Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 18, 2009 4:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα εξαιρετικά δυναμικό και μαχητικό κείμενο
Από το «Πατάρι»
ΕΔΩ:

http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?p=735#735



Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!

Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.

Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή για όλους ανεξαιρέτως

Διεκδικούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση

Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ’ αυτό, χωρίς την άδεια μας, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.

Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες της «παγκοσμιοποίησης».
Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς. Να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη λαθρομεταναστών, χωρίς να έχει ποτέ συζητηθεί η σκοπιμότητα αυτής της πρακτικής και χωρίς να ρωτηθεί ο ελληνικός λαός.

Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Δεν θα γίνουμε Παλαιστίνιοι των Βαλκανίων. Η Ελλάδα στους Έλληνες.

Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς.

Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ’ την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ’ τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.

Θέλουμε να κυκλοφορούμε [εμείς και τα παιδιά μας] με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλίσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. Ανοίγει της πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο. Στα ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον όλων. Αλλά και στην καταστολή από παραστρατιωτικά σώματα αλλοδαπών που αθόρυβα στρατολογούνται στα λεγόμενα «σώματα ασφαλείας».

Δεν θέλουμε την πατρίδα μας ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Δεν αναγνωρίζουμε σε κανένα το δικαίωμα να μπαίνει με το έτσι θέλω και να εγκαθίσταται στη χώρα μας, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ’ το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας».

Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή πανεθνική συζήτηση, μέσα κι έξω απ’ την Βουλή. Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους

Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται απ’ το κεφάλαιο για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων.

Κατά την (πολύ συντηρητική κατά τη γνώμη μας) εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνόμια» των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ’ αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα Ελλάδα.

Εφόσον συνεχίσουμε να μένουμε αδρανείς και ν’ ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.

Αφυπνιστείτε. Δώστε τη μάχη μαζί μας, σήμερα. Αύριο θα είναι πολύ αργά.

Απαιτήστε την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ’ την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.

Αγωνιστείτε μαζί μας, κατά των φερεφώνων της παγκόσμιας αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.

Δημόσια και δημοκρατικά οργανωμένη συζήτηση για το μεταναστευτικό. Ν’ αποφασίσει ο ελληνικός λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλει ή όχι ν’ αυτοκτονήσει ως έθνος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 10, 2009 4:52 am    Θέμα δημοσίευσης: AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προς:- YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ Αθήνα, 06.03.2009
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Υπ’ όψη κου. Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
Υπ’ όψη κου. Χ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ
-Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
Τ.Γ.Α/Γ.Ε.Ν.
-Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Υπ΄οψιν Διοικητου Α.Τ.



Θέμα: Η α/ 21.01.09 επιστολή σας με Α.Π.1026/3/14-α καθώς και η
συνάντηση του κου Μαρκογιαννακη με τους κατοίκους της περιοχής
του Αγ. Παντελεήμονα.

Μετά την επίσκεψη σας στο Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα, την συνάντηση σας μαζί μας και την διαβεβαίωση σας ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποσυμφόρηση της περιοχής από τον μεγάλο όγκο των Λαθρομεταναστών (και ότι αυτό συνεπάγεται) και όπως εσείς ο ίδιος ανακοινώσατε την λήψη έκτακτων μέτρων για την ελάφρυνση του βάρους που σηκώνουμε, γιατί την εξάλειψη δεν είστε σε θέση να την επιτύχετε, έχουμε να διαπιστώσουμε τα παρακάτω:

Οι περιπολίες που μας αναγγείλατε στα πλαίσια των ‘Άμεσης λήψης μέτρων’ είναι ανεπαρκείς, αποσπασματικές , καθόλου ουσιαστικές και αναποτελεσματικές. Το να εμφανίζονται ομάδες αστυνομικών με αργό βήμα, συζητώντας μεταξύ τους, η με τα κινητά τους τηλέφωνα (που μάλλον βόλτα φαίνεται να κάνουν παρά να περιπολούν), από την μια μεριά της πλατείας και οι όποιοι μετανάστες να φεύγουν από την άλλη για να τους αποφύγουν(ούτε καν τρέχοντας) είναι τουλάχιστον αστείο .Η παρουσία των περιπόλων εξαντλείται στην πλατεία και όχι στους γύρω δρόμους, με αποτέλεσμα όλοι οι δρόμοι γύρω και κάτω από την πλατεία να έχουν γεμίσει μετανάστες. ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΔΕΙΑ αλλά ο ουσιαστικός έλεγχος καθώς και η σύλληψη και απομάκρυνση των λαθρομεταναστών. Στην περιοχή και τους δρόμους πάνω από την πλατεία η αστυνόμευση να είναι εντελώς ανύπαρκτη. Αποτέλεσμα της έλλειψης αστυνόμευσης η ύπαρξη παλιών οικημάτων και διαμερισμάτων που παρελαύνουν ανά εβδομάδα καινούριοι λαθρο-μετανάστες.

Οι περιπολίες γίνονται δυο ημέρες και μετά σταματούν για μια εβδομάδα και ξανά πάλι για 2 ημέρες και πάλι ανυπαρξία οποιουδήποτε αστυνομικού ελέγχου.

Το αποτέλεσμα των ‘περιπολιών σας‘ είναι τέτοιο που και η διακίνηση τεράστιου αριθμού αλλοδαπών συνεχίζεται ανεμπόδιστα. Όλη η περιοχή καθώς και η πλατεία ξαναγέμισε με μεγάλο αριθμό Αφγανών που συνωστίζονται και Αφγανών μικροπωλητών που πουλάνε φαΐ (και τους οποίους κανένας δεν ενοχλεί ούτε η δημοτική αστυνομία) καθώς και η παιδική χαρά .

Κατόπιν όλων αυτών έχουμε να διαπιστώσουμε ότι , η παρουσία σας στην περιοχή μας, την οποία φροντίσατε να καλυφθεί ευρέως από όλα τα Μ.Μ.Ε, καθώς και οι εξαγγελίες των όποιων μέτρων από πλευράς σας , εξυπηρέτησαν επικοινωνιακούς προσωπικούς σας λόγους και τίποτα ουσιαστικό .
Το συμβάν της επόμενης ημέρας της επίσκεψής σας έρχεται να συνηγορήσει στην παντελή έλλειψη πρόθεσης λήψης μέτρων από πλευράς σας καθώς και για τον εμπαιγμό μας .

Την επόμενη ημέρα ομάδα ‘αναρχικών‘;;; γνωστών αγνώστων γύρω στα 40 άτομα, κατηφόρισαν την πλατεία έφτασαν έξω από το Α.Τ. του Αγ. Παντελεήμονα, έσπασαν 10 αυτοκίνητα και έφυγαν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΦΩΝΆΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ‘‘ΜΗΝ ΤΡΈΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ‘‘για να συνεχίσουν σπάζοντας το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και της Εμπορικής. Την ίδια ώρα το Α.Τ. ήταν ενισχυμένο με 70 άτομα (λόγω των γεγονότων στην Πλ. Κύπρου) οι οποίοι μπήκαν μέσα στο Τμήμα και παρακολουθούσαν από τα παράθυρα τους ‘αναρχικούς‘ να σπάνε 10 , όχι 2 η 3 αλλά 10 αυτοκίνητα.

Κατόπιν όλων αυτών, θεωρούμε απαράδεκτο τον εμπαιγμό των κατοίκων της περιοχής μας , από πλευράς του Υπουργείου σας και εσάς προσωπικά, προκλητική και εγκληματική την αδιαφορία σας και θεωρούμε ότι πλεον έχετε όλους τους κατοίκους ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. Δεν είστε σε θέση να προστατέψετε όχι μόνο την αξιοπρέπεια μας, την περιουσία μας, την διαβίωση μας αλλά ούτε την ίδια μας τη ζωή.
Επίσης θεωρούμε χρέος μας την παρούσα να την κοινοποιήσουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο , δηλαδή σε κάθε πολίτη της χώρας .

Ευχαριστούμε για το ΤΙΠΟΤΑ που κάνατε και που κάνετε.


Οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

agiospanteleimonas@gmail.com
6930 304 442
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=1049
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες