Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 16, 2009 8:40 am    Θέμα δημοσίευσης: ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/04/blog-post_4226.html

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Και όμως είναι αλήθεια!Τα Σκόπια έξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα η οποία βέβαια περιέχει ακριβώς τις ίδιες παρατηρήσεις και συστάσεις με αυτές των ΗΠΑ σε μια ανάλογη ταξιδιωτική οδηγία που είχε εκδώσει πριν λίγο καιρό το state department.

Αντιλαμβάνομαι ότι ένας κοντός άν θέλει να δείξει ψηλότερος θα φορέσει τακούνια ,αυτοί όμως έχουν καταντήσει να περπατούν με ξυλοπόδαρα και να καμώνονται ότι βαστάνε σάρισα.

Ασφαλώς και κάποιοι εκ των άσπονδων "φίλων" μας με τη συνεργασία των ντόπιων παπαγάλων (Ιός & Σία) και των "ταγματων εφόδου"(φασιστομπαχαλάκηδες "αντιεξουσιαστές") με αφορμή αυτή την οδηγία, αφ΄ενός θα επαναφέρουν όλα αυτά τα χυδαία περί της "Μακεδονικής" μειονότητας που καταπιέζεται καιτης γλώσσας που απαγορεύεται η διδασκαλία της, αφ΄ετέρου να δημιουργήσουν προβοκατόρικα επεισόδια προκειμένου να ισχυροποιηθούν τα Αμερικανικής έμπνευσης περιεχόμενα της ταξιδιωτικής οδηγίας.

Το τραγικό είναι ότι σε αυτόν τον τόπο που κάποτε κατοικούσαν πολίτες με εθνική δημοκρατική συνείδηση και αξιοπρέπεια οι εκάστοτε εσωτερικές και εξωτερικές, φανερές ή παρασκηνιακά δρώσες χούντες , έσπειραν τον κακό σπόρο της λήθης και της τρέλας και όταν ο λαός έφαγε απο τους καρπούς αυτής της σποράς τρελάθηκε και έβλεπε το μαύρο γι΄άσπρο και το καλό για κακό.
Σε αυτή τη χώρα λοιπόν που τα σπουδαία γίνονται ασήμαντα και τα ευτελή μεταμορφώνονται σε τιμαλφή υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται και με τις φωνές τους αφυπνίζουν συμπατριώτες και ξένους.Είναι αυτοί οι Έλληνες που δεν "μασάνε" απο τα ψευτοπατριωτικά κηρύγματα που κράζουν οι πεμπτοφαλαγγίτες της "Νέας εποχής" η τα αρχαιόπληκτα νεο-παγανιστικά παπαγαλάκια τους.

Το να υπερασπίζεσαι την ιστορία και την τιμή της πατρίδας σου και να σέβεσαι την ιστορία κάθε χώρας που έχει πορευτεί με τιμή, δημιουργεί εκείνες τις προϋποθέσεις οι οποίες θα καταστήσουν τις ταξιδιωτικές οδηγίες άχρηστες και ανούσιες διπλωματικές κινήσεις.

Ξελαμπικαρισμένα μυαλά με σαφείς προσανατολισμούς χρειαζόμαστε κι όχι πολιτικούς με φιλοσοφία super market και νεο-ταξική υποστήριξη.


Αυτή είναι η δική μας "ταξιδιωτική οδηγία" για εκείνους που θέλουν να επισκεφτούν τις κάλπες στις επόμενες εκλογές.

[/size]
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες