Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο σκουπιδότοπος των «Ιών» «ξερνάει» αφηνιασμένα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠαλαίμαχοςΈνταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 946

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 17, 2009 7:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο σκουπιδότοπος των «Ιών» «ξερνάει» αφηνιασμένα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο σκουπιδότοπος των «Ιών» «ξερνάει» αφηνιασμένα


Γράφω σ’ αυτή τη χώρα, που μαντρώνουν
τους ανθρώπους. Μες στα σκουπίδια και τη
δίψα, τη σιωπή και την πείνα…»

ΑΡΑΓΚΟΝ


Είπαμε αυτές τις ημέρες να μην ασχοληθούμε με τη μαντρωμένη χώρα και τα σκουπίδια που μας γεμίζουν οι ποικίλες εστίες ρύπων: πολιτικές και δημοσιογραφικές…

Υπάρχουν, όμως κάποιοι «επαγγελματίες» εργολάβοι και μεταπράτες των πλανητικών «αντιεθνικιστικών» ρύπων που δεν μας αφήνουν σε ησυχία ούτε αυτές τις μέρες.
Τέτοιοι υστερικοί του επαγγέλματος είναι οι «Ιοί». Ίσως να επιλέγουν και τις περιόδους που ο κόσμος ζει τις ημέρες των Παθών του ή κινητοποιείται για να γιορτάσει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ, για να «κτυπήσουν», όπως οι διαρρήκτες…

Τέτοια «επαγγελματική διαστροφή» αντί-εθνικιστικής υστερίας, τέτοια μεταπρατική πώρωση πώλησης κάθε κουρελιού του νεοταξικού παζαριού, δύσκολα συναντάς.

Οι «Ιοί» πλειοδοτούν
σε αντί- εθνικιστική παράκρουση, σε πεισματωμένο κυνισμό, από κάθε άλλη νεοταξική εστία των οικότροφων του καθεστωτικού Τύπου ή άλλων Ιδρυμάτων!!!

Οι «Ιοί» για να υπερασπίσουν τα άγια των αγίων τους: τα ιδεολογήματα του κέρδους των υπερεθνικών και των μηχανισμών εξαπάτησης, χρησιμοποιούν νύχια και δόντια. Εφευρίσκουν ποικίλα τεχνάσματα και «μαρτυρίες», βάζουν σε ενέργεια ψυχρά και αμείλικτα κάθε μέσον: Από την απάτη, το ψεύδος μέχρι τις απειλές και τις «μεταμφιεσμένες» δικαστικές αγωγές…

Μέσα, όμως, σε αυτόν τον διεστραμμένο επαγγελματικό τους και υστερικό τους οίστρο ξεγυμνώνονται παντελώς. Ακόμα και στους καταθλιπτικά αφελείς.

Ένα τέτοιοι ξεγύμνωμα αποτελεί και το σημερινό τους κείμενο (Μεγάλη Παρασκευή) στην «Ελευθεροτυπία».

Ξέθαψαν, οι άμοιροι, τον ηθοποιό Βασίλη Διαμαντόπουλο για να στηρίξουν τις διατεταγμένες ιδέες τους υπέρ των κουκουλοφόρων και ενάντια στην ελληνική σημαία!!!

Επειδή ο Διαμαντόπουλος το 1995, σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, μίλησε υπέρ των «γνωστών αγνώστων» και χαρακτήρισε την ελληνική σημαία «ένα πανί που το δώσανε σε ένα ράπτη και το έραψε», αυτό, σύμφωνα με τους «Ιούς», αποτελεί ΔΙΚΑΙΩΣΗ των κουκουλοφόρων και του καψίματος της σημαίας.

Τέτοιο τέχνασμα αθλιότητας σπάνια συναντάς. Μόνο ο σκουπιδοτενεκές των «Ιών» μπορεί να βγάλει. Μόνο πανικόβλητοι δούλοι των «νταβάδων» μπορεί να «ανακαλύπτουν» κάποια ναυάγια του κόσμου του θεάματος, κάποιους πολιτικούς καιροσκόπους, για να δικαιώσουν τις διατεταγμένες κουκουλοφόρικες καταστροφές και να κτυπήσουν τα επαναστατικά, εθνικά σύμβολα με φράσεις: «Η σημαία είναι ένα πανί»!!!

ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Πρώτη παρατήρηση. Οι «Ιοί», μέσα από το άπειρο πλήθος των ιστορικών προσωπικοτήτων ανακάλυψαν τον… ηθοποιό Διαμαντόπουλο. Δεν μας εξήγησαν όμως τούτο το απλό: Από πού ως πού ο Διαμαντόπουλος αποτελεί ιστορική αναφορά; Με ποιο ιστορικό ανάστημα (αγωνιστικό, θεωρητικό, ιδεολογικής, πολιτικής και ηθικής συνέπειας) ανυψώνεται σε «κριτής» των εθνικών συμβόλων και των κοινωνικών αγώνων;

Ποιος ήταν ο Διαμαντόπουλος,
που μέσα στην εποχή του αλλάζοντος «εκσυγχρονισμού», βγήκε για να ακυρώσει τα σύμβολα του αγώνα: Από την Επανάσταση του 1821, το ΕΑΜ, μέχρι το Πολυτεχνείο;
Το ιστορικό κριτήριο είναι τα επαναστατικά κινήματα, οι πρωταγωνιστές και οι ιδεολόγοι αυτών των κινημάτων και ΟΧΙ κάποια ναυάγια- θεάματα του καθεστώτος.

Για τα λαϊκά κινήματα, τις επαναστατικές εκρήξεις και τους αγωνιστές ΠΟΤΕ δεν αποτέλεσε η σημαία (είτε η ελληνική, είτε η Γαλλική, είτε η κόκκινη σημαία), «ένα πανί»!!!

Ο Διαμαντόπουλος και οποιοσδήποτε άλλος ή κουκουλοφόρος δεν νομιμοποιούνται να μιλούν τόσο προσβλητικά και χλευαστικά εναντίον των συμβόλων της επαναστατικής ή εθνικής, λαϊκής συνείδησης.
Μια τέτοια χλεύη την ξερνούν μόνο τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης: Επιδοτούμενα και κατευθυνόμενα ή «χρήσιμοι ηλίθιοι».


Δεύτερη παρατήρηση.
Το γεγονός, επίσης, ότι οι ψυχώσεις μίσους και καταστροφής αποτελούν το προϊόν της καπιταλιστικής, κοινωνικής βαρβαρότητας και εκκολάπτονται από την κοπριά του καθεστώτος δεν σημαίνει καθόλου ότι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράξη των κουκουλοφόρων δικαιώνεται.

Μια τέτοια προβληματική μόνο στα μυαλά των «αριστερών» λακέδων μπορεί να υπάρξει.

Η θεωρία και η πράξη των επαναστατικών λαϊκών κινημάτων γνωρίζει ότι και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ στηρίζεται στην κοπριά και στις ψυχώσεις που προκαλεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα. Και ο φασισμός για τους αριστερούς είναι σαρωτικά επικίνδυνος, ακριβώς γιατί ενώνει, εξοπλίζει και κινητοποιεί επιθετικά τις διαλυμένες μάζες και τις καταστροφικές ψυχώσεις ενός τμήματος της σμπαραλιασμένης νεολαίας.

ΣΗΜΕΡΑ ο νεοταξικός φασισμός,
όπως και ο παλαιότερος, τρέφεται από τη μαζική υστερία και την ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ. Κατευθύνει την κινητοποιημένη απελπισία, με τα «τάγματα» των κουκουλοφόρων ή των «γνωστών αγνώστων» προς δικό του όφελος: Για την προώθηση των εφιαλτικών σχεδίων του εναντίον των κοινωνιών και των λαϊκών κινημάτων.

ΟΛΑ αυτά είναι αλφαβητικά για έναν που έχει θητεύσει στοιχειωδώς στη μαρξιστική θεωρία και έχει εμπειρίες μαζικών αγώνων.

Ο Τρότσκι τα έχει αναλύσει ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ.

Μόνο οι «αριστεροί» δωσίλογοι θέλουν να τα αγνοούν.
Άλλοι γιατί είναι προσκυνημένοι και επιδοτούμενοι και άλλοι από άγνοια και θηριώδη ηλιθιότητα…
ΟΙ «Ιοί» υστερικά θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο. Και επιστρατεύουν για τον άθλιο ρόλο τους ό,τι βρούνε.

Και όμως η αριστερή σκέψη και η αγωνιστική ιστορία έχει πολλές πηγές. Γιατί δεν αναφέρουν ούτε μία και ξεθάβουν τον … Διαμαντόπουλο και άλλα φρούτα της εποχής του Σόρος και ΣΙΑ;_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Στεφ. Ληναίος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 1:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ
=================================

Η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, βρήκε τη Μεγάλη Παρασκευή για να μας πικράνει με τους «ΙΟΥΣ» της και να μας θυμώσει με τις ελλειπέστατες, αντιδικτατορικές της αναδρομές.

1.- Οι «ΙΟΙ» της, εκθέτουν, μετά θάνατον, το μεγάλο μας ηθοποιό Βασίλη Διαμαντόπουλο, δημοσιεύοντας κάποιες παρορμητικές του συνεντεύξεις, το 1995, γύρω από τα, τότε, άγρια γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Και είναι φανερή, βέβαια, η προσπάθειά τους να «μπλέξουν», τις τότε ακραίες απόψεις του μακαρίτη, με τα «Νέο Δεκεμβριανά» του 2008. Με τον ίδιο τρόπο που ο κ. Αλαβάνος έμπλεξε την άλωση της Τριπολιτσάς…. με τις πυρκαγιές της οδού Στουρνάρη..!!

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο Βασίλης Διαμαντόπουλος άργησε πολύ να ασχοληθεί τόσο παθιασμένα, με τα μεγάλα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα του τόπου μας. Και ήταν φυσικό να αντιδράσει σαν «πρωτάρης», όπως και οι «πρωτάρηδες» νέοι της εποχής.
Η μεγάλη του ηλικία και η παρορμητική ιδιοσυγκρασία του, τον δικαιολογούν. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι, ακολουθούσε πάντα, από τα νεανικά του χρόνια, τις ουδέτερες πολιτικές θέσεις του δάσκαλου του Κάρολου Κουν. Έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί, κρατώντας αποστάσεις από όλες τις κοσμογονικές, για την πατρίδα μας, αλλαγές τόσο στη σημαδιακή 20ετία 1947-1967 όσο και σε όλα τα χρόνια της δικτατορίας, όπου, μονίμως, το Θέατρο Τέχνης ή σιωπούσε στους φοβερούς, εμφύλιους, σπαραγμούς ή με επιστολές στον Τύπο, αντιδρούσε παθητικά στις μεγάλες κινητοποιήσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, για την καθιέρωση της Δευτέρας αργίας, τις 9 παραστάσεις, τις Συλλογικές Συμβάσεις και την Ανώτατη Θεατρική Παιδεία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η συμπεριφορά, οφείλεται στην προσπάθειά του να μην «ενοχλήσει» τους μεγάλους χορηγούς του. Δηλαδή, το αμερικάνικο Ίδρυμα FORD και τα παντοδύναμα, Ελληνικά, οικονομικά, συγκροτήματα.

Οι ακραίες θέσεις του λοιπόν, το 1995,είταν πράγματι ένα γνήσιο, ανεξέλεγκτο, ξέσπασμα ενός σπουδαίου καλλιτέχνη που ανακάλυψε, ξαφνικά, τον καπιταλισμό.

Θέσεις, για τις οποίες λίγοι, δυστυχώς, γνωρίζουν, πόσο μετάνιωσε αργότερα. Ας ελπίσουμε ότι πολύ σύντομα θα μετανιώσουν και οι σημερινοί, σύγχρονοι, «αναρχικοί». Και θα καταλάβουν, όπως θα καταλάβαινε κι ο δάσκαλός μας ο Βασίλης, αν ζούσε σήμερα, ότι οι νεανικές κουκούλες, ουσιαστικά, νομιμοποιούν τις «επαγγελματικές» κουκούλες...

2.- Η πλουσιότατη αλλά και μονόπλευρη, αντιδικτατορική ύλη της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, πάσχει σε τρία σημεία.
Στην απουσία της πολυσήμαντης αντιχουντικής Θεατρικής δραστηριότητας, την παντελή έλλειψη πληροφόρησης για τη δραστηριότητα των Ελλήνων του εξωτερικού και την «άγνοια» πολλαπλών, σπουδαίων, εκδηλώσεων του πνευματικού μας κόσμου. Απαγορεύσεις θεατρικών έργων, διάλυση του Σ.Ε.Η., συλλήψεις και διώξεις ηθοποιών, αμέτρητες διαδηλώσεις στην Ευρώπη και δυναμικές παρεμβάσεις της Εταιρείας Μελέτης Ελληνικών Προβλημάτων (Ε.Μ.Ε.Π.),στο Θέατρο ΑΛΦΑ. με κορυφαία στιγμή την ομιλία του Γκύντερ Γκρας, την απέλασή του, τη διάλυση της Εταιρείας και τις εξορίες των ιδρυτών της.
Ίσως να μη χωρούσαν όλα αυτά σε ένα αφιέρωμα «Παράνομος Τύπος». Χωρούσαν όμως άνετα, τουλάχιστον, στα ενδιάμεσα, ενημερωτικά, σημειώματα του κ. Βασίλη Καρδάση, όπως χώρεσαν, ανετώτατα, τόσες άλλες, δευτερεύουσες, αντιχουντικές, δραστηριότητες..
Μακάρι όλα να διορθωθούν του χρόνου.. Άφθονο υλικό υπάρχει…
Επιστροφή στην κορυφή
ΠαλαίμαχοςΈνταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 946

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 20, 2009 6:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:
Ο Αντιδικτατορικός Λόγος στην κλίνη του Προκρούστη


Η «Ελευθεροτυπία» δεν νοιάζεται για καμία ιστορική έρευνα. Εάν είχε και τον ελάχιστο σεβασμό στην Ιστορία, δεν θα κυκλοφορούσε αυτό το ιστορικό έκτρωμα-ένθετο για τον «Αντιδικτατορικό Τύπο».
Ο στόχος της εφημερίδας είναι η ισοπέδωση της Ιστορίας, η παραχάραξη και η αλλοίωση της αντιδικτατορικής πάλης: Ιδεολογική παραχάραξη, πολιτική παραχάραξη και ηθική παραχάραξη.

Λόγω επετείου για την 21η Απριλίου, κατασκεύασε στα γόνατα ένα ένθετο, για να συρρικνώσει και αφυδατώσει την αντιδικτατορική πάλη και να την στριμώξει στα «αρχεία» των κομματικών ανακοινωθέντων. Όλο το υλικό της αντλείται από τα αρχεία του ΚΚΕ, του ΚΚες. και της «Δημοκρατικής Άμυνας»: Από του εμπόρους της αντιδικτατορικής πάλης, από αυτούς που στα γεγονότα του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ στάθηκαν, στην πρώτη φάση, ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
Τέτοια πλαστογραφημένη ιστορία, μόνο η «Ε» (η εφημερίδα που μοχθεί να σβήσει την Ιστορία) και τα κόμματα θα μπορούσαν να παράγουν.

Η παράλειψη των γεγονότων είναι σκανδαλώδης. Ο ακρωτηριασμός του ΠΛΟΥΤΟΥ της αντιδικτατορικής πάλης ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ. Η ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ του αντιδικτατορικού αγώνα από τους πλέον ΜΟΧΘΗΡΟΥΣ.

ΜΕΣΑ από αυτές τις νεκρές κομματικές ανακοινώσεις (το ιστορικό υλικό της εφημερίδας) ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ κυριολεκτικά το αντιδικτατορικό κίνημα, η πολυδιάστασή του, το πολυεδρικό εύρος του, η ευρηματικότητά του, η ζωντάνια και η ποικιλομορφία των ριζοσπαστικών ιδεών του. Καταργούνται οι ριζοσπαστικές πνευματικές ζυμώσεις και εντάσεις που πυροδότησαν τη σκέψη και αποτέλεσαν τα φύτρα της Εξέγερσης του Νοέμβρη.
Το μόνο που μένει είναι η δόλια προβολή των Αιγυπτιακών μούμιων κάποιων κομματικών ανακοινώσεων…

Ο Στέφανος Ληναίος επισημαίνει εύστοχα την κακοποίηση της ιστορικής αλήθειας από την «Ε».

Χρειάζεται τεράστια δουλειά και υπεύθυνη συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων και μαρτυριών για να αποδοθεί όλος αυτός ο πλούτος του Παράνομου Αντιδικτατορικού Λόγου.
Εμείς, αν και συμμετείχαμε σε αυτόν τον Αντιδικτατορικό Αγώνα, δεν είμαστε, αυτή τη στιγμή σε θέση να περιγράψουμε τον πλούτο του και τις ζωντανές δυνάμεις του. Από την πληθώρα, όμως, των περιπτώσεων, θα αναφερθούμε σε ένα και μόνο ιστορικό γεγονός, το οποίο αποκαλύπτει περίτρανα την δόλια ιστορική προχειρότητα της «Ε» και κυρίως την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ κακοποίηση της ιστορικής αλήθειας.
Το κείμενο είναι δημοσιευμένο στο τεύχος 6 του ΡΕΣΑΛΤΟ
Οι πρώτοι που σήκωσαν κεφάλι

Γράφει ο Νίκος Πικρός

Στις 22 του Απρίλη το βράδυ, μια μέρα μετά το πραξικόπημα, γέμισε η Αθήνα με προκηρύξεις των ΔΕΑ (Δημοκρατικές Επιτροπές Αντίστασης). Κεντρικό σύνθημα: «Σχηματίστε παντού Δημοκρατικές Επιτροπές Αντίστασης ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία».
Τα ΔΕΑ ήταν η πρώτη και μια από τις πιο δυναμικές αντιστασιακές οργανώσεις. Βασικός οργανωτής και συντονιστής των ΔΕΑ ήταν ο Γιάννης Βερούχης, ηγετική φυσιογνωμία των λιθογράφων. Από τα Ιουλιανά η μαρξιστική αυτή ομάδα (τροτσκιστές), με προσβάσεις στους λιθογράφους, φοιτητές και «Λαμπράκηδες», άρχισε να συγκροτεί παράνομο συνωμοτικό μηχανισμό. Η δικτατορία συνεπώς δεν την έπιασε στον ύπνο. Την πρώτη οργανωτική επιτροπή της οργάνωσης την αποτελούσαν: Γιάννης Βερούχης, Γιώργος Κώτσου, Γιώργος Γλυνός, Περικλής Γρίβας.
Από τους πρώτους μήνες το οργανωτικό εύρος των ΔΕΑ ήταν μεγάλο. Από το σύνολο των Επιτροπών της κυκλοφορούσαν 15 εφημερίδες. Οι πιο γνωστές: «Φοίνικας», «Μαχητής», «Αντίσταση», «Λαός», «Κλειδί της Δημοκρατίας», «Παπαφλέσας» κλπ.
Το Καλοκαίρι του ’67 η οργάνωση συγκρότησε και μια Επιτροπή κατασκευής και τοποθέτησης εκρηκτικών μηχανισμών. Οι πρώτες ωρολογιακές βόμβες που εξερράγησαν σε διάφορα σημεία των Αθηνών (Σύνταγμα, Χίλτον κλπ) είχαν κατασκευαστεί και τοποθετηθεί από τους αγωνιστές των ΔΕΑ. Κυριακή 3 του Σεπτέμβρη του 67, ομάδα με τους Δημητρίου Πέτρο, Γιώργο Γλυνό, Αδαμάντιο Χρυσικό, Θύμιο Παπανικολάου, Αντώνη Σωτηράκο και Αριστείδη Μαυροσκούφη, κατασκεύασε 4 ωρολογιακές βόμβες. Την άλλη μέρα θα γινόταν μια συνδυασμένη καμπάνια κατά της Χούντας με προκηρύξεις και εκρήξεις. Πριν ξημερώσει είχαν συλληφθεί μαζί με τις βόμβες.
Τον Οκτώβριο του ’67, 38 αγωνιστές των ΔΕΑ (26 άντρες και 12 γυναίκες) παραπέμφθηκαν στο Στρατοδικείο. Ήταν η πρώτη μεγάλη δίκη, ίσως και η πρώτη των Αθηνών. Από τους 38 οι 27 καταδικάστηκαν με βαριές ποινές. Οι στρατοδίκες φάνηκαν ιδιαίτερα σκληροί στον Κύπριο Πέτρο Δημητρίου, γιατί είχε το θάρρος να τους προκαλέσει: «εσείς με εκπαιδεύσατε στην κατασκευή βομβών για να ρίξετε το Μακάριο. Εγώ τις κατασκεύασα ενάντιά σας». Όλοι οι αγωνιστές των ΔΕΑ βασανίστηκαν άγρια στα κολαστήρια της Μπουμπουλίνας ( φάλαγγες, μαστίγια κλπ).
Δύο από τους βασικούς ηγέτες των ΔΕΑ, οι κινητήριοι μοχλοί της δραστηριότητά τους, ο Γιάννης Βερούχης και ο Γιώργος Κώτσου, μετά από πολλές περιπέτειες, κατάφεραν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Ο Γιάννης Βερούχης επικηρύχθηκε τότε από τη Χούντα, όπως αργότερα και ο Γιάννης Νίκας.
Η ιστορία των ΔΕΑ δεν περιορίζεται σε αυτά. Αγωνιστές τους αποτέλεσαν μετέπειτα ιδρυτικά στελέχη πολλών οργανώσεων της Άκρας Αριστεράς. Επίσης κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν τότε στα ΔΕΑ. Και όμως αυτή η οργάνωση έχει «θαφτεί» εντελώς…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες