Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Νέα τρομοκρατικά δολώματα προβοκάτσιας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 27, 2009 1:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Νέα τρομοκρατικά δολώματα προβοκάτσιας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέα τρομοκρατικά δολώματα προβοκάτσιας


Το ναρκωτικό των τρομοκρατικών παιχνιδιών δίνεται ακόμα σε πιο ισχυρές δόσεις. Φαίνεται ότι η «εξέγερση» των μυστικών υπηρεσιών και των «αριστερίστικων» κουκουλοφόρων τους, που άρχισε το Δεκέμβριο, δεν έχει λήξει. Πρέπει η ελληνική κοινωνία να λεηλατηθεί αγρίως από τον τρόμο και το ελληνικό κράτος να γελοιοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να «οικοδομηθεί» στη θέση του: Το προτεκτοράτο των ΗΠΑ.
Ένα κράτος, πλανητικής βαρβαρότητας…
Και η κακουργηματική ηρωποίηση του δραπέτη Παλιοκώστα, από τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα, από τους «εθνικούς» προβοκάτορες, τύπου Τριανταφυλλόπουλου, σε αυτό αποσκοπεί: Στην ολοκληρωτική γελοιοποίηση των ελληνικών κρατικών θεσμών και των κυβερνητικών δομών, ώστε η «σαπίλα» του ελληνικού καπιταλιστικού κράτους (σαπίλα ενδημική σε όλο τον καπιταλιστικό κόσμο και στα άλλα κράτη του κόσμου), να «αντικατασταθεί» από τη
βαρβαρότητα των αμερικανικών κολαστηρίων. Τέτοιου αμερικανικού και «ιδιωτικού» τύπου φυλακές-κολαστήρια προωθούν…
Πίσω από την υμνολογική ηρωποίηση του Παλιοκώστα προωθούνται τα μακάβρια σχέδια της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ. Το πρώτο βιολί και εδώ, ο «εθνικός χαφιές»: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Αλλά για όλη αυτή την υστερία της ηρωποίησης και εμπορίας της σήψης και των «ειδώλων» της, θα γράψουμε ξεχωριστά.
Τώρα θα ξετυλίξουμε την αλυσίδα της προβοκάτσιας, γύρω από τη χειροβομβίδα που έπεσε δήθεν στο «στέκι των μεταναστών» στην Τσαμαδού:Στο στέκι με τις στενές διαπλοκές με το indymedia!!!
Ας δούμε το νήμα της «εξέλιξης»:
α). Στην αρχική είδηση (10:19 μμ) του χαφιεδομύντια μαθαίνουμε για επίθεση με γκαζάκι:
«Έγινε επίθεση μάλλον με γκαζάκι στο στέκι μεταναστών στην τσαμαδού πριν από 5 λεπτά την ώρα που ο Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης είχε συζήτηση.
Χτύπησε στο παράθυρο και εξερράγη στο πεζοδρόμιο»

β). Μετά από 13 λεπτά (10:32 μμ) το γκαζάκι έγινε χειροβομβίδα. Ίσως όμως όχι χειροβομβίδα, αλλά εκρηκτικός μηχανισμός, που την πέταξε «καράφλας προφανώς φασίστας»:
«πριν από Κανά τέταρτο και καθώς σήμερα έχει εκδήλωση κατά του στρατού στο στέκι μεταναστών στα Εξάρχεια πέρασε από έξω καράφλας προφανώς φασίστας και πέταξε μάλλον χειροβομβίδα η κάποιον εκρηκτικό μηχανισμο.τωρα κατεβαίνει κόσμος.»

γ). Στις βραδινές ειδήσεις εμφανίστηκε ένας καράφλας του Συνασπισμού: Με φασίστα έμοιαζε!!!

[size=18] Ένα συνασπιστήρι νέας κοπής.
Τα ψέματα που είπε το καραφλό συνασπιστήρι από τηλεοράσεως γενούν δικαιολογημένα υποψίες. Πώς είναι δυνατό ολόκληρη χειροβομβίδα να μη σπάσει το τζάμι, στο στέκι μεταναστών, επειδή ήταν, λέει, …διπλό!!!
Να κάνει γκέλα η χειροβομβίδα και να πέσει κάτω στην οδό Τσαμαδού, να διαλύσει τσιμεντένια ζαρντινιέρα, αλλά κανείς να μην τραυματιστεί, στο στενό και πολυσύχναστο αυτό δρομάκι!!!
«Θαύμα» είπε το συνασπιστήρι. Λέτε; Γίνονται τέτοια θαύματα ή μήπως οι πασίγνωστοι άγνωστοι θέλουν με το παραμύθι της δήθεν τρομοκρατικής επίθεσης στο στέκι, να ντοπάρουν και να χειραγωγήσουν τον γνωστό χώρο των χρήσιμων ηλίθιων, για αυτά που ετοιμάζουν στη συνέχεια;

Τι ετοιμάζουν; Ήδη απόψε άρχισαν οι επιθέσεις εναντίον της «Απογευματινής» και των αστυνομικών της Χαριλάου…
Στις 21 Μάρτη (παραμομονές της εθνικής επετείου) οργανώνουν «Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων», στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ(Οργανισμού των Ηνωμένων Ληστών)!!!
Σε συνέλευσή τους, οι «αντιεξουσιαστές» κουκουλοφόροι αποφάσισαν, για την αναγκαία αναθέρμανση του κλίματος, «…τις εξής κινητοποιήσεις για την επίθεση στο Στέκι Μεταναστών:
1. Σήμερα Πέμπτη στις 6: 00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Εξαρχείων
2. Τρίτη πρωί στις 9:00 συγκέντρωση στα δικαστήρια όπου δικάζεται ο Περίανδρος για την απόπειρα δολοφονίας του Κουσουρή.
3. Τρίτη βράδυ στις 8:00 νέα συνέλευση στο Πολυτεχνείο.
4. Την άλλη Πέμπτη στις 6:00 συλλαλητήριο στα Προπύλαια.»
5. Και ότι άλλο προκύψει μέχρι να φτάσουμε στις 21 Μάρτη.

Μετά από όλα αυτά μόνο οι παντελώς ηλίθιοι δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν τι παίζεται.

Νέα προβοκατόρικα γεγονότα και τρομοκρατικά παιχνίδια προ των πυλών…
Επιστροφή στην κορυφή
Φίλιππος_ο_Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 27, 2009 2:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μήπως και την απόδραση Παλαιοκώστα την έστησαν οι Αμερικάνοι?? Τι λέτε ρε παιδιά,όλες οι χώρες έχουν καπιταλισμό αλλά τέτοιο μπουρδέλο που είναι η Ελλάδα καμιά άλλη χώρα δεν είναι!

Οι άλλοι πως καταφέρνουν δηλαδή και έχουν σοβαρά κράτη κι εμείς ανέκαθεν ένα κράτος-οπερέττα? Πολύ απλά εδώ δεν έχουμε ούτε καπιταλισμό,ούτε σοσιαλισμό,ούτε τίποτα!! Το απόλυτο μηδέν!

Η χώρα της ξεφτίλας,η μπανανία του Γραικυλιστάν που τόσα χρόνια μεθοδικά διαμόρφωναν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι ροζ "αριστεροί" δήθεν σοσιαλδημοκράτες συνοδοιπόροι τους...Όσο για αυτό που λες Ρεπόρτερ,περί του σάπιου καπιταλιστικού κράτους,μπορείς λίγο να το κάνεις πιο λιανά? Για την πλήρη ατιμωρησία ευθύνεται ο..καπιταλισμός??

Ποια μαρξιστική λογική το υπαγορεύει αυτό?? Εγώ δέχομαι,όπως και όλοι μας,ότι οι κυβερνήσεις κάνουν τα χατίρια του κεφαλαίου,αλλά μιλάμε για την οικονομία,ενώ εδώ για τις φυλακές!!! Καμία σχέση δεν έχει το ένα με το άλλο!

Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα του 2009 είναι ασύλληπτα..Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους τόση μιζέρια και διάλυση σε όλα! Τρένα εκτροχιάζονται,δημόσιος τομέας υπολειτουργεί,αστυνομία ανίκανη,εγκληματικότητα στο κόκκινο,στρατός με ελαττωματικά οχήματα,άθλιοι μισθοί,λαθρομετανάστες,δρόμοι-καρμανιόλες,πυροσβεστική με ελλείψεις,πλήρης υποταγή στους νταβατζήδες κλπ...

Η ζωή στην Ελλάδα έχει καταντήσει αφόρητη! Δεν αντέχεται άλλο αυτό το χάλι,και η υπομονή έχει τα όρια της! Κι εμείς κατηγορούμε ακόμη τον..καπιταλισμό! Μα δεν υπάρχει καπιταλισμός στο Ελλαδιστάν!! Καπιταλισμός σημαίνει ανταγωνισμός,εδώ αλωνίζουν τα καρτέλ,τα σούπερ μάρκετ και οι τράπεζες! Τα λαμόγια και οι νταβατζήδες κάνουν πάρτυ και ο Έλληνας ακόμη ροχαλίζει... Θύμιο,βγες ΤΩΡΑ και φτιάξε κόμμα!

Αύριο θα είναι πολύ αργά.. Ο κόσμος σε ξέρει και με λίγη καλή προπαγάνδα θα σε ακολουθήσει σωρηδόν! Κάπου είδα ότι σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα(εκ νέου)..ο Μάνος!!! Εσύ γιατί να μην το κάνεις,τι έχεις να χάσεις?? Μετά την κατρακύλα του ΚΚΕ,δεν υπάρχει άλλη λύση!

Προσωπικά,δεν είμαι κομμουνιστής,αλλά πιστεύω ότι ένα νέο αριστερό κόμμα με υγιή πατριωτικά στοιχεία,όπως αυτά που προβάλλει το ΡΕΣΑΛΤΟ,είναι το μόνο που μπορεί να δώσει ανάσα στον ελληνικό λαό και θα το ακολουθούσαν όλοι με χίλια!! Και αυτό πρέπει να γίνει τώρα,δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο..Τολμήστε το!!
Επιστροφή στην κορυφή
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 27, 2009 5:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι «ήρωες» της παρακμής
και
η νέα ειδωλολατρία


Όλ’ οι χορτάτοι έτσι χολιάζουν
Και οι σπουδαίες κοιλιές ναρκώνουν από φούσκωση,
Το παχνί τους τουμπάρισε,
Ανησυχία βασιλεύει στο σάπιο χοιροστάσι τους.

Α. Μπλοκ

Οι «νταβάδες» και τα μεγάλα τους λαρύγγια θρηνούν για τη σήψη και την αναθεματίζουν γοερά, σαν να την ανακάλυψαν τώρα. Παρασύρουν και πολλούς αφελείς, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν θρηνούν, απλώς εμπορεύονται, με ηθικολογικές κραυγές, τα συμπτώματα της σήψης. Εγκλωβίζουν τη σκέψη των «αφελών» στα συμπτώματα και αφήνουν στο απυρόβλητο τα αίτια. Με αυτό το δόλιο τέχνασμα της αχαλίνωτης κερδοσκοπικής εμπορίας της σήψης και παρακμής γιγαντώνουν, μαζί με τα κέρδη τους, και την τυφλή οργή των «χρήσιμων ηλιθίων». Ταυτόχρονα «κατασκευάζουν» τους «ήρωες» της σήψης και τους νέους «Θεούς» της ειδωλολατρίας: «Ρομπέν», «σούπερμαν», Παλαιοκώστιδες, τηλεοπτικούς «εισαγγελείς» και «εθνικούς προβοκάτορες», τύπου Τριανταφυλλόπουλου και πάσης φύσεως τηλεοπτικά κόπρανα.
Και αυτή η τηλεοπτική ψηφοφορία του Σκάι για τους «μεγάλους Έλληνες» σε αυτή την ισοπεδωτική νεροποντή εντάσσεται. Το «χαλάζι» που παγώνει και ισοπεδώνει τα πάντα: Ταυτίζει το Μεγαλείο με τη λεπρή καμαρίλα της σήψης, τον περιβόητο με τον διαβόητο, τα μικροσκοπικά μορμολύκεια με τους τιτάνες της σκέψης και της τέχνης, τους μύστες της ανθρωπότητας με τους εγκληματίες της, τη Δημιουργία με την καταστροφή της, τους «ήρωες» της διαφήμισης με τους ΗΡΩΕΣ της Ιστορίας…
Και η ανάδειξη του Παλαιοκώστα σε «ήρωα», από τα χολιασμένα στόματα των χορτάτων τηλελακέδων αναδίδει τις πνιγηρές αναθυμιάσεις του σάπιου χοιροστασίου της καθεστωτικής προπαγάνδας και της εμπορικής απληστίας των «νταβάδων». Παράλληλα, μέσω αυτού του εμπορικοού τελετουργικού της αποσύνθεσης προωθούνται και τα ποικίλα πολιτικά παιχνίδια των πλανητικών και εγχώριων «νταβάδων».

Οι πηγές της σήψης


Όλα τα «βαποράκια» και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που πείθονται από αυτά ξεχνούν σκόπιμα ή από αβυσσαλέα άγνοια δύο βασικά πράγματα:
α). Ότι οι «εστίες» και οι «πηγές» της αποσύνθεσης δεν βρίσκονται στα πρόσωπα και στους «κακούς» θεσμούς (εδώ εκδηλώνονται τα συμπτώματα), αλλά στο μεδούλι του συστήματος και πριν απ’ όλα στους ισχυρούς του χρήματος: Στους ποικίλους «νταβάδες», στους μηχανισμούς τους και στους γενίτσαρούς τους.
ΟΛΑ αυτά μένουν στο απυρόβλητο! Οι «Ρομπέν» των «νταβάδων» κτυπάνε πάντα το σαμάρι…

β). Ότι η αποσύνθεση και η σήψη δεν αποτελεί καμία «ανακάλυψη» τωρινή.
Εδώ και πολλές δεκαετίες η μαρξιστική και όχι μόνο κριτική έχει στηλιτεύσει αυτά τα φαινόμενα:
«Το ψέμα, η συκοφαντία, εξαχρείωση, η εξαγορά συνειδήσεων, ο καταναγκασμός, ο φόνος πήρανε πρωτοφανείς διαστάσεις. Σε ένα σαστισμένο, απλοϊκό όλα αυτά τα δεινά φαίνονται σαν προσωρινό αποτέλεσμα του πολέμου. Στην πραγματικότητα ήταν και μένουν εκδηλώσεις της παρακμής του ιμπεριαλισμού. Η σήψη του καπιταλισμού δείχνει τη σήψη της σύγχρονης κοινωνίας με τους νόμους της και την ηθική της» (αυτά είναι γραμμένα από τον Τρότσκι το 1938!).
Αλλά, ας μη μείνουμε στη μαρξιστική ανάλυση. Όλα τα μεγάλα δημιουργήματα της Τέχνης εμπνέονται από την καπιταλιστική αποσύνθεση της κοινωνίας και στηλιτεύουν τις πηγές της. Κινούνται πάνω σε αυτά τα λόγια του Τόμας Μπέρνχαρντ:
«Ο λεγόμενος καλός κόσμος είναι βουτηγμένος στην υποκρισία, κι όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, είναι ή ένας ραφινάτος καμποτίνος, ή ένας ασυγχώρητος βλάκας. Σήμερα υπάρχουν ενενήντα τοις εκατό ραφινάτοι καμποτίνοι και δέκα τοις εκατό βλάκες».
Όλη η μεγάλη λογοτεχνία και η ποίηση αναδεικνύει και στηλιτεύει τη γενική σήψη και παρακμή. Τι έχει αλλάξει σήμερα; Απλώς τα φαινόμενα αυτά έχουν πάρει πιο εφιαλτική διάσταση.

Και το σπουδαιότερο: Το καθεστώς της σήψης και τα «παπαγαλάκια» του τα ανακυκλώνουν τελετουργικά και τα εμπορεύονται κερδοσκοπικά: η υποκρισία και η διαφθορά συσκευασμένα σε «εμπορεύματα» με ηθικολογικές κορώνες αναθεματισμού και «χρώματα» ναρκωτικού υπνωτισμού.
Όλοι οι πολιτικάντηδες, από τους κυβερνητικούς αγύρτες μέχρι τους «αντάρτες» και τους «ακροδεξιούς» τυχοδιώκτες εμπορεύονται τη σήψη και παίζουν τα παιχνίδια τους.
Το ίδιο και οι «εστίες» της αποσύνθεσης: οι «νταβάδες» και οι επιστάτες τους. Εμπόριο της σήψης κάνουν. Οι αιχμές τους; Οι μεγάλοι μεταπράτες τους και «χαφιέδες»: Τριανταφυλλόπουλοι και CIA…
Το «νυστέρι» όλου αυτού του κοινωνικού, πολιτικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου, μένει, με προκλητικά σκανδαλώδη τρόπο στις «φουσκάλες» της σήψης, στα εξωτερικά ή περιφερειακά «αναλώσιμα υλικά» στο «κακό κράτος» και στα «πρόσωπα»: Ιδιαίτερα σε αυτά που πρέπει να καρατομηθούν και να αποτελέσουν τους αποδιοπομπαίους τράγους…

Στην Ελλάδα

Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν μια «εξαίρεση». Σαν μια χώρα που μόνο σε αυτή «ευδοκιμούν» τα σάπια φρούτα. Αυτό είναι άκρως παραπλανητικό και ενταγμένο μέσα στη νεοταξική στρατηγική διάλυσης της χώρας.
Η κρίση, η σήψη και η αποσύνθεση είναι γενικευμένη και παγκόσμια. Αποτελεί το προϊόν και το υποπροϊόν της καπιταλιστικής αποσύνθεσης. Όσοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν αυτό, ας μελετήσουν καλύτερα την παγκόσμια κατάσταση.

Και ο αλλοδαπός εφιάλτης, με όλα τα επακόλουθα πάλι έργο των "νταβάδων" είναι και των υπηρετών τους


Εδώ, λοιπόν, δαιμονοποιείται η σήψη και τα σκάνδαλα. Και αυτό οφείλεται σε ιστορικούς και κοινωνικούς όρους. Ο ελληνικός καπιταλισμός ήταν καθυστερημένος, συνακόλουθα από την αρχή εξαρτημένος από τις μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.
Δηλαδή εδώ δεν αναπτύχθηκε ένα αυθεντικό και ανεξάρτητο καπιταλιστικό κράτος με δομές ισχυρές και ικανές να ελέγχει, να κουκουλώνει τους ανταγωνισμούς και τη σαπίλα, καθώς και να τη νομιμοποιεί, όπως στην Ευρώπη, στην οποία οι «μίζες» π.χ. του κεφαλαίου στα κόμματα είναι «νόμιμες».
Το ελληνικό καπιταλιστικό κράτος, καθώς και τα κυβερνητικά κόμματα αποτελούσαν «φέουδα» των «νταβάδων» και των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών. Σήμερα είναι εντελώς υποταγμένα στο πλανητικό κράτος-«νταβάς». Το Κράτος και τα κόμματα σήμερα είναι σκέτο σουρωτήρι. Διάτρητα από τους μηχανισμούς των εγχώριων και κυρίως των διεθνών «νταβάδων».
Και όταν μιλάει κανείς για «διαλυμένο κράτος», όπως οι «νταβάδες» και τα μίσθαρνα όργανά τους, ή είναι παντελώς ηλίθιος ή «πιόνι» του συστήματος. Είναι οι «νταβάδες» και οι μηχανισμοί τους που προωθούν αυτές τις ιδέες. Και τα μίσθαρνα όργανά τους ζητούν ένα «ευρωπαϊκό κράτος» ένα «καλό» κράτος. Μια βλαβερή ουτοπία. Διότι το κράτος αυτό είναι πλήρως υποταγμένο στο υπερεθνικό κεφάλαιο και οι πολιτικοί υπηρέτες του είναι «πιόνια» του πλανητικού κράτους. Δεν αλλάζει. Δεν μπορεί το υπηρετικό «εργαλείο» να τα βάλλει με τους αφέντες του εργαλείου…

Και να υπογραμμίσουμε παρεκβατικά τούτου: Ο αγώνας ενάντια στο κράτος και τους μηχανισμούς του πρέπει να έχει ως θεμελιακή αφετηρία το «κοινωνικό». Δηλαδή τον αγώνα κατά των κοινωνικών εκείνων δυνάμεων που ελέγχουν το κράτος και αλώνουν την ελληνική κοινωνία: Τα πλανητικά (και εγχώρια) οικονομικά κέντρα εξουσίας και τους πολιτικούς τους υπηρέτες. Κάθε εθνικός αγώνας, σήμερα, είναι ταυτόχρονα αντιιμπεριαλιστικός και αντικαπιταλιστικός. Το σύνθημα «η Ελλάδα στους Έλληνες» αποκτά σάρκα και οστά και δεν αποτελεί κούφια δημαγωγική ρητορεία, μόνο όταν προταχθεί το «κοινωνικό». Το ρολόι της ιστορίας δεν μπορεί να γυρίσει πίσω στην εποχή της δημιουργίας των εθνικών καπιταλιστικών κρατών…

Λόγω, συνεπώς, της καθυστερημένης διαμόρφωσης του ελληνικού καπιταλισμού, η σήψη εδώ δραματοποιείται για τα διάφορα πολιτικά παιχνίδια. Εκδηλώνεται, έστω πιο θεαματικά, αλλά δεν είναι μεγαλύτερη από τη σήψη του «καλών» ευρωπαϊκών καπιταλισμών ή του Αμερικάνικου. Αντίθετα, εδώ, λόγω ακριβώς των μεγάλων αντιφάσεων, «λάμπει» στα μάτια των Ελλήνων, συμβάλλοντας έτσι στην πολιτική τους συνειδητοποίηση.
Και είναι αυτός ο λόγος που την εμπορεύονται τελετουργικά. Θέλουν να υπνωτίσουν την ελληνική κοινωνία και περάσουν τα γνωστά σχέδια διάλυσής της.

Αυτά για τους «χρήσιμους ηλίθιους» που βρίσκουν όλα τα «κακά» στην Ελλάδα, παίζοντας έτσι το παιχνίδι των «νταβάδων», των πολιτικών απατεώνων και ηθικολόγων, καθώς και των τηλεπρακτόρων…

Υ.Γ-1. Αύριο, όταν μπορέσουμε, γιατί βρισκόμαστε στα κλεισίματα του περιοδικού, θα συνεχίζουμε με τα «είδωλα» και τους «ήρωες» που κατασκευάζουν.
Υ.Γ.-2. Μέσα από αυτά, δίνεται και η απάντηση στο φίλο «Μακεδόνα».
Αναφορικά με το κόμμα που λέει να ιδρύσουμε, έχουμε πολλές φορές αναπτύξει το ζήτημα. Τα κόμματα δεν ιδρύονται με αυτό-διορισμούς και κοινοβουλευτικά. Φυσικά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι προβαίναμε σε μια τέτοια τεχνική κατασκευή και παίρναμε και την κυβερνητική εξουσία, ΤΙΠΟΤΕ δεν θα άλλαζε. ΤΙΠΟΤΕ δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε. Θα αποτελούσαμε τους νέους απατεώνες.
Οι αλλαγές γίνονται με το λαό ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ των εξελίξεων και όχι με εκλογικούς πληρεξούσιους…

ΟΛΑ αυτά έχουν αναλυθεί…

[size=12]
[/size][/size]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 27, 2009 12:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διευκρινήσεις


Φίλε «Φίλιππε Μακεδόνα» θα απαντήσω διευκρινιστικά.

1). Εάν η Ελλάδα είναι καπιταλιστική χώρα ή «τίποτα», οφείλεις μάλλον εσύ να μας πεις τη «νέα θεωρία» σου. Μέχρι σήμερα είναι γενικά αποδεκτό και επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η Ελλάδα είναι καπιταλιστική χώρα.

2). Για τον καθυστερημένο χαρακτήρα του ελληνικού καπιταλισμού, το εξαρτημένο κράτος και τις συνακόλουθες ασθένειες, αλλά και για το γιατί εδώ «φαίνονται» πιο καθαρά αυτές οι ασθένειες, σου απαντά το παραπάνω κείμενο.

3). Βλέπω θαυμάζεις τους καλό-αναθρεμμένους και «οργανωμένους» καπιταλισμούς των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών. Δηλαδή το μόνο που ζητάς είναι να έχει το ελληνικό κράτος την «ικανότητα» να αποκρύβει και να «χωνεύει» τη σήψη και διαφθορά του, τα σκάνδαλα και τα εγκλήματά του…

4). Στα «ισχυρά» αυτά κράτη η σαπίλα και τα σκάνδαλα είναι ακόμα βαθύτερα και πιο αποτρόπαια. Τα αιματοκυλίσματα των λαών από τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό δεν αποτελούν σκάνδαλο και έγκλημα;
Οι εξαγορές συνειδήσεων, οι δολοφονίες ανθρώπων και ολόκληρων κοινωνιών δεν έχουν πάρει την πλέον αποτρόπαια, ιστορικά, μορφή;
Η ιμπεριαλιστική κατοχή χωρών (μέσα εδώ και η Ελλάδα), πολιτική, πολιτιστική, αστυνομική (μυστικές υπηρεσίες) δεν είναι εφιάλτης;
Μπορώ να σου απαριθμήσω άπειρα παραδείγματα που δείχνουν ότι σε αυτά τα «καλά» κράτη (τα οποία τόσο νοσταλγείς) η βαρβαρότητα και η σήψη είναι απείρως πιο βαθιά και πιο πλατιά από ότι στην Ελλάδα.
Η διαφορά είναι ότι αυτά τα κράτη, έχουν ακόμα την «ικανότητα» (όχι για πολύ) να μην την κάνουν τελετουργικό θέαμα και να σκεπάζουν τις ακαθαρσίες.
Είναι, χίλιες φορές, όμως προτιμότερο να «λάμπουν» οι «ακαθαρσίες» να τις βλέπουν όλοι, παρά μόνο οι μαρξιστές…

5). Ας πάμε τώρα στις φυλακές. Μήπως και σε αυτά τα κράτη δεν έχουν γίνει αποδράσεις θεαματικές και μεγάλες; Δεν γίνανε όμως ποτέ τηλεοπτικό, τελετουργικό θέαμα εμπορίας και πολιτικών παιχνιδιών.
Σε κάθε καπιταλιστικό κράτος πάντα θα υπάρχουν μηχανισμοί του χρήματος που θα λαδώνουν κρατικούς υπαλλήλους και θα δραπετεύουν κάποιοι κρατούμενοι, μέσω των διαπλοκών που έχουν με κράτος και οικονομικούς παράγοντες.
Αν εξαιρέσουμε κάποιες αποδράσεις «φυσιολογικές» που ο ίδιος ο εγκληματίας μπορεί να διαθέτει κάποιο οικονομικό κύκλωμα και «διαπλοκές», οι μεγάλες αποδράσεις που γίνονται με γιγάντιες επιχειρησιακές δυνατότητες, αυτές είναι το προϊόν μεγάλων «νταβάδων», μαφιόζικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών. Και τέτοιες έχουν γίνει και στην Ευρώπη και στην Αμερική.
Πίσω, λοιπόν, βρίσκονται ισχυρά οικονομικά κέντρα και οι υπηρεσίες τους…

6). Στην Ελλάδα αυτό ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό, δεδομένου των νεοταξικών σχεδιασμών και των πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται για την πλήρη αποδόμηση του κράτος (το έχουμε αναλύσει).
Δηλαδή, ο Παλαιοκώστας από μόνος του ενήργησε; Πού βρήκε όλο αυτόν τον υπηρεσιακό μηχανισμό και πώς «κατόρθωσε» να κινητοποιήσει τις «μαφίες» των φυλακών, οι οποίες είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενες από τις μυστικές υπηρεσίες;
Αν διερευνήσεις καλύτερα τα πράγματα και δεν ακούς τα παραμύθια των ΜΜΕ θα διαπιστώσεις ότι πίσω από τις αποδράσεις αυτού του «ήρωα» βρίσκονται μεγαλονταβάδες και μυστικές υπηρεσίες. Θα διαπιστώσεις ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί σε «μαρασμό» και σε κάποιους αποδιοπομπαίους τράγους…
Αλλά, ούτε σε προβληματίζει αυτή η υμνολογική υστερία υπέρ του δραπέτη από τους δεδηλωμένους «πράκτορες» και «επιστάτες» των «νταβάδων» και των μυστικών υπηρεσιών;;;
ΓΡΗΓΟΡΑ θα αντιληφθείς τι προωθούν με αυτές τις θεαματικές δραπετεύσεις…

6). Δεν σε προβληματίζει επίσης, ούτε η πολιτική συγκυρία αυτής της «ηρωϊκής» δραπέτευσης; Τα ανεξέλεγκτα «τάγματα» των κουκουλοφόρων, των τρομοκρατών και όλων αυτών των γεγονότων που ζούμε γίνονται επειδή υπάρχει το «παραλυμένο κράτος»; Ή οι «νταβάδες» και οι μηχανισμοί τους που ελέγχουν και καθοδηγούν αυτό το κράτος επιδιώκουν κάτι;
Οι επιδημίες των εμπρησμών και αυτές ήταν έργο αρρώστων πυρομανών ή σχέδιο των «ελεγκτών» του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών με πολιτικούς στόχους.
Φίλε μου μάλλον δεν θέλεις να σκεφτείς…

7). Ας έρθουμε τώρα στα σκάνδαλα:
α). Γιατί δαιμονοποιούν ένα πασίγνωστο σκάνδαλο (Βατοπαίδιο) και κυρίως τους μοναχούς και δεν μιλά κανείς για τους «νονούς» των μεγάλων «νταβάδων» στο Βατοπαίδι που ήταν και διοικητές εκεί στην εποχή του σημιτισμού; Γιατί δεν βγάζουν τα χρήματα επιδότησης των κομμάτων από την Εκκλησία και τις επιχειρήσεις των μοναστηριών; Κρύβουν τα ουσιώδη και δαιμονοποιούν δύο μοναχούς…
β). Γιατί ΟΥΔΕΙΣ μιλάει, ούτε αποκαλύπτει τίποτα σχετικό με τα μεγάλα σκάνδαλα και εγκλήματα του Βατικανού, απείρως χειρότερα από αυτά της Ελλάδας…
γ). Γιατί ΟΥΔΕΙΣ μιλάει, ούτε αποκαλύπτει τα σκάνδαλα του Πατριαρχείου, το οποίο μέχρι «νταβάς» (μεγαλομέτοχος) ελληνικών ΜΜΕ είναι…

Αυτά νομίζω αρκούν για να αντιληφθείς το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ, άλλα τα αποκρύβουν και άλλα τα εμφανίζουν τελετουργικά. Και το σπουδαιότερο το τι παίζεται και από ποιους…

Και αυτά περί «καλού» κράτους είναι για να σε νανουρίζουν. Αύριο θα το έχεις αυτό το «καλό» και «ισχυρό» κράτος. Αλλά δεν θα είναι ελληνικό. Ένα προτεκτοράτο θα είναι, χιλιάδες φορές πιο καταπιεστικό, βάρβαρο και αποτρόπαιο από αυτό του «αδύνατο» που έχουμε: Προς αυτή την κατεύθυνση «εργάζεστε» όλοι εσείς που το αναθεματίζεται, χωρίς να βλέπετε πέραν από τη μύτη σας…
Επιστροφή στην κορυφή
Φίλιππος_ο_Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 27, 2009 3:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ρεπόρτερ και Θύμιο,
Δε διαφωνώ με αυτά μου λέτε ούτε είμαι νοσταλγός του "ισχυρού κράτους" όπως ισχυρίζεστε!! Φυσικά το βλέπω ότι έχουμε κρίση καπιταλισμού και τα δεδομένα θα αρχίσουν να αλλάζουν για όλες τις χώρες με ραγδαίους ρυθμούς! Φυσικά και είναι αποτρόπαια και θηριώδη τα εγκλήματα των "μεγάλων" βλέπω αυτά τα παιδικά πρόσωπα διαμελισμένα και ανατριχιάζω! Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι!

Εγώ άλλο λέω. Λέω ότι φυσικά παντού το κράτος είναι ένα εργαλείο του κεφαλαίου! Όλοι συμφωνούμε σε αυτό...Και συνεχίζω:εκεί γιατί δεν έχουν δρόμους καρμανιόλες? Εκεί γιατί δεν έχουν πχ τόσα αυθαίρετα? Εκεί γιατί παραιτούνται οι υπουργοί μόλις βγει κάτι άσχημο για το άτομο τους? Μερικά απλά ερωτήματα θέτω!

Αλλά αυτοί είναι ανίκανοι ακόμη και την τάξη που υπηρετούν να εξυπηρετήσουν σωστά! Μήπως ξεχνάτε τους Άραβες για την Ολυμπιακή και τους Ισπανούς με την ενέργεια??

Κάνετε αναλύσεις για τη μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ-σωστές-αλλά για μένα θα γινόταν ούτως ή άλλως. Όταν ο Ανδρέας φώναζε "Τσοβόλα δώσ'τα όλα" τότε ο κόσμος ήθελε χρήματα αυτά όμως εκτόξευσαν στα ύψη το έλλειμμα και θα τα πληρώνουν τα παιδιά μας! Στην Ιρλανδία πήραν τα λεφτά και αναπτύχθηκαν,κι εδώ τα ρίχναμε στα σκυλάδικα! Μα δε λέω ψέματα,αυτή είναι η αλήθεια και τα αποτελέσματα γνωστά!

Κι όσο για τον Τριανταφυλλόπουλο που λέτε,ειλικρινά σας μιλάω δεν έχω ιδέα τι είπε και τι δεν είπε δεν τον παρακολούθησα καθόλου!!! Πολύ απλά,δε με απασχολεί το συγκεκριμένο άτομο επειδή έχω καταλάβει τι λακές είναι!

Ρεπόρτερ,έκανες μια καταγγελία για το Πατριαρχείο,τεκμηρίωσε την σε παρακαλώ για να γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι!!

Λέτε πως δε θέλω να σκεφτώ. Όχι,φυσικά και σκέφτομαι και προβληματίζομαι κι επειδή ακριβώς ξέρω ποια κατάσταση πάει να επιβληθεί στην Ελλάδα,γι' αυτό φωνάζω δεν υπάρχει χρόνος και πρέπει να βιαστούμε!

Θύμιο,καλό είναι το περιοδικό αλλά αν δε μεταφραστεί σε έμπρακτη δράση,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα δυστυχώς...Το κόμμα πρέπει να βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα και να καθοδηγεί το λαό. Κανείς δε μίλησε για εκλογικές απάτες! Είναι όμως πραγματικότητα και πρέπει να πορευτούμε με αυτήν ότι το ΚΚΕ πλέον αδυνατεί να εκφράσει τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας,πράγμα που με λυπεί...Οι άνθρωποι ζουν εντελώς στον κόσμο τους!

Γι' αυτό μίλησα για καινούριο κόμμα,χωρίς να αμφισβητώ αυτά που λες! Το κόμμα είναι όμως αναγκαίο εργαλείο για το συντονισμό και την οργάνωση του αγώνα...Αν θέλουμε επιτέλους κάτι καλύτερο να βγει για την Ελλάδα!
Επιστροφή στην κορυφή
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 27, 2009 4:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε «Μακεδών», νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί. Οι διαφωνίες μας είναι σε επιμέρους «εκτιμήσεις» και επί των αποχρώσεων. Οι ορθές παρατηρήσεις σου για κάποια «φαινόμενα» της πολιτικής μας ζωής ανάγονται στον «μπάσταρδο» και κομπραδόρικο χαρακτήρα του ελληνικού καπιταλισμού και των υπηρετών του…
Όταν ήρθε εδώ ο καπιταλισμός η Ευρώπη είχε περάσει στη φάση της παρακμής. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην κατακτηθούν κι εδώ κάποιες «προοδευτικές» αστικές δομές. Περάσαμε απευθείας στη φάση της παρακμής και των πολλαπλών συμβιβασμών και εξαρτήσεων. Γι’ αυτό δεν γνωρίσαμε ούτε τη δημοκρατία της Ευρώπης, ούτε τη σοσιαλδημοκρατία και πολλά άλλα. Η πολιτική και οι Πολιτικοί ήταν αξιοθρήνητοι μεσίτες ξένων κέντρων και το πελατειακό κράτος μια από τις κυρίαρχες συνιστώσες. Και πολλά άλλα…

ΟΛΑ αυτά, βεβαίως τα κακά της καθυστέρησης είχαν και τα θετικά τους: η ελληνική κοινωνία δεν χειραγωγήθηκε όπως οι ευρωπαϊκές κοινωνίες. Και αυτό αποτελεί το μεγάλο τρόμο του κατεστημένου…
ΟΛΑ, ωστόσο, αυτά είναι ζητήματα ιδιαίτερης ανάλυσης.

Σχετικά με το νέο κόμμα.
Δεν είναι ζήτημα ατολμίας. Είναι ζήτημα πολιτικής αντίληψης στο πώς δημιουργούνται και οικοδομούνται τα κόμματα και οι οργανώσεις. Αυτά δεν οικοδομούνται με αποφάσεις κάποιων που ακόμα δεν έχουν καμία δικτύωση μέσα στις ζωντανές κοινωνικές διεργασίες. Δεν οικοδομούνται χωρίς ιδεολογία και πολιτικές, προγραμματικές επεξεργασίες. Και η εργασία αυτή δεν είναι εργασία «εκλεκτών» διανοουμένων. Απαιτεί και τη συμμετοχή των κινημάτων και λαϊκών διεργασιών. Αυτό ακόμα δεν έχει κατακτηθεί. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε…
Θα αναλυθεί μελλοντικά το καυτό και πολύ επίκαιρο αυτό ζήτημα. Γιατί πράγματι χωρίς οργάνωση δεν κάνεις τίποτα…

Ο «Ρεπόρτερ» έχει σίγουρες πληροφορίες, αλλά ακόμα δεν έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να τα δημοσιοποιήσει. Είναι επικίνδυνο να μιλήσουμε καθαρά με ποιους «νταβάδες» διαπλέκεται το Πατριαρχείο και τις μετοχές του σε νραβατζίδικα έντυπα…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 27, 2009 8:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ρεπόρτερ, στο κείμενο που παρέθεσες γράφεις:

Τώρα θα ξετυλίξουμε την αλυσίδα της προβοκάτσιας, γύρω από τη χειροβομβίδα που έπεσε δήθεν στο «στέκι των μεταναστών» στην Τσαμαδού:Στο στέκι το επιδοτούμενο από το Σόρος!!!


Ερώτηση:
Έχεις αποδείξεις οτι είναι επιδοτούμενο απο τον Σόρος;
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 27, 2009 8:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έχεις δίκιο "επισκέπτη".
Αστυνομικές αποδείξεις δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν, όμως, πολιτικές αποδείξεις...
Γι' αυτό το διόρθωσα το ατόπημα του "Ρεπόρτερ"...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 27, 2009 8:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος έγραψε:
Έχεις δίκιο "επισκέπτη".
Αστυνομικές αποδείξεις δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν, όμως, πολιτικές αποδείξεις...
Γι' αυτό το διόρθωσα το ατόπημα του "Ρεπόρτερ"...


Ποιες είναι οι πολιτικές αποδείξεις γιατί πρωτη φορά το ακουω αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 27, 2009 9:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα πολιτικά τεκμήρια είναι οι θέσεις και οι πρακτικές σας οι οποίες ταυτίζονται με αυτές των Μ.Κ.Ο που χρησματοδοτεί ο Σόρος.
ΟΛΑ τα ιδελογήματα που προωθούνται από το Σόρος και τον πλανητικό ιμπεριαλισμό τα προωθείτε συστηματικά, ακούραστα και επιθετικά.
ΕΧΟΥΜΕ γράψει πολλές φορές για όλα αυτά.
ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ μαζί σας.
Τα κείμενἀ μας είνα άφθονα...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 28, 2009 7:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητε Φιλιππε ευλογη η απορια σου για τον Παλαιοκωστα.
Αλλωστε και το 99% του ελληνικου πληθυσμου την ιδια γνωμη εχει.Υποψιαζεται πολλα και διαφορα για τα Δεκεμβριανα και τα τρομοκρατικα της Σεχτας αλλα το θεμα Παλαιοκωστα το βλέπει ποινικο καθαρα χωρις αναμιξη υπηρεσιων.Ειναι ομως ετσι;
Η δραπετευση Παλαιοκωστα ειχε στοχο να πληξει το νεο υπουργο Δικαιοσυνης Δένδια.Θα μου πεις τι ειναι αυτος κανενας επαναστατης ή εθνικιστης;Οχι,κλασικος ευρωπαιστης φιλελευθερος ειναι.Αλλα ποιος ήταν προηγουμενως βουλευτης Κέρκυρας;Ηταν ο Νικος Γεωργιαδης ακραιος νεο φιλελευθερος και νεοταξικος.Θα θυμασαι τα περι μπουρδας για το μακεδονικο και ουκ ολιγες παρόμοιες δηλωσεις.Η Κερκυρα,ενα κοσμοπολιτικο νησι που δε γνωρισε Τουρκους και παντα ηταν σε επαφη με τη Δυση ήταν ενα καταλληλο μέρος για να υπαρξει τετοιος βουλευτης.Το παρακανε όμως και το 2007 εχασε σε σταυρους απο τον Δενδια.Το πρωτο λοιπον αμαρτημα του Δενδια ήταν οτι εβγαλε απο τη Βουλη τον Γεωργιαδη.
Το φθινοπωρο λιγο πριν τα Δεκεμβριανα ο αγγλικος τυπος (BBC και Guardian) με πηχυαιους τιτλους προβαλε μια ομαδα ανθρωπων που ζητει ανεξαρτησια της Κερκυρας απο την Ελλάδα.Οι Αγγλοι έχουν επιρροη εκει καθως η μεγάλη πλειοψηφια των τουριστων απο τους οποιους ζει η τοπικη οικονομια είναι Αγγλοι.Το θεμα δεν πηρε έκταση αλλά ισως κινησε το ενδιαφερον του Καραμανλή.
Ετσι στον ανασχηματισμο ανέλαβε ένα σημαντικο υπουργειο απο το πουθενα ο Δενδιας.Με την κινηση αυτη ισχυροποιειται εσωκομματικα απέναντι στον Γεωργιαδη που ηδη ακουγεται ότι ψαχνει θεση σε ενα απο τα νεοφιλελευθερα κομματα που ετοιμαζονται-Μάνος,Τατουλης κλπ-ενω εχει πια δυνατοτητες ικανοποιησης αιτηματων τοσο στο υπουργειο του (δικαστηρια,φυλακες Κέρκυρας) αλλα και ρουσφετιων για εργα απο άλλα υπουργεια καθως ετσι δουλευει το συστημα στην Ελλάδα με αλληλοεξυπηρετησεις υπουργων που θα κλεισουν τρυπες και δυσαρεσκειες.Φαινεται οτι ενας ισχυρος καραμανλικος υπουργος απο την Κέρκυρα δεν αρεσει σε μερικους "διεθνιστικους" κυκλους.
Ουτε και ενας ισχυρος πασοκος εδω που τα λέμε.Μια απο τις πρωτες κινησεις του Γιωργακη όταν ανέλαβε ήταν να φαει για ανεξηγητους φαινομενικα λογους τον επι χρονια υπουργο απο την Κέρκυρα Δρυ προωθωντας τη διασημη ηθοποιο Γκερεκου που σαν φυσιογνωμια οπωσδηποτε είναι πιο ευχαριστη απο τον Δρυ αλλα απο πολιτικη πειρα μάλλον ειναι στο μηδεν και θα κανει οτι της λέει ο Γιωργος.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες