Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο 2ος Μελιγαλάς θα ΄ναι πιο "πολυσυλλεκτικός". Θα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
είδαόνειρο τον Βελουχιώτη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 25, 2008 5:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο 2ος Μελιγαλάς θα ΄ναι πιο "πολυσυλλεκτικός". Θα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο τάβλι παραπάνω από εξάρες δεν έχει.
Καλό είναι σιγά σιγά οι σύγχρονοι δωσίλογοι να καλουπώνονται...





Έχουμε φτάσει στο εξής σημείο που αποτυπώνει την δυσχερή μας θέση αλλά και την εκρηκτική κατάσταση:

Εχθές σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγαλοπρεπούς τσοντοκάναλου από τα γνωστά, από αυτά που μας κληροδότησε το '89 κι έκτοτε έχουν κάνει σε αυτά συντάξιμη καριέρα οι «προοδευτικοί», ακούστηκε η παρακάτω αλήθεια. Το συνταρακτικό είναι ότι την ξεστόμισε ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής. Αυτή η αλήθεια ισχύει εδώ και οκτώ χρόνια και το κατάντημά μας είναι ότι είμαστε χειροπόδαρα δεμένοι και φιμωμένοι και αν κάτι, από αυτά που περιγράφουν το μαρτύριό μας, αποδράσει από τον κλοιό που μας εξοντώνει, και βγεί στην επιφάνεια και γίνει γνωστό, θα συμβεί τεχνηέντως ώστε αυτομάτως να καταρρακωθεί. Για να αμαυρωθεί από τον καταδικασμένο και ύποπτο ακροδεξιό χώρο.

Αυτό που είπε ο Μιχαλολιάκος είναι ότι ο Παυλόπουλος του ΥΠΕΣ όπως και οι προκάτοχοί του δεν πρόκειται να λάβει κανένα μέτρο για την ανακούφιση του λαού μας από την μάστιγα των «ανοικτών (στο δουλεμπόριο) συνόρων» γιατί διαφορετικά θα κοπούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Αυτό είναι αλήθεια. Όμως τώρα πλέον είναι μια αμαυρωμένη αλήθεια γιατί όσοι δεν ξέρουν «την έμαθαν από το Μιχαλολιάκο» και άρα είναι ακροδεξιός ισχυρισμός και συνεπώς δεν υφίσταται. Έξυπνη φόρμουλα.

Η πραγματικότητα όμως είναι πως ήδη από την πρώτη εκσυγχρονιστική τετραετία το δίποδο πράσινο Κουίσλινγκ είχε υπογράψει ταπεινωτικές και αποικιακές δεσμευτικές συμφωνίες να αποτελεί η Ελλάδα το φίλτρο και το αποχετευτικό σιφόνι ολόκληρης της Ευρωπαϊκής ηπείρου μπροστά στην αστείρευτη εξαθλιωμένη ανθρωποθάλασσα της Ασίας. Με αντάλλαγμα μάλιστα κάποια ψίχουλα (τα οποία κατασπαράχτηκαν από την εκσυγχρονιστική κάστα των Καγιέν που εξέθρεψε το κουίσλινγκ) και τα «στραβά μάτια» στα λογιστικά και στατιστικά μαγειρέματα που έκανε ο πασοκικός δωσιλογισμός, ο γνωστός μας και ως «επιτυχία του μονοδρόμου της ΟΝΕ».

Στην διάρκεια της μαυραγοριτικώς επιτυχημένης εκσυγχρονιστικής οκταετίας υπογράφηκε και άλλη συμφωνία, επίσης άγνωστη, να είναι ασύδοτες οι κινεζικές δραστηριότητες στην Ελλάδα και μη υποκείμενες σε κανέναν έλεγχο αλλιώς «θα σας πλημμυρήσουμε και θα πνιγείτε μέσα σε ένα βράδυ».


Την συμπλήρωση αυτής της δεύτερης συμφωνίας ατύχησε να την εξυπηρετήσει τόσο προδοτικά και τόσο ηδονικά ο αποικιακός εκσυγχρονισμός και την παρέλαβε προς επικύρωση η επόμενη εντολοδόχος σκηνοθεσία κυβέρνησης, αυτή του Καραμανλή ο οποίος και ολοκλήρωσε ό,τι δεν πρόλαβαν να κάνουν οι προηγούμενοι: να παραδοθούν τα λιμάνια στην απόλυτη κατοχή των Κινέζων.


Βέβαια για να μπορώ να αναφέρω όλα αυτά τα «συνωμοσιολογικά» και να έχω απαίτηση να με πιστέψουν πρέπει να παραθέσω και στοιχεία, πηγές, αποδείξεις.
Σε όλα αυτά όμως όσο κι αν φαίνεται δύσκολο να το δεχτεί κανείς δεν έχω πρόσβαση μόνο εγώ αλλά οποιοσδήποτε πολίτης αυτής της χώρας ή πιο ορθά οποιοσδήποτε καταναλωτής. Όλα τα στοιχεία, οι αποδείξεις, οι μαρτυρίες και οι πηγές υπάρχουν στην Βόνταφον, στα Multirama, στα Carrefour, στα Sony Ericsson, στην Eurobank, στον Αντέννα, στο Μέγκα, στο Star, στην Βίσση, στην Γιουροβίζιον, στο Σιτροέν, στο smart, στο Τσερόκη, στο Φνακ, στο Public, στον Ιανό, στο Attica, στο The Mall, στα Village Cinemas, στο Playstation, στην Μαντόνα, στο Μπιγκ Μπράδερ, στην τσόντα, στην υποκουλτούρα, στην «στιγμή της αλήθειας», στον ολοκληρωτισμό των μεσημεριανάδικων κομμωτηρίων και των απογευματινών τραβεστί, στην απολυταρχία του προοδευτικού και του φωταδιστή του βραδινού κεντρικού δελτίου, στην συνδρομή της Nova του Ταγματάρχη του Λαμπράκη και του μεταμεσονύχτιου πορνό, στις προμήθειες του ΟΤΕ από τον Κόκκαλη, στην παντοδυναμία του κους-κους της Εσπρέσσο και του Ρούλα FM, στον πρωινό καφέ της Μενεγάκη, στο πώς έκλασε η τάδε τραγουδίστρια πόρνη και πώς ρεύτηκε ο τάδε κίναιδος τραγουδιστής-μόδιστρος-κομμωτής, στο τελευταίο σουξέ, στα βραβεία Αρίων, στον «άνδρα» της χρονιάς από το περιοδικό STATUS, στην γυναίκα της χρονιάς από το περιοδικό Marie Claire, στο Cosmopolitan, στο Penthouse, στα ringtones, στην Μύκονο, στην Αράχωβα, στις πιστωτικές κάρτες, στο Levi’s, στην Κηφισίας του Βωβού, στον Ελαιώνα του Βαρδινογιάννη, του Βγενόπουλου, του Γιαννακόπουλου, στον Άλφα του Κοντομηνά, στις αποκλεισμένες παραλίες των ημετέρων τραμπούκων, στα φιλέτα οικόπεδα του σάπιου τελωνειακού, στις παραγραφές, τις αναβολές και τις αθωώσεις των πρεζεμπόρων, στο Adidas, στο Facebook και στην Colgate όμορφα χαμόγελα.



Νομίζω ότι ήδη ο σωρός των αποδείξεων και των μαρτυριών περισσεύει. Είναι υπέρ αρκετός για τα μικροσκοπικά μεγέθη της μικροσκοπικής χώρας-αποικίας μας την στιγμή που ένα εκατοστό από την άβυσσο της μαλάκυνσης και της χούντας που συσσώρευσαν οι έχοντες και κατέχοντες και μας απειλούν θα αρκούσε για να μας πνίξει και να μας εκμηδενίσει. Άδικα ξοδεύτηκαν και μάζεψαν τόσο εμετό.


Εγώ λοιπόν παρέθεσα στοιχεία, αυτά κιόλας τα τρανταχτά και αδιάψευστα στοιχεία αν και ουδόλως χρειαζόταν να αποδειχτεί το αυταπόδεικτο και το ότι μάλλον είμαστε άνθρωποι παρά ελέφαντες.


Τώρα η σειρά να αποδείξουν και να παραθέσουν στοιχεία είναι των αντιρατσιστών, του Συνασπισμού, των επιδοτούμενων, των θεραπαινίδων και των προστατευομένων του Στέητ Ντηπάρτμεντ, των απολογητών του δολαρίου, των λεγεωνάριων των προτεκτοράτων, των ευνοουμένων του καθεστώτος και των καθ’ ονείρωξη αντιεθνικιστών πως δεν κάνουν πλάτες στην Εξουσία των κονδυλίων και της ευρωϋποταγής του Παυλόπουλου, της Διαμαντοπούλου και του Αλέκου Παπαδόπουλου, του Χριστοδουλάκη και του Αλογοσκούφη και ότι οι δύο πολιτικές, εκείνη της εκάστοτε κυβέρνησης και όλων των συνακόλουθων δομών και θεσμών κι εκείνη των «ανανεωτικών αριστερών» του Νάτο και του «αντιρατσισμού» δεν εξυπηρετούν τους ίδιους στόχους και δεν ταυτίζονται ως προς τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις (εγχώριες και πολυεθνικές) που εξυπηρετούν.



Κοντός ψαλμός αλληλούια και ο δωσιλογισμός λογικά κάποια στιγμή θα μετράει ξυρίσματα. Δεν θα είναι κάθε μέρα «σκόλη κι αργία»…
Επιστροφή στην κορυφή
Χρήστος Κ.



Ένταξη: 13 Νοέ 2008
Δημοσιεύσεις: 13

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 25, 2008 12:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και σε πολλούς άλλους τομείς δε μπορούν να αλλάξουν τίποτα οι υπουργοί. Δεν είναι μόνο το μεταναστευτικό. Επί της ουσίας η κυβέρνηση δεν ασκεί σήμερα πολιτική, αλλά διαχείρηση της πολιτικής που μας επιβάλλεται απ' έξω. Δεν παίρνει αποφάσεις, φροντίζει απλά να εκτελούνται οι αποφάσεις άλλων.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, απο την έξοδο απο την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάποτε όταν ήμουν αφελής, πίστευα πως είναι ανόητοι όσοι είναι εναντίων της Ε.Ε. . Αργότερα όμως όταν "έπηξε το μυαλό" κατάλαβα πως η Ε.Ε. ωφέλησε μόνο τους έχοντες στην χώρα μας, κανέναν άλλο. Η Ε.Ε. δεν κρατά ούτε τα προσχήματα, δεν μας προστατεύει ούτε καν στα Εθνικά Θέματα. Δε μας έχει προσφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Κάποιοι θα μιλήσουν για τα δήθεν κονδύλια που παίρνουμε, αλλά η αλήθεια είναι πως αν είχαμε διατηρήσει μια παραγωγική οικονομία όπως είχαμε στην εποχή της Χούντας(ναι της Χούντας, που καταντήσαμε) δε θα τα χρειαζόμασταν έτσι κι αλλιώς. Η Ε.Ε επιδότησε την μετατροπή της οικονομίας μας απο αυτόνομη σε οικονομία των υπηρεσιών, που εξαρτάται απο εξωτερική βοήθεια για να επιβιώσει. Έτσι τώρα αν φύγουμε απο την Ε.Ε. το σοκ για την οικονομία μας θα είναι τεράστιο.

Η αγροτική μας οικονομία καταστρέφεται, δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα ανταγωνιστικό, τρέμουμε στην ιδέα πως θα εκδοθεί κάποια ταξιδιωτική οδηγία εις βάρος μας γιατί θα πληγεί ο τουρισμός, και γλύφουμε την Ε.Ε. για ψίχουλα που παίρνουν πίσω πολλαπλά γιατί μας πασάρουν τα προϊόντα τους και χρησιμοποιούν τους εμπορικούς διαδρόμους μας.

Δυστυχώς δε βλέπω φως στον ορίζοντα...
_________________
Χωρίς την Ορθοδοξία καμία επανάσταση δε πρόκειται να σταθεί...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 25, 2008 1:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πραγματικά ανατρίχιασα με το κείμενο σου, φίλε μου.
_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες