑΜΚΑ και της κάρτας κοινωνικής ασφάλισης , είδαμε όμως και την φάκα που λέγεται παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου.

Στο σύστημα αυτό δεν θα υπάρχουν νομοταγείς και ειρηνικοί πολίτες,θα υπάρχουν οι πειθαρχημένοι σε όλα και αυτοί που θα αντιδράσουν.Για τους τελευταίους τα πράγματα είναι απλά ή θα πεθάνουν της πείνας χωρίς καμία δυνατότητα συναλλαγής ή θα εξοντωθούν με το "γάντι". Το "Οργουελικό" σκηνικό ήδη έχει κατασκευασθεί και το μόνο που μένει είναι να παιχτεί το έργο.

Άλλο ένα σοβαρό σημείο είναι ο αριθμός με τον οποίο φαίνεται ότι λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου. Αυτός ο αριθμός είναι ο 666 και μέχρι τώρα κανένας φορέας δεν έχει πεί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Αντίθετα σε διάφορες χώρες (και στην Ελλάδα παλιότερα) διάφοροι κυβερνητικοί και άλλοι καλαμαράδες της "Νέας Εποχής" χωρίς να αρνηθούν την ύπαρξη αυτού του αριθμού, χλεύασαν και υποτίμησαν την θεμελιώδη αντίρρηση του πιστού χριστιανού να κατέχει μια κάρτα στην οποία θα βρίσκεται καθ΄οιονδήποτε τρόπο ο αριθμός 666 κι όχι ο 665 ή ο 664 κλπ.

Για τον πιστό χριστιανό η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΧΗ αυτού του αριθμού κι οχι μια τυχαία και παροδική ,όπως π.χ ένα εισητήριο που θα εχει αύξοντα αριθμο το ν 666, ή μια απόδειξη αγοράς αγαθών αξίας 666 ευρώ, ισοδυναμεί με αποστασία απο την πίστη του και φυσικά αιώνια καταδίκη.

Ακόμα και να μην συμφωνεί κάποιος με τις απόψεις ενός χριστιανού, πρέπει να τις σεβαστεί, εκτός και αν υποστηρίζουμε ότι καλώς έκανε ο Διοκλητιανός και εδίωκε για τις ίδιες απόψεις τους τότε χριστιανούς.

Για την Ελλάδα ειδικώτερα ο συνταγματικός νομοθέτης προβλέπει ότι είναι υποχρέωση της πολιτειας να πρστατεύσει την πίστη και της παραδόσεις της επικρατούσας θρησκείας δηλαδή της Ορθόδοξης Χριστιανικής και των πιστών χριστιανών.
Ενα απο τα ¨κόλπα" που χρησιμοποιεί η "Νέα Εποχή" είναι και αυτό της εξοικείωσης με κάθε τι που σε πρώτη ανάγνωση ή "γνωριμία" σοκάρει και προκαλεί αντιρρήσεις.Έτσι λοιπόν χρόνια τώρα προσπαθεί να περάσει ως μια φυσιολογική συνιστώσα της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου ,το ηλεκτρονικό φακέλωμα και την οικειοθελή προσχώρησή του σε αυτό σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Το δόγμα "αν δεν είσαι ένοχος δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα" είναι ένα παλαιότατο στοιχείο της ρητορικής των διαφόρων δικτατόρων οι οποίοι όμως κατασκεύαζαν ενόχους όπως και όποτε ήθελαν.Συνεπώς αυτου του είδους επιχειρήματα μπορούν να ευδοκιμήσουν μόνο σε ανθρώπους απολύτως συγχυσμένους και αλλοιωμένους απο τα πάθη και τις υποχωρήσεις.Μια τέτοια επικοινωνιακή εφαρμογή είναι και η πιο κάτω "αποκάλυψη" του ρόλου του πασίγνωστου facebook και της CIA.

Ακόμα όμως κι αν δεν είναι ενα επικοινωνιακό παιχνίδι εξοικείωσης, αυτά τα οποία αποκαλύπτονται για το facebook αποτελούν την ασφαλέστερη απόδειξηγια το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια τράπεζα δεδομένων με στοιχεία της προσωπικής ζωής ενός πολίτη απο μυστικές η φανερές υπηρεσίες.
*****************
ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΥΣ!

Χρονια τωρα το ονειρο των απανταχου κυβερνησεων,οργανισμων,ακομα και υποπτων "οργανωσεων",ειναι να εχουν στο πιατο τα στοιχεια οσο το δυνατον μεγαλυτερης μεριδας του πληθυσμου.Κι αν πριν απο μερικα χρονια ελεγε καποιος σ'ολους αυτους τους καλοθελητες οτι θα ερθει η μερα που ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΧΑΡΑ (!!!) ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,τοτε σιγουρα θα μας περναγε για τρελους!


[color=red]Κι ομως: ουτε τετοιοι ειμαστε ουτε συνωμοσιολογοι,οπως θα πουν καποιοι.[/color]

Το Facebook,ειναι κατι που δεν μπορουν να συναγωνιστουν ουτε οι πιο καλα οργανωμενες Αστυνομιες και Μυστικες Υπηρεσιες παγκοσμιως: 90 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000.000 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ,ειναι μονο μερικα απο τα νουμερα αυτου του φαινομενου,που σιγουρα οταν ο 25χρονος Αμερικανοεβραιος φοιτητης Μαρκ Ζουγκερμπεργκ ξεκινουσε,δε θα μπορουσε καν να φανταστει!

Ποιος ομως κινει τα νηματα πισω απο ενα κατα τα φαινομενα αθωο δικτυακο τοπο;


Αν ριξουμε μια ματια στους χρηματοδοτες ολης αυτης της επιχειρησης, θα βρουμε τον Τζιμ Μπρειερ,μανατζερ της ACCEL Partners και πρωτοπαλικαρο της Q-Tel.Τι ακριβως κανει αυτη η εταιρια;"Data Mining",δηλαδη σε συνεργασια με τη CIA,το FBI και την NSA ψαχνει τα διαφορα κοινωνικα δικτυα και αλιευει πληροφοριες των χρηστων,δημιουργωντας ετσι φακελους για χρηση απο τις συγκεκριμενες Υπηρεσιες Πληροφοριων!!!

Ταυτοχρονα, η Q-Tel συνεργαζεται με τη DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency),της οποιας παρακλαδι ειναι το Γραφείο Πληροφοριακής Συνειδητοποίησης (Total Information Awareness Office),του οποιο το συμβολο είναι ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣΩΝΙΚΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΗΝ,ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ "SCIENTIA ES POTENTIA" (Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΣ)!!!Εδω η προκληση ειναι τεραστιων διαστασεων,αφου ουτε τα προσχηματα δεν τηρουνται απο την παγκοσμια διακυβερνηση της Νεας Ταξης!

Με τους παραπανω "οργανισμους" οχι μονο συνεργαζεται το Facebook,αλλα οπως μας πληροφορει αυτο το αρθρο, χρησιμοποιειται και ΕΠΙΣΗΜΩΣ ειδικο...παρακλαδι του για αποκλειστικη χρηση απο κατασκοπους!!!

Μας δουλευουν κανονικα στη CIA, αφου ριχνουν σταχτη στα ματια του κοσμου μ'αυτη την κινηση,λες και δεν εχουν δικα τους ιδιοκτητα δικτυα ανταλλαγης πληροφοριων και περιμενουν πλατφορμες σαν του Facebook για να κανουν τη δουλεια τους!Φυσικά χρησιμοποίηση στοιχείων απ'το Facebook γινεται υποτιθεται για "λογους ασφαλειας",αφου "πολλοι καταζητουμενοι το χρησιμοποιουν"!

Μαζι μ'αυτους,φακελωνονται κανονικα και με το νομο ολοι οι υπολοιπο, μιας και τα δεδομενα τους ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ,οπως αποφασισε τον περασμενο Δεκεμβρη το Ανωτατο Δικαστηριο της Αυστραλιας!!!

Ολα τα παραπανω,
θα πρεπει να μας κανουν να ευαισθητοποιηθουμε στο θεμα και να μην δινουμε αβιαστα τα προσωπικα μας δεδομενα στο συγκεκριμενο σαιτ:ακομα και Αξιωματουχος του Αμερικανικου Πενταγωνου λεει οτι "ΕΙΜΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ONLINE ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ"!!!

Ειδικα στη χωρα μας, δεν υπαρχει απολυτως καμια διακριση στη χρηση του, ενω δεν ειναι μακρια η ωρα που θα χρησιμοποιειται εκβιαστικα απο τις τραπεζες για την εξοφληση δανειων και πιστωτικων καρτων!Δεν ειμαστε εναντιον της χρησης τεχνολογιας ουτε του συγκεκριμενου σαιτ.

Αλλωστε,εχουμε δημιουργησει και γκρουπ σ'αυτο,αφου εχει το καλο να φερνει κοντα ανθρωπους με κοινα ενδιαφεροντα και ιδεες.Ομως,πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι:να μη δινουμε ευαισθητα προσωπικα δεδομενα,οπως ΚΟΝΤΙΝΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΠ.


Εκτος των αλλων,αυτες χρησιμοποιουνται και για διαφημιστικους σκοπους,ενω το ιδιο το σαιτ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΑΛΛΑ "ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ"!!!Κατι ιδιαιτερα ενοχλητικο,αφου κανεις (Wink δεν ξερει για ποιο λογο γινεται αυτο και ποιο ειναι τελος παντων αυτο το "αρχειο"!Ερωτηματα που η εταιρια δεν απανταει,αλλα προειδοποιει γι'αυτα πριν την εγγραφη μας!

Προσοχη λοιπον,γιατι οι διαφοροι καλοθελητες παραμονευουν...ας μη βαζουμε βουτυρο στο ψωμι τους κι ας μην αυτο-φακελωνομαστε οικιοθελως


Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 16, 2009 5:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΔΟΡΙΑ MICROCHIPS

Μάλλον αυτά που δημοσίευε το blog "filoymenos" πριν ένάμισυ περίπου χρόνο δεν αποτελούν σενάρια για το απώτερο μέλλον αλλά για το άμεσο, αφού σήμερα το "κτίσιμο" της ψηφιακής υποδομής του ηλεκτρονικού φακελώματος-σφραγίσματος ήδη έχει ξεκινήσει με την υποχρεωτική ταυτοποίηση του κάθε ενός πολίτη με έναν μοναδικό παγκοσμίως αριθμό, ο οποίος στη χώρα μας ονομάζεται ΑΜΚΑ.

Και επειδή δεν μπορούν να μας πάνε κατ’ευθείαν στη γενικευμένη χρήση μιας ηλεκτρονικής ταυτότητας μας υποχρεώνουν αρχικά να κατέχουμε μια κάρτα κοινωνικής ασφάλισης στην οποία εκτός των άλλων υπάρχει και ο ΑΜΚΑ .

Πολύ εύκολα και χωρίς άλλες διαδικασίες, όταν αποδειχθεί η "διαδραστική ικανότητα" της κάρτας κοινωνικής ασφάλισης στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών μας δεδομένων, αυτή θα αντικαταστήσει αυτομάτως με την δημοσίευση ενός νομοθετικού διατάγματος την κλασσική αστυνομική ταυτότητα και αμέσως μετά όλα αυτά που χρησιμοποιούμε στη καθημερινή μας ζωή (βιβλιάρια τραπεζών,πιστωτικές κάρτες,διαβατήρια κλπ).

Όταν ο κόσμος θα έχει αποδεχθεί την ηλεκτρονική του αιχμαλωσία και θα έχει εξοικειωθεί με τη χρήση και τις "ευκολίες" της ενιαίας κάρτας, τότε θα του παρουσιάσουν και το τελικό "προϊόν" που θα είναι και το επιστέγασμα της παγκόσμιας κυριαρχίας των δυνάμεων της "Νέας Εποχής".

Το επιχείρημα θα είναι απλό και ευκολοχώνευτο σε όσους συνήθισαν να έχουν συνέχεια ανοιχτό το στόμα και κλειστά τα μάτια και τα αυτιά. "Γιατί να παιδεύεστε με την κάρτα που μπορεί να σας την κλέψουν ή να την χάσετε και να μπείτε σε μπελάδες; Η τεχνολογία σας προσφέρει τη δυνατότητα να βάλετε υποδόρια μόνο με ένα τσίπημα ένα micro-chip που θα αντικαταστήσει όλα όσα κουβαλούσατε μέχρι τώρα μέσα σε μια τσάντα".

Αφού λοιπόν εδώ και χρόνια δια νόμου οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων ζώων στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένοι να τους εμφυτεύουν υποδόρια micro-chip και είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι η χρήση τους δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στην υγεία του ζώου, ποιος άνθρωπος θα έχει αντίρρηση να εμφυτεύσει κάτω από το δέρμα του ένα πιο εξελιγμένο άρα και πιο ασφαλές micro-chip;

Φυσικά αυτός που θα έχει αντίρρηση και δεν θα δεχτεί να τον φακελώσουν και να τον "μαρκάρουν" απλώς δεν θα μπορεί να εργασθεί, να αγοράσει, να πουλήσει, να πληρώσει λογαριασμούς και τελικά εκ των πραγμάτων θα καταδικαστεί να είναι ένα απόβλητο του ψευτοανθρωπισμού της "Νέας Εποχής".

Τότε κανείς προοδευτικός αριστερός ή οικολόγος δεν θα ασχοληθεί με την περιθωριοποίηση του "αντιρρησία συνείδησης ", είτε αυτή η συνείδηση ελέγχεται από την πίστη του στον Χριστό και την άρνησή του να κατέχει ή να φέρει τον αριθμό 666 με τον οποίο "όλως τυχαίως" λειτουργεί το σύστημα, είτε διότι η αγάπη του στην ελευθερία και το αυτεξούσιο του ανθρώπου, δεν του επιτρέπουν να αυτοκαταδικασθεί με την πολιτογράφησή του στο παγκόσμιο χωριό το "Μεγάλου Αδελφού", είτε και για τους δύο λόγους που ούτως ή άλλως είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους.
=====================================
ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/micro-chips.html

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες