Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΟΙ "Ρομπέν": Μιά άλλη ποικιλία συμμοριών

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 10:39 am    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ "Ρομπέν": Μιά άλλη ποικιλία συμμοριών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαβάστε εδώ:

http://arena-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_12.html


Οι...Ρομπέν των Φτωχών κλέβουν τρόφιμα και μετά τα πετάνε στα σκουπίδια!!!

Πόση γελοιότητα πια;
Σε σούπερ μάρκεττ της Λάρισας έκαναν την εμφάνισή τους οι αποκαλούμενοι «Ρομπέν των φτωχών», ωστόσο, τούς πρόλαβαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να συλληφθούν.

Περίπου 15 νεαροί μπήκαν σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης νωρίς το πρωί με στόχο να αφαιρέσουν τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια θα μοίραζαν σε πολίτες στη λαϊκή αγορά.

Ωστόσο, αστυνομικοί της μονάδας «Ζ» έσπευσαν στην περιοχή και συνέλαβαν 4 νεαρούς (δύο αγόρια και δύο κορίτσια), ενώ μεγάλο μέρος των τροφίμων βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων.

Οι 4 νεαροί...κρατούνται στην Ασφάλεια Λάρισας, στην είσοδο της οποίας συγκεντρώθηκαν περίπου 15 άτομα, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι.

Σε ένδειξη συμπαράστασης περίπου 15 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ζητώντας την απελευθέρωση των συλληφθέντων.



Εδω πλεον,η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!Αφου χρησιμοποιουν ως προσχημα οτι και καλα ληστευουν τα σουπερ μαρκετς (των οποιων τις ζημιες θα πληρωσουν οι μεροκαματιαρηδες υπαλληλοι της γενιας των 700 ευρω,για τους οποιους δηθεν κοπτονται οι θολοκουλτουριαρηδες αριστερουληδες) για τη "φτωχολογια",οταν βλεπουν οτι τους πιανουν οι αστυνομικοι,αντι να παραδωσουν αθικτα τα τροφιμα,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!Μιλαμε δηλαδη για αρρωστημενα μυαλα που απλα θελουν να προκαλεσουν την κοινη γνωμη με τετοιες ενεργεις και φυσικα ουδολως ενδιαφερονται για τον απλο πολιτη,που μοχθει καθημερινα για να ζησει.

Καλα,για τον "τεραστιο" αριθμο των 15 ατομων σε μια ολοκληρη πολη,δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα...ουτε για γελια δεν ειναι!


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 10:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ»: μια νέα ποικιλία τρομοκρατικών συμμοριών



Οι έφοδοι και το πλιάτσικο των «Ρομπέν των δασών» είναι μια άλλη ποικιλία συγκρότησης και εκπαίδευσης των κατασκευασμένων, τρομοκρατικών « ταγμάτων εφόδου».
Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε αυτό το «νέο φρούτο» το αναλύσαμε.

Γράψαμε την 1η Ιουλίου τα κάτωθι:



http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=16935#16935




ΟΙ έφοδοι στα σούπερ μάρκετ


Πληθαίνουν τα κρούσματα «ομάδων εφόδου» στα σούπερ μάρκετ. Πράξεις που ικανοποιούν το ηθικό αίσθημα, αλλά θολώνουν το πολιτικό κριτήριο.
Όταν σήμερα ληστεύεις τους «ληστές» και μοιράζεις τα αγαθά στα λαϊκά θύματα της καπιταλιστικής εξαθλίωσης, αυτό ικανοποιεί συναισθηματικά, δίνει μια διέξοδο στην «οργή» μας…
Αλλά «Ρομπέν των Δασών» και «Σπάρτακοι», όπως, υμνολογικά χειροκροτούν κάποιοι, δεν υπάρχουν στην εποχή μας, ούτε μπορεί να υπάρξουν. Και όταν υπήρχαν, ιδεολογικά μετατόπιζαν το κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα στους «καλούς» και «κακούς» μονομάχους του συστήματος!!!

Αυτό που κυριαρχεί σήμερα είναι οι μάσκες των «τιμωρών» και «εκδικητών»: μάσκες που τις φορούν οι μηχανισμοί του συστήματος για να ξεγελούν και να παίζουν τα προβοκατόρικα παιχνίδια του καθεστώτος.


Σήμερα, «ξεφυτρώνουν» όλο και πιο πολλές «ομάδες» που, πατώντας πάνω στη γενικευμένη αθλιότητα που δημιουργεί η καπιταλιστική σήψη, υποδύονται ρόλους «επαναστατών» ή «Ρομπέν των Δασών». Το παιχνίδι αυτό το παίζουν και κάποια «είδωλα» της δημοσιογραφίας»: Ακραίας καθεστωτικής !!!
Στεκόμαστε, λοιπόν, πολύ δύσπιστοι απέναντι σε αυτούς τους «Ρομπέν των Δασών» των σούπερ μάρκετ.
Το πλήθος των γεγονότων που ζούμε με τις ασύλληπτες ομάδες που δρουν παντού και με ποικιλία πράξεων λεηλασίας και τρομοκρατίας, μας κάνουν να μη συμμεριζόμαστε τους διθυράμβους περί «Ρομπέν των Δασών».
Δεν αρκεί κάτι ηθικά να μας ικανοποιεί. Πρέπει να το κρίνουμε πολιτικά και να το εντάξουμε στην πολιτική αλυσίδα όλων των παθολογικών νοσημάτων που ζούμε εδώ και πολλά χρόνια με τους αυτό-αναγορευμένους «εισαγγελείς» και «τιμωρούς».
Και ούτε μπορεί η ηθική αγανάκτηση να μας τυφλώνει και να μην βλέπουμε ότι όλες αυτές οι ομάδες δρούνε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ!!!
Περίμεναν, έξω από του σούπερ μάρκετ, διαβάζουμε, κόσμος για να παραλάβει τα απαλλοτριωμένα αγαθά, αλλά η αστυνομία ήταν απούσα!!!
Έχουν γίνει εφόδοι με είκοσι και πλέον άτομα, αλλά ουδείς εντοπίζετε. Και στα μύρια άλλα που ζούμε τόσα χρόνια, πάλι ουδείς εντοπίζετε!!!
Αλλά και η ιστορία διδάσκει και είναι ανεπίτρεπτο να την περιφρονούμε, εκτός και αν παίζουμε και εμείς στα παιχνίδια αυτά.
Χειροκροτούσαμε κάποτε τη «17Ν» (κι εγώ πρώτος και καλύτερος) γιατί μας ικανοποιούσε το αίσθημα της «ηθικής εκδίκησης» και τι αποδείχτηκε: Κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών!!!
ΣΗΜΕΡΑ έχει χυθεί άπλετο φως, με πλούσιο αποδεικτικό υλικό για το πώς κατασκευάζονται προβοκατόρικες ομάδες και ποιος ο πολιτικός ρόλο τους.
Η πιο πετυχημένη συνταγή είναι να εμφανίζονται σαν «Ρομπέν των Δασών», να ικανοποιούν την ηθική αγανάκτηση και λαϊκή οργή. Να χτυπάνε δήθεν το σύστημα και τους Αμερικανούς…

Ας μη σπεύδουμε, λοιπόν, να χειροκροτούμε ΑΜΕΣΩΣ και να αραδιάζουμε μύθους για «Ρομπέν των δασών» και «λαϊκές απαλλοτριώσεις».!!!
ΟΙ λαϊκές απαλλοτριώσεις γίνονται από οργανωμένα λαϊκά κινήματα και όχι από υποκατάστατα αυτό-αναγορευμένων μεσαζόντων «τιμωρών»…



Απλά μαθήματα πολιτικής και ιστορίας


Όταν η «17Ν» δολοφονούσε τους βασανιστές της Χούντας και αμερικανούς πράκτορες, ο ελληνικός λαός ξεθύμανε την οργή του και οι αγωνιστές νιώθανε μια ηθική ικανοποίηση. Έτσι εγκλωβίστηκε η σκέψη μας στο συναίσθημα και χειροκροτούσαμε τη «17Ν» και τον ΕΛΑ που «απαλλοτρίωνε» τους απαλλοτριωτές!!!
Δώσαμε εμείς το ηθικό άλλοθι στη μεγάλη πολιτική απάτη.
ΣΗΜΕΡΑ, ουδείς αμφιβάλει για το ποιόν και το ρόλο αυτών των οργανώσεων: Πρακτορικά κατασκευάσματα που εγκλώβισαν κάποια αριστερά αναλώσιμα υλικά τα οποία τα χρησιμοποίησαν στο ΜΕΓΑ φιάσκο της δήθεν εξάρθρωσής τους.
Το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει αναλύσει διεξοδικά τη διαλεκτική αυτής της «κατασκευασμένης» τρομοκρατίας και το ρόλο των ελληνικών «ένοπλων ομάδων».
Τα τελευταία χρόνια η πλαστή τρομοκρατία των «κλειστών» δήθεν συνωμοτικών ομάδων έχει πάρει ΚΑΙ τη μορφή των «πλατιών» ομάδων-κουκουλοφόρων. 20 και 30 άτομα με κουκούλες λεηλατούν, καταστρέφουν, καίνε και τρομοκρατούν ΧΩΡΙΣ καμία ενόχληση και χωρίς ΠΟΤΕ να εντοπίζεται έστω και ένας!!!
Τον τελευταίο μήνα εμφανίστηκε μια νέα συνταγή «17Ν», όχι, όμως «κλειστής» ομάδας, αλλά ευρείας-ανοικτής: 20 με 30 κουκουλοφόροι ορμούν στα Σούπερ Μάρκετ «απαλλοτριώνουν» και μοιράζουν τα αγαθά στους φτωχούς!!!
Πράξη που αποκτάει λαϊκό έρεισμα μέσα στη γενική αθλιότητα που ζούμε. Που σηματοδοτεί, ωστόσο, πολιτικά και το νόμο της Ζούγκλας: ΟΧΙ μαζική συνειδητή και οργανωμένη πάλη, αλλά πλιάτσικο. Ο καθένας και κάθε παρέα πεινασμένων (και οι αλλοδαποί είναι οι πιο ευάλωτοι) να μπαίνει και να «απαλλοτριώνει» οτιδήποτε θέλει!!!
Κάποιοι έσπευσαν να πλειοδοτήσουν σε «επαναστατική» φλυαρία, να χειροκροτήσουν αυτές τις «πρωτοβουλίες», μιλώντας μάλιστα για νέους «Ρομπέν των Δασών» και άλλα φαιδρά. Πολλές φορές καταναλώνουμε «επαναστατικότητα» για να «καλυφτούμε» και να φανούμε «επαναστάτες». Εναρμονιζόμαστε, έτσι, με την οργή των νέων και το αντικαθεστωτικό, λαϊκό «μίσος» για να αποκτήσουμε «αντικαθεστωτικά εύσημα». ..
Είναι ανεπίτρεπτο, όμως σήμερα και ύποπτο (εκτός από τους πιτσιρικάδες) να αγνοούμε και την πλούσια ιστορική εμπειρία (πολύ πρόσφατη) και τα άφθονα και ποικίλα πολιτικά γεγονότα της συγκυρίας και τη «διαλεκτική» της κατασκευασμένης τρομοκρατίας (άφθονα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν βγει στην επιφάνεια).
Και ακόμα είναι ανεπίτρεπτο και ύποπτο να ξεχνούμε απλά μαθήματα της πολιτικής λογικής:

ΠΡΩΤΟ. Ότι οι μυστικές υπηρεσίες έχουν παρεισφρήσει εδώ και χρόνια παντού, ιδιαίτερα σε χαλαρούς πολιτικούς χώρους, όπως τα διάφορα πολιτικά νεφελώματα.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Πράξεις που εκτελούνται με 20 ή 30 άτομα δεν υπόκεινται σε κανένα κανόνα συνωμοτισμού. Που σημαίνει ότι, ακόμα και αν δεν «ελέγχονται», εύκολα εντοπίζονται, αν θελήσει η ασφάλεια. Οι χώροι αυτοί εκτός του ό,τι είναι χαρτογραφημένοι είναι και πολύ ευάλωτοι.
Η πείρα έχει δείξει ότι ακόμα και κλειστές ομάδες με αυστηρούς κανόνες συνωμοτισμού αργά ή γρήγορα οι μυστικές υπηρεσίες τις εξάρθρωναν ή τις έβαζαν στο χέρι.
Και, όμως, από αυτές τις χαρτογραφημένες και «γνωστές» ομάδες που δρουν σαν μπουλούκι 20 και 30 ατόμων, ουδείς έχει εντοπιστεί και συλληφθεί!!!
ΤΡΙΤΟΝ. Στις εφόδους στα Σούπερ Μάρκετ βουίζει όλος ο τόπος, η γειτονιά το γνωρίζει και σπεύδει για τα «αγαθά», αλλά η Ασφάλεια το αγνοεί και απέχει!!!
ΤΕΤΑΡΤΟΝ. Καίγονται βιβλιοπωλεία με «ορδές» 20 και 30 κουκουλοφόρων, στο κέντρο της Αθήνας, κατ’ επανάληψη και πάλι δεν έχουμε ούτε έναν εντοπισμό, ούτε μία «διαρροή», ούτε έναν μάρτυρα!!!

Αυτά είναι αρκετά, αν και θα μπορούσα να παραθέσω άφθονο ακόμα «υλικό» που αποδείχνει περίτρανα ότι το κράτος και οι υπηρεσίες του δεν ΘΕΛΟΥΝ να «αποκαλύψουν» τους κουκουλοφόρους και τους «Ρομπέν των Δασών».
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι εδώ κάτι βρωμάει είναι ή πολιτικά βλάκας ή «παίχτης», αν όχι συνειδητός αβανταδόρος του κράτους, του παρακράτους και των υπηρεσιών τους…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες