Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η "αριστερίστικη" αθλιότητα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 26, 2008 12:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η "αριστερίστικη" αθλιότητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φελλοί της μικροαστικής εξαχρείωσης
Ή
εγκάθετα όργανα «αριστερίστικης» προπαγάνδας


Είναι να γελά κανείς και ταυτόχρονα να θλίβεται βαθύτατα όταν διαβάζει τα κείμενα των «αριστεριστών» και ιδιαίτερα εκείνων που αυτό-αναγορεύονται σαν οι «φύλακες της τροτσκιστικής παρθενίας».
Σηκώνει πράγματι τα χέρια του ψηλά μπροστά στους ογκόλιθους της βλακώδους έπαρσης και αναρωτιέται: αυτή η έπαρση της βλακείας είναι το προϊόν του ολοκληρωτικού, μικροαστικού, σεχταριστικού τους εκφυλισμού ή αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκάθετα και επιδοτούμενα πιόνια ποικίλων κέντρων των οικονομικών νονών της εξουσίας;
Δεν είναι δυνατόν να μιλάνε όλες αυτές οι σέχτες της κούφιας αριστερίστικης ρητορείας για «Επανάσταση» και «Εξέγερση» δίχως ούτε μία αναφορά στο πλουσιότατο μαρξιστικό και τροτσκιστικό υλικό περί Επαναστάσεων και Εξεγέρσεων.
Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά των Επαναστάσεων και των Εξεγέρσεων, χαρακτηριστικά που έχουν αναλυθεί ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ από τους μεγάλους επαναστάτες και θεωρητικούς του μαρξισμού.
ΟΥΤΕ μία αναφορά στις θεωρητικές και πολιτικές κατακτήσεις των επαναστατικών κινημάτων.
ΟΥΤΕ ένας, έστω κούφιος λόγος, σχετικά με το υποκείμενο αυτής της «επαναστατικής» διαδικασίας και της «εξέγερσης», ούτε ένας υποτυπώδης προσδιορισμός των αιτημάτων και των συνθημάτων της «εξέγερσης», ούτε μία καταγραφή των σταθμών της και των μορφών οργάνωσή της.
Μια δολοφονία ενός μαθητή προκάλεσε την «Εξέγερση», χωρίς η εργατική τάξη να κουνηθεί και χωρίς ο ελληνικός λαός να την αγκαλιάσει ή να σταθεί απέναντί της με θετική ουδετερότητα.
Μια δολοφονία προκάλεσε την «Εξέγερση», δίχως ΠΟΤΕ να έχουν φανεί τα φύτρα και τα προζύμια των «πρωτοποριών», οι κοινωνικές και πολιτικές συσσωρεύσεις της δράσης αυτών των «πρωτοποριών», καθώς και τα όργανα πάλης τους. Εκτός και αν όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι «μαρξιστές» πιστεύουν ότι η χρόνια δράση των κουκουλοφόρων είναι η συνειδητές πρωτοπορίες των σημερινών «Επαναστάσεων» και «Εξεγέρσεων»!!!
Είχαμε, συνεπώς, μια «Επανάσταση» και «Εξέγερση» έξω από τη μαρξιστική θεωρία περί επαναστάσεων και εξεγέρσεων.
Είχαμε μια «Επανάσταση» και «Εξέγερση» που το διευθυντήριό της ήταν τα ΜΜΕ, δηλαδή η «πρωτοπορία» του καθεστώτος και οι ιδεολογικοί και πολιτικοί ροπαλοφόροι τους: Από τις εστίες του Σόρος, τον ΣΥΡΙΖΑ τους «αριστεριστές» και τους κουκουλοφόρους.
Οι εργατική τάξη απουσίαζε!!!
Τα καταστραμμένα λαϊκά στρώματα και αυτά απόντα.
Ο μεγάλος όγκος των φοιτητών δεν ακολούθησε, όπως και των μαθητών.
Μειοψηφίες απολιτικών νέων βρισκόντουσαν στο δρόμο. Κουκουλοφόροι (τα «τάγματα» της νέας εποχής του φασισμού) καθοδηγούσαν και κατέστρεφαν με ασπίδα τις ψυχώσεις κάποιων τραγικά μειοψηφικών τμημάτων της νεολαίας. Αλλοδαποί να πλιατσικολογούν και να επανδρώνουν τα «τάγματα» των κουκουλοφόρων. Τα ΜΜΕ και οι οικότροφοι διανοούμενοι και πολιτικοί να πυροδοτούν!!!
ΟΛΑ αυτά οι αριστερίστικές σέχτες τα ονόμασαν «Επανάσταση» και «Εξέγερση» από κοινού με τα Ιερατεία του καθεστώτος!!!
ΟΝΟΜΑΣΑΝ «εξέγερση» μια κατάσταση που ΟΧΙ μόνο δεν συγκρούστηκε ΠΟΥΘΕΝΑ, πολιτικά και οργανωτικά με το σύστημα, αλλά αντίθετα εκτυλισσόταν μπροστά στα απαθή βλέμματα των κατασταλτικών μηχανισμών του καθεστώτος.
Τα αστυνομικά όργανα χρησιμοποιήθηκαν για το θέαμα της «εξέγερσης» και όχι για την καταστολή της.
ΑΥΤΟ πράγματι αποτελεί ιστορική πρωτοτυπία. Το καθεστώς όχι μόνο να μην εξαπολύει τους μηχανισμούς καταστολής εναντίον της «λαϊκής εξέγερσης», αλλά να αγωνίζεται να την πυροδοτήσει και να την κάνει τελετουργικό θέαμα.
Πρωτοτυπία, επίσης, ιστορική είναι μια εξέγερση να εξατμίζεται μόνη της, να πηγαίνει προς τα πίσω, να μην συσπειρώνει κόσμο, να διώχνει τον κόσμο και να τρομοκρατεί την κοινωνία.
Και να εκφυλίζεται σε καψίματα, πλιάτσικα, αδέσποτους πυροβολισμούς και καταστροφές.
ΦΥΣΙΚΑ ισχυροποιεί και εδραιώνει τα νέα «τάγματα τρομοκρατίας» του καθεστώτος.
Αλλά αυτά, οι αξιοθρήνητοι οπαδοί του Τρότσκι (τον εξευτελίζουν κυριολεκτικά) δεν μπορούν να τα δούνε: Ή επειδή έχουν μολυνθεί αθεράπευτα από τη σήψη τους, ή επειδή αποτελούν οι ίδιοι «τάγματα τρομοκρατίας» του καθεστώτος.
Δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτά τα απλά λόγια του Τρότσκι, τα οποία γράφτηκαν τόσο παλιά, και που σήμερα οι νεοταξικές συμμορίες έχουν πάρει πλανητικές, επιδημικές διαστάσεις:

«Η μπουρζουαζία πουθενά δεν ικανοποιείται με μόνη την επίσημη αστυνομία και το στρατό. Στις Ενωμένες Πολιτείες, ακόμα και στα «ειρηνικά» χρόνια, διατηρεί στρατιωτικοποιημένα τμήματα από απεργοσπάστες και ιδιωτικά εξοπλισμένους αλήτες στα εργοστάσια. Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν και οι διάφορες ομάδες των ναζί.
Η γαλλική μπουρζουαζία στην πρώτη προσέγγιση του κινδύνου κινητοποίησε μισονόμιμα και παράνομα φασιστικά αποσπάσματα καθώς και τέτοια που υπάρχουν στο στρατό.
Μόλις η πίεση των εγγλέζων εργατών έγινε πάλι πιο γερή αμέσως και οι φασιστικές συμμορίες διπλασιάστηκαν, τριπλασιάστηκαν, έγιναν δέκα φορές μεγαλύτερες για να τα βγάλουν πέρα σε αιματηρές επιθέσεις ενάντια στους εργάτες…»


Αυτά είναι γραμμένα το 1938, στο «μεταβατικό πρόγραμμα».
Σήμερα οι μέθοδοι αυτές έχουν τελειοποιηθεί. Η Αυτοκρατορία τις έχει ανάγει σε επιστήμη με την κατασκευή της «ατομικής», αλλά και της «μαζικής» τρομοκρατίας των ποικίλων κουκουλοφόρων και των «πορτοκαλί επαναστάσεων».
Το τρομοκρατικό έργο στην Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο άγριο και μαζικό με τα εκατομμύρια των αλλοδαπών δούλων που έχουν εισαχθεί.
Αυτά μόνο παντελώς ηλίθιοι ή εγκάθετοι δεν μπορούν να τα διακρίνουν.
Αλλά και να μιλάς στο όνομα του επαναστατικού μαρξισμού και να μην τα βλέπεις, αλλά να στηρίζεις τέτοιες καθεστωτικές, τρομοκρατικές πράξεις, βαπτίζοντάς τες «επαναστάσεις» και «εξεγέρσεις», τότε, το πιθανότερο, είσαι όχι βλάκας, αλλά γρανάζι του πολιτικού υπόκοσμου και των καθεστωτικών συμμοριών…

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 26, 2008 8:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι αύρες του Καραμανλή και το σήμερα

Κάποιοι ανιστόρητοι πάνε να συγκρίνουν τις αύρες του Καραμανλή τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, με το σήμερα. Και τότε, λένε, αυτούς που συγκρούονταν με τις αύρες τους λέγανε προβοκάτορες.
Αυτές οι συγκρίσεις είναι εκτός τόπου και χρόνου, από ανθρώπους που είτε δεν ζήσανε τα γεγονότα εκείνης της περιόδου, είτε τα ζήσανε και δεν κατάλαβαν τίποτε, περιχαρακωμένοι στα σεχταριστικά τους γκρουπούσκουλα.
Καταρχήν δεν υπάρχει καμία ομοιότητα της περιόδου εκείνης με τη σημερινή, ούτε σε επίπεδο εργατικού και λαϊκού κινήματος.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:
Α. Τότε υπήρχε μια «άκρα αριστερά» μαζική που στις οξύτατες μαζικές συγκρούσεις που λάβαιναν χώρα, σχεδόν καθημερινά, υπερφαλάγγιζαν «αριστερίστικα» τα μαζικά αριστερά κόμματα και έπεφταν, συχνότατα, στην παγίδα της κυβερνητικής και αστυνομικής προβοκάτσιας. Τότε οι ηγεσίες του ΚΚΕ και του ΚΚεσ., αλλά και του ΠΑΣΟΚ αντί να καταγγείλουν τις κυβερνητικές και αστυνομικές προβοκάτσιες, κατάγγελλαν τους «αριστεριστές» σαν προβοκάτορες.
Τότε η αριστερίστικη πρακτική ήταν τα οδοφράγματα και όχι οι καταστροφές, οι φωτιές και τα πλιάτσικα, ούτε η τρομοκρατία της κοινωνίας. Κάποια μεμονωμένα επεισόδια καταστροφής αυτοκινήτων ή πυρπόλησής τους από κάποιους «αναρχο-αυτόνομους» καυτηριαζόντουσαν, σχεδόν από το σύνολο της «άκρας αριστεράς», σαν προβοκάτσιες. Και δεν είχαν άδικο: Από τότε άρχισαν να δημιουργούνται τα δήθεν αναρχικά» έμβρυα της καθεστωτικής προβοκάτσιας.
ΚΑΜΙΑ, συνεπώς, ομοιότητα του ΤΟΤΕ με το ΣΗΜΕΡΑ.

Β). ΤΟΤΕ υπήρχε ισχυρότατο, μαζικό και οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα.
Να θυμίσω μόνο τη μεγάλη και αυθεντική σύγκρουση του εργατικού κινήματος στις 23 Ιουλίου 1975, με το αστικό κράτος.
Υπήρχε τότε ένταση των εργατικών αγώνων η οποία οξύνθηκε με την ψήφιση, από την κυβέρνηση Καραμανλή, του απεργοσπαστικού νόμου. Υπήρξε ταξική πόλωση και σύγκρουση. Και φυσικά έγινε απόπειρα προβοκατόρικων, αστυνομικών πρακτικών από την κυβέρνηση Καραμανλή.
Τα επεισόδια τότε τα προκάλεσαν αποκλειστικά οι αστυνομικές δυνάμεις και σύσσωμος ο αστικός κόσμος τα καταδίκαζε. Πάνω σε αυτή τη γενική καταδίκη κινήθηκαν και οι ρεφορμιστικές ηγεσίες, καταδικάζοντας ΟΧΙ το εργατικό κίνημα, αλλά τους «αριστεριστές» σαν προβοκάτορες. Μετέθεταν, δηλαδή, τις κυβερνητικές προβοκάτσιες στους «αριστεριστές» και τα οδοφράγματα.

ΟΙ αύρες ΤΟΤΕ όργωναν την Αθήνα εναντίον των εργατικών και λαϊκών μαζών και ΟΧΙ εναντίον κάποιων κουκουλοφόρων ή άλλων συμμοριών που ακόμα δεν υπήρχαν ή στην καλύτερη περίπτωση τότε άρχισαν να εκκολάπτονται από τους μηχανισμούς της προβοκάτσιας.
ΤΟΤΕ μας κυνηγούσαν ακόμα για τις αφίσες που κολλάγαμε και αδιακρίτως, χιμούσαν εναντίον οποιασδήποτε μαζικής εκδήλωσης.

ΣΗΜΕΡΑ αφήνουν τους κουκουλοφόρους να τα καίνε και να πλιατσικολογούν, αφήνουν τους «υπερεπαναστάτες» να καταστρέφουν τα πάντα. Ακριβώς, γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ αυθεντικό λαϊκό κίνημα να κτυπήσουν και με τους προβοκατόρικους μηχανισμούς ισχυροποιούν τα όργανα καταστολής (νόμιμα και παρακρατικά) εναντίον των κινημάτων που έρχονται σύντομα…

Επίσης μια μεγάλη σύγκρουση του εργατικού κινήματος με πρωτοπορία τους οικοδόμους έγινε και τις 25 Μάη του 1976.
Και εδώ τα επεισόδια τα δημιούργησαν οι αστυνομικοί. Οι «αριστεριστές», που αποτελούσαν, επαναλαμβάνω, ισχυρό πολιτικό συντελεστή, επιχείρησαν να βιάσουν την κατάσταση, αλλά με μόνη πρακτική τα οδοφράγματα και όχι των κουκουλοφόρων, των καταστροφών και των εμπρησμών.

Ας μη μπερδεύουμε, λοιπόν, διαφορετικά ταξικά, ποιοτικά χαρακτηριστικά της περιόδου της καραμανλικής αύρας, με τη σημερινή, της κουκουλοφόρικης τρομοκρατίας…

Υπάρχουν άφθονα κείμενα εκείνης της περιόδου για να αντιληφθεί κανείς ότι κάθε σύγκριση είναι εκτός τόπου και χρόνου…
Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 27, 2008 1:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο αριστερίστικος φετιχισμός της πράξης

Είναι γνωστή η ρήση του Λένιν: «Χωρίς επαναστατική θεωρία δεν μπορεί να υπάρξει και επαναστατική πράξη».

Ο Τρότσκι έδωσε μια πιο γενική διάσταση: «Η πράξη έξω από τη θεωρία είναι ασύλληπτη».

Ο φετιχισμός της πράξης οδηγεί έξω από τη θεωρία. Ο φετιχισμός του «γεγονότος» ή της «είδησης» είναι η δημοσιογραφική λογική που σήμερα έχε πάρει παρανοϊκές διαστάσεις, γι’ αυτό τα ΜΜΕ δολοφονούν ανελέητα τη σκέψη, περιφρονούν τη θεωρία και θεοποιούν την αμορφωσιά και τη βαρβαρότητα της βλακείας…
Ο «αριστερισμός» κινείται στην ίδια ακριβώς λογική: Φετιχοποιεί το πρακτικό γεγονός, που το βαπτίζει «επαναστατικό γεγονός». Έτσι οι αριστεροί σεχταριστές δεν οδηγούνται απλώς στην εγκατάλειψη και περιφρόνηση της θεωρίας, αλλά και στον εγκλωβισμό τους στη λογική του συστήματος, στην ενσωμάτωση, ακόμα και επάνδρωση των εξουσιαστικών δομών του συστήματος.
Έτσι, σήμερα, ο αριστερισμός έχει φθάσει σε τέτοια ακραία σεχταριστική αποσύνθεση και παρακμή που έχει ξεκόψει ριζικά από τη «θεωρία» (την ακριβοπληρωμένη κληρονομιά του επαναστατικού κινήματος) και στηρίζει, αν δεν είναι «γρανάζι», τις πράξεις των κουκουλοφόρων, τις πράξεις τις αφυδατωμένες από κάθε ιδεολογία και πολιτική: Τις ψυχωτικές πράξεις καταστροφής.
Τα βαπτίζει, βεβαίως, όλα «επανάσταση» και «εξέγερση»: Και αυτά έξω από τη «θεωρία», συνακόλουθα ασύλληπτα…
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μελετήσει κανείς την εξέλιξη του αριστερισμού, μετά τη μεταπολίτευση. Η ιστορία του είναι, δεόντως, αποκαλυπτική.

ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

α). Μετά την πτώση της χούντας, όπως ήδη αναφέρθηκε, υπήρχε ένα πλατύ και αρκετά ισχυρό ακροαριστερό νεφέλωμα. Το πιο θορυβώδες και πιο μαζικό, ίσως, ήταν το ΕΚΚΕ.
Η πλειονότητα των ηγετών του και των στελεχών του επάνδρωσαν το αστικό καθεστώς!!!
β). Το ίδιο συνέβη, με τις περισσότερες ομάδες της τότε «άκρας αριστεράς».
γ). Αυτό το πλατύ νεφέλωμα της «άκρας αριστεράς» χρόνο με το χρόνο έπεφτε σε αποσύνθεση (παρά τις ευνοϊκές κινηματικές συνθήκες), συρρικνωνόταν και ενσωματωνόταν. Άλλες ομάδες διαλύθηκαν, άλλες διασπάστηκαν και άλλες «γεννήθηκαν» μέσα στην πορεία. Η ίδια εξέλιξη: κρίσεις παρακμής και ενσωματώσεις στο καθεστώς. Η πλέον κραυγαλέα περίπτωση είναι η «Β΄Πανελλαδική»: Από τα ηγετικά της στοιχεία συγκροτήθηκαν οι «Ιοί» και άλλοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» που συνωστίζονται μαζί με άλλους «ακροαριστερούς» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ: Τον παλιό άσπονδο εχθρό!!!
δ). Τα σημερινά απομεινάρια (μεταλλαγμένα ή επιδοτούμενα δεν το εξετάζουμε) είναι πλήρως υποταγμένα στη λογική του υστερικού φετιχισμού του «γεγονότος».
Έχουν κυριολεκτικά κηδεύσει τη θεωρία του μαρξισμού και τις κομμουνιστικές παραδόσεις, υποθάλπουν τους κουκουλοφόρους και παρέχουν το άλλοθι για την εδραίωση και δικτύωση των τρομοκρατικών και προβοκατόρικων μηχανισμών του συστήματος.
Ας κάνουν, όμως, πρώτα μια αποτίμηση τις ιστορικής τους πορείας. Ίσως κάποιοι αγνοί αγωνιστές να καταλάβουν τι παίζεται σήμερα…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κόκκινο φεγγάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 30, 2008 10:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: !! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είναι πολλά τα λεφτά Θάλεια

Οι σωστές επισημάνσεις της Θάλειας πέφτουν στο κενό όσον αφορά τους "αριστεριστές".

Αυτοί εξαργυρώνουν την ιστορία τους (και το σημαντικότερο: την ιστορία πολλών άλλων) σιτιζόμενοι από το κράτος.

θα πείτε: δεν έχει σημασία. Όλοι μας κάπου δουλεύουμε.
Δεν είναι έτσι. Αυτοί "δουλεύουν" εξαργυρώνοντας το τι ήταν(Wink χτες και -αυτό είναι χειρότερο- τι ήταν ένα σωρό κόσμος που τους ακολούθησε.

Ο Παλαίμαχος σωστά επισημαίνει τη σχέση "αριστεριστών" - συστήματος. Αυτό καθορίζει τη στάση τους.
Επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι αυτό τους "οδηγεί" χρόνια τώρα.

Οι ΕΚΚΕτζήδες λχ. "Είδαν" όσα έλεγαν για "διπλό αγώνα", κατά ιμπεριαλισμού και σοσιαλ-ιμπεριαλισμού να τα "λέει", κάπως, και το ΠΑΣΟΚ. Ονόμασαν, λοιπόν, "δικαίωση" να τρέξουν και να προσχωρήσουν σε αυτό με τυμπανοκρουσίες από εντεταλμένα ΜΜΕ.

Τι έγινε; Άλλαξαν κάτι; Τι;
Οι περισσότεροι πήραν την καρέκλα που τους πρόσφερε το σύστημα ΠΑΣΟΚ, βολεύτηκαν, και άραξαν. Αν τους πετύχεις πουθενά δεν λένε ότι κάτι δικαιώθηκε γιατί δεν θέλουν να πουν ότι δικαιώθηκε η κακομοιριά τους.

Επικριτικοί παρουσιάζονται. Αλλά χωρίς, σε αυτή τη φάση, τυμπανοκρουσίες από τα ΜΜΕ.

Ποιος πλασάρει αργυρώνητους;

Άσε πια τη Β΄ Πανελλαδική που θυμήθηκε ο Παλαίμαχος.
Αυτοί που ψωμίζονται από ΜΚΟ και ευρωπρογράμματα και προέρχονται από αυτή την οργάνωση δεν είναι οι ίδιοι με εκείνους που 20 χρόνια πριν πήγαιναν με το ΠΑΣΟΚ;

Πότε ΠΑΣΟΚ, πότε ΣΥΡΙΖΑ, από δίπλα ευρωκονδύλια και στο βάθος Νέα Τάξη.

Αυτό βλέπω εγώ και δεν νομίζω ότι υπάρχει βάσιμη αντίρρηση.

Μετράω: Ιοί, Μηλιός, Βερναρδάκης.
Και λογαριάζω: 6 στελέχη του νεοταξίτικου συστήματος και ένας αντιρρησίας(Wink, 16 κολαούζοι και 63 χειροκροτητές έκαναν καριέρα στο όνομα 2000 μελών του Ρήγα που αποχώρησαν το 1978 αλλά πολύ περισσότερο καίγοντας, το 81, την ίδια την Πανελλαδική για καύσιμο της προσωπικής τους πορείας.

Βάλατε δύσκολα και είπα να θυμηθώ και άλλα που καταδεικνύουν το πολιτικό ποιόν των κάποιων "αριστεριστών".

Οι συνεργάτες του ΣΥΝ λοιπόν, τα στελέχη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, γκρίνιαζαν μετά τις προηγούμενες εκλογές γιατί όλοι οι βουλευτές ήταν "κομματικοί" και ο ΣΥΡΙΖΑ "δεν κράτησε τη συμφωνία" για εκλογή και από τους συνεργαζόμενους.

Γιατί όμως δεν φρόντισαν να συμφωνήσουν ΓΡΑΠΤΩΣ με το ΣΥΝ ότι θα εκλεγεί ΚΑΙ συνεργαζόμενος βουλευτής;

Η απάντηση που δίνουν οι συμπαθέστατοι αφελείς υποστηρικτές αυτών των σχημάτων είναι κάτι "τους ενδιέφερε η γενικότερη πολιτική μάχη".
Η αλήθεια όμως είναι ότι όλα όσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους ενδιέφεραν τα συμφώνησαν γραπτά!

"Ξέχσσαν" λοιπόν να συμφωνήσουν ποιοι θα πάνε στη Βουλή αλλά δεν ξέχασαν ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ των χρημάτων της κρατικής επιχορήγησης.

Το δευτερεύον, ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι, "ξεχάστηκε". Το πρωτεύον, ποιοι εισπράττουν και πόσα, το θυμήθηκαν.

Αυτό θεωρώ ότι εξηγεί και το 'περίεργο' της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές με την ΚΟΕ. Μιας οργάνωσης που "έμπαινε" στο ΣΥΝ τη μία μέρα και αποχωρούσε, λόγω της διαφωνίας των μελών της, την... επόμενη.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, λέει ο λαός. Κι αυτό, ίσως, εξηγεί τη "σύμπνοια" και "σταλινικών", και "τροτσκιστών', και "λενινιστών" και "εμπριμέ" και τρέχα γύρευε στο ΣΥΡΙΖΑ.

Φοβάμαι όμως ότι όταν μιλάμε για τον καθ' ημάς "αριστερισμό" τους καλύτερους λογαριασμούς τους κάνουν οι σχεδιαστές της Νέας Τάξης.


Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 31, 2008 10:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η επιδοτούμενη πολυμετοχικότητα


«Κόκκινο φεγγάρι» πράγματι «είναι πολλά τα λεφτά».
Το κακό για όλους αυτούς είναι ότι ο κόσμος μας είναι μικρός και υπάρχουν πολλοί που έχουν μείνει όρθιοι και τους γνωρίζουν από τα γενοφάσκια τους.
Ζήσαμε όλους τους σπασμούς της ανόδου, της πτώσης και του εκφυλισμού του «αριστερίστικου» κινήματος. Γνωρίζουμε πράγματα και πρόσωπα. Και είδαμε μέσα στην πορεία του εκφυλισμού και της καθεστωτικής ενσωμάτωσης τμημάτων της Αριστεράς:
α). Τις αθλιότητες της εξαργύρωσης των αριστερών ιδεών και της αγωνιστικής ιστορίας, από άτομα υπαρκτής δράσης, ακόμα και ανύπαρκτης δράσης. Υπήρξαν και πολλοί πορτοφολάδες της ιστορίας που εξαργύρωσαν στο όνομα του αγωνιστικού, αριστερού κύρους την ανύπαρκτη δράση τους…
β). Ηγέτες αριστερίστικων οργανώσεων και «σκληρά» κρουπούσκουλα (το σταλινικό ΕΑΜ, π.χ.) να επανδρώνουν καθεστωτικούς μηχανισμούς: Κυβερνητικά κόμματα, κράτος, δημοσιογραφικό ιερατείο…
Η περίπτωση του ΕΚΚΕ είναι η πλέον κραυγαλέα, αλλά και πολλοί της Β’ Πανελλαδικής αρίστευσαν στο σπόρ: Ο Παν-Παν, π.χ και άλλοι…
γ). Τους «Ιούς»! δομές δημοσιογραφικής εξουσίας και «αριστερίστικης» τρομοκρατίας. Από τις πλέον επαχθείς καθεστωτικές προπαγανδιστικές εστίες μόλυνσης και διαφθοράς των αριστερών ιδεών.
Το ίδιο και το επιδοτούμενο από το Σόρος idymedia.
δ). Επιδοτούμενα «αριστερίστικα» δίκτυα «ατομικών δικαιωμάτων», «αντιρατσιστικών» φιεστών και τρομοκρατικής προπαγάνδας των «νέων ιδεολογημάτων» του ιμπεριαλισμού.
ε). Τροτσκιστικά γκρουπούσκουλα να αφηνιάζουν για το σφαγέα Μιλόσεβιτς, να αναγάγουν την ουτσεκάδικη μαφία σε επαναστατική οργάνωση, ευθυγραμμιζόμενα πλήρως με τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς και τα ΝΑΤΟϊκα ιδεολογήματα. Το ίδιο και στο Σχέδιο Ανάν: Υπέρμαχοι του ΝΑΙ, όπως και όλοι οι ανωτέρω. Ίδιες και κοινές θέσεις και για το «σφαγέα» Σαντάμ!!!
ΣΗΜΕΡΑ καταπίνουν τη γλώσσα τους ή ψελλίζουν μπροστά στη ισραηλινή θηριωδία εναντίον των Παλαιστινίων.
ζ). Τους «νονούς» γκέτο. Των Εξαρχείων π.χ: Από τον «αριστερισμό» και τον «αναρχισμό» έχουν βγει και αυτοί…

Αυτές, είναι λίγες, αλλά οι πλέον καραμπινάτες περιπτώσεις της πορείας και του εκφυλισμού του «αριστερισμού».

Εκεί, όμως, που ο επιδοτούμενη αριστερίστικη αχρειότητα έγινε «πολυμετοχική» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εδώ συνωστίζονται διάφορα «αριστερίστικα» ιδεολογικά «μαγαζάκια» για να πάρουν κρατικά ομόλογα και μετοχές: Να εισπράξουν το αντίτιμό τους από τις χρηματοδοτήσεις στα κόμματα. Από «παππούδες» τροτσκιστές, από νεώτερους τροτσκίζοντες, μέχρι σταλινικούς, αναρχίζοντες και τυχοδιώκτες, τύπου ΔΗΚΚΙ…
Οι κρατικές μετοχές αμβλύνουν, ακόμα και εξαλείφουν τα ιδεολογικά χάσματα.
Αλλά γι’ αυτή την κατάσταση μιλάει γλαφυρότατα το «Κόκκινο φεγγάρι»…
ΟΛΟΙ, αυτοί, ενορχηστρωμένα και διατεταγμένα, ούρλιαζαν και πυροδοτούσαν την «εξέγερση» των κουκολοφόρων
Πράγματι είναι πολλά τα λεφτά...
_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες