Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα τρομοκρατικά παιχνίδια των ΗΠΑ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 04, 2009 12:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα τρομοκρατικά παιχνίδια των ΗΠΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα τρομοκρατικά παιχνίδια των ΗΠΑ

Τα πρώτα αρνητικά δείγματα της κυβέρνησης Ομπάμα, προς την Ελληνική κυβέρνηση και την χώρα, πήρε χθες το απόγευμα η Αθήνα, η οποία μπήκε στο στόχαστρο των ΗΠΑ για την τρομοκρατία, ενισχύοντας το κλίμα της πολιτικής αστάθειας και της ακυβερνησίας στις επόμενες εκλογές και δημιουργώντας νέα σοβαρά προβλήματα στον Τουρισμό και τις Ξένες Επενδύσεις. Επιβεβαιώνονται έτσι όσοι εξέφραζαν τις επιφυλάξεις τους για την πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα απέναντι στην Ελλάδα. Μια πολιτική που φάνηκε εξαιρετικά αρνητική από τις πρώτες ημέρες της νέας Αμερικανικής κυβέρνησης. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παραδίδει συμβουλές προς τους Αμερικανούς τουρίστες να αποφεύγουν την Ελλάδα και ειδικά, την Ομόνοια(!), τα Εξάρχεια(!) και την περιοχή του Πολυτεχνείου(!) αναφέροντας τους πολύ πιθανούς κινδύνους και την αυξημένη απειλή επιθέσεων εναντίον αμερικανικών συμφερόντων. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρεται και στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για "ύπαρξη εσωτερικών ριζοσπαστικών οργανώσεων, που διαπράττουν βίαιες ενέργειες εναντίον ελληνικών και ξένων στόχων". Παράλληλα επισημαίνει ότι στην Ελλάδα απεργίες και διαδηλώσεις αποτελούν συχνό φαινόμενο, ενώ υπογραμμίζεται ότι η χώρα είναι μια σταθερή δημοκρατία και οι περισσότερες από αυτές τις ενέργειες κινούνται εντός των ορίων του νόμου. Παράλληλα, αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται στην Ελληνική Αστυνομία να εισέρχεται στους χώρους των δημόσιων πανεπιστημίων, με αποτέλεσμα κάποιοι να εκμεταλλεύονται την κατάσταση και να διαπράττουν εγκληματικές πράξεις στους χώρους αυτούς.

Ολόκληρο το σημείωμα της ταξιδιωτικής οδηγίας:


http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/cis/cis_1127.html


http://pressmme.blogspot.com/2009/02/blog-post_7800.html
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 04, 2009 1:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα πιο συνθετικό και κατατοπιστικό κείμενο για τα τρομοκρατικά
παιχνίδια των ΗΠΑ
Διαβάστε εδώ:


http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?p=703#703


Το βρώμικο παιχνίδι της πλαστής τρομοκρατίας καλά κρατεί

Tαξιδιωτική οδηγία εναντίον της Ελλάδας έχουν εκδόσει οι ειδικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες του STATE DEPARTMENT. Η ειδική υπηρεσία του S.D. στο κομμάτι που αναφέρεται στην ασφάλεια των πολιτών οι αμερικανικές υπηρεσίες με ανανεωμένο κείμενο και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα του Δεκεμβρίου[08] μέχρι και σήμερα τα τελευταία χτυπήματα της 5ης και 12ης Ιανουαρίου 2009. Γεγονότα τα οποία συνδέει ως διάδοχες καταστάσεις με όλες τις προηγούμενες ένοπλες δράσεις τις 17Ν. Οι συγγραφείς του κειμένου που έχει αναρτηθεί στην ειδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα του S.D. προτρέποντας ουσιαστικά τους αμερικανούς πολίτες να μην επισκεφθούν την πατρίδα μας επισύροντας τους φόβους και την βαθιά ανησυχία που τους διακατέχει για την ασφάλειά τους λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα! Στο κείμενο που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα ταξιδιωτική ιστοσελίδα των αμερικανικών κυβερνητικών και διακινείται μέσω άλλων μυστικών (και φανερών) υπηρεσιών επισημένεται η με κάθε τρόπο βαθιά ανησυχία για την ασφάλεια των αμερικανών πολιτών που ζουν στην Ελλάδα! Το επίμαχο σημείο με τίτλο SAFETY AND SECURITY διασπείρει τον φόβο και τον πανικό και προς τους άλλους ευρωπαίους πολίτες που πρόκειται να επισκεφθούν την Ελλάδα και λόγω της συνθήκης Schengen η οποία επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση των ευρωπαίων πολιτών να εισέρχονται ελεύθερα στην χώρα! Οι Αμερικανικές υπηρεσίες του S.D αναφερόμενες στην ευρωπαϊκή συνθήκη υπογραμμίζουν την ανωνυμία της ελεύθερης πρόσβασης μεταξύ των χωρών που έχουν υπογράψει την Schengen, αφού δεν ελέχγονται άρα "κινδυνεύουν" εξίσου όσο και οι αμερικανοί πολίτες που ζουν στην Ελλάδα, από την κατάσταση που επικρατεί με το σκηνικό τρόμου που έχει στηθεί και αναλύεται εκτενώς στην συγκεκριμένη ενότητα.]

Από το http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php

ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙ 10ΩΡΟ ΣΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ανακάλεσαν εν πτήσει τη βίζα του Βαλυράκη

Οι αμερικάνικες Αρχές ανακάλεσαν τη βίζα του ενώ βρισκόταν εν πτήσει προς τις ΗΠΑ και όταν προσγειώθηκε στη Ν. Υόρκη κρατήθηκε επί 10 ώρες στο αεροδρόμιο ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξεως Σήφης Βαλυράκης!

Ο Σήφης Βαλυράκης πριν από πολλά χρόνια είχε στοχοποιηθεί από αμερικανικές εκθέσεις και Ελληνες ανώτατους εισαγγελικούς λειτουργούς ως «ύποπτος» για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις. Το αμάρτημα του ήταν ότι σε άρθρο του για την τρομοκρατία και ποιος κινεί τα νήματα (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 26/03/2001) δείχνει ευθέως στην κατεύθυνση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ:

«Όσο παραμένει διάτρητη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες, όσο ανεχόμεθα μη νόμιμες δραστηριότητες της CIA και άλλων ξένων υπηρεσιών στην Ελλάδα, όσο επιχειρούμε να νομιμοποιήσουμε τις δράσεις αυτές με ειδικούς νόμους, η εθνική μας ασφάλεια θα βρίσκεται στον αέρα. Κανείς δημοσιογράφος, πολιτικός, επιχειρηματίας ή παράγοντας της δημόσιας ζωής δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Κάθε επώνυμος κινδυνεύει στο βωμό της αποσταθεροποίησης και της διπλωματικής σε βάρος της Ελλάδας διαπραγμάτευσης.»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είπε ότι η χθεσινή «απαράδεκτη ενέργεια με δικαιολογία την ανάκληση -ενόσω βρισκόταν εν πτήσει προς τις ΗΠΑ- της πολυετούς βίζας (έως το 2011) που είχε χορηγηθεί στον κ. Βαλυράκη, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της κατάργησης της βίζας για τις μετακινήσεις Ελλήνων στις ΗΠΑ, αλλά και για τα "κριτήρια" με τα οποία λαμβάνονται αποφάσεις για την είσοδο Ελλήνων στις ΗΠΑ».
Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η Ελλάδα είναι η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα της οποίας οι πολίτες δεν επιτρέπεται να πάνε στις ΗΠΑ αν δεν περάσουν πρώτα από «εξετάσεις» και δεν τους δοθεί βίζα.

Οπως σημείωσε, στον Βαλυράκη επετράπη τελικά η είσοδος στις ΗΠΑ «ύστερα από πολύωρη ταλαιπωρία και την ενεργοποίηση ευτελιστικών διαδικασιών για έναν Ελληνα πολίτη και πρώην υπουργό ελληνικής κυβέρνησης».


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 04, 2009 1:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για το ίδιο θέμα και στο «Δελτίο των 11»
ΕΔΩ:

http://deltio11.blogspot.com/2009/02/blog-post_7217.html


Ο Χορηγός των "Χορηγών" μίλησε.
Οι κουκουλοφόροι και οι Χορηγοί τους τώρα αποκαλύπτονται.


Αμερικανική ανησυχία για τις «βίαιες ενέργειες» στην Ελλάδα
Μετά την Standard&Poor και την Morgan Stanley, οι «κουκουλοφόροι του Soros» ,και ο «επαναστατικός στρατός», έγιναν επιχείρημα στις αναλύσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Τα ανοιχτά σύνορα της Ελλάδας ,με τους ευρωπαίους γείτονές της,επιτρέπουν την ενδεχόμενη είσοδο και έξοδο τρομοκρατών».
«Βαθιά ανησυχία για την αυξημένη απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον Αμερικανών πολιτών και αμερικανικών συμφερόντων», εκφράζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη σχετική ενημερωτική του ιστοσελίδα, όπου περιλαμβάνονται πληροφορίες και για την Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι «όπως και άλλες χώρες που είναι μέλη της συνθήκης του Σένγκεν, τα ανοιχτά σύνορα της Ελλάδας με τους ευρωπαίους γείτονές της επιτρέπουν την ενδεχόμενη είσοδο και έξοδο τρομοκρατών».

Γίνεται λόγος για «ύπαρξη εσωτερικών ριζοσπαστικών οργανώσεων, που διαπράττουν βίαιες ενέργειες στην Ελλάδα, εναντίον ελληνικών και ξένων στόχων» και προστίθεται ότι μετά την εξάρθρωση της 17Ν, «στην πορεία του χρόνου αναδείχθηκαν άλλες οργανώσεις, που συνέχισαν να δραστηριοποιούνται και έχουν επιτεθεί βίαια εναντίον ελληνικών και ξένων στόχων». Σημειώνεται, η επίθεση με ρουκέτα κατά της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2007, αλλά και η πρόσφατη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού κοντά στο Υπουργείο Πολιτισμού για τις οποίες ανέλαβε την ευθύνη η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Επισημαίνεται ακόμη ότι στην Ελλάδα απεργίες και διαδηλώσεις αποτελούν συχνό φαινόμενο, ενώ υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα είναι μια σταθερή δημοκρατία και οι περισσότερες από αυτές τις ενέργειες κινούνται εντός των ορίων του νόμου, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που αυτό δεν συμβαίνει, όπως μετά τον πρόσφατο θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που αποτέλεσε το έναυσμα για καταστροφές και συγκρούσεις.

Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι ορισμένες βίαιες συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών σημειώνονται σε περιοχές, στις οποίες συχνάζουν τουρίστες και ότι όταν υπάρχουν διαδηλώσεις οι επισκέπτες θα πρέπει να ενημερώνονται και να αποφεύγουν τις περιοχές, όπου οι διαδηλωτές συνήθως συγκεντρώνονται.

Αναφέρεται, τέλος, ότι γενικά δεν επιτρέπεται στην ελληνική αστυνομία να εισέρχεται στους χώρους των δημόσιων πανεπιστημίων, με αποτέλεσμα κάποιοι να εκμεταλλεύονται την κατάσταση και να διαπράττουν εγκληματικές πράξεις στους χώρους αυτούς.

Επιστροφή στην κορυφή
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 04, 2009 11:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://olympia.gr/2009/02/04/new-terror/

Που το πάτε κύριε Χρυσοχοΐδη;

Μετά τις απέλπιδες προσπάθειες του κυρίου Χρυσοχοΐδη να μας πείσει ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με τις μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών, συνεχίζει να περιφέρεται στα κανάλια και να … τρομοκρατεί τους ακροατές! Εντάξει κύριε Χρυσοχοΐδη, καταλάβαμε. Είναι αιμοσταγείς και επικίνδυνοι οι δολοφόνοι. Αφού το λέτε εσείς, το λέει και το state department, ε όλο και κάτι θα ξέρετε. Περίεργες όμως οι συγκυρίες. Όπως περίεργη και η επιμονή σας μέχρι πρόσφατα να μας πείσετε ότι εξαρθρώθηκε και η 17Ν που ήταν ένας μελισσοκόμος και δυό παπαδοπαίδια.
Και να σας πιστέψουμε ότι οι ξένες μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν καμία σχέση. Τον κύριο Βαλυράκη γιατί τον “σκίσανε” στην πρόσφατη επίσκεψη του στις ΗΠΑ παρ’ ότι είχε την απαραίτητη βίζα; Να θυμηθούμε λίγο τις δηλώσεις του ως πρώην υπουργός δημόσιας τάξης;
«Μέσο άσκησης της πολιτικής των ΗΠΑ»
Ο Σήφης Βαλυράκης υπουργός Δημόσιας Τάξης το 1995, σε άρθρο του στα «Νέα», στις 13 Νοέμβρη του 2001, αναφερόμενος στην τρομοκρατία και τη δράση της «17 Νοέμβρη», τονίζει: «Είναι σαφές πως οι ΗΠΑ αξιοποίησαν την τρομοκρατία ως μέσον άσκησης της διεθνούς τους πολιτικής». Στο ίδιο άρθρο ο κ. Βαλυράκης για να ισχυροποιήσει την άποψή του επικαλείται και τις υποθέσεις της «Κόκκινης Προβιάς» στην Ελλάδα και «Γκλάντιο» στην Ιταλία. Στις υποθέσεις εκείνες αποδείχτηκε ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες και το ΝΑΤΟ είχαν δημιουργήσει τρομοκρατικές οργανώσεις κατά τις δεκαετίες 1960 και 1970, στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, με στόχο τον έλεγχο των πολιτικών εξελίξεων και την αποτροπή μιας ενδεχόμενης ανόδου της Αριστεράς στην κυβερνητική εξουσία.
Περίεργοι συγχρονισμοί με την άλλη όχθη του Ατλαντικού κύριε Χρυσοχοΐδη δε νομίζεται; Επίσης οφείλετε ακόμα μια απάντηση. Όχι σε εμάς. Στους “φουκαριάρηδες” τους συντρόφους σας.

Επιστροφή στην κορυφή
ΜΑΤΑΚΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 05, 2009 3:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Απο δώ και πέρα η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο και μία σφαίρα, ενώ τα σώματα τους αποτελούν ιδανικό σημείο εξάσκησης σκοποβολής. Καμία θλίψη δεν αξίζει για τα φέρετρα που θ΄αρχίζουν να παρελαύνουν. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ηλικία, έχουν απλώς το βαθμό και τον υπηρεσιακό τους αριθμό. Γι΄αυτό, όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι 'ωραίοι' χωρίς μια τρύπα στη μέση».

Τάδε έφη το νέο φρούτο της ελληνικής τρομοκρατίας ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.

Αλήθεια, πόσοι έλληνες αστυνομικοί είναι συνεδεμένοι με την κατανάλωση ντόνατς ???

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η εικόνα τους αστυνομικού να τρώει ντόνατς μας έρχεται από τις ΗΠΑ, είναι η κλασσική κατηγορία για τον cop (τον αντίστοιχο έλληνα μπάτσο) που δεν κοιτάει την δουλειά του γιατί έχει να φάει το ντόνατ του.....

- Uh, hi officers, um, we had a flat tire back there. Do you think you guys could help us out?
- "Naw, that's not my job. My job's not to help your fuckin' ass out."
- I mean, um, you know I don't have any other way to get home.
- "That's not my job, asshole."
- Well uh, could you tell me what your job is?
- "Right now my job is eatin' these doughnuts, or mayybe... hey, wait a minute. Aren't you--"

(Ακολουθεί πυροβολισμός)

Το παραπάνω είναι απόσπασμα από το άλμπουμ των BODYCOUNT με τίτλο COP KILLER.

Mε αφορμή την αστυνομική βία που είχε ασκηθεί στον Rodney King τον Μαρτιο του 1991, είχαμε τις γνωστές ταρχές στο Λος Άντζελες έναν χρόνο αργότερα. Ταραχές που οδήγησαν σε 53 νεκρούς πολίτες, 2383 τραυματισμούς, πάνω από 7000 εμπρησμούς, 3100 κατεστραμένες επιχειρήσεις και περίπου 1 δις δολλάρια ζημιές (πηγή wikipedia). Την ίδια χρονιά, ο ράπερ καλιτέχνης ICE T κυκλοφόρησε με το συγκρότημα BODY COUNT το άλμπουμ COP KILLER, εισαγωγή του οποίου είναι ο παραπάνω διάλογος...

Τι καταλαβαίνετε από την αμερικανιά που βγάζει το συγκεκριμένο κομμάτι της προκύρηξης ???
Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 05, 2009 4:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η σπορά των νέων τρομοκρατικών μύθων


Ο ΜΥΘΟΣ της τρομοκρατίας στηρίζεται στην έξαψη της φαντασίας και στη διαστροφική εκμετάλλευση αυτής της έξαψης. Κάθε τρομοκρατική πράξη βάζει σε κίνηση τη φαντασία και ταυτόχρονα τους μηχανισμούς θεάματος του μυστηρίου: Τους καταναλωτικούς μηχανισμούς της πολιτικής, αλλά και οικονομικής εμπορίας.
Αυτό γίνεται και με τη νέα κατασκευή των μυστικών υπηρεσιών: Τον "Επαναστατικό Αγώνα". Μας σερβίρουν σενάρια μυστηρίου για να μας αλατίσουν την περιέργεια, έτσι ώστε να μας αποσπάσουν από την ουσία: Ότι όλες αυτές οι οργανώσεις είναι κατασκευές και πολιτικά» παιγνίδια των ΗΠΑ και των μυστικών τους υπηρεσιών.
Πρώτος ο Χρυσοχοϊδης δίνει την αμερικανική νότα. Σπεύδει πάντα να «απλοποιήσει» και να «σερβίρει» τις εντολές των αφεντικών του. Και τα ΜΜΕ σπεύδουν κι αυτά ενορχηστρωμένα και διατεταγμένα να τον περάσουν από τις πασαρέλες τους…
Και ο «αμερικανοτσολιάς» αποφάνθηκε: «Σέχτα Επαναστατών». Ο Χρυσοχοϊδης ο «ειδικός» μας παραδίδει μαθήματα περί «αριστερής τρομοκρατίας». Το θράσος του είναι απύθμενο και η ηλιθιότητά του μοναδική. Φυσικά επειδή διαθέτει και τα δύο αυτά «προσόντα» του επαρμένου ναρκισσισμού δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι όλη η Ελλάδα γνωρίζει πλέον τον αμερικάνικο καπνό που φουμάρει…
Και πώς να μην γελοιοποιείται ο άνθρωπος, όταν την ίδια ώρα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εκδίδει οδηγία για την «τρομοκρατία» στην Ελλάδα!!!
Φυσικά δεν είναι μόνο ο Χρυσοχοϊδης. Όλα τα Μαντεία του καθεστώτος μας κατακλύζουν με την τρομολογνεία της απάτης και των σεναριογραφικών μυστηρίων. Οι οθόνες, αλλά και ο έντυπος Τύπος, γέμισαν από «ειδικούς» αναλυτές: κοινωνιολόγους, τρομολόγους, πολιτικάντηδες, και από κάθε χρώματος παπαγαλάκια και ηλίθιους που «εξετάζουν» με εμβρίθεια τα δεδομένα, προκειμένου να «αποφανθούν» για τη νέα «οργάνωση». Αν είναι παρακλάδι του «Ε.Α», «σκληρότεροι» από τους «πατέρες» τους («17Ν») κ.λ.π…
Το μόνο που δεν τους απασχολεί είναι η αυτονόητη αλήθεια: Ποιος ωφελείται, ποιος χρειάζεται αυτές τις οργανώσεις για να δικαιολογεί το τερατώδες αστυνομικό κράτος.
Αλλά αυτά τα ερωτήματα θέλουν να εξοβελίσουν από τη σκέψη μας. Ακριβώς γιατί οδηγούν στο «στόχο»: ότι πίσω από αυτή την «τρομοκρατία» βρίσκεται το ίδιο το κράτος και υπερατλαντικοί «νταβάδες» του.
Πίσω απ’ τις αποπροσανατολιστικές «επαναστατικές» ταμπέλες και τις προκηρύξεις βρίσκονται οι ξένες μυστικές υπηρεσίες και οι συνεργοί τους στα βρώμικα παραμάγαζα της ελληνικής ΚΥΠ.
Σήμερα σκαρφίστηκαν μια νέα «επαναστατική» μεταμφίεση (εξάλλου πάντα με κουκούλες εμφανίζονται). Αύριο θα εφεύρουν άλλες «επαναστατικές» μάσκες. Για να είναι πειστική η σκηνοθεσία τους, πρέπει να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι υπάρχει ένα ολόκληρο ρεύμα μέσα στην ελληνική κοινωνία που ρέπει στη χρήση ένοπλης βίας κατά της καθεστηκυίας τάξεως.
Γι’ αυτό βάπτισαν και τις στρατιές των κουκουλοφόρων του Δεκέμβρη «εξέγερση» της ελληνικής κοινωνίας!!!
Έχει ανοίξει, ήδη, ο νέος κύκλος των τρομοκρατικών μυθολογιών…
Μόνο που αυτή τη φορά δεν πείθουν ούτε τους αφελείς…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Περίεργος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 06, 2009 12:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν μυρίζουν μόνο τα ντόνατςΕίναι δυνατόν "αντάρτες" να όνομάζονται... Σέκτα Επαναστατών;

Εδώ δεν πρόκειται για "αντικειμενικά προβοκάτορες" ούτε για απλούς "ποινικοποιημένους αναρχικούς".

Οι τύποι πρώτα... μεταφράζουν και μετά μιλούν!

Ούτε "ομάδα" λοιπόν, ούτε καν "φράξια" επειδή κάτι είχαν ακούσει για Μπάαντερ Μάινχοφ.

Αλλά "σέκτα" από τα... αμερικάνικα εγχειρίδια του ημιμαθούς εγκεφάλου τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 06, 2009 2:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το «ύφος» και το «ήθος» των μαφιών

Μόνο οι αμερικανικές υπηρεσίες θα γράφανε τέτοια προκήρυξη. Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είναι πολύ πιο πολιτικοποιημένες και δεν θα γράφανε τέτοιες κοτσάνες!!!
Για Ντόνατς, «σέχτες Επαναστατών» ή το άλλο ανεκδιήγητο: «Δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε αντάρτικο». Δηλαδή το αντάρτικο δεν είναι πολιτική, δεν έχει στόχους, δεν νοιάζεται για προπαγάνδα και ζύμωση (ιδεολογική και πολιτική), δεν είναι ένα «τακτικό» μέσον υποταγμένο στη στρατηγική της ανατροπής του καπιταλισμού;
Νιώθω, πραγματικά γελοίος, να σχολιάζω μια προκήρυξη του αυθάδους κρετινισμού της CIA.
Απλώς πρέπει να επισημανθούν κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι και δεν έχουν καμία, ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία, «γεύση» αριστερού αγωνιστή, ούτε στα στόματα που έχουν εθιστεί στις μεταλλαγμένες αμερικάνικες τροφές.
Ωστόσο η προκήρυξη αυτή είναι μελετημένη και προσαρμοσμένη στη «νέα γραμμή» που θέλουν να περάσουν οι Αμερικανοί πράκτορες. Και η «νέα αυτή γραμμή» είναι αυτό που ζήσαμε στα «Δεκεμβριανά»: Βία για τη βία, πρωτόγονη, τυφλή, «άξεστη» και άσκοπη βία και τρομοκρατία, κάψιμο, καταστροφές και πλιάτσικο.
Το ίδιο ύφος και «ήθος» των τραμπούκων κουκουλοφόρων.
Μια γλώσσα απειλών και αφορισμών, πλήρως αποστειρωμένη από ιδέες και πολιτικές, αλήτικης κτηνωδίας και γκανγκστερικής ωμότητας: Η γλώσσα του υποκόσμου και των μαφιών…

Και το μοναδικό σύνθημα αυτής της ιδεολογικά και πολιτικά αφυδατωμένης ψυχωτικής βίας των «δεκεμβριανών» υλοποιούν και οι «νέες» ποικιλίες των αμερικανικών τρομοκρατικών κατασκευών: «κάψτε του μπάτσους»!!!
Η ίδια τρομοκρατική στρατηγική υπάρχει στην «εξέγερση» των κουκουλοφόρων και στην «έξαρση» των «νέων» υπογραφών των τρομοκρατών της CIA.
Και οι ιδεολογικοί και πολιτικοί «μπράβοι» της πλανητικής αυτοκρατορίας, με προεξέχοντα τον Χρυσοχοϊδη, αυτή ακριβώς τη σύνδεση κάνουν, αλλά σε άλλη κατεύθυνση: Ότι τα «δεκεμβριανά» ήταν «εξέγερση» της νεολαίας και οι «νέες» τρομοκρατικές οργανώσεις «τέκνα» αυτής της «εξέγερσης».
Έτσι θα συνδέουν κάθε αυθεντική αυριανή λαϊκή έκρηξη με την τρομοκρατία και την εκκόλαψη της τρομοκρατίας!!!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
τελος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 1:49 am    Θέμα δημοσίευσης: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΝ(ARSOF) MADE IN Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΝ(ARSOF) MADE IN USA
http://underinformation.wordpress.com/2009/01/12/made-in-usa/
Army Special Operations Forces
Unconventional Warfare
September 2008
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 8:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η στρατηγική των επεμβάσεων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ εναι από πολύ παλιά εφαρμοσμένη.
Ο Κλεάνθης Γρίβα στο βιβλίο του για την τρομοκρατία παραθέτει όλα τα σχατικά εγχειρίδια.
Εδώ θα παραθέσουμε ένα απόσπασμα από το παλιό "εγχειρίδιο , πολλές φορές δημοσιευμενο εδώ μέσα.




Ας πούμε τώρα δύο λόγια για το αμερικανικό εγχειρίδιο τρομοκρατικών ενεργειών που αναφέραμε στην αρχή. Ολόκληρο το ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε στο «Βήμα» (22/10/1978).
Μεταξύ άλλων αναφέρει στο πρώτο κεφάλαιο: « Ο στρατός και άλλες υπηρεσίες δεν έχουν αμετακίνητη υποχρέωση να συνεχίσουν να στηρίζουν μια φιλική κυβέρνηση: 1. Αν δεν αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα σημαντικών τομέων της χώρας. 2. Αν είναι ασταθής και αδύναμη μπροστά σε ένοπλη κομμουνιστική εξέγερση. 3. Αν εξαιτίας του ακραίου εθνικισμού (της) βάζει σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ΗΠΑ».
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρώτος, λοιπόν, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, από το 1970, σηκώνει το λάβαρο του αντιεθνικισμού! Κάθε αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση, σαφώς, είναι για την Ουάσιγκτον εθνικιστική. Βεβαίως τότε οι σημερινοί αντιεθνικιστές ήταν «ντούροι» κατά των Αμερικάνων. Σήμερα έχουν ασπαστεί ενθέρμως το δόγμα τους!!!
Στο κεφάλαιο Γ, διαβάζουμε:
«Είναι πιθανό οι φιλικές κυβερνήσεις να δείχνουν παθητικότητα ή αναποφασιστικότητα απέναντι στον ανατρεπτικό κομμουνισμό (ίσως) εξαιτίας κάποιας χαλάρωσης των βίαιων πράξεων…
Σε αυτήν την περίπτωση, οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες θα πρέπει να είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν ειδικές επιχειρήσεις, ικανές να πείσουν την κυβέρνηση και την κοινή γνώμη ότι ο κίνδυνος είναι πραγματικός και υπάρχει επιτακτική ανάγκη να καταπολεμηθεί.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου, οι μυστικές υπηρεσίες επιβάλλεται να διεισδύσουν στις ανατρεπτικές οργανώσεις με ειδικούς πράκτορες που θα έχουν αποστολή να δημιουργήσουν ομάδες δράσης από τα ριζοσπαστικά στοιχεία αυτών των οργανώσεων…Αυτές οι ομάδες δράσης, υπό τον έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών, θα εξαπολύσουν κύμα βίαιων ή μη βίαιων εκδηλώσεων, αναλόγως των περιστάσεων… Αν δεν είναι εφικτή η διείσδυση αυτού του είδους, μπορεί να οδηγήσει στον επιδιωκόμενο σκοπό η χρησιμοποίηση οργανώσεων της άκρας αριστεράς…»
Μέσα στα τριάντα χρόνια από τότε που γράφτηκε το κείμενο οι μέθοδοι των μυστικών υπηρεσιών, ασφαλώς θα έχουν δουλευτεί περαιτέρω…
Αυτά για τους αφελείς που δεν μπορούν να κρίνουν πολιτικά και είναι κολλημένοι στα παλαιά πρότυπα της αριστερής «ατομικής τρομοκρατίας» και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις πράξεις των απελπισμένων από τις οργανωμένες προβοκάτσιες που φορτώνονται στα επαναστατικά και αριστερά κινήματα…




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες