Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το "Εκσυγχρονιστικό παρακράτος"

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 14, 2009 8:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Το "Εκσυγχρονιστικό παρακράτος" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το "Εκσυγχρονιστικό παρακράτος"

Το παρακράτος είναι ένας πολυεδρικός μηχανισμός που προωθεί τρομοκρατικά τις κυρίαρχες επιδιώξεις των ισχυρών οικονομικών ελίτ και αναπαράγει τρομοκρατικά τα ιδεολογήματά τους. Παρακράτος, συνεπώς, είναι ένας μηχανισμός παραγωγής και «κυκλοφορίας» της καθεστωτικής τρομοκρατίας, σε όλες τις εκφάνσεις της: Ιδεολογικές, πολιτικές και άμεσα πρακτικές.

Ο Μηχανισμός αυτός είναι ένας «ιστός της αράχνης». Ξεκινάει από την κορυφή της πυραμίδας (τα ισχυρά κέντρα των πλανητικών αποφάσεων) και απλώνεται με μια πολύχρωμη ποικιλία σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς τομείς. Διαπλέκεται δηλαδή με την κρατική, κομματική και συνδικαλιστική εξουσία, με τις θεσμικές εξουσίες (Δικαστική, στρατιωτική κ.λπ), με τα ΜΜΕ (η αιχμή του) και με τις ποικίλες πολιτικές ή άλλες σέχτες.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς μέσα σε αυτές τις παρακρατικές διαπλοκές το πρώτο βιολί αποτελούν οι μυστικές υπηρεσίες!!!

Η Ελλάδα έχει ζήσει το παρακράτος της ιστορικής δεξιάς. Αυτό το παλιό «ιστορικό παρακράτος», αποτελεί σήμερα το φύλο συκής που επικαλύπτει το σύγχρονο εφιαλτικό «εκσυγχρονιστικό», νεοταξικό παρακράτος. Αποτελεί τον «μπαμπούλα» για να μην διακρίνουμε το σημερινό, νεοταξικό παρακρατικό τέρας, το τεκμήριο και τα άλλοθι της παρακρατικής μετάλλαξης των ιστορικών εχθρών του παλιού δεξιού παρακράτους.

Η πολιτική πυξίδα κάθε έρευνας είναι το κοινωνικό και ιδεολογικό περιεχόμενο κάθε μηχανισμού.

Το παλιό δεξιό παρακράτος εξέφραζε τους επιθετικούς και μοχθηρούς στόχους του καθυστερημένου ελληνικού κεφαλαίου και των διεθνών εξαρτήσεών του.
Το σημερινό παρακράτος τους ίδιους μοχθηρούς σκοπούς του κεφαλαίου εκφράζει. Μόνο που αυτό το κεφάλαιο τώρα είναι το πολυεθνικό, είναι το αυτοκρατορικό των ΗΠΑ, με όλες τις μακάβριες, επιθετικές και ολοκληρωτικές διαστάσεις του.

Το παλιό «δεξιό» παρακράτος έχει πεθάνει προ πολλού. Στη θέση του έχει οικοδομηθεί το παρακράτος της Νέας Δεξιάς, μιας δεξιάς που όχι μόνο δεν περιορίζεται στην παλιά «δεξιά», αλλά έχει άλλη πιο σύγχρονη μορφή και αιχμή: Τους παλιούς «εχθρούς» της παλιάς δεξιάς, δηλαδή τους μεταλλαγμένους «προοδευτικούς» και απλώνονται σε όλο το πολύχρωμο φάσμα του «εκσυγχρονισμού».

Η αιχμή του δόρατος του σημερινού παρακράτους είναι ο «εκσυγχρονισμός» με όλη την ποικιλία των αποχρώσεών του.
Ο «εκσυγχρονισμός» είναι εκείνος που εκφράζει και προωθεί πιο αποτελεσματικά και πιο επιθετικά τις απαιτήσεις και τα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης.
Ο «εκσυγχρονισμός» είναι εκείνος που δεν άφησε τίποτε όρθιο, που αλυσόδεσε την Ελλάδα στις αυτοκρατορικές επιταγές και οικοδόμησε το σύγχρονο και πολυδαίδαλο παρακρατικό τέρας.
Ο «εκσυγχρονισμός» είναι εκείνος που έστησε τα άπειρα επιδοτούμενα δίκτυα της θηριώδους πλανητικής ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας, τις «αριστερές» εστίες μόλυνσης και τις ποικίλες νέες, πολύχρωμες παρακρατικές ομάδες κρούσης.
Ο «εκσυγχρονισμός», στις ποικίλες πολυχρωμίες του, είναι εκείνος που βρώμισε τις αριστερές ιδέες, τις ευνούχισε και τις έκανε καθεστώς κυρίαρχο, που διέβρωσε, ενσωμάτωσε και εξαγόρασε (με άμεσες ή έμμεσες επιδοτήσεις) τα «άλλοθί» του (αριστερούς κύκλους), που κατέστησε τα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης κυρίαρχα και τρομοκρατικά.

Το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος είναι το παρακράτος της Νέας Τάξης, είναι το ιδεολογικό, πολιτικό και οργανωτικό «οπλοστάσιο» της πλανητικής ιμπεριαλιστικής εποχής που ζούμε: Είναι το μακάβριο πρόσωπο της ολοκληρωτικής εξόντωσής μας…

Το πολιτικό θεμέλιο αυτού του εφιάλτη είναι το σημερινό μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ.

Η μακάβρια επιθετική του αιχμή αλλά και το «άλλοθι» είναι ο «εκσυγχρονιστικός», «αριστερός» δορυφόρος του: Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ποικίλες «αριστερίστικες» σέχτες…

Φυσικά, το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος δεν είναι μονοδιάστατο, όπως το παλιό δεξιό παρακράτος. Είναι πολυδιάστατο. Διευρύνεται σε όλους του πολιτικούς χώρους: από τη Ν.Δ. (το μητσοτακέικο, η βάση), μέχρι του ΚΚΕ.

Κατευθύνει, επίσης και καθοδηγεί και τα παλιά παρακρατικά υποπροϊόντα: Τις «ακροδεξιές» ποικιλίες.

Η αιχμή του εδώ είναι η προβοκατόρικη «τσόντα» του Καρατζαφέρη.

Είναι το κατασκευασμένο και υστερικά προβαλλόμενο από τα ΜΜΕ «σκιάχτρο», ένα «γρανάζι» για να λειτουργεί πιο καλά και αποτελεσματικά η παρακρατική μηχανή. Ακριβέστερα είναι το «λιπαντικό» της παρακρατικής μηχανής.
Γι’ αυτό βλέπουμε ότι η νέα αντικομουνιστική υστερία βγαίνει από τα υπόγεια του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους (ΠΑΣΟΚ), διακινείται και λιπαίνεται από τον παρακρατικό προβοκάτορα.
Σε όλα τα σοβαρά ζητήματα, ο παρακρατικός προβοκάτορας, περιφέρεται στους άμβωνες της νεοταξικής προπαγάνδας (ΜΜΕ) και «δοκιμάζει» τις συνταγές των «νταβάδων».
Στις εκλογές αυτές επιχειρούν, τέλος, να κατασκευάσουν και άλλη νεοταξική «τσόντα»: Τους Οικολόγους πράσινους. Άλλη αποτρόπαια νεοταξική γριμάτσα…

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 14, 2009 10:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαβάστε κι αυτό, από το «Πατάρι»

http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?p=2031#2031

Τα νήματα που κινούν κάποιες ομάδες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, όσο και της άκρας δεξιάς καταλήγουν στο Κράτος. Και οι δύο πολιτικοί σχηματισμοί αποτελούν πλευρές του ίδιου νομίσματος, άλλοθι η κάθε μια για την ύπαρξη της άλλης.

Η ιστοσελίδα Athens Indymedia προτείνεται σαν πηγή πληροφόρησης σε πολλά σχολικά βιβλία. Πληροφόρησης και έρευνας από το δημοτικό μέχρι το λύκειο. Και όπως αναφέρεται στο αρχικό ποστ λειτουργεί μέσω κρατικού διακομιστή εγκατεστημένου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Η διαπλοκή του Indymedia με τον κρατικό μηχανισμό είναι αναμφισβήτητη. Είναι το διαδικτυακό πλοκάμι της εξουσίας μέσα στην νεολαία και στο κίνημα της αριστεράς. Η ψευδεπίγραφη και αποπροσανατολιστική «αντιρατσιστική», «αντιεθνικιστική» και «αντιφασιστική» προπαγάνδα της είναι προπαγάνδα της εξουσίας καμουφλαρισμένη (χάριν αποτελεσματικότητας) πίσω από αμφίβολο αριστερό προσωπείο.

Απ’ την άλλη μεριά είναι γνωστές και διαπιστωμένες οι διασυνδέσεις της ακροδεξιάς με τις μυστικές υπηρεσίες.

Σε έγγραφο της Κεντρικής Υπηρεσία Πληροφοριών, που έχει διαρρεύσει, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης εμφανίζονται στα μισθολόγια της ΚΥΠ ως «έκτακτοι» συνεργάτες. Το έγγραφο αφορά το πρώτο εξάμηνο του 1982 και έχει δοθεί στη δημοσιότητα απ’ την εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ. Παλιότερα κυκλοφορούσε ευρέως και στο διαδίκτυο αλλά τώρα κατάφερα να το εντοπίσω μόνο στο Athens Indymedia:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=149283
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 12:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μία σοφή ελληνική παροιμία λέει: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».Αυτό το γκαιμπελικό δόγμα το εφαρμόζει κατά γράμμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Ωρύεται για τα σκάνδαλα, κατασυκοφαντεί το ΚΚΕ, ποιό το ΠΑΣΟΚ!!!
Το κόμμα που είναι μέχρι το λαιμό στα σκατά…
Το κόμμα που έχει και τη βούλα της ομολογίας (Τσουκάτος) ότι τα έπαιρνε από τη Ζήμενς.
Το κόμμα που καταλήστευσε τον ελληνικό λαό αγρίως επί δεκαετίες.
Πρέπει πράγματι να έχεις κυκλώπειο θράσος και στραταρχική αυθάδεια αναίδειας να ρίχνεις βέλη εναντίον των άλλων…
Και από κοντά η αποτρόπαια τσόντα του συστήματος, ο Καρατζαφέρης…
Ασκούμε σκληρότατη κριτική εναντίον του ΚΚΕ, πολιτική κριτική, αλλά δεν μπορούμε να μην αγανακτούμε μπροστά στον θρασύτατο και αποκρουστικό αμοραλισμό και γκαιμπελισμό αυτών που βρώμισαν και λήστεψαν τα πάντα…Παραθέτουμε ένα άρθρο από το «Ριζοσπάστη»:





http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5086754&publDate=15/5/2009


Συνεχίζουν τις προβοκάτσιες εναντίον του ΚΚΕ
Σε οργανωμένη προβοκατόρικη επίθεση «λάσπης», καθοδηγούμενη από την ίδια την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, προχωρούν τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τρεις μέρες μετά τις αντιΚΚΕ χυδαιότητες του Θ. Πάγκαλου, ο οποίος, χωρίς να έχει το παραμικρό στοιχείο, ισχυρίστηκε ότι το «ΚΚΕ είναι συνιδρυτής του "Γερμανού" και έχει σημαντικό συμφέρον στην αξιοποίησή του», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο βουλευτής Χ. Καστανίδης, του πρόσφεραν πλήρη κάλυψη, αφήνοντας, ταυτόχρονα, προβοκατόρικους υπαινιγμούς για «τα οικονομικά των κομμάτων»!! Οσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, αυτή η προβοκατόρικη επιχείρηση από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα εντείνεται.

Γκαιμπελισμός
Με περίσσιο θράσος και πάντα με τη γκαιμπελική μέθοδο τού «ρίξε λάσπη, κάτι θα μείνει», τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συμμετέχοντας στη δική τους οργανωμένη αντικομμουνιστική προβοκάτσια, επιχείρησαν να εμφανιστούν σαν ...τιμητές της «κάθαρσης»(!) και με αφορμή την υπόθεση «Γερμανός» να υποστηρίξουν ότι «επιζητούν την αλήθεια»!! Μετά τις αποκαλύψεις για τις μίζες των 100 εκατομμυρίων ευρώ από τη «Ζήμενς», που, σύμφωνα με τα στελέχη της γερμανικής πολυεθνικής, κατέληξαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μετά την ομολαγία του Θ. Τσουκάτου, ότι από αυτά τα χρήματα πήρε 1.000.000 μάρκα και τα κατέθεσε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλουν τη σαπίλα, τη βρωμιά τους και τη δυσωδία τους να την πετάξουν και σε άλλες κατευθύνσεις...
Κλήθηκε, λοιπόν, χτες ο Γ. Παπακωνσταντίνου να σχολιάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου και δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θυμάστε, πέρυσι το καλοκαίρι, σε μια ερώτηση που μου είχατε απευθύνει, είχα δώσει μια απάντηση αρχής και σε αυτήν θα μείνω, που είναι ότι εμείς πιστεύουμε στη διαφάνεια των οικονομικών όλων των κομμάτων. Εκεί θα μείνω». Ξαναρωτήθηκε ο ίδιος, από τον δημοσιογράφο: «Συμφωνείτε όμως με την άποψη ότι το ΚΚΕ, η ηγεσία του, ο Περισσός, εν πάση περιπτώσει, εμπλέκεται στο σκάνδαλο, όπως το χαρακτηρίζετε, της πώλησης της εταιρείας "ΓΕΡΜΑΝΟΣ";». Και υποστήριξε: «Δεν έχω να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Εχουμε μια θέση αρχής και σε αυτήν θα παραμείνω»... Στο ίδιο μήκος κύματος, πάλι για την υπόθεση «Γερμανός», κινήθηκε και ο Χ. Καστανίδης: «Η στάση του ΠΑΣΟΚ δεν στρέφεται κατά συγκεκριμένων πολιτικών κομμάτων. Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι η υπεύθυνη στάση ενός κόμματος που επιζητά την ανάγνωση από όλους μας με ακριβή τρόπο της αληθείας και της απόδοσης είτε πολιτικών είτε ποινικών ευθυνών για κάθε περίπτωση»...
Τους καλούν να απαντήσουν με στοιχεία και αυτοί αναμασούν και ψελλίζουν κάτι περί ...«διαφάνειας» και ...«υπεύθυνης στάσης» για να συνεχίσουν τη λάσπη. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.
Οσο για τον ...καημό του Γ. Παπακωνσταντίνου για τα οικονομικά των κομμάτων και τις διαπιστώσεις του «πως τα οικονομικά των κομμάτων θα έπρεπε να είναι πολύ πιο διαφανή από ό,τι είναι (...) οφείλουμε στους Ελληνες πολίτες, ακριβώς επειδή υπάρχει η σκιά σε όλα τα πολιτικά κόμματα για τα οικονομικά τους», πράγματι, το ΠΑΣΟΚ πρώτο οφείλει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό ποιος ακριβώς ήταν ο δρόμος των χρηματικών εμβασμάτων που έφταναν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ μέσω της "Ζήμενς", όπως είχε δηλώσει ο Θ. Τσουκάτος! Οφείλει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πού χάθηκαν τα δισ. των ευρώ των ασφαλιστικών ταμείων στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Δε θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, οι δεσμοί αίματος που έχει αναπτύξει το ΠΑΣΟΚ με το μεγάλο κεφάλαιο, τα κρυφά δείπνα του Γ. Παπανδρέου με τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους, η συνολική πολιτική του προς όφελος της πλουτοκρατίας θα δώσει την απάντηση...

Ξεκάθαρη η στάση του ΚΚΕ
Σε ό,τι αφορά το ΚΚΕ, οι θέσεις και η στάση του είναι ξεκάθαρες. Τη σπέκουλα περί «Γερμανού» έκαναν πέρσι το καλοκαίρι ο ΛΑ.Ο.Σ. και το ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας να προβοκάρουν το ΚΚΕ. Ο ΛΑ.Ο.Σ. για να το κάνει χρησιμοποιούσε πλαστογραφημένα πρακτικά της Βουλής. Είναι ξεκάθαρο ποιοι λένε ψέματα στο λαό. Το ΚΚΕ ούτε είχε, ούτε έχει έστω και μισή μετοχή!
Τα κόμματα της πλουτοκρατίας δε δίνουν τα οικονομικά τους στοιχεία στη δημοσιότητα και ας κόπτονται σπεκουλάροντας περί «διαφάνειας».
Το ΚΚΕ έχει επιχειρηματική δραστηριότητα και το λέει στο Καταστατικό του. Το ΚΚΕ έχει επιχείρηση Τύπου, για να διασφαλίζει την έκδοση των εντύπων του. Αλλού να ψάξουν τις κρυφές επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως στο ΠΑΣΟΚ που ο Τσουκάτος είπε ότι τα χρήματα που πήρε από τη «Ζήμενς» πήγαν στα ταμεία του κόμματος...
Οι ισολογισμοί της «Τυποεκδοτικής» δίνονται στη δημοσιότητα κανονικά, όπως σε κάθε επιχείρηση. Το ΚΚΕ δεν είναι επιχείρηση. Εκείνο που δε δίνει και δεν πρόκειται ποτέ να δώσει στη δημοσιότητα, είναι τα ονόματα και η οικονομική συνδρομή των μελών και φίλων του Κόμματος, που το ενισχύουν οικονομικά από το υστέρημά τους.
Οσο για τα περί ασυλίας του ΚΚΕ, μόνο τέτοια δεν έχει. Ασυλία έχουν ο Πάγκαλος και όλοι όσοι ρίχνουν λάσπη στο ΚΚΕ και εξαπολύουν κατηγορίες που γεννά το κεφάλι τους, χωρίς την παραμικρή απόδειξη, ένδειξη ή έστω στοιχείο. Λένε και ξαναλένε χωρίς να φέρνουν ούτε μια απόδειξη. Ζήτησε κανείς στοιχεία από τον Πάγκαλο γι' αυτά που λέει για το ΚΚΕ ή του αναγνωρίζεται το αλάθητο του πάπα, ως εύσημο για τις υπηρεσίες του στο χτύπημα του ΚΚΕ;

Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 1:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το εργαλείο του πλανητικού παρακράτους
Ένα εξαίρετο κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου, για τις «μαφίες» του διεθνούς ιμπεριαλισμού…


http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5086123&publDate=15/5/2009




«Μπίλντερμπεργκ» και εχεμύθεια...
Ο δημοσιογράφος Τόνι Γκόσλινγκ το είχε θέσει πάρα πολύ απλά:«Οταν τόσοι πολλοί άνθρωποι, που έχουν δύναμη στα χέρια τους, συναντώνται σ' ένα μέρος, δικαιούμεθα να ρωτήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει». Και πρόσθετε: «Αν οι συμμετέχοντες πραγματικά συζητούσαν για το καλό των ανθρώπων, γιατί δεν το δημοσιοποιούν;».
Ελα μου, ντε...
*
Για την περιβόητη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» ο λόγος, που φέτος έχουμε, για μια ακόμα φορά, την «τιμή» να συνεδριάζει επί του πατρίου εδάφους.
Τι κάνουν, λοιπόν, πίσω από τις κλειστές πόρτες οι πολιτικοί εκπρόσωποι της άρχουσας τάξης της Ελλάδας, που αυτοαποκαλούνται και εκπρόσωποι του λαού, παρέα με τους προέδρους των πολυεθνικών μεγαθηρίων, με τους επικεφαλής των πανίσχυρων τραπεζών, με τους εκλεκτούς των κάθε λογής «λόμπις» και, φυσικά, με τους επιφανείς «ανθρωπιστές» τύπου Κίσινγκερ;
Θα πείτε, εδώ δε μας ενημερώσουν τι λένε και τι κάνουν σε μυστικά δείπνα με τους εγχώριους «αναξιοπαθούντες», εφοπλιστές, βιομήχανους και τραπεζίτες (όπως το πρόσφατο μυστικό δείπνο του κ. Παπανδρέου), θα μας ενημερώσουν για τα «πάρε - δώσε» τους με το «ανφάντ γκατέ» του διεθνούς πολιτικού και επιχειρηματικού τζετ σετ;..
*
Πάντως, αν το ερώτημα για κάποιους εκ των Ελλήνων προσκεκλημένων παραμένει αναπάντητο (π.χ., για τον κ. Καραμανλή, τον κ. Αλογοσκούφη, την κυρία Διαμαντοπούλου, τον Πάγκαλο κ.ά.), υπάρχει και ένας που έχει απαντήσει τι πάει και κάνει στην Μπίλντερμπεργκ:
Οποτε πάει (και το κάνει συχνά: 1996, 2000, 2005, 2006), πηγαίνει για «να παλέψει» για τις ελληνικές θέσεις! Αυτή ήταν η εξήγηση που έδωσε ο κ. Γ. Παπανδρέου, από βήματος ελληνικής Βουλής (13/5/2005), όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στη «Λέσχη»...
*
Συνεπώς, φανταζόμαστε (σ.σ.: ώρες - ώρες, η φαντασία της στήλης οργιάζει...) ότι το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τους υπόλοιπους Ελληνες πολιτικούς, που συμμετέχουν στο εν λόγω μυστικό κονκλάβιο, το οποίο - παρεμπιπτόντως - το συνοδεύουν αναρίθμητες ιστορίες συνωμοσιολογίας (κάποιοι λένε συνωμοσίας). Πάνε στην Μπίλντερμπεργκ, προτάσσοντας τα στήθη τους υπέρ των ελληνικών (άμα τε και των λαϊκών!) συμφερόντων.
*
Συνομιλητές τους στο κονκλάβιο (εκεί, δηλαδή, που δίνονται οι «μάχες» για τα συμφέροντα του λαού και του τόπου), πέραν του Κίσινγκερ, είναι, κατά καιρούς, από τους Ροκφέλερ και τους Ράμσφελντ μέχρι τους Τρότμα (πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας FORD) και τους προεδρους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (από Φίσερ έως Τρισέ), από τον Τζορτζ Σόρος μέχρι τους γγ του ΝΑΤΟ (από Κάριγκτον έως Σέφερ), από τους προέδρους της «Μερσεντές» (Στεμπ) μέχρι τους μεγιστάνες Ανιέλι, από τον Περλ (γνωστό και ως «Αρχοντα του Σκότους») μέχρι τους προέδρους της Παγκόσμιας Τράπεζας (από Γούλφοβιτς έως Γούλφενσον) και από τον Μπράουν (επικεφαλής του βρετανικού ομίλου ΒΡ) μέχρι τον Ντέιβιντ (της «Κόκα - Κόλα»)...
*
Αυτοί κι άλλοι πολλοί απαρτίζουν τα μέλη του κλαμπ, που συνηθίζουν να «συνομιλούν» σε ετήσια βάση για τα καυτά ζητήματα του πλανήτη πίσω από ένα αδιαπέραστο πέπλο μυστικότητας. Σε συνεδριάσεις όπου βασιλεύει το απόρρητο και η «εχεμύθεια». Που λειτουργούν σαν μια μυστική ελίτ, που έχει συχνά κατηγορηθεί πως συσκέπτεται κεκλεισμένων των θυρών, με αντικείμενο «να καθορίσει το μέλλον της ανθρωπότητας».
Οσο για τους δημοσιογράφους (υπάρχουν μεταξύ τους και Ελληνες), που κλήθηκαν κατά καιρούς να συμμετάσχουν στο άβατο, δεν έγραψαν ποτέ λέξη για την εμπειρία τους. Σε περιπτώσεις όπως αυτές της Μπίλντερμπεργκ, εκείνα τα «η δημοσίευσις είναι η ψυχή της δημοκρατίας» πάνε περίπατο...
*
Εντούτοις, θα το επαναλάβουμε, ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει. Ο δικομματισμός, διά στόματος κ. Παπανδρέου, είναι σαφής: Οποτε οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πάνε στην Μπίλντερμπεργκ, πάνε επειδή θέλουν να προωθήσουν τις ελληνικές θέσεις. Ποτέ, δε, δεν τους ξέφυγε ούτε μια λέξη για τις «ομηρικές μάχες» που δίνουν για την Ελλάδα εν μέσω των υπολοίπων «Μπιλντερμπεριστών». Τέτοια μετριοφροσύνη, πραγματικά σπανίζει στις μέρες μας...


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 8:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://paideia-gr.blogspot.com/

Όξω Bilderberg από την Ελλάδα!








Φονιάδες των λαών
Μπιλντερμπεργκιάνοι!

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 16, 2009 8:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/05/blog-post_16.html

Το ΚΚΕ διαδήλωσε σήμερα έξω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης εναντίον της σιωνιστικής λέσχης Μπίλντερμπεργκ!

ΑΥΡΙΟ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ-ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!!!



Έ χουμε πει στο παρελθόν ότι όταν γίνεται μια σωστή ενέργεια από κόμματα που απέχουν παρασάγγας από την ιδεολογια αυτού του ιστολογίου,θα την επισημαίνουμε:ετσι λοιπόν θα κάνουμε και τώρα,ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΑΤΟΜΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!

Οι φωτογραφίες,αδιάψευστος μάρτυρας:ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Ξανά,συγχαρητήρια στο ΚΚΕ και για έναν ακόμα λόγο:που έδειξε τι θα πει ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ σύριζα και "αντιεξουσιαστές",που προτίμησαν να πάνε για...μπάνιο!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 16, 2009 10:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/bilderberg_9603.html

Το ΚΚΕ διαδήλωσε σήμερα κατά της Bilderberg

Έλειπε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αντεξουσιαστές
Απόντες και οι κουκουλοφόροι...


Η Αριστερά (πλην ΣΥΡΙΖΑ) εκδήλωσε την απέχθειά της απέναντι στην Λέσχη των Φονιάδων (Bilderberg) διαδηλώνοντας έξω από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο του Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Μπράβο τους!
Αλοίμονο σε εκείνους που έχουν σκυμμένα τα κεφάλια τους και προσπαθούν να γίνουν αρεστοί στους φονιάδες των λαών, απέναντι σε αυτούς που σχεδιάζουν πολέμους και απαιτούν νεκρούς προκειμένου τα σχέδιά τους να γίνονται πραγματικότητα.
Η Αριστερά της Ελλάδας, η πραγματική και όχι η ξεπεσμένη αριστερά του Κολωνακίου, σήκωσε το κεφάλι της, ύψωσε τη φωνή της και έδειξε το πρόσωπο του Έλληνα που δεν ανέχεται «νταβάδες» και φονιάδες.
Μπράβο τους!
Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν την Ελληνική Αριστερά και θέλουν να επιμένουν πως ανήκει στο πολιτικό παρελθόν. Σήμερα, όμως, το ΚΚΕ έδωσε μία μάχη, δήλωσε την παρουσία της απέναντι στους ισχυρούς του πλανήτη και ταυτόχρονα δήλωσε πως επέλεξε την αντίσταση σε αυτούς που κάποιοι άλλοι προσκυνάνε.
Μπράβο τους!
Σήμερα η Ελληνική Αριστερά παρατάχθηκε μπροστά στους ηθικούς αυτουργούς της κατάντιας του πλανήτη, απέναντι στους σχεδιαστές εκατοντάδων ή εκατομμυρίων δολοφονιών, αποδεικνύοντας πως ο φόβος είναι το όπλο που δεν έχουν πια στα χέρια τους οι ισχυροί…
Μπράβο τους!
Έπρεπε όλοι μας να είμαστε εκεί… Και να τους δείξουμε πως το θράσος τους να έρχονται στη χώρα μας, να τους φιλοξενούμε και αυτοί να σχεδιάζουν σφαγές ανθρώπων, διαμελισμούς κρατών (ακόμη και της Ελλάδας που τους φιλοξενεί), δεν μας βρίσκει ούτε στο ελάχιστο σύμφωνους και σαν Έλληνες δεν θα σωπάσουμε επειδή αυτοί το επιθυμούν…
Σήμερα η Αριστερά έδειξε τις διαθέσεις της και αύριο είναι η δική μας η σειρά να σταθούμε μπροστά στους δολοφόνους που σχεδιάζουν ΚΑΙ την δική μας δολοφονία…

Επιστροφή στην κορυφή
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 17, 2009 2:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
H Bilderberg αποφασίζει για το πώς θα μας εξολοθρεύσει!

Αργά και βασανιστικά ή ακαριαία;
Ποιοί και γιατί αποφασίζουν για εμάς;


Τελειώνει σήμερα η συνάντηση της Λέσχης Bilderberg στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και μπορούμε ήδη να αρχίσουμε να «μετράμε» τι ακριβώς συνέβη πριν και κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών, που κάποιοι «ανύπαρκτοι» συγκεντρώθηκαν για να αποφασίσουν και να δρομολογήσουν σχέδια που δεν δημοσιοποιούνται αλλά που σχεδόν αμέσως εφαρμόζονται από τους υπηρέτες τους, τους αρχηγούς κρατών, διεθνών οργανισμών και όλων εκείνων των θεσμών που έχουν δημιουργηθεί παγκοσμίως για να προστατεύουν τα συμφέροντα των πολιτών και της παγκόσμιας κοινωνίας των εθνών!

«Σύμφωνα με το φυλλάδιο που εστάλη στους συμμετέχοντες πριν από τη συνάντηση, η Μπίλντερμπεργκ έχει δύο επιλογές», λέει ο παρατηρητής Ντάνιελ Εστουλίν «είτε μια παρατεταμένη, μαρτυρική ύφεση που θα καταδικάσει τον κόσμο σε δεκαετίες στασιμότητας, παρακμής και φτώχειας, είτε σε μια έντονη αλλά συντομότερη ύφεση που θα στρώσει τον δρόμο για μια νέα βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη».
Κοινή πεποίθηση των μελών της Μπίλντερμπεργκ είναι ότι τα εθνικά προβλήματα λύνονται καλύτερα από μια διεθνή ελίτ, ότι ένα παγκόσμιο δίκτυο διαμορφωτών γνώμης πρέπει να έχει κοινή γλώσσα και ότι τα όρια που χωρίζουν τους πλουσίους από τους πολιτικούς είναι ρευστά. Με απλά λόγια, πρόκειται για διεθνείς δικτάκτορες και φασίστες...

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/h-bilderberg.html


[/size]
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 18, 2009 7:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιαννάκου-Τζαβέλλα: «Σεσημασμένες» του νεοταξικού παρακράτους

http://politikosafari.blogspot.com/2009/05/blog-post_1495.html




"ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ"

΄Εχουν βεβαρυμένο παρελθόν και οι δυο τους.
΄Εχουν χτυπήσει αλύπητα την εθνική μας συνείδηση.
Η κ.Γιαννάκου την περίοδο που ήταν Υπουργός Παιδείας, πρωτοστάτησε στην αφελληνοποίηση και απορθοδοξοποίηση με το περίφημο βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ΄τάξης του Δημοτικού.
Ο λαός της Ν.Δ. την τιμώρησε και την έθεσε εκτός Βουλής.
Τώρα ο Καραμανλής την επαναφέρει και την βάζει επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιό του.
Γιατί;
Στέρεψε το κόμμα από στελέχη;
Η μήπως στέρεψε η λογική;
Η άλλη η κ.Τζαβέλλα το νέο "φρούτο" του ΛΑΟΣ, είναι μία κατ'επάγγελμα "υπηρέτρια" όλων των οικονομικών παραγόντων της χώρας και της διαπλοκής.
Λάτσης-Κόκκαλης-Μυτιληναίος-Κυριακού.
Τό δε βιογραφικό της ισοδυναμεί με ποινικό μητρώο!
Διαδρομίστρια της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, και γνήσιο τέκνο της Νέας Τάξης.
΄Εχει περάσει από όλα τα κόμματα, και έχει κάνει ότι δεν τόλμησε να κάνει μέχρι σήμερα κανένας άλλος ΄Ελληνας πολιτικός.
Ονόμασε ως "Νότιο Αλβανία" τη Βόρειο ΄Ηπειρο!!!
Μάλιστα δε προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση του π.Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Χρ.Σαρτζετάκη., ο οποίος τόσον σε τηλεοπτική, όσο και σε συνέντευξή του σε εφημερίδα, την κατακεραύνωσε και την αποδοκίμασε δημόσια.
Δύο τραγικές φιγούρες, με αντεθνική δράση, την ώρα που τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται σε δραματική εξέλιξη....


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες