Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οικολόγοι

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
fiamou



Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 27, 2009 11:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οικολόγοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τελικά είναι μεγάλη απάτη αυτοί οι οικολόγοι - πράσινοι.
Αρχηγός τους είναι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, εκείνος ο τύπου ο οποίος τόλμησε να προτείνει στο νομαρχιακό συμβούλιο Θεασσαλονίκης να τιμήσει τον Κεμάλ Αττατούρκ ως μεγάλο τέκνο της πόλης!
Επίσης είχε προτείνει να μην εγκατασταθούν στη Θράκη οι παλιντοστούντες Πόντιοι από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Γιατί, λέει, αν το κάναμε αυτοί οι Τούρκοι θα έστελναν τους μουσουλμάνους που θα αναγκάζονταν να εγκαταλείψουν τη Θράκη μετά από αυτό, να εγκατασταθούν στα κατεχόμενα της Κύπρου!

[size=12]Όσοι λοιπόν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε στις Ευρωεκλογές βρείτε κάποιον άλλον τρόπο, π. χ. την αποχή, όχι αυτούς τους νταβάδες της Νέας Τάξης.
Γι' αυτό τα κατασκευασμένα γκάλοπ τους δίνουν διαρκώς υψηλά ποσοστά, για να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ αυτών των οργάνων του συστήματος.

Διαβάστε δυο κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο ιστολόγιο του ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ. [/size]



Γκαιμπελικό παιχνίδι των μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών υπέρ των Οικολόγων-Πρασίνων

Published by Ανδρέας Σταλίδης
Γράφει ο “πραγματικὀς οικολόγος”:

Γκαιμπελικό παιχνίδι των μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών υπέρ των Οικολόγων με τις βαθιά μειοδοτικές θέσεις για τα εθνικά θέματα
ΟΛΟΙ οι εκδότες, καναλάρχες και τηλε-δημοσιογραφοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τις ακραίες θέσεις των Οικολόγων Πράσινων για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ όμως για να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, το εθνικό δηλαδή ακροατήριο, που το ΜΟΝΟ που γνωρίζει είναι: Οικολόγοι Πράσινοι = οικολογία.
Πρόκειται για αισχίστου είδους πλύση εγκεφάλου απο τα ΜΜΕ υπέρ των Οικολόγων Πράσινων, μέχρι και ο Κύρτσος τους αποθέωνε προχθές…
Για να δούμε αν πάρουν έστω και 2% αν μάεθι ο κόσμος τις καλά κρυμμένες θέσεις τους…

Οι θέσεις των ΟικοΠράσινων για την εξωτερική πολιτική πάντως δεν θα μείνουν κρυφές:
Την Δευτέρα 18 Μαΐου 2009 και ώρα 7:30μ.μ., τα περιοδικά και οι εφημερίδες Οικολογείν, Χριστιανική και Άρδην διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: Ευρώπη και εκλογές: Η οικολογία και οι «Πράσινοι», η οικονομική κρίση, η είσοδος της Τουρκίας στην Ε.Ε. Ομιλητές θα είναι οι: Γιάννης Σχίζας, Γιώργος Καραμπελιάς, Γιάννης Ζερβός, Σταύρος Λυγερός και Στάθης Σταυρόπουλος (ΣΤΑΘΗΣ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ακαδημίας και Γενναδίου 8 – 7ος Όροφος).
Για να δούμε μερικές “ωραίες” πρόσφατες θέσεις των Οικολόγων
Τρεμόπουλος 1
http://www.bulls.gr/read_op.php?oid=1276&mid=192
Συμμετοχή Τρεμόπουλου στην κίνηση κατάδοσης της χώρας ως υποθάλπουσας εγκληματίες πολέμου που συμμετείχαν στην σφαγή των Μουσουλμάνων στην Σρεμπρένιτσα της Βοσνίας.
Μεταξύ άλλων αναφέρεται:
“Έλληνες «εθελοντές» (οι επώνυμες μαρτυρίες τους έχουν δημοσιευθεί) πολέμησαν στη Bοσνία με τον Kάρατζιτς και τον Mλάντιτς και –ατιμάζοντάς την– ύψωσαν την ελληνική σημαία στη Σρεμπρένιτσα την ώρα της μεγάλης σφαγής.H Eλληνική Πολιτεία έχει συνεπώς την υποχρέωση και συγγνώμη να ζητήσει δημοσίως από τις οικογένειες των 8.000 σφαγιασθέντων και να απαιτήσει να λογοδοτήσουν όσοι έλληνες «εθελοντές» συνέπραξαν στο μεγάλο έγκλημα και οι γνωστοί-άγνωστοι που τους ενέπλεξαν. Tο απαιτούμε”.
Με άλλα λόγια, καταγγέλλεται το ελληνικό κράτος στο εσωτερικό και διεθνώς ως έχον συμμετοχή στο ολοκαύτωμα της Σρεμπρένιτσα, επειδή, πιθανώς κάποιοι Έλληνες πολίτες πήγαν με δική τους πρωτοβουλία στη Βοσνία εκείνα τα χρόνια, προσφέροντας, όπως είναι σε όλους γνωστό –ακόμη και στους εισαγγελείς του ειδικού διεθνούς δικαστηρίου που ΔΕΝ άσκησαν καμία δίωξη εναντίον κανενός Έλληνα-, ανθρωπιστική βοήθεια, ασχέτως τι παραμύθια σέρβιραν μετά στους συγχωριανούς τους. Και λυπημένοι όλοι αυτοί –μεταξύ τους και ο Τρεμόπουλος- που δεν παραπέμφθηκε η Ελλάδα, συντάσσουν το κατάπτυστο κείμενο ζητώντας από την Ελλάδα να ζητήσει συγνώμη, να αναγνωρίσει δηλαδή την ενοχή της και συνεπώς να ζητήσει … από μόνη της να παραπεμφθεί και αυτή στην Χάγη μαζί με τον Μιλόσεβιτς και τους άλλους πραγματικά υπαίτιους αυτής της μελανής σελίδας της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας.
Τρεμόπουλος 2
http://ecology-salonika.org/lib/?p=421
Η αυθεντική σαφής προτίμηση του Τρεμόπουλου για την ονομασία της οδού Αποστόλου Παύλου στην Θεσσαλονίκη ως Κεμάλ Ατατούρκ, καταγεγραμμένη στο ίδιο το site του Τρεμόπουλου!
Τρεμόπουλος 3
http://panosz.wordpress.com/2008/04/10/tsamides/#comment-36290
Τρεμόπουλος υπέρ του να ανακινηθεί θέμα Τσάμηδων, με προσωπική αφήγηση για τις σφαγές και το παιδομάζωμα που έκανε ο ελληνικός στρατός…
Τρεμόπουλος 4
http://ecology-salonika.org/lib/?p=421
(Τι καλά που περνούσαμε μαζί με τους Τούρκους…) «…στους πρόσφυγες, πέρα από την πίκρα και τον πόνο για τον ξεριζωμό, δεν υπήρχε το μίσος για τους Τούρκους που υπάρχει τώρα. Το μίσος και η εμπάθεια καθώς και η ανιστόρητη, υστερική και άδικη σύγκριση του Κεμάλ με τον Χίτλερ είναι προϊόν της δεκαετίας του 90 και τής προσπάθειας ορισμένων κύκλων να αναθεωρήσουν την πρόσφατη ιστορία μας γράφοντας και λέγοντας ότι τους κατέβει (για διάφορους λόγους). Με μια λέξη είναι προϊόν του εθνολαϊκισμού”.
Χρυσόγελος
http://efhbos.wordpress.com/2009/02/12/xrysogelos/
Χρυσόγελος για το «Μακεδονικό»: Υπέρ του αυτοπροσδιρισμού των Σκοπιανών, υπέρ της αναγνώρισης μειονότητας «Μακεδόνων» στην Ελλάδα, υπέρ της επίσημης διδασκαλίας από το ελληνικό κράτος των «μακεντόντσι» (σε ποιους άραγεWink.
Έφηβος: Ποιες είναι οι θέσεις σας για το «Μακεδονικό»;
Νίκος Χρυσόγελος: Για το «Μακεδονικό», οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις έχουν τεράστια ευθύνη γιατί δεν επίλυσαν το θέμα αυτό τότε που υπήρχαν ρεαλιστικές δυνατότητες για επίλυση.
Για πολλά ακόμα χρόνια η εκκρεμότητα μπορεί να κάνει ζημιά στη χώρα:
- Στο εξωτερικό εφημερίδες, χάρτες, εγκυκλοπαίδειες, τουριστικοί οδηγοί, αναφέρουν πια όλο και πιο συχνά τη γειτονική χώρα ως «Μακεδονία» και την ελληνική Μακεδονία όλο και συχνότερα ως σκέτη Βόρεια Ελλάδα.
- Η ιστορική μνήμη των ξένων αφορά κυρίως την πολυεθνική Μακεδονία του 1900 και ελάχιστα την αρχαιότητα και το Μ. Αλέξανδρο (που θεωρείται επίκαιρος όσο και ο Μ. Ναπολέων).
Η μέχρι τώρα θέση των Πράσινων στο ευρωκοινοβούλιο απηχεί σε μεγάλο βαθμό την αρνητική διάθεση της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης απέναντι στα ελληνικά επιχειρήματα. Δεν είναι εύκολα κατανοητός ο φόβος μιας ευρωπαϊκής χώρας, που ανήκει στις 29 πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, με οικονομικούς παράγοντες που ελέγχουν πάνω από το 1/3 των δραστηριοτήτων της γειτονικής χώρας. Μπορεί να μετριαστεί μόνο με την εκλογή ευρωβουλευτή από τους Οικολόγους Πράσινους, που θα μπορεί να θέτει τις θεμιτές, όχι παράλογες, ελληνικές ευαισθησίες με όρους κατανοητούς από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.
Στο πρόγραμμα των Οικολόγων Πράσινων αναφέρεται ότι καμιά εθνότητα (στην ευρύτερη γεωγραφική Μακεδονία) δεν είναι πιο Μακεδόνες από τις υπόλοιπες και ότι το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού αφορά και τις περιφέρειες (άρα και την ελληνική Μακεδονία). Δίπλα στα 2,5 εκατομμύρια Έλληνες Μακεδόνες μπορούν να υπάρχουν και συμπολίτες μας με διαφορετική εθνοτική συνείδηση και ταυτότητα. Γιατί θα πρέπει να το φοβόμαστε αν δεν συνδέεται με αλλαγές συνόρων ή απειλές; Δεν είναι λογικό να γίνουν αποδεκτοί με τον αυτοπροσδιορισμό που χρησιμοποιούν στη γλώσσα τους, ως Μακεντόντσι, που δε θίγει σε τίποτα τους Έλληνες Μακεδόνες”;
Παρασκευόπουλος-Τρεμόπουλος
http://www.ecogreens.gr/gr/modules.php?name=News&file=article&sid=759
Θέση υπέρ της αναγνώρισης της ΦΥΡΟΜ ως Μακεδονία, με βάση το “δικαίωμα” του αυτοπροσδιορισμού για το οποίο αγωνίζονται οι “πράσινοι”.”Για μας είναι δεδομένο ότι η ευρύτερη Μακεδονία έχει πολυεθνική ιστορία αιώνων και καμιά εθνότητα ή χώρα δεν είναι «πιο Μακεδόνες» από τις υπόλοιπες».


Μιχάλης Τρεμόπουλος - Οικολόγοι Πράσινοι στην Κομοτηνή: απαντήσεις πάντως ΔΕΝ πήραμε!
Published by Θεόδωρος Ορέστης Σκαπινάκης at 2:55 pm under Αναδημοσίευση, Εθνικά, Ελληνοτουρκικά, Περιβάλλον, Πολιτική
Μιχάλης Τρεμόπουλος - Οικολόγοι Πράσινοι στην Κομοτηνή: απαντήσεις πάντως ΔΕΝ πήραμε!
http://www.youtube.com/watch?v=_IHyFheGSCk
Με αφορμή εκδήλωση για την ποδηλασία επισκέφθηκε την Κομοτηνή ο πρόεδρος των «Οικολόγων Πράσινων» Μιχάλης Τρεμόπουλος μαζί με στελέχη του κόμματος από Καβάλα και Εβρο. Το πέρασμα του Μιχάλη Τρεμόπουλου από την πόλη μας κανονικά θα έπρεπε να ήταν μία ακόμη τυπική συνέντευξη τύπου προς τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής για την διαφήμιση της εκδήλωσης. Και λέμε «θα έπρεπε» γιατί τα πράγματα μόνο τυπικά όπως φάνηκε δεν ήταν…
Με το “καλημέρα σας” οι δύο συνεργάτες του Μιχάλη Τρεμόπουλου αντίκρυσαν δύο τεραστίων διαστάσεων πανό με τα συνθήματα «ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ» και «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΚΕΜΑΛΙΣΜΟΣ = ΝΑΖΙΣΜΟΣ – Ο «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ» ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑ». Τα πανό είχαν σηκώσει πολίτες της περιοχής, στην πλειοψηφία τους παλιννοστούντες Πόντιοι από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. ως διαμαρτυρία για παλαιότερες θέσεις που εξέφρασε ο πρόεδρος και συγκεκριμένα:
α) Για τη θέση του να μην εγκατασταθούν οι Πόντιοι στη Θράκη.
β) Για τη θέση του να τιμηθεί ο (γενοκτόνος των Ποντίων) Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη ως «τέκνο της πόλης».
Μετά το πρώτο ξάφνιασμα των συνεργατών του Μιχάλη Τρεμόπουλου τα τηλέφωνα άναψαν. Αρχικά ειπώθηκε από τους ίδιους η άποψη η εκδήλωση να ματαιωθεί προφανώς για να μην εκτεθεί ο πρόεδρος. Μετά από λίγη ώρα όμως, άλλαξαν γνώμη και τελικά ο πρόεδρος (που ήταν καθ’ οδόν) θα ερχόταν στο ξενοδοχείο. Όμως ένα ανώνυμο τηλεφώνημα κάποιου που έλεγε πως «θα κάψει» το ξενοδοχείο (!) ήρθε και πάλι να δημιουργήσει αναστάτωση. Στο τέλος ο πρόεδρος ήρθε και ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους…
Ο ίδιος ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, παρόλες τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους πολίτες αρνήθηκε κατηγορηματικά ΚΑΙ τις δύο «κατηγορίες» λέγοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες που ως σκοπό έχουν να βλάψουν τους «Οικολόγους Πράσινους» οι οποίοι με την μέχρι σήμερα πορεία τους «έχουν πατήσει τον κάλο πολλών» όπως τόνισε. Ούτε τιμές στον Κεμάλ λοιπόν, ούτε «έξω οι Πόντιοι» από τη Θράκη. Δεχθήκαμε την διάψευση και συνεχίσαμε τον διάλογο, ζητώντας ως «Α» να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για την «Αντιγόνη», την Μ.Κ.Ο. στην οποία ο Μιχάλης Τρεμόπουλος συμμετέχει όπως π.χ. τα στοιχεία της φορολογικής της δήλωσης.
Αποφεύγοντας την ερώτηση ο Μιχάλης Τρεμόπουλος ρώτησε να μάθει …τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης του εκδότη του «Α» τα οποία και του δώσαμε! Ανταπάντησε όμως λέγοντας πως ο ίδιος κάνει φορολογική δήλωση της τάξεως των 8.000 (ετησίως) και πως ζει με τη βοήθεια της συζύγου του, αφού θυσίασε την καριέρα του για την Οικολογία. Λαμπρά. Όμως απάντηση στην αρχική μας ερώτηση περί «Αντιγόνης» ακόμη δε πήραμε… γι αυτό και αποφασίσαμε να το ψάξουμε λίγο περισσότερο το ζήτημα.
Οσον αφορά στο θέμα περί του να τιμηθεί ο Ατατούρκ από την Θεσσαλονίκη (προφανώς με ονοματοδοσία κάποιας οδού) κάτι το οποίο ο Μιχάλης Τρεμόπουλος αρνήθηκε κατηγορηματικά, έχουμε να παρουσιάσουμε τα παρακάτω:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 9 Φεβρουαρίου 2009-04-18
http://archive.enet.gr/online/online_hprint?q=%25D4%25F1%25E5%25EC%25FC%25F0%25EF%25F5%25EB%25EF%25F2&a=&id=62656380
Φωτιές άναψε χθες η πρόταση του επικεφαλής των οικολόγων Μιχάλη Τρεμόπουλου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης «να τιμηθεί ο Κεμάλ Ατατούρκ γιατί είναι παιδί της πόλης». Η παρέμβαση έγινε μετά την πρόταση του νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη να σταλεί ψήφισμα στην υπουργό Παιδείας για το «επικίνδυνο» βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού.
«Η Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να έχει τιμήσει τον Κεμάλ γιατί είναι παιδί της πόλης», είπε ο νομαρχιακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος και προκάλεσε έκρηξη. Η νομαρχιακή σύμβουλος του συνδυασμού Ψωμιάδη, Ανθή Πορφυριάδου, εξανέστη και κατήγγειλε τον κ. Τρεμόπουλο για την «αντεθνική του στάση», ενώ αρκετοί ακόμη αντέδρασαν σε ηπιότερους τόνους.
Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βούλα Πατουλίδου σημείωσε: «Τόσο απλά δοσμένα μεγάλες αλήθειες για τη γενοκτονία των Ποντίων, την τεκμηριωμένη με επίσημα έγγραφα και ντοκουμέντα, που ο καθένας μας μπορεί να αναγνώσει στους 15 τόμους καταγεγραμμένης ιστορίας των Ποντίων από τον καθηγητή Κώστα Φωτιάδη. Κι όμως αυτή τη σπαρακτική αλήθεια πολλοί τολμούν να την αγνοούν. Και χειρότερα: Τολμούν και προτείνουν να τιμηθεί ο γενοκτόνος Κεμάλ Ατατούρκ επειδή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή και το Μπράουνάου της Αυστρίας, γενέτειρα του Χίτλερ, θα έπρεπε με την ίδια λογική να τον τιμά; Οι οπαδοί αυτής της λύσης της ανιστορισίας, ποιους σκοπούς εξυπηρετούν τελικά;».
Τη σκυτάλη πήρε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος: «Εάν οι ανιστόρητες αυτές απόψεις δεν είναι προϊόν ασύγγνωστης άγνοιας και επιπόλαιης επίδειξης δήθεν προοδευτικού πνεύματος, τότε αποτελούν ενσυνείδητη εκδήλωση ασέβειας στη μνήμη των 353 χιλιάδων θυμάτων των Ελλήνων του Πόντου».
Πάντως, ούτε η πρόταση του νομάρχη Θεσσαλονίκης να εγκριθεί συγκεκριμένο ψήφισμα για το επίμαχο βιβλίο της Στ’ Δημοτικού έτυχε αποδοχής από τις άλλες παράταξεις.
Ν.ΦΩΤ.
Δε πρόκειται δηλαδή για καπνό χωρίς φωτιά, όπως πάει να ισχυριστεί ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Το άρθρο για την μη εγκατάσταση των Ποντίων στη Θράκη βρίσκεται σ' αυτή διεύθυνση.

http://antifonitis.gr/online/wp-content/uploads/2009/04/tremopoulos-thraki.jpg

Πρόκειται για άρθρο με δική του υπογραφή που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ το 1990 και νομίζουμε πως ο τίτλος τα λέει όλα. Αν μάλιστα κάνει κάποιος τον κόπο να το αναγνώσει, θα υποπτευθεί ποιους τοπικούς «παράγοντες» και παραγοντίσκους είχε ως συμβουλάτορες ο Μιχάλης Τρεμόπουλος εκείνη την εποχή.
Παρουσιάσαμε λοιπόν τα στοιχεία που έχουμε και τα συμπεράσματα δικά σας!

_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" Άρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 28, 2009 6:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολλά, επίσης, για τους «οικολόγους»
Διαβάστε ΕΔΩ:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3385

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3401

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ριζοβόλος



Ένταξη: 28 Μάϊ 2009
Δημοσιεύσεις: 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 28, 2009 2:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Γιώργος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ανθελληνικό παραλήρημα του Τρεμόπουλου και των άλλων μίσθαρνων οργάνων της Νέας Τάξη:

http://www.youtube.com/watch?v=6nQB5Qzb3tQ&eurl=http://forum.christian-orthodox.gr/viewtopic.php%3Ff%3D2%26t%3D141%26st%3D0%26sk%3Dt%26sd%3Da%26start%3D9390&feature=player_embedded[/url]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 28, 2009 2:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΟΓΕΝΗΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚό ΣΤΑ ΣΚόΠΙΑ...


Πρέπει, επιτέλους, κάποιος να απαντήσει..
Είναι ψέματα ή αλήθεια όλα αυτά που διαβάζουμε ΕΔΩ:


http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1003659


Αυτή την απάντηση την περιμένει Ο Λ Ο Σ ο κόσμος..
Κι όχι μόνον οι επαγγελματίες δημαγωγοί..



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 02, 2009 9:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναδημοσίευση από το "Κλασσικοπερίπτωση"

http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/blog-post_7768.html


ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΕΟ-ΤΑΞΙΚΕΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΗΦΙΣΜΑ

Για το ίδιο θέμα έγραψε και το "ΡΕΣΑΛΤΟ", σχετικό άρθρο του οποίου αναδημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες.Σήμερα το blog "Αντιπαρακμή" σχολιάζει με την σειρά του αυτήν την "σύναξη" της "Νέας Εποχής" με τον τίτλο:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ



1)


Ηγνωστή ανθελληνική παρέαΠαύλος Αθανασόπουλος (δείτε τις θέσεις του στην εφημερίδα Αυγή) αλλά και την ιδιότητά του.

2) Γρηγόρης Βαλλιανάτος (ο γνωστός ομοφυλόφιλος του ΠΑΣΟΚ)

3) Παύλος Βοσκόπουλος (του Ουράνιου τόξου)

4) Παναγιώτης Δημητράς (κατά τ' άλλα ο κ.Τρεμόπουλος το παιζε ότι δεν τους ήξερε και σχεδόν κατά λάθος βρέθηκε στην αίθουσα με την παρουσίαση του "μακεδονικού" αναγνωστικού)

5) Γεώργιος Νακρατζάς (επίσης της ομάδας του ΕΠΣΕ- Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του ελσίνκι)


6) Νίκος Δήμου (ο γνωστός φιλόσοφος που τη μια μέρα έγραφε άρθρα σε περιοδικά αυτοκινήτων και την επόμενη σε περιοδικά υπολογιστών χωρίς να έχει σπουδάσει τίποτε από τα δύο, και ισχυριζόταν ότι επειδή σπούδασε φιλοσοφία, έχει μάθει λέει να σκέφτεται και συνεπώς να εκφράζει άποψη για το κάθε τι.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι τοποθετείτε ως ειδικός από αυτ/τα μέχρι τα PC αλλά ότι μιλάει και για τα εθνικά θέματα. Σε δεκάδες βιβλία του υβρίζει συστηματικά στηλιτεύει την αγάπη που έχουν οι Έλκληνες για την πατρίδα τους, προβάλοντας μόνιμα τον διεθνισμό. Φέτος υποψήφιος με το κόμμα ΔΡΑΣΗ του Στ.Μάνου).

7) Στέφανος Μάνος (είναι μερικοί πολιτικοί που όταν κατεβαίνουν στις εκλογές δεν έχουν "στον ήλιο μοίρα" αλλά το σύστημα εκεί! σταθερά τους στηρίζει, από κόμμα σε κόμμα, Δεν αφήνει να πάνε χαμένοι)

οι δημοσιογράφοι:
Cool Σταύρος Θεοδωράκης (θυμηθείτε κάτι ρεπορτάζ στην tv και τις αποκλειστικές πληροφορίες ..., δεν είναι λίγοι όσοι ισχυρίζονται ότι προέρχονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες)

9) Ριχάρδος Σωμερίτης (ναι με τις επίσης γνωστές "εθνικές" θέσεις του όταν αρθρογραφεί, απλά όχι υπέρ άλλων γειτονικών εθνών!)

10) Πάσχος Μανδραβέλης (και οι δημοσιογράφοι της Καθημερινής για την διάσωση της πατρίδας μας. Σκέψεις για τυχόν συμφέροντα με μεγαλοεργολάβους κλπ αποτάσσονται μετά βδελυγμίας!)

11) Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ (ο γνωστός δημοσιογράφος της μειονότητας στη Θράκη. Κοιτάξτε ΕΔΩ τον σύνδεσμο, η Θράκη ,τμήμα της Μακεδονίας, η Κρήτη, η Ρόδος, και νησιά του Αιγαίου όλα εμφανίζονται με την Τουρκική σημαία)

12) Γκασμέντ Καπλάνι (ο γνωστός Αλβανός που αρθρογραφεί σε εφημερίδες και "εφευρίσκει" και ρατσιστικά περιστατικά από τη φαντασία του για να τονίζει πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες. Του είχε δοθεί και μόνιμη εβδομαδιαία εκπομπή στο κρατικό ραδιόφωνο... πλήρωνε κορόιδο ελληνικέ λαέ ...)

οι πολιτικοί:
13) Νίκος Μπίστης
14) Πέτρος Κουναλάκης
15) Ανδρέας Ανδριανόπουλος
πολιτικοί καταδικασμένοι από το λαό σε όλες τις εκλογές όμως ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ από την πολιτική ζωή

4) Αντώνης Λιάκος, καθ/τής Παν/μίου που οργάνωσε ανθελληνικές ημερίδες
16) Τάκης Μίχας (γνωστός "φιλέλληνας" της Ελευθεροτυπίας)

Ονοματεπώνυμα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά με κοινά χαρακτηριστικά σε πλήρη αρμονία.

Πόσο όμορφα συσχετίζονται
οι γνωστοί ανθέλληνες (του Ουράνιου τόξου, Ελληνικού Παρατηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και δημοσιογράφοι της Θράκης), με πολιτικούς, δημοσιογράφους, ομοφιλόφιλους, καθηγητές Παν/μίου και πλήθος άλλων ατόμων που κυριολεκτικά "εξουσιάζουν" το ελληνικό κράτος και κατευθύνουν κάθε τι ανθελληνικό και αντιθρησκευτικό στην πατρίδα μας.

Όλοι ΜΑΖΙ, με τον κ. Τρεμόπουλο των "Οικολόγων-Πράσινων". Για να δέσει η αλυσίδα και να χορηγούνται σωστά τα κονδύλια στις Μ.Κ.Ο.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Καφετζόπουλος ΔΕΝ φαίνεται να γνωρίζει τα εθνικά θέματα (όπως τη Συνθήκη της Λωζάνης που αναφέρεται σε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ μειονότητα στη Θράκη σε αντίθεση με την ΕΘΝΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ μειονότητα της Κων/πολης, Ίμβρου και Τενέδου).

Είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ όμως όπως θα δείτε στο βίντεο, να δηλώνουν ξεδιάντροπα τόσο ο κ. Καφετζόπουλος όσο και ο κ.Τρεμόπουλος ότι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν ΕΘΝΙΚΗ (τουρκική εννοούνε) συνείδηση και ταυτότητα και να αναφέρονται σε "Μακεδόνες" και "μειονότητα (μακεδονική)" στην Ελλάδα.

Το μόνο ερώτημα που μένει είναι αν ότι λένε οι "Οικολογοι-Πράσινοι" στην ελλάδα το κάνουν επειδή έχουν να κερδίσουν κάτι (ευρωπαϊκά κονδύλια κλπ με τις ΜΚΟ που έχουν ιδρύσει) ή έχοντας συνταχθεί πλέον με τις δυνάμεις των ΕΧΘΡΩΝ της Πατρίδας μας

Επιστροφή στην κορυφή
Κουφός Βασίλης



Ένταξη: 23 Δεκ 2008
Δημοσιεύσεις: 21

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 03, 2009 7:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δείτε κι αυτό

http://olympia.gr/2009/06/02/macedonia-greens/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες