Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι πωρωμένοι της δημοσιογραφικής αθλιότητας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 25, 2009 12:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι πωρωμένοι της δημοσιογραφικής αθλιότητας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι πωρωμένοι της δημοσιογραφικής αθλιότητας

Ένα εξαίρετο κείμενο για τα αλαλάζοντα κύμβαλα της δημοσιογραφικής χυδαιότητας που ξερνούν, με αζημίωτο φυσικά, όλες τις ιδεολογικές ακαθαρσίες του πλανητικού βόθρου και των «νταβάδων» που υπηρετούν.
Μία μόνο παρατήρηση: ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε κομμουνιστής ή μαρξιστής ο Οικονομέας. Ένας απλώς μικροαστός ριζοσπάστης «αντιεξουσιαστής» υπήρξε, τον καιρό που ο μικροαστικός ριζοσπαστισμός έρεε χειμαρρώδης μέσα στην ελληνική κοινωνία. Και κατόπιν έγινε ανταλλακτική αξία πληρωτέα επί τη εμφανίσει…
Πρέπει κάποτε να μιλάμε ακριβολόγα. Αυτοί οι μαστουρωμένοι δήθεν «επαναστάτες» και «αριστεροί» το ρεύμα ακολουθούσαν πάντα γιΆ αυτό και σήμερα έχουν γίνει τα άθλια μαντρόσκυλα των «νταβάδων»…



http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/03/blog-post_25.html



Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2009

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο "ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ" ΤΟΥ ΑΜΒΩΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ "ΔΙΚΟ" ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ


Ο λόγος για τα πρωινά τηλεαπορριματοφόρα της νεο-ταξικής "ενημέρωσης" ,τα οποία με την τσίμπλα στο μάτι , ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και μνήμης της επανάστασης του 1821 ,άρχισαν το κήρυγμα της μισαλλοδοξίας και του αντι-ορθόδοξου φανατισμού.

Ο κ. Οικονομέας
σαν γνήσιος "αναβαπτισμένος" πρώην μαρξιστής (Wink κράτησε μόνο το δόγμα ότι "η θρησκεία είναι το όπιο του λαού" και με βάση αυτό και τα υπόλοιπα δόγματα της νέας θρησκείας ξεκίνησε την εγκεφαλική μπουγάδα βάζοντας μέσα τα υλικά που του έδωσαν,καύση νεκρών, κλπ.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι όντως η θρησκεία είναι το όπιο του λαού και μάλιστα η θρησκεία του Βολταίρου, του Μέτερνιχ ,του Κλίντον, του Μπούς ,του Σαρόν έτσι όπως την διακινoύν και την κηρύττουν απο τον άμβωνα της "Νεας εποχής" (ΜΜΕ).

Σε αυτή τη νέα θρησκεία που θέλει να μας επιβάλλει ο Οικονομέας και όλο το συνάφι ,εμείς δηλώνουμε αιρετικοί και επιμένουμε όπως ο Κολοκοτρώνης να πολεμάμε πρώτα για την πίστη και μετά για την ελευθερία της πατρίδας μας.


Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 25, 2009 1:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έχουμε γράψει και εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19932#19932



Η τηλεοπτική κραιπάλη της μωρολογίας
και της λεκτικής απρέπειας


Τα ΜΜΕ, από την ίδια τους τη φύση και λειτουργία (βιομηχανίες και «φίλτρα» προπαγάνδας των ισχυρών του χρήματος) αποτελούν τα μεγάλα λαρύγγια τους ψεύδους, της παραπληροφόρησης και της απάτης. Τα τηλεοπτικά μέσα προσδίδουν στο ψεύδος και την απάτη το τελετουργικό ντεκόρ του θεάματος. Εδώ το ψεύδος και η απάτη πουλιούνται θεαματικά. Τα πάντα εδώ γίνονται καταναλωτικό θέαμα…
Τα τηλεοπτικά μέσα, ωστόσο, γιγαντώνουν και τη μωρολογία των ηλιθίων. Γίνονται το εξουσιαστικό υπερθέαμα της κομπάζουζας ημιμάθειας και βλακείας. Σε αυτό το αυτιστικό τηλεοπτικό θέαμα αποτυπώνεται δραματικά όλη η πνευματική ανέχεια, η κυνική μωρολογία και αυθάδεια των κυρίαρχων ελίτ εξουσίας και των ροπαλοφόρων τους.
Ιδιαίτερα στους ροπαλοφόρους τηλεστάρ (που διακατέχονται με την ακόρεστη πλεονεξία του γλειψίματος των «νταβάδων» τους) αποτυπώνεται πιο κραυγαλέα και ωμά όχι μόνο η παθολογία της καταθλιπτικής πνευματικής και ηθικής μηδαμινότητα της εξουσίας, αλλά και ο αυθάδης δεσποτισμός της.
Όλοι αυτοί οι αυλικοί των βιομηχάνων της «ενημέρωσης», ενώ κάθονται σε στάση προσοχής μπροστά στα αφεντικά τους, λιθοβολούν και λιντσάρουν αγρίως τους αδύναμους, τους «ενοχλητικούς», κάθε τι που κινείται και σκέπτεται. Σαν λυσσασμένες ύαινες επιτίθενται εναντίων ανθρώπων και ιδεών, αξιών και παραδόσεων, ιστορικών συμβόλων κοινωνικής συνείδησης και μνήμης.
Το πιο αποτρόπαιο και επικίνδυνο γνώρισμα όλων αυτών των λακέδων γενιτσάρων είναι ότι διατυμπανίζουν με θηριώδη κυνισμό το θάνατο κάθε Λόγου και ηθικής αρχής. Το πιο σκανδαλώδες είναι ότι το έχουν καύχημα και καμάρι που δεν έχουν αρχές και συστολές, που δεν πιστεύουν σε τίποτα, σε κανένα Θεό, παρά μόνο στο «Θεό» του χρήματος και της υστερικής απληστίας για αναρρίχηση.
Γονυκλινείς, γλείφουν το χρήμα και φιλάνε τις κατουρημένες ποδιές των αφεντικών τους. Αυτές τις γλοιώδεις, αντιαισθητικές χειρονομίες τις καλύπτουν με την κραιπάλη της εξουσιαστικής μωρολογίας, της λεκτικής απρέπειας και αυθάδειας. Τα σκουλήκια των «νταβάδων» είναι πιο απωθητικά και από τα αφεντικά τους γιατί προκαλούν τη σιχασιά που σου προκαλεί το σκουλήκι, το οποίο στριφογυρίζει, γλιστράει, κολλάει, μαζεύεται και απλώνεται ανάλογα με τις ανάγκες…
Αυτοί, λοιπόν, οι σκουληκοστάρ των ΜΜΕ αποτυπώνουν πιο ωμά και κραυγαλέα τη λεκτική βαρβαρότητα και τρομοκρατία του καθεστώτος που υπηρετούν. Οι υπηρέτες πάντα δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο, είναι βασιλικώτεροι του Βασιλέως. ΓιΆ αυτό και οι ιδεολογικοί ροπαλοφόροι και καθεστωτικοί «εισαγγελείς» είναι πολλοί «εφευρετικοί» και εμπλουτίζουν το χυδαίο και υβριστικό λεξιλόγιο. «Επεξεργάζονται» ποικίλες μορφές λεκτικής βαναυσότητας και ταπείνωσης του ανθρώπου και των ιδεών.
Αν παρακολουθήσει κανείς συστηματικά τα τηλεοπτικά κανάλια θα βρεθεί μπροστά σε μια πολυεδρική και πολύχρωμη πνευματική αθλιότητα και κραιπάλη λεκτικής χυδαιότητας και ύβρεων.
Τα πρωτεία τα έχει το «μετοχικό» κανάλι των «Νταβάδων», συνακόλουθα και το πλέον εξουσιαστικό και αυθάδες: Το MEGA!
Από αυτό γίνονται οι πιο συστηματικές, ύπουλες και λυσσώδεις επιθέσεις εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, της ιστορίας της, των παραδόσεών της και των συμβόλων της. Δεν κρατάνε ούτε τα «πλουραλιστικά» προσχήματα των καλοδουλεμένων δομών της Νέας Τάξης: Της «Ελευθεροτυπίας» και του Συγκροτήματος.
Και τα πλέον θλιβερά ναυάγια και συμπλεγματικά «γρανάζια» της μωρολογίας και χυδαιότητας είναι το ντουέτο Καμπουράκη- Οικονομέα.

Θαυμάστε σκέψη, ήθος και λεξιλόγιο:

"Αυτός ο θλιβερός ρασοφόρος, γιατί δεν μπορώ να το πω αλλιώς, να μη τον πω χειρότερα....δεν είναι καθόλου σεβάσμιος. Είναι θλιβερός ρασοφόρος.....Κατάλαβες ο άθλιος ρασοφόρος, ο γελοίος τύπος, να μη πω καμία χειρότερη κουβέντα.....,,Μπράβο, ρε Αμβρόσιε, μπράβο ρε Αμβρόσιε.... Αυτός ήταν Ταγματάρχης της Χωροφυλακής, έχει δείρει κόσμο. Αυτός, ο Αμβρόσιος, έχει δείρει κόσμο..... Με στολή, με στολή, αλλά μετά....".

Αυτό είναι ένα ελάχιστο και από τα πλέον «χλιαρά» και υποφερτά σταχυολογήματα. Αποτυπώνει, ωστόσο, την κραιπάλη της εξουσιαστικής αθλιότητας και τον «εγκάθετο» ρόλο τους…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες