Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Πορνογραφία-ειδωλολατρία-ΛΑ.Ο.Σ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 03, 2009 9:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Πορνογραφία-ειδωλολατρία-ΛΑ.Ο.Σ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πορνογραφία-ειδωλολατρία-ΛΑ.Ο.Σ

http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/stop.html

ΕΣΡ: STOP ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΟΡΝΟ-ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ"


Η σύζυγος του κ. Άδωνη Γεωργιάδη μάλλον θα αναγκαστεί να γυρίσει στην "σύνθεση" μουσικών ύμνων για τους "Δωδεκαθεϊστές" και τις "τελετουργίες" τους(1) ,μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να επιβάλλει πρόστιμο στον ΑΝΤ1 και να διακόψει την εκπομπή με τους ορούς της αλήθειας και τις πορνο-ανακρίσεις.

Φαίνεται "έπιασαν τόπο" οι έντονες διαμαρτυρίες κυρίως των Ελλήνων bloggers, που κατήγγειλαν το απόλυτο ξεφτίλισμα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την διαφήμιση κάθε είδους ανωμαλίας ως συνηθισμένης στάσης ζωής των απλών ανθρώπων.

Βέβαια όψιμο το ξύπνημα απο τον λήθαργο του ΕΣΡ αφού η διακοπή της μετάδοσης επιβλήθηκε λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής περιόδου και όταν ήδη η "περιώνυμος" κυρία είχε γεμίσει με τόνους σκουπιδιών τα σπίτια των ανήμπορων πια να αντισταθούν στον "άμβωνα της Νέας Εποχής" συμπολιτών μας.


(1)Για να μήν βαυκαλίζονται κάποιοι ότι ο κ. Καρατζαφέρης και οι βουλευτές του εκφράζουν την Ορθοδοξία έστω και κατ΄ελάχιστον, διαβάστε πιο κάτω τί γράφει το site των νεο-ειδωλολατρών για την συμβία ενός εκ των πρωτοπαλλήκαρων του κόμματος.



Το «Έπος» της Ευγενίας Μανωλίδου

" Ο Ελληνισμός αξίζει να υποτάξει τον κόσμο στην εξουσία του παρά να υποτάσσεται στην τυραννία των ναζωραίων."


Η μόλις 30 ετών Ελληνίδα συνθέτης Ευγενία Μανωλίδου κυκλοφόρησε προσφάτως τον διπλό σύμπακτο δίσκο με τίτλο «Έπος». Πρόκειται για ένα λυρικό δράμα σε τρεις πράξεις.
Αγοράσαμε τον σύμπακτο δίσκο και δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από την επαγγελματική εργασία της κορυφαίας Ελληνίδος συνθέτριας. Αρμονία, φωνητικά, στίχοι, μουσικά όργανα συμπλέκονται σε ένα θεόπνευστο σύνολο, το οποίο αποτελεί ύμνο στους Αθανάτους Θεούς, στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό.
Όποιος Έλλην έχει ενστερνιστεί την αγάπη για την Ελλάδα και τον σεβασμό προς τους Αθανάτους Θεούς δεν μπορεί παρά να εξυφαίνει αριστουργήματα διότι λαμβάνει μέρος στο Θείο Δράμα, στην ζώσα Ελληνική Παράδοση.
Προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες την αγορά του «Έπους» ως καθαρτήριο μέσον της μισελληνικής πραγματικότητος. Θεωρούμε ότι η μουσική του «Έπους» είναι κατάλληλη για χρήση στις Ιεροπραξίες της Ελληνικής Θρησκείας.
(http://www.hellenicreligion.gr/doc/manolidou.htm)

Το παραπάνω είναι ενα απόσπασμα απο το άρθρο μας της 18/5/2009 με τίτλο:
ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες