Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Επίλογος για τη Ν.Δ. - Η ιστορία επαναλαμβάνεται

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλεοξάνθη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 7:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Επίλογος για τη Ν.Δ. - Η ιστορία επαναλαμβάνεται Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επίλογος για τη Ν.Δ.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 7:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δύο εικόνες που τα λένε όλα!


http://paideia-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_3623.html
Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 8:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιαννάκου: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Ευχαριστούμε το paideia-gr που μας θύμισε ΠΟΙΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

Εμείς σε αυτόν τον τίτλο που παραπέμπει σε άλλου είδους εθνικές τραγωδίες θα προσθέσουμε μερικά σχόλια.

Η κυρία Γιαννάκου, τέως υπουργός παιδείας και τέως βουλευτής,κατά πάσαν πιθανότητα θα ηγείται του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ.

Για την αποτελεσματικότητα της καθαρτηρίου κολυμβήθρας του κυβερνώντος κόμματος δεν αμφιβάλουμε. Δεν αμφιβάλουμε ούτε και για την ...στερεότητα του "γύψου" που τοποθετήθηκε στην βουλή με την νυκτερινή και αιφνίδια απόφαση του ιατρού των σκανδάλων κ. πρωθυπουργού.Έχουμε όμως σοβαρές αμφιβολίες κατά πόσο η κ. Γιαννάκου- αν τελικά "κατέβει" ως υποψήφια ευρωβουλευτής και εκλεγεί- θα εκπροσωπήσει με πατριωτισμό (τουλάχιστον έτσι όπως απαιτείται εκ του συντάγματος) τα ελληνικά συμφέροντα.Δυστυχώς αυτά τα συμφέροντα δεν εξυπηρετήθηκαν ούτε καν με ουδέτερα εκπαιδευτικά κριτήρια, όταν η τέως υπουργός και δυνητικά ευρωβουλευτής,εξέδιδε και ακολούθως υπεράσπιζε με φανατισμό το ανιστόρητο βιβλίο της ιστορίας που συνέγραψε η κ. Ρεπούση.

Ευτυχώς ο ελληνικός λαός αντέδρασε μπροστά σε αυτή την απροκάλυπτη και χυδαία διαστροφή της ελληνικής ιστορίας, προσπέρασε την καθημερινή διακομματική προπαγάνδα των ΜΜΕ και των λοιπών υποστηρικτών του εθνομηδενισμού και της εκπαιδευτικής αποδόμησης.Και επειδή αναφερόμαστε στην ιστορία, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα που έκανε τότε το site του "Αντίβαρου" και την πολύ χρήσιμη πρωτοβουλία του να συγκεντρώσει διαδικτυακά χιλιάδες πολιτών που συνυπέγραφαν την καταγγελία-αίτημα για απόσυρση του βιβλίου απο τα δημοτικά σχολεία.

Απο το http://www.antibaro.gr/ πήραμε κάποια αποσπάσματα προκειμένου αυτοί που ξέχασαν να θυμηθούν και αυτοί που θυμούνται να μην ξεχαστούν στις επόμενες ευρωεκλογές:

Η συνέχεια εδώ:

http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/05/blog-post_5491.html

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 9:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Καραμανλής γράφει τον επίλογο της πτώσης του!

Η επιλογή αυτή της Γιαννάκου αποτελεί βάναυση προσβολή του ελληνικού λαού.
Η κ. Γιαννάκου είχε καταδικαστεί και με την ψήφο του ελληνικού λαού.

Ο Πρωθυπουργός έχει αποκτήσει πλέον όλα τα χαρακτηριστικά της βουλητικής ανεπάρκειας των εξαρτημένων, από τα αυτοκρατορικά κέντρα, πολιτικών.

Λειτουργεί και συμπεριφέρεται με τις ανακλαστικές κινήσεις του παγιδευμένου και ανήμπορου θεριού. Τραβάει για τον γκρεμό με τα μάτια ανοικτά, αλλά χωρίς να βλέπει…

Αναδημοσιεύουμε ένα κείμενο γραμμένο τον Αύγουστο τα 2007, τότε που το σύμπαν βοούσε και ο κ. Καραμανλής πάλι δεν άκουγε. Μετά φυσικά έκανε τον «ελιγμό» της αντικατάστασης της κ. Γιαννάκου. Απλώς «ελιγμός», όπως η ιστορία απέδειξε…
ΣΗΜΕΡΑ την ξαναφέρνει μετά Βαΐων και κλάδων.

Ολόκληρη η παλιά συζήτηση
ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=13424#13424


«Σφάξε με αγά μου νΆ αγιάσω»


Με αυτό το δουλικό αξίωμα, φαίνεται ότι η είναι ποτισμένη, μέχρι το μεδούλι και η κυβέρνηση Καραμανλή. Γενναιότητα κανείς δεν θα περίμενε να έχει μια κυβέρνηση του κεφαλαίου. Θα περίμενε όμως κανείς και από αυτές τις κυβερνήσεις, να λειτουργούν κάπου-κάπου τα αντανακλαστικά τις αυτοάμυνας ή τα αντανακλαστικά του «εθνικού εγωισμού». Τέτοια αντανακλαστικά είχαν π.χ. οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, ακόμα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ήταν κι αυτές κυβερνήσεις-υπηρέτες του κεφαλαίου, αλλά κάπου- κάπου άρθρωναν και έναν λόγο υπηρηφάνειας και «αντίστασης» στις εξευτελιστικές ταπεινώσεις των ιμπεριαλιστών και των εγχώριων κέντρων τους, όπως ήταν το Λαμπρακιστάν και οι λοιποί. Δεν ήταν γλάστρες και αχυράνθρωποι των Αμερικανών και του Λαμπράκη, όπως αυτός ο ανεκδιήγητος Σημίτης (αυτός ο αηδιαστικός λακές) ή ο Γιώργος Παπανδρέου και η Ντόρα (Τα αυθάδη και ασπόνδυλα γρανάζια του αμερικανισμού).
Φαίνεται ότι και η σπονδυλική στήλη του Κώστα Καραμανλή είναι ραχιτική. Πάει να «κουνηθεί» σε κάποια ζητήματα (Σχέδιο Ανάν, συμφωνίες με Πούτιν κ.λπ), αλλά δεν αντέχει. Γίνεται κι αυτός με ταχύτατους ρυθμούς μαριονέτα. Τον οδηγούν από μόνο του στην καταστροφή!
Του έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο με τους εμπρησμούς και δεν βγάζει άχνα. Δεν έχει το ανάστημα να ψελλίσει έστω αυτό που είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου: «Μας καίνε ξένες μυστικές υπηρεσίες»!!!
Και όχι μόνο αυτό. Αφήνει αναπάντητη την κομπάζουσα υποκρισία και εμετική δημαγωγία του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ πάνω στο ζήτημα των εμπρησμών. Το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, που είναι το ίδιο το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο των Αμερικανών ιμπεριαλιστών εμπρηστών, το οποίο δεν νοιάζεται διόλου αν γίνει στάχτη η Ελλάδα (επί των ημερών τους έγιναν όλα στάχτη), ωρύεται για τις ευθύνες των άλλων και κερδοσκοπεί εκλογικά πάνω στην εθνική τραγωδία με τέτοια υποκριτική αυθάδεια που σου προκαλεί αναγούλα. Ούτε απέναντι σε αυτή την πολιτική αλητεία και αυθάδεια των λακέδων των Αμερικανών εμπρηστών τρομοκρατών και δολοφόνων δεν λειτουργούν τα αντανακλαστικά «αυτοάμυνας» της κυβέρνησης Καραμανλή. Συμπεριφέρεται με βάση το δουλικό και εξευτελιστικό αξίωμα: «Σφάξε με αγά μου νΆ αγιάσω»!
Το ίδιο γίνεται και με το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού. Ό,τι προστάξουν τα υπερατλαντικά αφεντικά και το Συγκρότημα Λαμπράκη.
Όλη η Ελλάδα έχει ξεσηκωθεί γιΆ αυτό το νεοταξικό τερατούργημα, η ίδια η κομματική και εκλογική βάση της Ν.Δ., η κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, ακόμα και άνθρωποι μέσα από τον ΣΥΝ (αυτή την απαίσια και δωσίλογη νεοταξική τσόντα), το 75-80% του ελληνικού λαού και η κυβέρνηση Καραμανλή αντιγράφει τις «συνταγές» και τις «απάτες» των τρομοκρατημένων δούλων, όπως του Σημίτη. Μιλάει για διορθώσεις σε ένα βιβλίο που οποιαδήποτε διόρθωση δεν αλλάζει τη ραγιάδικη φιλοσοφία του. Γιατί το νεοταξικό αυτό εξάμβλωμα δεν είναι ζήτημα ανακριβειών και παραμόρφωσης ιστορικών γεγονότων. Οι ιστορικές ανακρίβειες και παραμορφώσεις αποτελούν τη συνέπεια μιας φιλοσοφίας και μεθοδολογίας αφυδάτωσης και παραμόρφωσης της ιστορικής ΟΥΣΙΑΣ. Στο βιβλίο ΕΞΟΡΙΖΕΤΑΙ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ η διαλεκτική ιστορική σκέψη, η «ψυχή» και το «πάθος» των ιστορικών γεγονότων, η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ των κοινωνιών και οι αγωνιστικές μνήμες των λαών. Αυτά δεν διορθώνονται με άχρωμα λεκτικά ρεκτιφιέ και τυπικές διορθώσεις των ψεμάτων.
Και για να δώσει το «χάπι ζαχαρωμένο» η κυβέρνηση προβαίνει σε μια φτηνή ταχυδακτυλουργία εξαπάτησης, «εκσυγχρονιστικής», πασοκικής συνταγής: Θα μοιράσει το βιβλίο της Διδώς Σωτηρίου, τα «ματωμένα χώματα». Καταφεύγει δηλαδή σε «κομμουνίστρια» για να εξωραΐσει την απάτη. Όλοι χρησιμοποιούν την Αριστερά για να εξαπατήσουν. Κι αυτό που το «εκσυγχρονιστικό» κράτος- προτεκτοράτο το έκανε καθεστώς, το αντιγράφει τώρα και η Ν.Δ.
Αλλά κι αυτό είναι υπαγορευμένο από το Λαμπρακιστάν.
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μαζί με το «πολιτικό κέρδος» έχουμε και το «εμπορικό κέρδος». Ο νοών νοείτω.
Τελειώνοντας, να αναφέρω κάτι που ξέχασα. ΜΟΝΟ από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν ακούστηκε ΟΥΔΕΜΙΑ φωνή αντίθεσης στο βιβλίο της Ιστορίας.
Τελευταίως, βεβαίως, πολύ καθυστερημένα, διαφοροποιήθηκε ο Λαλιώτης. Είναι μια «διαφοροποίηση»-επένδυση για αύριο. Ο Λαλιώτης μπορεί να μη διαθέτει στρατηγική σκέψη, αλλά είναι άριστος τακτικιστής και πολιτικός σκακιστής. Κάθε δήλωσή του αποσκοπεί σε αυριανό «πολιτικό σενάριο»…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 17, 2009 1:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στην ίδια άποψη με τη δική μας κινείται και το φιλικό μπλογκ: "Παιδεία".
Η επιλογή Γιαννάκου είναι η "υπογραφή", από τον ίδιο τον Καραμανλή της πτώσης του...

Η βουλητική αυτή ανεπάρκεια του Καραμανλή δεν αποτυπώνει τόσο την πολιτική του ανικανότητα να αντιληφθεί την αρχή του τέλους του, αν και η τεχνοκρατική αντίληψη της εξουσίας αδυνατεί να διακρίνει το βάθος της λαϊκής δυσαρέσκειας, την οποία ΠΑΝΤΑ υποτιμάει. Οι τεχνοκράτες της εξουσίας συχνά κάνουν τις επιθυμίες τους πραγματικότητα...

Ωστόσο αυτή η βουλητική ανεπάρκεια δεν ξεκινάει από αυτή την πολιτική ηλιθιότητα (τόσο ηλίθιοι δεν μπορεί να είναι), αλλά από την ολοκληρωτική ΥΠΟΤΑΓΗ του Καραμανλή στις απαιτήσεις των διεθνών ελίτ εξουσίας.

ΟΤΑΝ, με αυτές τις εξουσίες επχειρείς να έρθεις σε συμβιβασμούς και διαπραγματεύσεις, ΧΑΝΕΙΣ από χέρι.

Κάθε σύγκρουση και από τις πλέον μικρές έχει τους δικούς της νόμους. Υποτάσσει πάντα τον αδύνατο, αυτόν που δεν στηρίζεται στο λαό, στον ΙΣΧΥΡΟ, όταν προσπαθεί να διαπραγματευτεί και να συμβιβαστεί με τον ΙΣΧΥΡΟ.

ΓΡΗΓΟΡΑ
ο Καραμανλής θα μάθει αυτόν το νόμο της ιστορίας: Όταν σαν στιμένη λεμονόκουπα θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων...

Τέλος, η επιλογή Γιαννάκου, σηματοδοτεί και άλλες υπαναχωρήσεις και συμφιβασμούς του Πρωθυπουργού σε σοβαρά εθνικά θέματα που τρέχουν: Σηματοδοτεί νέες συμφορές για την ελληνική κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το "Παιδεία"
ΕΔΩ:





http://paideia-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_1013.html





Πολιτική αυτοκτονία Καραμανλή....


Μόνο ως πολιτική αυτοκτονία μπορεί να χαρακτηρισθεί η επιλογή της κ. Μαριέτας Γιαννάκου ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτιού της Ν.Δ.

Αν και δεν ασχολούμαστε συχνά με πολιτικά θέματα δε μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός, αφού η κ Γιαννάκου ως υπουργός Παιδείας αναστάτωσε όλη την Ελλάδα με το γνωστό βιβλίο ιστορίας της κ. Ρεπούση το οποίο υποστήριξε με σθένος. Το αποτέλεσμα είναι σε όλους γνωστό, αφού το βιβλίο αποσύρθηκε μετά τις αντιδράσεις του κόσμου και η κ. Γιαννάκου, όπως και ο κ. Καλός υφυπουργός Παιδείας, τιμωρήθηκαν από τη βάση της Ν.Δ. η οποία τους καταψήφισε στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.

Παρ' όλα αυτά το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς προπαγάνδας από τα ΜΜΕ (αλλά και από blogs) που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η κ Γιαννάκου είναι η πλέον κατάλληλη για να ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ.. Ακούσαμε και διαβάσαμε ότι κάτι τέτοιο το απαιτεί σχεδόν και η λαϊκή βάση του κόμματος (η ίδια λαϊκή βάση που την καταψήφισε πριν δύο χρόνια).

Έτσι σήμερα είδαμε έναν παραπαίοντα πρωθυπουργό να μας λέει ότι σχεδόν παρακάλεσε την κ. Γιαννάκου για να δεχθεί να πάρει μέρος στις ευρωεκλογές... Πόση νοημοσύνη άραγε χρειάζεται για να κάνει κανείς μια τέτοια κίνηση; Σε αυτή την περίοδο που η κυβέρνηση ταλανίζεται από χίλια δυο προβλήματα, αυτή η ενέργεια του κ. Καραμανλή είναι το τελικό χτύπημα.

Μένει μόνο να δούμε με πόση διαφορά θα νικήσει το ΠΑΣΟΚ. Εμείς πιστεύουμε ότι πλέον η διαφορά θα ξεπεράσει τις 5 μονάδες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 19, 2009 2:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μαριέττα Γιαννάκου: είναι ο ακρωτηριασμός ληθογόνος λωτός;

http://misha.pblogs.gr/2009/05/marietta-giannakoy-einai-o-akrwthriasmos-lhthogonos-lwtos.html
Επιστροφή στην κορυφή
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 20, 2009 7:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιαννάκου: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

http://paideia-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_528.html



Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 23, 2009 8:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από το "ΠΑΙΔΕΙΑ"

http://paideia-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_6927.html

Ευρωεκλογές και Βιβλίο ΣΤ΄ Δημοτικού

Ευριπίδης Μπίλλης
τ. επίκουρος καθηγητής ΕΜΠ


Όλοι συμπονούμε τους συνανθρώπους μας όταν πάσχουν. Το ίδιο συνέβη και με την κυρία Μαριέττα Γιαννάκου κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγιεία της, νύν επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας (προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού), τέως μέλος του Ευρωκοινοβουλίου και τέως Υπουργός Παιδείας,

Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι υπήρξε φανατική υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ τουρκοποίησης της Κύπρου και κατευθυντήριος νους, ως υπουργός παιδείας, του βιβλίου της 6ης δημοτικού, των Σόρος, Ρεπούσηδων, Κουλούρηδων (θηλυκού γένους), Γιαννοπουλαίων, κτλ.

Στο δεύτερο συνημμένο μπορείτε να <<θαυμάσετε>> και πολλούς άλλους, υπερκομματικά, υποστηρικτές του ίδιου βιβλίου, πολλοί από τους οποίους ίσως είναι επίσης υποψήφιοι ευρωβουλευτές ( δεν βρήκα τον καιρό να το ψάξω).

Και για να μην αδικούμε την κυρία Γιαννάκου, αναφέροντας αυτήν μόνον για το βιβλίο της 6ης Δημοτικού, δείτε το κατωτέρω απόσπασμα από το τρίτο (πολυ ενδιαφέρον) συνημμένο για την κυρία Μαρινέλα Κοππά υψοψήφια ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ:

<< Επί παραδείγματι η επίκουρη καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, Ευρωβουλευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μαριλένα Κοππά, κατά την παρουσίαση των τεσσάρων βιβλίων... εξήρε την υποστήριξή της στην όλη προσπάθεια, η οποία αποσκοπεί «στην επανεξέταση των συμβόλων και των στερεοτύπων» και «στην επανανάγνωση της Ιστορίας», κατά τους επόμενους μήνες, με άρθρο της στην Ημερησία (31/03/2007) υποστήριξε ότι «Η θλιβερή κατάσταση που ζούμε τους τελευταίους μήνες με το βιβλίο της Ιστορίας της Στ Δημοτικού και τις άναρθρες κραυγές εναντίον του, είναι μια ακόμη έκφραση της παθογένειας του δημόσιου λόγου στη χώρα μας.». Ανάλογη έντονη υποστήριξη προσέφεραν αργότερα προς την κ. Ρεπούση (βλ. σχετική αναφορά στη συνέχεια) η διευθύντρια της συγκεκριμένης έκδοσης και καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Χριστίνα Κουλούρη, οι συμμετέχουσες σε επιτροπές της έκδοσης κ.κ. ¶ννα Φραγκουδάκη και Θάλεια Δραγώνα και οι παρόντες στην παρουσίαση κ. Αντώνης Λιάκος, καθηγητής της Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νίκος Γεωργιάδης επτανήσιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Θ. Βερέμης, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, ο οποίος εισηγήθηκε στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο και έγινε δεκτό, να προωθηθεί η χρήση του τετράτομου έργου ως βοηθήματος των καθηγητών της Ιστορίας στα σχολεία.>>

Βεβαίως θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις σχεδόν σε όλα τα κόμματα.


ΣΧΟΛΙΟ

Η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είχε μήπως διαφορετική θέση για το Βιβλίο της ιστορίας;
Την ίδια θέση της Γιαννάκου είχε.
Μάλιστα επί των ημερών των «εκσυγχρονιστών» είχαν μπει οι υπογραφές για την «αναθεώρηση» των ιστορικών βιβλίων. Με υπογραφή, μάλιστα και Βενιζέλου.
ΟΧΙ μισές αλήθειες, λοιπόν.
Και όταν είχε ξεσηκωθεί η θύελλα για το βιβλίο, μόνο ο Λαλιώτης διαφοροποιήθηκε…
Η Γιαννάκου, όπως και άλλοι μέσα στη Ν.Δ. ήταν η «σκληρή» νεοταξική τάση, ενταγμένη μέσα στο γενικό «εκσυγχρονιστικό», «αριστερό-νεοφιλελεύθερο» νεφέλωμα.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ Γιαννάκου στο Ευρω ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. σηματοδοτεί την ολοκληρωτική υποταγή αυτού του κόμματος στις «εκσυγχρονιστικές», νεοταξικές επιταγές.
Η μονόπλευρη κριτική και προεκλογικά μάλιστα, λειτουργεί υπέρ της «εκσυγχρονιστικής» εστίας…

Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 25, 2009 11:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://paideia-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_25.html

Το παπαγαλάκι ο Μάνεσης μιλάει για παπαγαλάκια

Καλά τόσο αβανταδόρος στη Γιαννάκου και μιλάει για παπαγαλάκια; Ξεκίνησε την εκπομπή του λέγοντας στη Γιαννάκου πως την είχε αδικήσει η ΝΔ για δύο χρόνια και το ευρωψηφοδέλτιο αποτελεί αποκατάστασή της! Για τον Μάνεση δηλαδή ο κόσμος που καταψήφισε τη Γιαννάκου είναι ηλίθιος και το γεγονός πως ο Καραμανλής δέχθηκε την ετυμηγορία του λαού αποτελεί προσωπική αδικία σε βάρος της! Δηλαδή για το παπαγαλάκι το Μάνεση ο Καραμανλής έπρεπε να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια την λαϊκή ετυμηγορία και να την ξαναέκανε υπουργό μόλις ο λαός την είχε αποδοκιμάσει! Δεν βλέπει που και τώρα που την έβαλε, όπου πάει οι Νεοδημοκράτες φεύγουν (βλ. Λάρισα και Τρίπολη). Κρίμα και ο Μάνεσης μας φαινόταν για αξιοπρεπής!
Σκεφτείτε τι συμφέροντα εξυπηρετεί η Γιαννάκου για να έχει τέτοια υποστήριξη από όλα τα ΜΜΕ!



ΣΧΟΛΙΟ

Δεν υπάρχει σήμερα δημοσιογράφος προβεβλημένος, ιδιαίτερα του γυαλιού, που να είναι "αξιοπρεπής".

"Παπαγαλάκι" των Αφεντικών του είναι.
Αυτό που τον προστάζουν κάνει.

Αν ανατισταθεί στο ελάχιστο (αν έχει δηλαδή "αξιοπρέπεια") ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

Οι "αστέρες", τύπου Μάνεση, ελαχίστων προσόντων, δεν θα γινόντουσαν "αστέρες", αν είχαν "αξιοπρέεπια"...


Αυτοί οι νέοι διάτοντες "αστέρες" είναι ακόμα πιο αδίστακτοι από τους παλιούς...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες